-
90 ευρω φιλε μου.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
τι ηταν αυτο!!!Τα manuals για αυτό μας τα έστειλε ο θεός...
-
Στα 61000 χλμ αλλαχτηκαν λάστιχα. Ειχε μεινει περιπου 3-3.5 mm πελμα στα continental. Έβαλα τα pirelli scorpion verde. Σα να μου φαίνεται πιο κοφτερό το τιμόνι, ίσως επειδή είναι καινούρια.
-
Εχω μεχρι τωρα καπου 700 χλμ.Παρ οτι το προηγουμενο μετα απο επαναπρογραμματισμο ηταν 130 αλογατα,αυτο μου δεινει την εντυπωση οτι δεν υστερει σε επιταχυνσεις.Σαφως με πιο καλη ηχομονωση,οταν μου ερθει η ορεξη ισως να την ενισχυσω λιγο.Παρατηρησα οταν γεμιζει ο κινητηρας με φορτιο,σε μια ανηφορα ας πουμελιγο πριν τις 2000 στροφες,ακουγεται ενας θορυβος σαν κατι να συντονιζει,στον χωρο του κινητηρα? απο κατω? αλλα οταν περασει αυτο το οριο ο θορυβος σταματαει.
Τελος,λογω του οτι ο μπροστινος προφυλακτηρας ειναι λιγο πιο ογκωδης απο το παλιο,με αναγκαζει να κανω καναδυο μανουβρες παραπανω για να το βαλω στο γκαραζ. -
Απο το 2015 περιπου και μετα ο κινητήρας βγαίνει με 260 κιλά ροπής αντί 240 και με επιταχύνσεις περιπου μισο δευτερόλεπτο διάφορα.
-
Και η καταναλωση στο παλιο ηταν περιπου 7 λιτρα/100,ενω τωρα στις ιδιες περιπου διαδρομες ειναι περιπου ενα λιτρο πιο μικρη.
Στο παλιο με τον επαναπρογραμματισμο ειχε παει 130 απο 110 η ιπποδυναμη και 300 απο 240nm η ροπη. -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Απο το 2015 περιπου και μετα ο κινητήρας βγαίνει με 260 κιλά ροπής αντί 240 και με επιταχύνσεις περιπου μισο δευτερόλεπτο διάφορα.260 κιλά ροπής βγάζουν τα Scania...
-
Εντάξει 260 Nm
Κώστα απο ηχομόνωση βλέπεις διαφορα; γτ υποτιθεται εχει καλυτερη ηχομονωση. χώρος αποσκευών ο ίδιος ή λίγο μικροτερος στο facelift? -
Η ηχομονωση ειναι σαφως καλυτερη.Αριστη βεβαιως οχι,καλυτερη ομως,ναι.Το πορτ μπαγκαζ ιδιο μου δεινει την εντυπωση οτι ειναι.
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Παρατηρησα οταν γεμιζει ο κινητηρας με φορτιο,σε μια ανηφορα ας πουμελιγο πριν τις 2000 στροφες,ακουγεται ενας θορυβος σαν κατι να συντονιζει,στον χωρο του κινητηρα? απο κατω? αλλα οταν περασει αυτο το οριο ο θορυβος σταματαει.Μήπως είναι το γνωστό θέμα που εμφανίζει ο συγκεκριμένος κινητήρας (τον 1.5 diesel δεν έχεις;) με τον συντονισμό στο φιλτροκούτι;
-
παντως αν εφερναν το φορτηγο, οκ και το σκετο δειχνει φορτηγο αλλα δεν βγαζει αδεια επαγγελματικου, χτυπαγα ενα αυριον...
να γκρινιαζω στον spi για την καροτσα.... -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Παρατηρησα οταν γεμιζει ο κινητηρας με φορτιο,σε μια ανηφορα ας πουμελιγο πριν τις 2000 στροφες,ακουγεται ενας θορυβος σαν κατι να συντονιζει,στον χωρο του κινητηρα? απο κατω? αλλα οταν περασει αυτο το οριο ο θορυβος σταματαει.
Μήπως είναι το γνωστό θέμα που εμφανίζει ο συγκεκριμένος κινητήρας (τον 1.5 diesel δεν έχεις;) με τον συντονισμό στο φιλτροκούτι;
Ναι,τον diesel εχω.Πρεπει να ψαξω παλιες σελιδες απο το νημα και ειναι πολλες οι ατιμες!
