-
Σωστα μονο αν επιμένει το civic στο γεγονός οτι ειχε σχεδόν περάσει την διασταύρωση κ το πουντο έπεσε μετά πάνω του μπορεί να κερδίσει τίποτα (τον πουντο το βρηκε πλάγια στο ύψος μεταξύ των 2 πόρτων)!
Παντως ειχε απ ολα μάλωμα φωνές εντάσεις κ μια guest εμφάνιση της αστυνομίας για 10 λεπτα να τα καταγράψει γιατί απ οσο άκουσα είχανε κ αλλα συμβάντα!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Παντως ειχε απ ολα μάλωμα φωνές εντάσεις κ μια guest εμφάνιση της αστυνομίας για 10 λεπτα να τα καταγράψει γιατί απ οσο άκουσα είχανε κ αλλα συμβάντα!το punto ειχε προτεραιότητα , για ποιο λογο φωναζανε ?
-
To Smartaki ανηκει σε γνωστό εστιάτορα (οσοι μένετε Σαλονικα θα έχετε φάει σίγουρα) ελαφρός οξύθυμος παντα και βρήκε την ευκαιρία στο 20χρονο παλικάρι με το πουντο να το παίξει μάγκας οτι μιλουσε στο κινητό έτρεχε κλπ (λιγο γρήγορα πρεπει να πηγενε πάντως γιατι ουτε φρέναρε)! Το παλικάρι ομως δεν ψαρωσε!
- Του άφησε μετα ο φαδερ του πουντο ενα υπονοούμενου οτι π.χ το εχει ανάποδα σε μονόδρομο παρκαρισμένα το σμαρτακι επειδή πουλούσε ακόμα μαγκια κ εκει έγινε το τσαφ!
-
Eγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα βαλε με τον οδηγο του πουντο που στην ουσια δεν εφταιγε.
-
Δεν παρκάρουμε ποτέ στην συνισταμένη των δυνάμεων σε διασταύρωση
-
Έχετε τέτοιες πολυτέλειες επιλογών στην Αθήνα?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα βαλε με τον οδηγο του πουντο που στην ουσια δεν εφταιγε.εεε λιγο το οτι ήταν μικρός κ μάλλον φουρτσατος σε στενό ήταν ο λογος που κατα κάποιο τροπο πήγανε να ξεσπάσουν σ αυτών!
-
Tζάμπα μάγκες...
-
Εντελώς!
Πάντως μέχρι τώρα σε παρόμοιες περιπτώσεις συνήθως φωνάζουν αυτοί που κάναν τη λαλακία και άσχετοι περίοικοι που βρήκαν ασχολία.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τη γλιτώσει το Civic. Πλέον δεν ισχύουν τέτοιες #%$%$%$5. Όποιος έχει προταιρεότητα κερδίζει.
-
Πρώι σήμερα στο τούνελ ΑΟ πριν Λ.Πενετέλης , μεσαία λουρίδα ανασκελα ένα γκρι/σημί xara. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε δεν είχε σημάδια απο συρσίματα κάτω ουτε τσαλακώματα , τουλάχιστον στην δεξια πλευρά ή μπρος πίσω που κατάφερα να δω. Εικάζω οτι μάλλον απογειώθηκε σε επαφή με την αριστερή μπάρα ..... Α και η κίνηση έφτασε γοργά μέχρι Μεταμόρφωση......
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Πρώι σήμερα στο τούνελ ΑΟ πριν Λ.Πενετέλης , μεσαία λουρίδα ανασκελα ένα γκρι/σημί xara. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε δεν είχε σημάδια απο συρσίματα κάτω ουτε τσαλακώματα , τουλάχιστον στην δεξια πλευρά ή μπρος πίσω που κατάφερα να δω. Εικάζω οτι μάλλον απογειώθηκε σε επαφή με την αριστερή μπάρα ..... Α και η κίνηση έφτασε γοργά μέχρι Μεταμόρφωση......Μπορεί να ψόφησε και να γύρισε ανάποδα σα τις κατσαρίδες όπως έχει ξαναγραφτεί στο παρελθόν.
