Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλημέρα,
Το πιο πιθανό είναι η αντιπροσωπεία της Nissan να κάνει μεικτή ασφάλεια στα αυτοκίνητα που δίνει με δάνειο ωστε αν το αυτοκίνητο καταστραφεί, ο ιδιοκτήτης δεν φταίει αλλά ο ιδιοκτήτης σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις, μην κατασχεθεί μία μάζα σίδερα.
Και ερωτώ εγώ: Χριστίνα, γιατί δεν το αφήνεις να στο πάρει η τράπεζα; Δεν θα μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο με δόσεις για τα επόμενα 5 χρόνια (ή 3; ποσο κρατάει ο Τειρεσίας;), αλλά ουτως η αλλως δεν θα μπορούσες να το κάνεις εφόσον είχες τις δόσεις να πληρώνεις.
Εγω γιατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στα συμβολαια του δανειου θα προβλεπεται να μην μπορει να γινει κατι τετοιο?
Θεωρω οτι αποκλειεται να μην υπαρχει καποιος ορος που να λεει κατι του στυλ 'αμα δεν πληρωνεις τις δοσεις θα σου παρουμε το αυτοκινητο κ φροντισε να υπαρχει αυτοκινητο να παρουμε'...
χαχαχαχαχα, kacey καλο! Και λιγα τα λες...
Αυτη την περιπτωση μου την προτεινε και ενας καλος μου φιλος , αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και εφαρμοσιμο, εκτος αν το ξερεις απο περιπτωση γνωστου σου, gvard.. Τοτε το συζηταμε.
Αυτο που σιγουρα ξερω, ειναι οτι οι τραπεζες δεν χανουν ποτε, κι εφοσον πηρα λεφτα απ αυτους, θα τα παρουν πισω, οπως και να χει.