-
Στο απλό σύστημα μποριες να πλοηγηθεις στους φακέλους και να επιλέξεις τραγούδι ή να πηγαινεις στο επόμενο
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο!!
Είμαι σίγουρος ότι θα το αγαπήσεις!! -
Από καρδιάς εύχομαι πολλά και ασφαλή χλμ!
-
Καλημερα!! Πιο multimedia εχει το αμαξι σου kkokkolis? Το LG η το καινουριο; Επιλογη επομενο η προηγουμενο τραγουδι εχει απλα δεν ειναι τικαρισμενο; Στο LG απ' οτι θυμαμαι, shuffle κλπ τα εχει στις ρυθμησεις.
-
Το Media Nav έχει. Υπάρχει επιλογή Aha, άρα πρέπει να είναι το Evo. Οι επιλογές είναι εκεί αλλά μη επιλέξιμες. Δεν έχει λογική οπότε σκέπτομαι μήπως χρειάζεται περισσότερη ώρα για να εμφανιστούν, κάτι που δεν διέθετα. Το πήρα και φύγαμε σε νησί με άλλο αυτοκίνητο (επειδή όταν κλείσαμε εισιτήρια δεν το είχα ακόμη). Θα το δω με την ησυχία μου αργότερα.
-
Καλοτάξιδο να ειναι! Με την ευχή για πολλές χωμάτινες εξορμήσεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γεια και απο μενα πάιδες.
Έχοντας το dd 1.5 dci το τετρακίνητο για 5 μήνες - 9.000 χλμ είμαι έτοιμος να γράψω εμπειρίες.
Προβλήματα:- όταν πιάσανε οι ζεστές έβαλα το κλιματιστικό να με ψύξει λίγο αλλά...έβγαζε αέρα χλιαρό!πηγα αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι δεν είχε μέσα καθόλου (!) φρέον! Δεν είχαν βάλει δηλαδή πριν το παραδωσουν εβαλαν και όλα καλά.
- μετά τα 4.000 χλμ άρχισε να ακούγεται ένα σφύριγμα στις 2.000 στροφές. Και σε ρελαντί αν μαρσαρα και στην οδήγηση.
Πήγα αντιπροσωπεία (2η φορά). Είπαν ειναι απο εξάτμιση. Το σφύριγμα στις 2.000 στροφές ειναι πολυ δυνατό, σαν σφύριγμα απο ιμάντα, στο δρόμο γυρίζουν και με κοιτάνε... Είπαν ότι ίσως έχει κάποιο γρεζι στην εξάτμιση και αυτό να φταίει και θα με πάρουν τηλ. Μετά απο μια βδομάδα με πήραν τηλ να ξαναπάω (3η φορά) και το ηχογραφήσανε και το γράψανε σε βίντεο και το έστειλαν στην αθήνα να τους πουν αν ξέρουν τι ειναι (εγω είμαι θεσσαλονικη). Μετά απο 10 μέρες με πήραν τηλ και μου είπαν ότι απο αθήνα έστειλαν το βίντεο στο εργοστάσιο στη ρενο και περιμένουν απάντηση. Μετά απο καναδυο βδομαδες με πήραν και είπαν ότι η ρενο γνωρίζει το πρόβλημα και θα τους στείλει ένα πάρτ απο την εξάτμιση σε δυο μήνες λέει θα με πάρουν τηλ να πάμε να το βάλουν!
Η αλήθεια ειναι ότι θα περίμενα να μου αλλάξουν όλη την εξάτμιση και να τελειώνω αλλά... Ας ελπίσω ότι δεν θα κάνω πολλά ακόμα πήγαινε έλα στην αντιπροσωπεία.
Κατα τα αλλά δεν είχα κάποιο σοβαρό θέμα και απολαμβάνω το αμάξι βάζοντάς το και σε βαθιά άμμο χωρίς να μασάω τίποτα
Έχω βάλει και μεμβράνες αντιηλιακες 35ρα στα μπροστά πλαϊνά και 20ρα στα πίσω πλαϊνά, στα μικρά και στου πορτ μπακγαζ. 120€, τρελή διαφορά στη θερμοκρασία μέσα, εμφάνιση καγκουρας -
Πολύ καλή η ανάλυση φίλε μου. Ετσι απλά κι ωραία δίχως κομπλεξ πρέπει να τα λέμε κι αυτά. Με το καλό και το συντομότερο να σου λύσουν το θέμα της εξάτμισης.
-
Σήμερα το οδήγησα μερικά χιλιόμετρα και το στάθμευσα μερικές φορές. Από αύριο το ροντάρω στο εξοχικό.
Το MediaNav είναι LG. Δεν συνδέεται με την ταμπλέτα μου, που είναι επίσης LG!!! Με το iPhone δουλεύει ρολόι. Δεν διαβάζει το USB με >4000 τραγούδια χύδην, αλλά διαβάζει άλλα με λιγότερα τραγούδια σε φακέλους.
-
Γενικα θεμα Dacia βλεπω δεν εχουμε.
Επεσε στα χερια μου ενα Dacia Lodgy! Ρε σεις πως στριβει ετσι αυτο..?!
