-
πάντως, θα είχε εκπαιδευτικό ενδιαφέρον, να αναφέρουν και αν φορούσαν ζώνη,
το οκτάβια και το γκολφ, πάνω-κάτω, δεν διαφέρουν στην ασφάλεια που παρέχουν.
από το οκτάβια βγήκε ελαφρώς τραυματισμένη και από το γκολφ...τραγωδίακρίμα...
-
Χτες στις 12/2 εγινε ενα τροχαιο στο σταθμο μετρο Αγιου Δημητριου. Πιο συγκεκριμενα στη Λ.Βουλιαγμενης στο ρευμα προς Γλυφαδα εξω απο το Lidl. Μια γυναικα μοτοσυκλετιστης παρασυρθηκε απο αυτοκινητο και εχασε τις αισθησεις της στη μεσαια λωριδα. Ειχε μαζευτει κοσμος. Εγω ημουν στη σταση των λεωφορειων. Βεβαια δεν ειδα τι εγινε μετα καθως ηρθε το λεοφορειο μου. Μηπως περασε κανεις απο εσας απο το σημειο? Ο Θεος να βαλει το χερι του για τη καϊμενη τη γυναικα...
-
Τσεκαρετε τι εγινε σημερα.
Πηγαινα για καφε με τα ποδια και ημουν σε εναν δρομο σχετικα με πολυ κινηση αλλα ειναι στενος πολυ.Εκει εχει και διαφορες εισοδους απο αλλες οδους αλλα εχουν πολυ κλιση και ειναι σχετικα δυσκολο να πας με αυτοκινητο και να ανεβεις να μπεις στον κεντρικο.Λιγο ποιο περα εχει μια πλατεια.Πηγαινα εγω σιγα σιγα με τα ποδια ουτε πεζοδρομειο δεν εχει και βλεπω ενα αυτοκινητο να θελει να ανεβει.Τελοσπαντων κοβω εγω σιγα σιγα με τα ποδια για να ανεβει ο ανθρωπος και ακουω ενα αυτοκινητο να ερχεται απο πισω κομματια μπορει και να πηγαινε με 100+χλμ μεσα σε κατοικημενοι περιοχη .Ισα ισα παιρνει μια στροφη πολυ κλειστη προλαβαινει χωνεται!Αυτοκινητο chevrolet aveo.Εγω ειχα αφαιρεθει και λεω παει εφυγε ευθεια αυτος...Το χωνει και παει να ξεκινησει αυτος που ανεβαινε τον ανηφορο για να μπει στον κεντρικο.Ερχοταν απο πισω ενα citroen berlingo με καμια 70αρα χιλιομετρα αλλος γρηγορος και ειχε βγαλει τη μουρη το hyoundai και του τη παιρνει παραμαζωμα!!!! Εγω να εχω κοκκαλωσει.Χτυπαει το hyoundai το πεταει στα δεξια του δρομου που εχει μια μαντρα και ο αλλος με το berlingo φευγει αριστερα και γλυτωνει ισα ισα ενα παπι και σταματαει σε αποσταση αναπνοης απο ενα αυτοκινητο!!!!Βγαινουν και ι δυο απο το αυτοκινητο αυτος με το berlingo με πουκαμισακι το καλογυαλισμενο παπουτσι του και αλλος που ειχε το hyoundai συγκεκριμενα ενα hyoundai elantra απο τα παλια μαλλον του 90 μοντελο βγαινει με τη φορμα του εξω και πεταγεται εκεινος ο κουστουμαρισμενος ρε Παναγιωτη εσυ εισαι ρε?Ρε γ@μω τη πουτ@ν@ μου δεν ειδες που ερχομουν!!!Μα καλα και εσυ ρε Χρηστο πως πας ετσι εδω μεσα ελεος του λεει!!!!Τελοσπαντων και οι δυο χαμενοι εγω απο τη μια μερια ειχα μεινει ξυλο και απο την αλλη να κρατιεμαι να γελασω που γνωριζονταν!!!Τελοσπαντων λεει ο ενας στον αλλον τι θα κανουμε με τη ζημια?Ε λεει ο καθενας θα πληρωσει το δικο του!Ο αλλος δε μιλησε....Παω βλεπω αυτον με το hyoundai να φευγει να παει στο περιπτερο για τσιγαρα τον σταματαω και του λεω εγω αν γινεται να βοηθησω γιατι ειδα ολη τη φαση τι παιχτηκε αμα ηθελε καναν μαρτυρα τιποτα γιατι τον λυπηθηκα το ειχε το αμαξακι του πενα.Τι να κανεις και εσυ μου λεει?Λες και εχει κανεις απο τους δυο μας ασφαλεια???Α του λεω μαστορα μου το εφαγες το κεφαλι σου!Και μου κανει ξερεις τι ειναι το χειροτερο?Αυτος εχει μια ταβερνα και δουλευει η γυναικα μου μαγειρισα εκει...Τι να σου πω του λεω...Καλα ξεμπερδεματα και την εκανα....
