-
[quote='axel12p']Το QQ εχει cd 0.30
[/quotehttp://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Neo-Nissan-Qashqai-16-dCi_116944.asp
Θεωρω κορυφαιο το Cx0.32 αν σκεφτεις οτι αεροτομες,μασπιε,φαρδια λαστιχα,ακαλυπτο πατωμα κτλ μεγαλωνουν τον εν λογω συντελεστη! -
Προφανώς 'παίζει' από έκδοση σε έκδοση
The attention to detail means this crossover comes with a drag coefficient of 0.30 and it’s all thanks to features such as the flat floor or the active grille shutter
Read more: http://www.autoevolution.com/reviews/nissan-qashqai-review-2014.html#ixzz4NTG3zDmF
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το Duster έχει cd 0.42 (http://www.autoevolution.com/reviews/dacia-duster-16-4x4-16v-2010.html), που χαμηλό δεν το λες, αλλά αν το δούμε και αλλιώς τον ίδιο συντελεστή είχε και η Lamborghini CountachΥΓ. Με πρόλαβε ο SPI!
Τα περισσότερα supercas βεβαίως δεν προσπαθούν να έχουν απλά χαμηλό drag.
-
βλεπε F1
-
Παιδιά, είπα ότι μου αρέσει σε καθαρόαιμα off road όπως οι παλιές Landrover, στρατιωτικά όπως το Kübelwagen, άντε και χίππικα, όπως το VW Type 2, όχι για το Duster.
-
Η τοποθέτηση ρεζέρβας στο καπό της μηχανής είναι λύση ανάγκης και όχι μόδα. Οι εικόνες από συγκεκριμένα οχήματα που έχουμε στο μυαλό μας περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και δυσπρόσιτα μέρη. Εξηγούσε κάποτε κάποιος πως μια ρεζέρβα στην αυστραλιανή έρημο δεν είναι αρκετή. Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι κοφτερές πέτρες επέβαλαν να έχει τουλάχιστον 4. Ο τύπος οδηγούσε ένα κλασικό defender το οποίο ήταν πλήρως τροποποιημένο για πολύ σκληρή χρήση. Το λιγότερο που τον απασχολούσε ήταν η θέση της τσιγαροθήκης ή αν ήταν ρηχές οι ποτηροθήκες και φυσικά ο εν λόγω συντελεστής. Αλλά δυστυχώς τέτοια τροπή παίρνουν συζητήσεις που γίνονται για suv όταν κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθούν στην ΕΟ και στα ανώμαλα εδάφη των μεγαλουπόλεων. Προσωπικά το duster δεν έχει στα δυνατά του σημεία αυτά για τα οποία συζητούμε εδώ. Τα συν του είναι άλλα και για το λόγο αυτό τουλάχιστον εγώ το πήρα. Στην πόλη μέσα ζήτημα να έχω κάνει 1000 χλμ από τα σχεδόν 70000 τώρα πια. Από αυτά τα 6-7000 είναι μόνο σε ανώμαλο έδαφος και μάλιστα εκεί που πολύ ακριβότερα του crossover άφησαν αναρτήσεις, έσπασαν βάσεις μηχανής και έσκισαν λάστιχα με ασφάλτινο χαρακτήρα και χαμηλό προφίλ. Υπάρχουν πολλά οδοστρώματα και εδάφη που μπορεί να κινηθούν πολλά αυτοκίνητα σε σχέση με το duster πολύ καλύτερα. Το duster ως αξία εκκινεί εκεί που τελειώνει ο δρόμος. Εκεί δηλαδή που συνηθίζουμε να βλέπουμε το μαλθακό disco ,ένα jimny, ένα τεμπέλικο jeep, ένα παλιό GVitara, να κάνουν τη βόλτα τους.