-
Ε κλασικές προσφορές όταν αλλάζει μοντέλο. Μόνο που εδώ η τιμή ήταν ήδη value for money οπότε η καινούρια είναι ακόμα καλύτερη. Και βέβαια παίζει το γνωστό δίλημμα για υποψήφιους αγοραστές (που δε βιάζονται): απερχόμενο μοντέλο με super τιμή ή καινούριο με πιθανές παιδικές ασθένειες; Σωστή απάντηση δεν υπάρχει βέβαια, ο καθένας κρίνει και πράττει αναλόγως.
-
Έχοντας κάνει αρκετές χιλιάδες χλμ με το αυτοκίνητο μπορώ να πω με βεβαιότητα πως αποτελεί όχι μόνο άριστη vfm επιλογή αλλά και πολύ αξιόπιστη. Με το duster μπορεί κάποιος να φτάσει πολύ μακριά και να ζήσει συναρπαστικές στιγμές. Σαν να λέμε ανοίγει ορίζοντες...
-
Ετσι ακριβως!
-
Καλημέρα Κώστα!
-
Καλημερα Σπυρο!
-
Στα 17350 στο 4x4 1.5 sportive diesel μάλλον περιλαμβανεται και οθόνη navi, cruise control, και parktronic. Θα φανεί και στην ανανέωση των επισήμων καταλόγων. Αν ισχυει σουπερ ευκαιρία..
-
Καλημέρα παιδιά! Μην παρασέρνεστε... Η τιμή με τα 17350 είναι χωρίς το τέλος ταξινόμησης και άρα αφορά τρίτεκνους και πολύτεκνους. Η κανονική τιμή είναι γύρω στα 18900. Και πάλι όμως είναι το καλύτερο value for money.
-
Νέος στο φόρουμ αν κατάλαβα. Καλώς ήρθες Κώστα. Αν κρίνω από το όνομα που εμφανίζεις μένεις Κυψέλη. Αναρωτιέμαι αν διάλεξες το φορτηγό (duster) για τις μετακινήσεις σου; Βέβαια σε κάτι ανηφοριές της συνοικίας σίγουρα θα χρειαστεί η θεόκοντη πρώτη του ειδικά αν σε κολώσει κάποιος
-
Νέος ναι... Ετοιμαζόμουνα να το παραγγείλω από καιρό, αλλά λόγω θεμάτων που τύχαιναν το καθυστερούσα και αυτό μου βγήκε μάλλον σε καλό! Η νέα τιμή του νέου 4x4 1.5 sportive diesel με οθόνη navi, cruise control, και parktronic, είναι όντως 17350!!! Παίρνω πίσω την προηγούμενη αναφορά μου... Πλέον μιλάμε για πολύ καλή εκαιρία και φυσικά ακόμα καλύτερο value for money!!!
-
https://www.youtube.com/watch?v=8c3a15b8c2w
λογικά θα έρχεται πλεον και με το νεο τιμόνι και ίσως νέες ταπετσαρίες -
Χάλια πάντως το νέο τιμόνι (εμφανισιακά εννοώ)... Όχι ότι θα με απέτρεπε από πιθανή αγορά, αλλά λέμε.
-
Προσωπικά το νέο τιμόνι το βλέπω ελαφρά ποιοτικότερο αλλά θα συμφωνήσω πως προτιμώ το προηγούμενο που αν και
λιτό το έχω συμπαθήσει πολύ. Περισσότερο με ξενίζουν οι κίτρινοι δακτύλιοι στους αεραγωγούς που αντικατέστησαν τους χρωμιομένους. Οι νέες αλουμινένιες ζάντες είναι όμορφες.
Βέβαια δεν είναι αυτά τα θέματα που αφορούν τον μέσο οδηγό ενός duster. Υπάρχουν άλλα σοβαρότερα όπως η έλλειψη stop-start σε εμάς τους παλαιότερους για όταν μπλέκουμε στην κίνηση...
ή η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας στους ατελείωτους ανοικτούς δρόμους της χώρας μας...
Καλημέρα σε όλους!
-
Καλημέρα Σπύρο, κάτι τέτοιους δρόμους τους χρειάζομαι αυτό τον καιρό.
Φεύγει και το μυαλό μαζί -
Ωραίες τιμές με navi και cruise control. To θέμα είναι και ο χρόνος παράδοσης.
Πάντως για οικογενειακό off-road, μάλλον δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή.
Και μία ερώτηση στους παλαιότερους. Ποιό πετρέλαιο χρησιμοποιείτε και γιατί? -
Εγω βαζω V Power που η Shell εχει καθε Πεμπτη στην ιδια τιμη με το απλο diesel.Εμπιστευομαι και το πρατηριο που ειναι εταιρικο.Το V Power υποτιθεται οτι εχει προσθετα μεσα με τα οποια η μηχανη εργαζεται καλυτερα.Δεν ξερω αν αλλες εταιρειες εχουν καλυτερης ποιοτητας,αυτο που βαζω εμενα με ικανοποιει.
-
Αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα...εγώ πάντως έχοντας κάνει πάνω από 200000 χλμ με 4 διαφορετικά diesel αυτοκίνητα τα τελευταία 7 χρονιά δεν έχω καταλάβει καμιά διάφορα σε απόδοση κατανάλωση κ.λ.π.
Επίσης είχα μια απορία πάντα...πως είμαστε σίγουροι ότι κάθε Πέμπτη αυτό που μας πουλάει η Shell είναι V-power???
-
Υπάρχει περίπτωση κάθε πέμπτη να αδειάζουν τις δεξαμενές από vpower και να τις γεμίζουν με απλή; Από όσο γνωρίζω κάθε μανικα τραβάει από συγκεκριμένη δεξαμενή, δεν υπάρχει διακόπτης επιλογής. Το σκεπτικό του promotion είναι οτι ο πελάτης θα δοκιμάσει την vpower, θα δει όποια διαφορά στην κατανάλωση/απόδοση και την επόμενη φορά θα επιλέξει vpower. Αν βάζουν απλή τι διαφορά θα δει;
-
Δεν ξέρω πως λειτουργούν τα πρατήρια...εάν είσαι σίγουρος για τον παραπάνω τρόπο λειτουργίας... δεκτό... πάντως εγώ διαφορά δεν έχω δει ποτέ...και σε κανένα καύσιμο.... μάλλον στα αυτοκίνητα μάς τη διαφορά την κάνει η ψυχολογία...σε κανένα υπεραυτοκίνητο τώρα ίσως.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το V-power μου έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλη αυτονομία (το λιγότερο 100 χλμ παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο), όμως το κροτάλισμα που προκαλούσε στον κινητήρα μου ήταν ανυπόφορο. Εχω πολύ καιρό που γεμίζω σε ένα συγκεκριμένο εταιρικό άλλης φίρμας και έχω βρει την χρυσή τομή. Ο κινητήρας μου είναι ήσυχος, τραβά όπως πρέπει και η αυτονομία μου φτάνει στα 850 χλμ τουλάχιστο.
-
Εμένα πάλι για τη Shell επαγγελματίες μου έχουν μεταφέρει πολύ κακές κριτικές μέχρι και γερές βλάβες...
Άλλαξαν εταιρία και λένε ότι δεν τους ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα.
Dacia Duster