Ηθικο διδαγμα....Δε παμε πουθενα χωρις ασφαλεια....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Τσεκαρετε τι εγινε σημερα.Πηγαινα για καφε με τα ποδια και ημουν σε εναν δρομο σχετικα με πολυ κινηση αλλα ειναι στενος πολυ.Εκει εχει και διαφορες εισοδους απο αλλες οδους αλλα εχουν πολυ κλιση και ειναι σχετικα δυσκολο να πας με αυτοκινητο και να ανεβεις να μπεις στον κεντρικο.Λιγο ποιο περα εχει μια πλατεια.Πηγαινα εγω σιγα σιγα με τα ποδια ουτε πεζοδρομειο δεν εχει και βλεπω ενα αυτοκινητο να θελει να ανεβει.Τελοσπαντων κοβω εγω σιγα σιγα με τα ποδια για να ανεβει ο ανθρωπος και ακουω ενα αυτοκινητο να ερχεται απο πισω κομματια μπορει και να πηγαινε με 100+χλμ μεσα σε κατοικημενοι περιοχη .Ισα ισα παιρνει μια στροφη πολυ κλειστη προλαβαινει χωνεται!Αυτοκινητο chevrolet aveo.Εγω ειχα αφαιρεθει και λεω παει εφυγε ευθεια αυτος...Το χωνει και παει να ξεκινησει αυτος που ανεβαινε τον ανηφορο για να μπει στον κεντρικο.Ερχοταν απο πισω ενα citroen berlingo με καμια 70αρα χιλιομετρα αλλος γρηγορος και ειχε βγαλει τη μουρη το hyoundai και του τη παιρνει παραμαζωμα!!!! Εγω να εχω κοκκαλωσει.Χτυπαει το hyoundai το πεταει στα δεξια του δρομου που εχει μια μαντρα και ο αλλος με το berlingo φευγει αριστερα και γλυτωνει ισα ισα ενα παπι και σταματαει σε αποσταση αναπνοης απο ενα αυτοκινητο!!!!Βγαινουν και ι δυο απο το αυτοκινητο αυτος με το berlingo με πουκαμισακι το καλογυαλισμενο παπουτσι του και αλλος που ειχε το hyoundai συγκεκριμενα ενα hyoundai elantra απο τα παλια μαλλον του 90 μοντελο βγαινει με τη φορμα του εξω και πεταγεται εκεινος ο κουστουμαρισμενος ρε Παναγιωτη εσυ εισαι ρε?Ρε γ@μω τη πουτ@ν@ μου δεν ειδες που ερχομουν!!!Μα καλα και εσυ ρε Χρηστο πως πας ετσι εδω μεσα ελεος του λεει!!!!Τελοσπαντων και οι δυο χαμενοι εγω απο τη μια μερια ειχα μεινει ξυλο και απο την αλλη να κρατιεμαι να γελασω που γνωριζονταν!!!Τελοσπαντων λεει ο ενας στον αλλον τι θα κανουμε με τη ζημια?Ε λεει ο καθενας θα πληρωσει το δικο του!Ο αλλος δε μιλησε....Παω βλεπω αυτον με το hyoundai να φευγει να παει στο περιπτερο για τσιγαρα τον σταματαω και του λεω εγω αν γινεται να βοηθησω γιατι ειδα ολη τη φαση τι παιχτηκε αμα ηθελε καναν μαρτυρα τιποτα γιατι τον λυπηθηκα το ειχε το αμαξακι του πενα.Τι να κανεις και εσυ μου λεει?Λες και εχει κανεις απο τους δυο μας ασφαλεια???Α του λεω μαστορα μου το εφαγες το κεφαλι σου!Και μου κανει ξερεις τι ειναι το χειροτερο?Αυτος εχει μια ταβερνα και δουλευει η γυναικα μου μαγειρισα εκει...Τι να σου πω του λεω...Καλα ξεμπερδεματα και την εκανα....