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Η τοποθέτηση ρεζέρβας στο καπό της μηχανής είναι λύση ανάγκης και όχι μόδα. Οι εικόνες από συγκεκριμένα οχήματα που έχουμε στο μυαλό μας περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και δυσπρόσιτα μέρη. Εξηγούσε κάποτε κάποιος πως μια ρεζέρβα στην αυστραλιανή έρημο δεν είναι αρκετή. Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι κοφτερές πέτρες επέβαλαν να έχει τουλάχιστον 4. Ο τύπος οδηγούσε ένα κλασικό defender το οποίο ήταν πλήρως τροποποιημένο για πολύ σκληρή χρήση. Το λιγότερο που τον απασχολούσε ήταν η θέση της τσιγαροθήκης ή αν ήταν ρηχές οι ποτηροθήκες και φυσικά ο εν λόγω συντελεστής. Αλλά δυστυχώς τέτοια τροπή παίρνουν συζητήσεις που γίνονται για suv όταν κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθούν στην ΕΟ και στα ανώμαλα εδάφη των μεγαλουπόλεων. Προσωπικά το duster δεν έχει στα δυνατά του σημεία αυτά για τα οποία συζητούμε εδώ. Τα συν του είναι άλλα και για το λόγο αυτό τουλάχιστον εγώ το πήρα. Στην πόλη μέσα ζήτημα να έχω κάνει 1000 χλμ από τα σχεδόν 70000 τώρα πια. Από αυτά τα 6-7000 είναι μόνο σε ανώμαλο έδαφος και μάλιστα εκεί που πολύ ακριβότερα του crossover άφησαν αναρτήσεις, έσπασαν βάσεις μηχανής και έσκισαν λάστιχα με ασφάλτινο χαρακτήρα και χαμηλό προφίλ. Υπάρχουν πολλά οδοστρώματα και εδάφη που μπορεί να κινηθούν πολλά αυτοκίνητα σε σχέση με το duster πολύ καλύτερα. Το duster ως αξία εκκινεί εκεί που τελειώνει ο δρόμος. Εκεί δηλαδή που συνηθίζουμε να βλέπουμε το μαλθακό disco ,ένα jimny, ένα τεμπέλικο jeep, ένα παλιό GVitara, να κάνουν τη βόλτα τους.Η σωστότερη και η πιο ολοκληρωμένη απάντηση στο θέμα.
Καλημέρα Σπύρο !!! -
Καλημέρα αδερφέ!
-
Καλημερα σε ολους τους dusterades
Ειμαι κατοχος ενος duster 1.5 dci 4x2 (περιπου 25000 χλμ) εδω και 15-16 μηνες.
Σας παραθετω την εμπειρια μου απο την αντιπροσωπεια!
Ειμαι κατοικος Θεσσαλονικης (δυτικης)
Τον Ιουνιο πηγα για το ετησιο service και ... μου τρακαραν το αμαξι!!!
Πισω στην γωνια του προφυλακτηρα και την μαυρη μασκα απο κατω.
Η αντιμετωπιση απαραδεκτη...
Σα να μη συμβαινει τιποτα ουτε ενα συγνωμη.ελα μωρε δεν εγινε τιποτα η απαντηση τους οταν ειπα για αλλαγη προφυλακτηρα
Μετα απο 2 ωρες(!!) ηρθε επιτελους ο διευθυντης να μου μιλησει ...(μαλλον βγηκε να δει το αμαξι και τον επιασα εγω)
Αφου του εξεφρασα την δυσαρεσκεια μου για την αθλια αντιμετωπιση του ζητησα σαν κινηση καλης θελησης να μου κανει και μια λακουβιτσα (μεγεθους 2 ευρου) που ειχα στο φτερο και .... αρνηθηκε λεγοντας μου οτι θα κανει μονο την δικια τους ζημια χωρις φυσικα αλλαγη προφυλακτηρα!!
Εφτασα στο σημειο να του πω οτι φωναζω αστυνομια και ασφαλιστικη για να μου κανουν δηλωση να παω να το φτιαξω σε αλλη αντιπροσωπεια!!!!περιττο να πω οτι ο κοσμος που ακουγε τους εκραζε.
Με τα πολλα εγιναν οι ζημιες εκτος απο το μαυρο πλαστικο που ακομα περιμενω να μου τηλ (δεν ειχαν ενα σπρευ!)
ΥΓ1 Με ρωτησε ο διευθυντης αν πηρα το αμαξι απο αυτους(!!!!!)??
