-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Ας αφήσουν τις παπαριές και να ασχοληθούν με το θέμα σου ακόμη και αν προκύπτει από κάποια χρηστική συμπεριφορά από μέρους σου. Πάντως νορμάλ δεν είναι.αναμένω ειδοποίηση για ραντεβού τοποθέτησης του συναγερμού όπου τότε θα τους το ξαναπώ...
επίσης μου ανέφεραν ότι με την τοποθέτηση του συναγερμού απλά συνδέουν το συναγερμό μόνο να βαράει σε περίπτωση παραβίασης, το κόψιμο των πετρελαίων το κάνει το ιμομπιλάιζερ και έτσι δεν επεμβαίνουν περισσότερο -
Από όλες τις πιθανές αιτίες η μόνη που πιστεύω πως θα πρέπει να εξεταστεί ως πρώτη προτεραιότητα είναι αυτή της μπαταρίας. Καλημέρα!
-
Όταν μου έκανε πέρσι και εμένα κάτι τρελά με το SS το QQ, από την αντιπροσωπεία μου είχαν πει ότι είχε θέμα ένα διακοπτάκι που έχει στον συμπλέκτη, και ότι το έκαναν reset (δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να είναι αυτό το πρόβλημα στην περίπτωση σου). Στην συνέχεια βέβαια σε εμένα, απλά ένα πρωινό με άφησε η μπαταρία Μπαταρία αλλάχθηκε, πρόβλημα στο SS δεν ξαναεμφανίστηκε.
-
Από όλες τις πιθανές αιτίες η μόνη που πιστεύω πως θα πρέπει να εξεταστεί ως πρώτη προτεραιότητα είναι αυτή της μπαταρίας. Καλημέρα!Σπύρο, καλημέρα!Σαν σταρτ δουλεύει, σαν στοπ δεν δουλεύει.Περισσότερο ενεργοβόρο είναι σαν σταρτ, παρόλα αυτά, παρα τα 1100 πλέον χλμ κ!!!! φόρτιση (φορτισμένης)μπαταρίας δεν!
-
Πέτρο σίγουρα κάτι δεν δουλεύει σωστά όπως το περιγράφεις . Κατά την ταπεινή μου γνώμη αν μπορείς απενεργοποίησε το και όταν τους επισκεφτείς ζήτα να σου κάνουν μια επίδειξη στο όχημα σου αν θεωρούν πως όλα οκ. Αλλιώς να το διορθώσουν!
-
κ να το απενεργοποιήσω...τι? αφου δεν! χαχαχα
-
Το θέμα δεν είναι το SS, το πρόβλημα είναι μην έχει θέμα η μπαταρία και μείνει καμιά μέρα στον δρόμο ο άνθρωπος, όπως την πάτησα εγώ.
Το χαρτάκι/ απόδειξη από τον έλεγχο της μπαταρίας που σου κάνουν στην αντιπροσωπεία πρακτικά δεν λέει τίποτα, μιας και σε εμένα όλα καλά έλεγε το χαρτί, αλλά μετά από κάποιο διάστημα με άφησε. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το θέμα δεν είναι το SS, το πρόβλημα είναι μην έχει θέμα η μπαταρία και μείνει καμιά μέρα στον δρόμο ο άνθρωπος, όπως την πάτησα εγώ.
Το χαρτάκι/ απόδειξη από τον έλεγχο της μπαταρίας που σου κάνουν στην αντιπροσωπεία πρακτικά δεν λέει τίποτα, μιας και σε εμένα όλα καλά έλεγε το χαρτί, αλλά μετά από κάποιο διάστημα με άφησε.κ προφανώς δεν καλύπτει η εγγύηση μπαταρία, έτσι δεν είναι?(δεν έχω προλάβει να τη διαβάσω)
-
Τελικά η Dacia δεν προχωράει σε 2η γενιά ούτε τώρα, αλλά συνεχίζει με μια εκτεταμένη ανανέωση του υπάρχοντος:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... cia-duster
Το κάνανε ακόμη πιο υπέροχο μπορώ να πω!