-
Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά! Το duster γατούλη μια χαρά αλλά για διπλοκάμπινο θα έπρεπε να το τσεκάρω για 4 χρόνια τουλάχιστον όπως έκανα με το suvάκι μου ώστε να μπορώ με ασφάλεια να το προτείνω. Στην κατηγορία όντας γεννημένος και μεγαλωμένος σε αγροτικό περιβάλλον οι επιλογές μου κατά σειρα είναι ΤΟΥΟΤΑ, ISUZU D-MAX, FORD RANGER . Το duster νομίζω είναι πιο κοντά στο fiat strada . Κώστα εάν ακούς θόρυβο από το φιλτροκούτι μια βίδα στο σημείο που ενώνεται αυτό με το μαρκούτσι του αέρα και όλα οκ. Ο ήχος εμφανίζεται με την μορφή συντονισμού και δίνει την αίσθηση σαν να είναι μεταλλικός. Ήταν το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετώπισα στα 90 + χιλιάδες χλμ με το duster. O εντοπισμός του προβλήματος στο συνεργείο είναι πολύ εύκολος. Με 'νεκρά' στον επιλογέα και ένα μαρσάρισμα έως τις 2500 στροφές και μετά απεμπλοκή του γκαζιού και επιστροφή στο ρελαντί θα εμφανιστεί ο συντονισμός. Αυτά από εμένα...
-
Ο θόρυβος/συντονισμός προκύπτει επειδή δεν κάνει καλή ένωση το clip, όπως αναφέρεται στην φωτογραφία.
Στο σημείο αυτό βιδώνεις μια βιδούλα στην πάνω πλευρά και όλα ΟΚ. Το έχω κάνει μόνος μου στο QQ, είναι μισό λεπτό δουλειά.Η φωτογραφία είναι από QQ.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
. Κώστα εάν ακούς θόρυβο από το φιλτροκούτι μια βίδα στο σημείο που ενώνεται αυτό με το μαρκούτσι του αέρα και όλα οκ. Ο ήχος εμφανίζεται με την μορφή συντονισμού και δίνει την αίσθηση σαν να είναι μεταλλικός. Ήταν το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετώπισα στα 90 + χιλιάδες χλμ με το duster. O εντοπισμός του προβλήματος στο συνεργείο είναι πολύ εύκολος. Με 'νεκρά' στον επιλογέα και ένα μαρσάρισμα έως τις 2500 στροφές και μετά απεμπλοκή του γκαζιού και επιστροφή στο ρελαντί θα εμφανιστεί ο συντονισμός. Αυτά από εμένα...Ευχαριστω Σπυρο.Το προβλημα(?) λυθηκε.Και με την ευκαιρια,μηπως γνωριζεις αν η οθονη υποστηριζει καμερα οπισθοπορειας? Νομιζω οτι ολες οι οθονες ειναι LG.
-
Υποστηριζει.. https://www.daciamag.com/dacia-duster-r ... 75481.html
-
Λόγω του ότι έχω την καινούργια οθόνη - σύστημα πολυμέσων που έχεις κι εσύ από ότι γνωρίζω υποστηρίζει. Μάλιστα υποστηρίζει και άλλα πολλά που όμως εγώ δεν μπήκα στον κόπο να κάνω τα απαραίτητα ώστε να τα έχω όπως video mp4 κλπ. Κώστα εμείς έχουμε το media nav evo. Το νέο σύστημα έχει λειτουργικό android ενώ το προηγούμενο ήταν windows στα πρώτα media nav.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Υποστηριζει.. https://www.daciamag.com/dacia-duster-r ... 75481.htmlΔεν εχω καταλαβει γιατι ειναι τοσο ακριβη,οταν βρισκεις στο ebay στο 1/10 της τιμης της.
-
makwolf ευχαριστώ για την γνώμη σου. Μετα απο καιρό εχω καταλήξει στο γκρί comete. Και εγώ προσωπικά θα ήθελα να βάλω τον συναγερμό απλά είχα ενδοιασμούς για την δουλειά που θα γίνει απο την αντιπροσωπεία λόγω ότι το ταμπλό αν δεν κάνω λάθος πρέπει να βγεί προκειμένου να περάσουν οι αισθητήρες.
-
Καλημέρα στα μέλη!Αναζητώντας στο διαδίκτυο λύσεις για αγορά του σετ από τα φρυδάκια των φτερών και των πλαϊνών προστατευτικών για τις πόρτες,έπεσα σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα που τα παράγει.Η τιμή για τα φρυδάκια είναι 36$ και για τα πλαϊνά 20$ συν τα μεταφορικά.Το πρόβλημα είναι οτι η μικρότερη παραγγελία για φρυδάκια είναι 5 σετ και για τα πλαϊνα 10 σετ.Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα εισαγωγών υπάρχει πιθανό ενδιαφέρον για ομαδική παραγγελία και ίσως γνώση γύρω από το κόστος των μεταφορικών?Καλά μπάνια σε όλους!!
Dacia Duster