ΥΓ2 οταν μετα απο μια εβδομαδα το αφησα να το φτιαξουν(ραντεβου)δεν ειχαν βρει αυτοκινητο αντικαταστασης
ΥΓ3 κανενα παραπονο απο τους τεχνικους που φτασαν στο σημειο να μου πουν 'οτι και να σου πει εμεις θα φτιαξουμε ολα'
Συγνωμη για το μεγεθος αλλα ακομα ειμαι τσατισμενος!! -
Το emotion απο πανω μπηκε καταλαθος!!
Να πω και 2 λογια για το αμαξι μη με πειτε γκρινιαρη
Η χρηση του ειναι 80% στην πολη η καταναλωση στα 6.5 περιπου (το οδηγαει αρκετα και η γυναικα μου!!)
Στα + οι χωροι του (βασικος λογος που το πηρα), συμπεριφορα-ανεση στην οδηγηση,οικονομια και εννοειτε οπου χρειαστηκε χωματοδρομους λασπωμενους δρομους περναει ανετα (4x2)
γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το gps στην επαρχια ειναι λιγο οτι να ναι προφανως θελει καινουριους χαρτες
Τα λαστιχα μου σφυριζουν συχνα ειναι τα μανισια και ο αερας ειναι σωστος
Επισης ελαφρως σπινιαρει σε μερικες εκκινησης
Με το eco δεν βλεπω καμια τρομερη διαφορα καταναλωσης -
Στα Δυτικά αντιπροσωπεία της Dacia είναι η ΑΝΟΡ;
-
Δυτικά είναι ή ανορ και ανατολικά ή Lion
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης Vag2412 έγραψε:
Καλημερα σε ολους τους dusterades
Ειμαι κατοχος ενος duster 1.5 dci 4x2 (περιπου 25000 χλμ) εδω και 15-16 μηνες.
Σας παραθετω την εμπειρια μου απο την αντιπροσωπεια!
Ειμαι κατοικος Θεσσαλονικης (δυτικης)
Τον Ιουνιο πηγα για το ετησιο service και ... μου τρακαραν το αμαξι!!!
Πισω στην γωνια του προφυλακτηρα και την μαυρη μασκα απο κατω.
Η αντιμετωπιση απαραδεκτη...
Σα να μη συμβαινει τιποτα ουτε ενα συγνωμη.ελα μωρε δεν εγινε τιποτα η απαντηση τους οταν ειπα για αλλαγη προφυλακτηρα
Μετα απο 2 ωρες(!!) ηρθε επιτελους ο διευθυντης να μου μιλησει ...(μαλλον βγηκε να δει το αμαξι και τον επιασα εγω)
Αφου του εξεφρασα την δυσαρεσκεια μου για την αθλια αντιμετωπιση του ζητησα σαν κινηση καλης θελησης να μου κανει και μια λακουβιτσα (μεγεθους 2 ευρου) που ειχα στο φτερο και .... αρνηθηκε λεγοντας μου οτι θα κανει μονο την δικια τους ζημια χωρις φυσικα αλλαγη προφυλακτηρα!!
Εφτασα στο σημειο να του πω οτι φωναζω αστυνομια και ασφαλιστικη για να μου κανουν δηλωση να παω να το φτιαξω σε αλλη αντιπροσωπεια!!!!περιττο να πω οτι ο κοσμος που ακουγε τους εκραζε.
Με τα πολλα εγιναν οι ζημιες εκτος απο το μαυρο πλαστικο που ακομα περιμενω να μου τηλ (δεν ειχαν ενα σπρευ!)
ΥΓ1 Με ρωτησε ο διευθυντης αν πηρα το αμαξι απο αυτους(!!!!!)??
