-
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Αν θεωρεί κάποιος ότι μπορώ και πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο σαν έξτρα ας βοηθήσει...Ίσως ο Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που το παρήγγειέ πρόσφατα μπορεί να μου δώσει τα φώτα του.Tο ηθελα πριν απο τις 20 Ιουνιου γιατι παντρευοταν ο γιος στη Θεσσαλονικη.Μοναδικο διαθεσιμο μονο σε λευκο.Λογω του οτι ο πωλητης απο λαθος του δεν εβαλε καποιες χρεωσεις που προβλεπωνται,προσφερθηκε να καλυψει την επιπλεον διαφορα με δωρα.Ετσι λοιπον θα μου δωσουν το υποβραχιονιο,λαστιχενιο σκαφακι για το πορτ μπαγκαζ και λαστιχενια πατακια,συναγερμο και σετ βοηθειας (τριγωνο,φαρμακειο,πυροσβεστηρα).Και υποσχεθηκε μια καλη εκπτωση για τα φρυδακια των φτερων.
-
Θα ήταν καλό να πάρεις προσφορές και από αντιπροσωπείες γειτονικών νομών (Κιλκίς, Βέροια, Κατερίνη, κλπ), γιατί συνήθως κάνουν καλύτερη τιμή. Ένα τηλεφώνημα συνήθως αρκεί! Το καλό είναι πως αν πάρεις καλύτερη προσφορά από άλλη αντιπροσωπεία, μπορείς να παζαρέψεις την τιμή που σου έδωσαν εδώ
-
Ενα πεντακοσαρικο πέφτει η τιμή σίγουρα ακόμα και με τηλεφωνα. Παρε τηλεφωνα και πες θέλω άμεση παραγγελία δώστε μου μια τελική τιμή να το κλείσω. Βάλτα κάτω και αποφάσισε..
-
+1000
-
Καλό απόγευμα και από μένα, Υποψήφιος κάτοχος και εγώ του Duster οι τελικές τιμές που πήρα Αθήνα είναι πολύ κοντά
έχουν διαφορά μόλις 35 Ευρω (όλοι παραπονιουνται για μεγάλη μείωση τιμής και των περιθώριον για κάτι καλύτερο
Όσον αφορά τα δώρα, περιοριζονται σε τεμπέλη,πατάκια και καλυμα χώρου αποσκευών .
στα 18213 τελικό το 1.5 sportive 4x4 Diesel με μεταλλικό χρώμα ,πινακίδες,κτλ στο Ποτάμι. -
Βρε παιδιά το αμάξι βγαίνει ξεστοκαρισμα σε τιμή χώμα λογικό είναι να μην υπάρχουν άλλα περιθώρια...
-
Όπως το λέει ο κος Παπακωνσταντίνου είναι. Αφορά παρτίδα ολόκληρη.
Πράγματι δεν έχουν μεγάλο περιθώριο να ρίξουν τιμές μετά το νέο τιμοκατάλογο.
Δεν αφορά ξεστοκάρισμα. Αλλά συνολική αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής της Dacia στην Ελλάδα. Όπως έγινε και στα f/l Sandero και Stepway, καθώς και σε επερχόμενα μοντέλα. Νέο μοντέλο δεν αναμένεται εντός του έτους και για να γίνει ξεστοκάρισμα πρέπει να υπάρχει και στοκ, το οποίο δεν υφίσταται. Ότι έρχεται φεύγει.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Τα 550€ πάντως της προετοιμασίας μου φαίνονται υπερβολικά.έξοδα πινακίδων, τέλη, μεταφορικά, προετοιμασία 550.
Πατημένα 250 πρέπει να είναι μόνο οι πινακίδες και τα τέλη από τα 550.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τα 550€ πάντως της προετοιμασίας μου φαίνονται υπερβολικά.
έξοδα πινακίδων, τέλη, μεταφορικά, προετοιμασία 550.
Πατημένα 250 πρέπει να είναι μόνο οι πινακίδες και τα τέλη από τα 550.
Σωστά. Έτσι όπως γράφτηκε νόμιζα πως 550 είναι μόνο η προετοιμασία.
-
Ευχαριστώ άπαντες για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις.
Οταν είπα για την παρτίδα με την κόρνα ο πωλητής επέμεινε ότι ήταν ένα αυτοκίνητο...Προφανώς μπορεί να εννοούσε ένα αυτοκίνητο που ήταν προς παράδοση από την αντιπροσωπεία στην οποία πήγα.
Πάντως είναι δύσκολα τα περιθώρια για παζάρια εντός νομού, μια και υπάχουν δυο αντιπροσωπείες, από τις οποίες η μία μου είπε ότι δεν το έχουν εδώ το αυτοκίνητο (έχουν αντιπροσωπεία και σε άλλο νομό από ότι ξέρω) και να πάω να το δω αν θέλω στην απέναντι αντιπροσωπεία
Θα δω τι παίζει και γειτονικά αν και σε χρόνους παράδοσης υποθέτω ότι οι αντιπροσωπείες σε όμορους νομούς θα είναι πιο αργές. Δεν παίρνω και όρκο, αλλά μου φαίνεται ότι οι επαρχιακές αντιπροσωπείες είναι πιο ριγμένες από τα κεντρικά.