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
Το χαρτάκι/ απόδειξη από τον έλεγχο της μπαταρίας που σου κάνουν στην αντιπροσωπεία πρακτικά δεν λέει τίποτα, μιας και σε εμένα όλα καλά έλεγε το χαρτί, αλλά μετά από κάποιο διάστημα με άφησε.κ προφανώς δεν καλύπτει η εγγύηση μπαταρία, έτσι δεν είναι?(δεν έχω προλάβει να τη διαβάσω)
Τουλαχιστον 1 χρονο καλυπτει
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κ να το απενεργοποιήσω...τι? αφου δεν! χαχαχαΤο ξέρω πως ακούγεται περιττό αλλά για εμένα έχει την υφή θέματος που έχει να κάνει με την ασφάλεια. Από την στιγμή που δεν δουλεύει όπως πρέπει θέλω να το έχω πλήρως απενεργοποιημένο έως ότου διορθωθεί. Δεν θέλω ούτε καταλάθος να δουλέψει έστω και μια φορά.
-
Τα πίσω φώτα μοιάζουν πολύ με του Renegade!
-
Όντως το νέο duster αισθητικά είναι πολύ καλύτερο από τα δικά μας. Οι ζάντες και οι νέες μάσκες μπρος πίσω τα σπάνε!!!!
-
Απ'οτι διαβάζω η Dacia θα το παρουσιάσει ως νέα γενιά.
Οπότε ας κρατήσουμε εδώ τη συζήτηση για το υπάρχον μοντέλο και ας συνεχίσουμε για το νέο στην αντίστοιχη για τα μελλοντικά μοντέλα:
viewtopic.php?f=8&t=57570&start=15Έβαλα εκεί τα ίδια για συνέχεια της συζήτησης.
-
Η εγγύηση καλύπτει μια χαρά την μπαταρία. Εγώ την άλλαξα στα δύο χρόνια.
Σχετικά με το 'νεό' Duster, περίμενα επιτέλους κάτι εντελώς καινούργιο και όχι πάλι μια ανανέωση του υπάρχοντος...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η εγγύηση καλύπτει μια χαρά την μπαταρία. Εγώ την άλλαξα στα δύο χρόνια.
Σχετικά με το 'νεό' Duster, περίμενα επιτέλους κάτι εντελώς καινούργιο και όχι πάλι μια ανανέωση του υπάρχοντος...
Απ'οτι φαίνεται δεν είναι το ίδιο. Το παρμπριζ π.χ. λέει έχει έρθει 10 cm μπροστά.
Άρα δεν πρόκειται για facelift. Βέβαια πατάει στο ίδιο πάτωμα.
Απλά επέλεξε να εξελίξει την εμφάνιση κι όχι να δημιουργήσει από λευκό χαρτί.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί το υπάρχον άρεσε.H εικόνα από το εσωτερικό στους 4τ είναι από το τρέχον μοντέλο. Η Dacia δεν έχει δώσει ακόμη εικόνα από μέσα. Οπώς επίσης δεν έχει δώσει στοιχεία για μηχανικά μέρη και τεχνικά χαρακτηριστικά.
-
Dusterix » 27/08/17 23:35
....
Ερώτηση προς τον Dusterman. Οταν πήγες για σέρβις ανέφερες στην αντιπροσωπεία όλα αυτά που γραφεις αναλυτικά πιο πάνω (λάδια κ.λ.π); Ρωτάω για αν δω αν το ενέκριναν, αν είχαν ιδέα για το τι μιλάς, αν ψάχτηκαν και οι ίδιοι. ΑΠό ότι έχω καταλάβει εδώ και πολύ καιρό σε αυτό το νήμα είναι ότι πολλοί αντιπρόσωποι δεν είναι καλά ενημερωμένοι. Πάλι καλά που οι περισσότεροι εδώ μέσα ενδιαφέρονται πολύ για τα αυτοκίνητά τους και ψάχνουν καλά πριν υιοθετήσουν το οτιδήποτε.
Θα τις κρατήσω κι εγώ τις σημειώσεις σου. Να είσαι καλά.Το Duster το αγόρασα β' χέρι. Οπότε δεν με ενδιέφερε τι θα μου πουν. Πήρα λοιπόν λάδι και βαλβολίνες από την αγορά και τους τα πήγα. Ζω στην επαρχία και η αντιπροσωπία είναι μικρή. Έχω προσωπική επαφή με τον μηχανικό. Αυτό είναι, από μία άποψη καλό. Ο μηχανικός μου είπε πως και αυτοί αυτό το λάδι προτείνουν. Όσο για τις βαλβολίνες... ότι νάνε! Δεν τις αλλάζουν αν δεν το ζητήσει ο πελάτης. Από βαλβολίνες χρησιμοποιούν ότι τους στέλνουν τα κεντρικά, μου είπε. Το ίδιο και τα υπόλοιπα υγρά. Είναι όμως 'γνήσια' της Ρενώ όπως είπε.