ΥΓ2 οταν μετα απο μια εβδομαδα το αφησα να το φτιαξουν(ραντεβου)δεν ειχαν βρει αυτοκινητο αντικαταστασης
ΥΓ3 κανενα παραπονο απο τους τεχνικους που φτασαν στο σημειο να μου πουν 'οτι και να σου πει εμεις θα φτιαξουμε ολα'
Συγνωμη για το μεγεθος αλλα ακομα ειμαι τσατισμενος!!Μαλλον το εχει η DACIA να εχει καραγκιοζηδες αντιπροσωπους...(μονο για τον Σφακιανακη εχω ακουσει θετικα σχολια)
Εγω θα απαιτουσα αλλαγη προφυλακτηρα και ας μην ειχε τιποτα..μονο και μονο για την συμπεριφορα τους
Για να φανταστειτε ποσο καραγκιοζηδες ειναι ..παω για σερβις στην αντιπροσωπεια 2 αυτοκινητα ..- στο OPEL(εκτος εγγυησης)ειναι αψογοι και εξυπηρετικοτατοι,με βαζουν ραντεβου οποια ωρα με βολευει,με κερνανε καφε και μου δινουν αυτοκινητο αν θελω.. (και μου κανουν και εκπτωση)
2)στο DUSTER (εντος εγγυησης)με εχουν γραμμενο κανονικα..βαζουν μεσα το αμαξι 1-2 ωρες μετα το καθορισμενο ραντεβου(εγινε 2 στις 2 φορες),ουτε καφε ουτε αυτοκινητο ουτε εκπτωση φυσικα..γιατι ξερουν οτι ειμαι αναγκασμενος να πηγαινω εκει επειδη οι αλλες αντιπροσωπειες ειναι αρκετα μακρυα..
..ολα αυτα στην ιδια αντιπροσωπεια..τι αλλο να πουμε???
- στο OPEL(εκτος εγγυησης)ειναι αψογοι και εξυπηρετικοτατοι,με βαζουν ραντεβου οποια ωρα με βολευει,με κερνανε καφε και μου δινουν αυτοκινητο αν θελω.. (και μου κανουν και εκπτωση)
-
Πήγα Λάρισα και γύρισα. Δεν ήρθε η γυναίκα μου, οπότε έκανα 720km κυρίως σε αυτοκινητόδρομο. 92.5lt βενζίνη, ίσα που πάει με ένα γέμισμα δηλαδή. Κατάλαβα τι γίνεται νομίζω. Αν πας με 2000rpm 90-110km/h (όπως πάω σε επαρχιακούς) καις το λιγότερο, 6.5-7lt/100km. Αν πας 3500rpm με 150-180km/h (όπως πήγα τώρα) καις σχεδόν τα διπλά, 13lt/100km. Διόδια 21.55x2=43.10€.
Ξέρω για το θέμα της ταχύτητας και ό, τι πείτε θα έχετε δίκαιο. Στον Βόλο θα προσπαθήσω να πάω εντός των ορίων, το έχω κάνει για Πάτρα και πίσω αλλά στον βόρειο δρόμο θα έπρεπε να έχω cruise control για να το καταφέρω τελικά. Τώρα κατάλαβα τη σημασία του, σε προφυλάσει από πρόστιμα (και κίνδυνο ατυχήματος φυσικά), δεν πρόκειται απλώς για ξεκούραση. Αλλά δεν το έβαλα και τώρα είναι αργά.
Το ταξίδι ήταν άνετο και ευχάριστο. 3 ώρες σερί χωρίς ανάγκη για στάση. Άνετο κάθισμα και ανάρτηση. Ευχάριστο σαλόνι. Αεροδυναμικοί θόρυβοι αρκετοί αλλά η μηχανή δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Το παρμπρίζ είναι αρκετά κάθετο και γεμίζει έντομα τα οποία δεν απομακρύνει σε μεγάλο ποσοστό ο υαλοκαθαριστήρας (πρέπει να αλλάξω λάστιχα υποθέτω). Το MediaNav με κατηύθυνε, με διασκέδασε και με προφύλαξε κατά τις τηλεφωνικές κλήσεις. Το ESP μπήκε στο τέλος, ανεβαίνοντας μια βρεγμένη ανηφόρα με ραβδωτά πλακάκια στον Πειραιά. Λίγο αργότερα ο υιός μου τράκαρε το Matrix που του γλίστρησε σε αυτούς τους παλιόδρομους (μαθαίνει ακόμη). Στον Σείριο μου κοίταξαν τα λάδια (ΟΚ) και μου έβαλαν Paraflu. Δεν είμαι σίγουρος πως χρειαζόταν αλλά είπα να τους εμπιστευτώ. Θαμπώνουν εύκολα τα τζάμια όταν βρέχει αλλά θα φταίει και το άτμισμα του ηλ. τσιγάρου.