Αυτο θα πει Φιλικη Δηλωση
-
Τσεκαρετε τι εγινε σημερα.Πηγαινα για καφε με τα ποδια και ημουν σε εναν δρομο σχετικα με πολυ κινηση αλλα ειναι στενος πολυ.Εκει εχει και διαφορες εισοδους απο αλλες οδους αλλα εχουν πολυ κλιση και ειναι σχετικα δυσκολο να πας με αυτοκινητο και να ανεβεις να μπεις στον κεντρικο.Λιγο ποιο περα εχει μια πλατεια.Πηγαινα εγω σιγα σιγα με τα ποδια ουτε πεζοδρομειο δεν εχει και βλεπω ενα αυτοκινητο να θελει να ανεβει.Τελοσπαντων κοβω εγω σιγα σιγα με τα ποδια για να ανεβει ο ανθρωπος και ακουω ενα αυτοκινητο να ερχεται απο πισω κομματια μπορει και να πηγαινε με 100+χλμ μεσα σε κατοικημενοι περιοχη .Ισα ισα παιρνει μια στροφη πολυ κλειστη προλαβαινει χωνεται!Αυτοκινητο chevrolet aveo.Εγω ειχα αφαιρεθει και λεω παει εφυγε ευθεια αυτος...Το χωνει και παει να ξεκινησει αυτος που ανεβαινε τον ανηφορο για να μπει στον κεντρικο.Ερχοταν απο πισω ενα citroen berlingo με καμια 70αρα χιλιομετρα αλλος γρηγορος και ειχε βγαλει τη μουρη το hyoundai και του τη παιρνει παραμαζωμα!!!! Εγω να εχω κοκκαλωσει.Χτυπαει το hyoundai το πεταει στα δεξια του δρομου που εχει μια μαντρα και ο αλλος με το berlingo φευγει αριστερα και γλυτωνει ισα ισα ενα παπι και σταματαει σε αποσταση αναπνοης απο ενα αυτοκινητο!!!!Βγαινουν και ι δυο απο το αυτοκινητο αυτος με το berlingo με πουκαμισακι το καλογυαλισμενο παπουτσι του και αλλος που ειχε το hyoundai συγκεκριμενα ενα hyoundai elantra απο τα παλια μαλλον του 90 μοντελο βγαινει με τη φορμα του εξω και πεταγεται εκεινος ο κουστουμαρισμενος ρε Παναγιωτη εσυ εισαι ρε?Ρε γ@μω τη πουτ@ν@ μου δεν ειδες που ερχομουν!!!Μα καλα και εσυ ρε Χρηστο πως πας ετσι εδω μεσα ελεος του λεει!!!!Τελοσπαντων και οι δυο χαμενοι εγω απο τη μια μερια ειχα μεινει ξυλο και απο την αλλη να κρατιεμαι να γελασω που γνωριζονταν!!!Τελοσπαντων λεει ο ενας στον αλλον τι θα κανουμε με τη ζημια?Ε λεει ο καθενας θα πληρωσει το δικο του!Ο αλλος δε μιλησε....Παω βλεπω αυτον με το hyoundai να φευγει να παει στο περιπτερο για τσιγαρα τον σταματαω και του λεω εγω αν γινεται να βοηθησω γιατι ειδα ολη τη φαση τι παιχτηκε αμα ηθελε καναν μαρτυρα τιποτα γιατι τον λυπηθηκα το ειχε το αμαξακι του πενα.Τι να κανεις και εσυ μου λεει?Λες και εχει κανεις απο τους δυο μας ασφαλεια???Α του λεω μαστορα μου το εφαγες το κεφαλι σου!Και μου κανει ξερεις τι ειναι το χειροτερο?Αυτος εχει μια ταβερνα και δουλευει η γυναικα μου μαγειρισα εκει...Τι να σου πω του λεω...Καλα ξεμπερδεματα και την εκανα....
Δεν στέλνεις τη γυναίκα σου να δουλέψει στην ταβέρνα αυτού που θα τρακάρεις
-
/ / /
-
Ολο αυτο το σκηνικο μου θυμιζει αλλα δυο που εχουν συμβει σε καλο φιλο μου και γνωστο του πατερα μου..
Στη πρωτη περιιπτωση το φιλο με το scouter το τρκαρε ο θειος του μεσα στη πατρα σφαζοντας stop..
Σηκωθηκα μου ελεγε πανω ετοιμος να το καρυδωσω και βγαινει ο θειος απο το αμαξι..Το αλλο ειναι ακομα πιο καμμενη περιπτωση..Πριν χρονια μια γκομενα με ενα saxo σφαζει κοκκινο και πετυχαινει αυτ οτο γνωστο του πατερα...το πεταει σε ενα καδο το αυτοκινητο του και σηκωνεται και φευγει..Τελικα τη βρηκαν αφου εμεινε ο προφυλακτηρας με τη πινακιδα..
Μετα απο καποια χρονια η ιδια τρακαρε τη γυναικα του γνωστου αυτου.. -
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αλλά μου έχουν πει για γιο που τράκαρε τον πατέρα του στην πλατεία Ομονοίας, πριν από πολλά χρόνια.
-
Κλασσικό σημείο τράκας για σκληρά, ο γιός τι ήθελε; Χασισάκι;
-
Τσεκαρετε τι εγινε σημερα.Θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν αν δεν γλίτωνε ίσα ίσα το παπί. Με τέτοιους μαλάκες που έχουμε μπλέξει...