Απλά αν μπορεί κάποιος να διευκρινίσει για το υποβραχιόνιο. Ισχύει αυτό που μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι δεν μπαίνει από το εργοστάσιο, αλλά περνιέται εδώ σαν αξεσουάρ;;;; -
Ε, ναι η αντιπροσωπεία που βρίσκεται και σε άλλο νομό επίσημα τουλάχιστον δε φέρνει στη Θεσσαλονίκη..
-
Οι τιμές είναι πραγματικά τόσο καλές που +- 400 ή 500 για εμένα λίγη σημασία εχει. Ο λόγος απλός. 90000 χλμ έχει ήδη το δικό μου αυτοκίνητο (4χ2 1.5 dci style) και ενώ όπως είναι θα το ξαναπαιρνα με κλειστά τα μάτια , διαβάζω πως με 3 χιλιάρικα λιγότερα και επιπλέον το stop start, cruise control προσφέρεται αυτή την στιγμή ενώ με 2 χιλιάρικα λιγότερο από ότι πήρα το δικό μου, μπορεί να το πάρει κάποιος και με το αυτόματο κιβώτιο. Και όλα αυτά με 5 χρόνια εγγύηση; Ότι πιο vfm πρόταση έχω αντιληφθεί στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το αυτοκίνητο. Και πάνω από όλα μιλάμε για πραγματικό αυτοκίνητο κελεπούρι, για πολλή πολλή χρήση και όχι για την βιτρίνα.
-
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Ευχαριστώ άπαντες για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις.
Θα δω τι παίζει και γειτονικά αν και σε χρόνους παράδοσης υποθέτω ότι οι αντιπροσωπείες σε όμορους νομούς θα είναι πιο αργές. Δεν παίρνω και όρκο, αλλά μου φαίνεται ότι οι επαρχιακές αντιπροσωπείες είναι πιο ριγμένες από τα κεντρικά.
Απλά αν μπορεί κάποιος να διευκρινίσει για το υποβραχιόνιο. Ισχύει αυτό που μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι δεν μπαίνει από το εργοστάσιο, αλλά περνιέται εδώ σαν αξεσουάρ;;;;Στην Nissan τουλάχιστον, ο χρόνος παράδοσης ήταν κοινός για όλες τις αντιπροσωπείες, το μόνο που άλλαζε ήταν η τιμή του αυτοκινήτου!
Η τιμή του αυτοκινήτου είναι πράγματι καλή, αλλά αν μπορώ να γλιτώσω 400-500€ γιατί να μην το κάνω;
-
Με τις τιμές αυτές δύσκολο να παίξει και επιπλέον έκπτωση.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
oups!!!!
Youtube VideoΣπύρο το είχα ανεβάσει αυτό κάποια στιγμή, δε θυμάμαι σε ποιο θέμα. Και επειδή είχα ψάξει γωνίες και απόσταση από έδαφος μεταξύ των δύο, έχουν σχεδόν ίδια. Οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε ρόλο ή το μικρότερο βάρος του duster, ή τα λάστιχα..
Σήμερα πέρασα το πρώτο Κτεο (σε δημόσιο) στην τετραετία από την αγορά (60.000χλμ). Η μόνη παρατήρηση ήταν η απόδοση στα πίσω αμορτισέρ 35% και 38%, ενώ τα μπροστά 75%, 76%, ενώ το κατώτατο όριο είναι το 21%. Καλύτερα να αλλαχτούν άμεσα τα πίσω αμορτισέρ; Στο δρόμο δεν καταλαβαίνω μειωμένη απόδοση.
Μη δίνεις σημασία στις μετρήσεις του κτεο, σε όλα τα αυτοκίνητά μου τα πίσω τα βγάζουν άχρηστα κι ας ήταν καινούρια. Στην αντιπροσωπεία μου είχαν πει κι αυτοί να μη δίνω σημασία γιατί επειδή το αμάξι είναι ελαφρύ στο πίσω μέρος δε τα μετράνε καλά και τα βγάζουν φθαρμένα. αποκλείεται να είναι πιο φθαρμένα από τα μπροστινά.
-
Παλι καλά γιατί ενω μου είπε όλα καλά καινουριο αμάξι μετα είδα το χαρτί τι έγραφε. Επίσης κυρίως κινούμαι εγνατία οποτε δύσκολο να έχουν τέτοια φθορά.
-
Οι χρόνοι παράδοσης είναι ίδιοι εφόσον είναι στο στοκ που βλέπουν οι αντιπρόσωποι, το οποίο είναι κοινό.
Το μόνο σενάριο να παραδοθεί πιο άμεσα είναι να το έχει ήδη προαγοράσει κάποιος αντιπρόσωπος και να το έχει ήδη στην εκθεσή του. Αλλά αυτά είναι ελάχιστα κομμάτια Renault/Dacia ανά το δίκτυο και σχεδόν απίθανο για Duster. -
.
-
Καλοριζικο! Εισαι απο τους τυχερους που δεν ειχε το δικο σου το προβλημα με την κορνα.Εμενα με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα.Ευτυχως μου εχουν δωσει δανικο αμαξι.
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε advrider , πια εκδοση πηρες;
Φιλε dusterix και μενα αυτο μου ειχαν πει οτι ισχυει δλδ δεν μπαινει εργοστασιο αλλα στην αντιπτοσωπεια (το υποβραχιονιο-τεμπελης) .
Dacia Duster