Με πέρασε ένα Audi και ένα μικρό GTi στο πήγαινε και ένα Saab στον γυρισμό (το τελευταίο πήγαινε με 200), δεν καταλαβαίνω γιατί αγοράζουν τόσοι τόσα γρήγορα αυτοκίνητα όταν η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξεπερνά τα 140km (και καλά κάνει). Γι' αυτό ίσως όλη η έμφαση δίνεται στην πολυτέλεια και τα γκατζετάκια, αφού ακόμη και με ένα Fiat Panda ταξιδεύεις άνετα στο όριο ταχύτητας. Κάπως πρέπει να πουλήσουν και ακριβότερα αυτοκίνητα. Προσπεράσματα δεν γίνονται σε αυτόν τον δρόμο αλλά είχα κάνει προς Καλάβρυτα και έμεινα ικανοποιημένος από τις ρεπρίζ.Δεν νομίζω πως χρειάζεται να δώσω άλλη αναφορά για αυτοκινητόδρομο. Συνολικά είναι ταξιδιάρικο. Να δούμε πως τα πάει σε βρεγμένο χώμα ή άλλες ανωμαλίες (αλλά σπανίζει τέτοια χρήση από εμένα).
-
Θα διαφωνησω εν μέρη. Κάνει ταξίδι άνετα και με το ντήζελ 4κινητο και ταχύτητες 120-130 ή κατανάλωση είναι στο 7. Αν το συγκρινεις όμως με ένα μικρομεσαίο στα ίδια χρήματα είναι πολύ πίσω σε άνεση στο ταξίδι. Κερδιζεις αλλά με το νταστερ βέβαια και πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες 'θυσίες'.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Με πέρασε ένα Audi και ένα μικρό GTi στο πήγαινε και ένα Saab στον γυρισμό (το τελευταίο πήγαινε με 200), δεν καταλαβαίνω γιατί αγοράζουν τόσοι τόσα γρήγορα αυτοκίνητα όταν η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξεπερνά τα 140km (και καλά κάνει).Δεν ήμουν εγώ.
Πάντως το γρήγορο αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα και τελικές όλη την ώρα. Το ευχαριστιέσαι κι όταν χρειαστεί να κάνεις μια προσπέραση που με άλλο αυτοκίνητο δεν θα τολμούσες ή όταν παραστεί ανάγκη να πας κάπου γρήγορα. -
Έχεις δίκιο, άλλο η τελική, άλλο η επιτάχυνση.
Το σεντάν μπορεί να είναι πιο άνετο (και προφανώς με λιγότερο αεροδυναμικό θόρυβο) αλλά για εμένα δεν είναι επιλογή, θέλω υψηλή θέση οδήγησης οπωσδήποτε, ας είναι SUV, ας είναι Crossover, ας είναι MPV, ας είναι βανάκι, ας είναι και φορτηγάκι (Mercedes Unimog κατά προτίμηση). -
Ναι, γούστα είναι αυτά. Προσωπικά είμαι της άποψης ότι πρέπει να έχεις το σωστό εργαλείο για κάθε περίσταση. Χαμηλό για γρήγορες καταστάσεις, ψηλό για μέσα στην πόλη και εκτός δρόμου κλπ. Ακριβό βέβαια το να έχεις πολλά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Πήγα Λάρισα και γύρισα. Δεν ήρθε η γυναίκα μου, οπότε έκανα 720km κυρίως σε αυτοκινητόδρομο. 92.5lt βενζίνη, ίσα που πάει με ένα γέμισμα δηλαδή. Κατάλαβα τι γίνεται νομίζω. Αν πας με 2000rpm 90-110km/h (όπως πάω σε επαρχιακούς) καις το λιγότερο, 6.5-7lt/100km. Αν πας 3500rpm με 150-180km/h (όπως πήγα τώρα) καις σχεδόν τα διπλά, 13lt/100km. Διόδια 21.55x2=43.10€.