-
Κάποιοι (μ@λάκες) ψεκάζουν τους δρόμους με εντομοκτόνο και να τα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Πρώι σήμερα στο τούνελ ΑΟ πριν Λ.Πενετέλης , μεσαία λουρίδα ανασκελα ένα γκρι/σημί xara. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε δεν είχε σημάδια απο συρσίματα κάτω ουτε τσαλακώματα , τουλάχιστον στην δεξια πλευρά ή μπρος πίσω που κατάφερα να δω. Εικάζω οτι μάλλον απογειώθηκε σε επαφή με την αριστερή μπάρα ..... Α και η κίνηση έφτασε γοργά μέχρι Μεταμόρφωση......Μπορεί να προσπάθησε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=1V3xdsVkVOU
-
Δηλαδή αυτό το πράγμα κινείται και στρίβει;
, φαντάζομαι δε θα το σταματήσει κανείς εάν κινείται με τα νόμιμα έγγραφα
-
Ειναι στημενο για δεξιοστροφες οβαλ πιστες !!!
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Δηλαδή αυτό το πράγμα κινείται και στρίβει;, φαντάζομαι δε θα το σταματήσει κανείς εάν κινείται με τα νόμιμα έγγραφα
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Η κοπέλα ήταν κατά κάποιο τρόπο συνάδελφος. Ήταν νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου είμαι και εγώ τώρα για ειδικότητα.
ο άντρας της που οδηγούσε ήταν ζάντα στο μεθύσι, και οδηγούσε μέσα στο χωριό με 165 χμ/ώρα. Πήγε και μπήκε από κάτω από μια πλατφόρμα ενός φορτηγού. Θάνατος ακαριαίος για το ζευγάρι. Το ένα παιδάκι το περιμένουν να καταλήξει από ώρα σε ώρα. Το άλλο μάλλον θα την σκαπουλάρει, άγνωστο με τι συνέπειες.ο παλιομαλακας πηρε στον λαιμο του την γυναικα του και το παιδακι του , το αλλο ισως μείνει αναπηρο μετα απο τετοια συγκρουση η μαλακια με αυτα τα ατομα ειναι οτι δεν πανε στο διαολο μονοι αλλα συνηθως παιρνουν και αλλους μαζι τους
Καλα τα παιδια, η γυναικα δεν ηξερε να μην μπει στο αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.star.gr/ellada_kosmos/65999Λάππα εκεί σε λίγο θα γίνει μνημείο πεσόντων στο σημείο.
Ούτε σε πόλεμο τόσες απώλειες -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η κοπέλα ήταν κατά κάποιο τρόπο συνάδελφος. Ήταν νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου είμαι και εγώ τώρα για ειδικότητα.
ο άντρας της που οδηγούσε ήταν ζάντα στο μεθύσι, και οδηγούσε μέσα στο χωριό με 165 χμ/ώρα. Πήγε και μπήκε από κάτω από μια πλατφόρμα ενός φορτηγού. Θάνατος ακαριαίος για το ζευγάρι. Το ένα παιδάκι το περιμένουν να καταλήξει από ώρα σε ώρα. Το άλλο μάλλον θα την σκαπουλάρει, άγνωστο με τι συνέπειες.ο παλιομαλακας πηρε στον λαιμο του την γυναικα του και το παιδακι του , το αλλο ισως μείνει αναπηρο μετα απο τετοια συγκρουση η μαλακια με αυτα τα ατομα ειναι οτι δεν πανε στο διαολο μονοι αλλα συνηθως παιρνουν και αλλους μαζι τους
Καλα τα παιδια, η γυναικα δεν ηξερε να μην μπει στο αυτοκινητο?
Το όλο σκηνικό αυτοκτονία μου μυρίζει..
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#