-
Λες και εχει κανεις απο τους δυο μας ασφαλεια???
rednecks......
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τσεκαρετε τι εγινε σημερα.
Θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν αν δεν γλίτωνε ίσα ίσα το παπί. Με τέτοιους μαλάκες που έχουμε μπλέξει...
Οχι το παπι ηταν παρκαρισμενο. Εγω με τα ποδια ημουν.
-
ΗΠΑ: Δικηγόροι και δικαστές οι πιο επικίνδυνοι οδηγοί βάσει επαγγέλματος
Σύμφωνα με έρευνα εταιρείας ασφάλισης αυτοκινήτου.Οι δικηγόροι και οι δικαστές μπορεί να θεωρούνται αυστηρά προσηλωμένοι στο γράμμα του νόμου, αλλά έρευνα αποκάλυψε ότι είναι από τους συχνότερους παραβάτες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας-καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στον κατάλογο των 10 πιο επικίνδυνων κατηγοριών οδηγών στις ΗΠΑ, βάσει επαγγέλματος.
Η έρευνα, που έγινε για λογαριασμό της διαδικτυακής εταιρείας ασφάλισης αυτοκινήτων insurance.com, αποκάλυψε ότι το 44% των δικηγόρων παραδέχθηκαν ότι έχουν εμπλακεί σε τουλάχιστον ένα τροχαίο όταν αναζητούσαν προσφορές για ασφάλιστρα.
Τα ευρήματα της έρευνας βασίστηκαν στις δηλώσεις των πελατών που αναζητούσαν πακέτα ασφάλισης δίνοντας λεπτομέρειες σχετικά με το οδηγικό ιστορικό τους.
Στην δεύτερη θέση έρχονται, κατά την έρευνα, οι ειδικοί στα χρηματοοικονομικά, τους ακολουθούν οι δημόσιοι λειτουργοί, ενώ η κατηγορία επαγγελματιών που είναι οι λιγότερο επικίνδυνοι είναι οι αθλητές, με μόλις 17% να αναφέρουν ότι έχουν εμπλακεί σε τροχαίο, και οι οικοδόμοι, με 24%.
«Τα επαγγέλματα που απαιτούν ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών υποχρεώσεων -να μιλά κάποιος στο τηλέφωνο ενώ να κινείται με ταχύτητα διότι έχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα - ρέπουν να προκαλούν περισσότερους περισπασμούς και, άρα, περισσότερα ατυχήματα», σχολίασε ο Σαμ Μπέλντεν, αντιπρόεδρος της insurance.com.
Ο κατάλογος των 10 πιο επικίνδυνων κατηγοριών οδηγών κατά επάγγελμα, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι:
-
Δικηγόροι/Δικαστές
-
Ειδικοί στα χρηματοοικονομικά
-
Εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα
-
Εργαζόμενοι σε μπαρ και σερβιτόροι
-
Επιχειρηματίες και υπάλληλοι επιχειρήσεων
-
Φροντιστές σκύλων
-
Ειδικοί στο μάρκετινγκ και στην διαφήμιση
-
Κομμωτές/στυλίστες
-
Προπονητές
-
Νοσοκόμοι και νοσοκόμες.
http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
-
http://www.newsblog.gr/?p=33735
Τζάμπα και αυτοί...
-
Με βαση το πιο προηγουμενο ποστ κατα την αποψη μου πιο επικινδυνοι οδηγοι ειναι οι ναυτικοι.
-
Για τους δικηγόρους το επιβεβαιώνω κι εγώ
-
Φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο 465ο χλμ. O οδηγός αυτοκινήτου μάρκας Ferrari έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να...
προσκρούσει στο μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να ανατραπεί. Το πολυτελές αυτοκίνητο στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό να παγιδευθούν και να απανθρακωθούν. Για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
Φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο 465ο χλμ. O οδηγός αυτοκινήτου μάρκας Ferrari έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να...προσκρούσει στο μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να ανατραπεί. Το πολυτελές αυτοκίνητο στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό να παγιδευθούν και να απανθρακωθούν. Για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.
Ήρθες δεύτερος
-
Ευτυχώς δεν πήρε κανέναν αθώο στο λαιμό του ο τύπος με τη φεράρι (πέραν του συνοδηγού).
-
Γιατί όλα αυτά (Ferrari κλπ) αναφλέγονται τόσο εύκολα; Θυμάμαι πριν χρόνια προφανώς κοντά στο ίδιο σημείο, που είχε γίνει ανάλογο περιστατικό. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης ήταν συνοδηγός και το αυτοκίνητο το οδηγούσε φίλος του.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#