Ξέρω για το θέμα της ταχύτητας και ό, τι πείτε θα έχετε δίκαιο. Στον Βόλο θα προσπαθήσω να πάω εντός των ορίων, το έχω κάνει για Πάτρα και πίσω αλλά στον βόρειο δρόμο θα έπρεπε να έχω cruise control για να το καταφέρω τελικά. Τώρα κατάλαβα τη σημασία του, σε προφυλάσει από πρόστιμα (και κίνδυνο ατυχήματος φυσικά), δεν πρόκειται απλώς για ξεκούραση. Αλλά δεν το έβαλα και τώρα είναι αργά.
Το ταξίδι ήταν άνετο και ευχάριστο. 3 ώρες σερί χωρίς ανάγκη για στάση. Άνετο κάθισμα και ανάρτηση. Ευχάριστο σαλόνι. Αεροδυναμικοί θόρυβοι αρκετοί αλλά η μηχανή δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Το παρμπρίζ είναι αρκετά κάθετο και γεμίζει έντομα τα οποία δεν απομακρύνει σε μεγάλο ποσοστό ο υαλοκαθαριστήρας (πρέπει να αλλάξω λάστιχα υποθέτω). Το MediaNav με κατηύθυνε, με διασκέδασε και με προφύλαξε κατά τις τηλεφωνικές κλήσεις. Το ESP μπήκε στο τέλος, ανεβαίνοντας μια βρεγμένη ανηφόρα με ραβδωτά πλακάκια στον Πειραιά. Λίγο αργότερα ο υιός μου τράκαρε το Matrix που του γλίστρησε σε αυτούς τους παλιόδρομους (μαθαίνει ακόμη). Στον Σείριο μου κοίταξαν τα λάδια (ΟΚ) και μου έβαλαν Paraflu. Δεν είμαι σίγουρος πως χρειαζόταν αλλά είπα να τους εμπιστευτώ. Θαμπώνουν εύκολα τα τζάμια όταν βρέχει αλλά θα φταίει και το άτμισμα του ηλ. τσιγάρου.
Με πέρασε ένα Audi και ένα μικρό GTi στο πήγαινε και ένα Saab στον γυρισμό (το τελευταίο πήγαινε με 200), δεν καταλαβαίνω γιατί αγοράζουν τόσοι τόσα γρήγορα αυτοκίνητα όταν η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξεπερνά τα 140km (και καλά κάνει). Γι' αυτό ίσως όλη η έμφαση δίνεται στην πολυτέλεια και τα γκατζετάκια, αφού ακόμη και με ένα Fiat Panda ταξιδεύεις άνετα στο όριο ταχύτητας. Κάπως πρέπει να πουλήσουν και ακριβότερα αυτοκίνητα. Προσπεράσματα δεν γίνονται σε αυτόν τον δρόμο αλλά είχα κάνει προς Καλάβρυτα και έμεινα ικανοποιημένος από τις ρεπρίζ.Δεν νομίζω πως χρειάζεται να δώσω άλλη αναφορά για αυτοκινητόδρομο. Συνολικά είναι ταξιδιάρικο. Να δούμε πως τα πάει σε βρεγμένο χώμα ή άλλες ανωμαλίες (αλλά σπανίζει τέτοια χρήση από εμένα).
Στο σχολιο σου για την καταναλωση υπαρχει ενα κενο 110-150 χλμ!!! Στα ταξιδια η χρυση τομη ειναι να πηγαινεις 120-140 χλμ. Εισαι νομιμος,πας σχετικα γρηγορα και δεν καις......
-
Αυτό κατάλαβα και εγώ, αν και έχω πάρει κλήση για 127km σε δρόμο με όριο 120km.
Ποιο είναι το κενό των 100-150km?
Το Qashqai έβγαλε διαφήμιση για τη 'δεύτερη επιλογή'. Υποθέτω πως μιλάει για το Duster. Είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση εν τοιαύτη περιπτώσει. 'Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο'. Γιατί, ποιος από εμάς δεν το έχει ήσυχο;
Dacia Duster