Στα 100Κ η βαλβολίνη του σασμάν και του τρανσφερ βγήκε καλή και καθαρή. Άντεχε... Του πίσω διαφορικού όμως είχε μαυρίσει και ήθελε αλλαγή. Υποθέτω βέβαια πως δεν αλλάχτηκαν ποτε. Το αυτοκίνητο το πήρα με 90Κ από Γαλλία χωρίς βιβλίο σερβις. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τελικά η Dacia δεν προχωράει σε 2η γενιά ούτε τώρα, αλλά συνεχίζει με μια εκτεταμένη ανανέωση του υπάρχοντος:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... cia-duster
Το κάνανε ακόμη πιο υπέροχο μπορώ να πω!
Η φωτο του εσωτερικου ειναι του απερχομενου και οχι του νεου,φυσικα!
-
Όντως το νέο duster αισθητικά είναι πολύ καλύτερο από τα δικά μας. Οι ζάντες και οι νέες μάσκες μπρος πίσω τα σπάνε!!!!Ζαντες 17ρες πιο ομορφες μπορει να ειναι αλλα εγω προτιμω τις 16ρες με μεγαλυτερο προφιλ μιας και μερικες φορες παω και σε ασχημους χωματοδρομους.
-
Για το θέμα του S&S μίλησα με την αντιπροσωπεία στη Χαλκιδική και μου είπαν ότι δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο ξανά. Μάλιστα ρώτησα αν υπήρξετο ίδιο θέμα σε κάποιο άλλο μοντέλο του ομίλου (π.χ Clio) αλλά μου απάντησαν αρνητικά. Από εβδομάδα θα πάω από κοντά για να το δουν. Πάντως σε μένα δεν ανέφεραν κάτι για μπαταρίες κλπ. Εάν ο petros 3110 έχει στο μεταξύ νεότερα (επισκεφθεί την αντιπροσωπεία του πριν από μένα) ας ενημερώσει παρακαλώ.
Dusterman ευχαριστώ για την απάντηση.
Όσο για το νέο μοντέλο από μπροστά δείχνει επιθετικό και ομοιογενές αν και αρχίζει και θυμίζει γερμανικά της κατηγορίας.... Στο πίσω μέρος απλά ένα Renegade...Μάλλον ο αρχισχεδιαστής της Dacia είναι κλειδωμένος σε ένα γραφείο, δε βγαίνει καθόλου έξω στον δρόμο και δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ για να δει άλλα αυτοκίνητα.....αλλιώς δεν εξηγείται....
Κατά τη γνώμη μου το Duster άρεσε τόσο για την τιμή όσο και για την σχεδίαση του... Το να μοιάζει τόσο πολύ με ένα άλλο μοντέλο θυμίζει κινέζικες αντιγραφές στους σχεδιασμούς.... Βέβαια όπως λέει και η σύζυγος 'περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...'
Συμφωνώ με Κ.Παπακωνσταντίνου... όσο μεγαλύτερη η ζάντα τόσο πιο εύκολα έχεις ζημιές. Μιλάω εκ πείρας με 17άρες στο προηγούμενο αυτοκίνητο...
Αισίως ξεπέρασα σημερα τα 2.000 χλμ και συνεχίζω ακάθεκτος. Πέραν του θέματος με το S&S το αμάξι το χαίρομαι με μια μέση κατανάλωση στα 5,7. Μετά από τόσα χιλιόμετρα και ένα μεγάλο ταξίδι στη Ζάκυνθο η μπαταρία θα είχε φορτιστεί σούπερ οπότε αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω από την αντιπροσωπεία για θέμα μπαταρίας στο S&S πολύ δύσκολο να ισχύει...
Από την καθημερινή συμβίωση μου με το Duster μπορώ να πω ότι εξοικειώθηκα πλήρως με το κουμπί ρύθμισης των καθρεφτών (μοιάζει πολύ εύκολο πια), αλλά με ενοχλεί αρκετά μπορώ να πω το πλαστικό εξόγκωμα (που περιλαμβάνει τους διακόπτες για τα παράθυρα) στο αριστερό γόνατο (όταν δεν έχω το πόδι στον συμπλέκτη). Ίσως φταίει και το ύψος (1,88)
Dacia Duster