Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άμα είναι να σου τύχει...και αν σε 'θέλει' ο Θεός, θα σε 'πάρει'
Μόλις άκουσα στο Άλτερ για ένα απίστευτο ατύχημα σήμερα το πρωί στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά.
Μία παρέα Αυστριακών με 2 μηχανές (street) που ήρθαν 2.000κμ από το Βιέννη, είχαν σταματήσει για να διαβάσουν το χάρτη τους. Ξαφνικά από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα βυτιοφόρο, όπου φεύγουν δύο ρόδες...περνάνε το αντίθετο ρεύμα, πλακώνουν και τους δύο και σκοτώνει τον έναν και ο άλλος χαροπαλεύει.
Επίσης, μόλις μου είπε η γυναίκα μου για ένα ατύχημα μεταξύ Σταθμού Μετρό Δουκίσης Πλακεντίας και Χαλανδρίου...όπου ένα αυτοκίνητο ήταν 'αγκαλιασμένο' με το φανάρι και μέσα είχαν παγιδευτεί δύο. ...χαμός από ασθενοφόρα, φορεία, πυροσβεστικές και 4 περιπολικά.
ΠΟΛΥ προσοχή παιδιά...τα έχει χάσει ο κόσμος...
Το ότι έφυγαν οι ρόδες δείχνει πιθανότατα έλλειψη συντήρησης! Σε ένα καλοσυντηρημένο όχημα τέτοιου είδους αστοχίες είναι ευτυχώς εξαιρετικά σπάνιες...
Δυστυχώς δεν είναι λίγα τα φορτηγά και τα λεωφορεία που τα ελαστικά τους από τη χρήση έχουν γίνει slick. Μου 'χει τύχει να μπω σε αστικό λεωφορείο που η πίσω ανάρτηση τα 'χε παίξει τελείως. Σε κάθε σαμαράκι νόμιζες πως θα φτάσεις στην οροφή.
Αφού τα ΚΤΕΟ αφήνουν να κυκλοφορούν στους δρόμους τέτοια οχήματα θα έχουμε δυστυχώς περισσότερα ατυχήματα!