Το προηγουμενο Espace ειναι απο κατω? -
13 χρόνια αφού άλλαξα το Clio με το Matrix, εντυπωσιάστηκα από την αίσθηση 'μαγικού χαλιού' που μου δίνει η ανάρτηση του Duster. Σε συνδυασμό με το ύψος και τη θέση οδήγησης που προσωπικά με ικανοποιεί, αλλά και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου (δεν εχω ξεπεράσει τα 120km/h όπου οι θόρυβοι αναμένονται αυξημένοι) με κάνει να νιώθω αποκομμένος από τον δρόμο. Αν είναι έτσι τα Dacia, αναρωτιέμαι πως είναι τα σύγχρονα Renault.
Βρήκα και φθηνή και άκοπη λύση για τα γυαλιά ηλίου.
Το σημείο ανάπαυσης του αριστερού ποδιού έχει σκέτη μοκέτα. Σας έχει σαπίσει σε εσάς που το έχετε χρόνια. Πιο μπροστά φαίνεται γυμνή και η κρεμαγιέρα, ελπίζω να μην μαγκώσει τίποτε εκεί.
Ποιά αξεσουάρ θεωρείτε σημαντικά;
Πλαστικό κάλυμμα χώρου αποσκευών
Δίκτυ χώρου αποσκευών
Λαστιχένια πατάκια (αυτό σίγουρο, η μαύρη μοκέτα γέμισε πατημασιές ήδη)
Από έξω μόνο προστατευτικά για τις πόρτες θα βάλω. -
Τόσο το κάλυμμα του χώρου αποσκευών όσο και το δίχτυ νομίζω πως είναι απαραίτητα λόγω της ροπής που έχουν όλα τα αντικείμενα προς την εντροπία . Προσωπικά έχω βάλει κάλυμμα και χταπόδια. Τα πατάκια είναι για να τα λερώνουμε. Το χειμώνα περισσότερο αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος να γλιστρούν τα πόδια. Εάν το αυτοκίνητο θα πρέπει να κινείται συχνά εντός της πόλης και να πρέπει να το παρκάρεις εδώ κι εκεί, τότε ναι καλά και αναγκαία τα προστατευτικά! Εγω δεν έχω τοποθετήσει αλλά κινούμαι πάντα εκτός πόλης και παρκάρω πάντα σε φυλασσόμενα παρκινγκ . Ελπίζω να μη το μετανιώσω όμως κάποτε!
-
Ευχαριστώ. Ποιο κάλυμμα πήρες και από πού;
Προσπαθώ να εξοικειωθώ με τη έλλειψη αποθηκευτικών χώρων. Το Matrix είχε παντού θήκες, θηκούλες, ντουλαπάκια, συρταράκια. Βέβαια το Duster έχει άφθονους ελεύθερους χώρους αλλά απομακρύνθηκε από τη Renault στην πολυμορφική αξιοποίησή τους. Δεν έχει γάντζους στις χειρολαβές πίσω, ούτε κ;αν συρταράκι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού! Ευτυχώς έχει τους δύο ελεύθερους χώρους στην κονσόλα, οι οποίοι νομίζω απουσίαζαν από το προηγούμενο μοντέλο. Πάλι καλά. Να τι έχω κάνει μέχρι τώρα.
Θήκη γυαλιών από το Public
Πατάκι δίπλα στον συμπλέκτη
Τσάντα κάτω από το κάθισμα του οδηγού με εργαλεία (γεωλογικό σφυρί για δείγματα και ένα Σοβιετικό πτυοσκάπανο/τσεκούρι που μ έχει ξελασπώσει πολλές φορές). Δίπλα η ομπρέλα.
-
Κουτί κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, με όσα θα έβαζα στο συρταράκι
Το ντουλαπάκι είναι φοβερό, μεγάλο και πρακτικό. Το Bahco κουμπώνει, έτοιμο για κάθε χρήση (χόρτα, πεταλίδες κλπ)
Τα απαραίτητα χαρτομάνδηλα.
Η δισκοθήκη μου. Επί τη ευκαιρία, έχετε αναβαθμίσει το Media Nav; Να το κανω;
-
Γάντζος για παλτό, σακάκι, πράγματα από το καθαριστήριο ή τον ράπτη.
Στο υποβραχιόνιο τα καλώδια, φορτιστές USB, γάντια και ένα Leatherman
Και για όσους δεν έχετε δει τον 1.2 TCe, δύο ματιές κάτω από τη φούστα.
-
Ετοιμος για εξορμήσεις!
Ωραία τα βόλεψες! -
Καλές βόλτες!!
-
Είσ' ωραίος φίλε kkokkolis !!! Λοιπόν εγώ ένα κάλλυμα για το χώρο των αποσκευών το προμηθεύτηκα από το Praktiker. Μοιάζει λες και είχαν το δικό μου χώρο στο μυαλό τους. Στον χώρο των αποσκευών στό βάθος έχει εκατέρωθεν 2 κρίκους. Τα χταπόδια μια χαρά με εξυπηρέτησαν. Επίσης για πράγματα που έχω πάντα στο αυτοκίνητο, στον χώρο των αποσκευών, τα έχω όλα σε ένα μικρο χαρτοκιβώτιο. Εννοώ φαρμακείο, πυροσβεστήρα κλπ που είναι άκρως απαραίτητα αλλά εκεί έχω μόνιμα και μια τσάντα με την premium φωτογραφική μου αλλά και τον τρίποδα. Κανονική ντουλάπα το έχω κάνει!
-
Έχω βάλει και μία τσάντα με το φαρμακείο στην αριστερή εσοχή του χώρου αποσκευών, καθώς και μια τσάντα (συνεδριακή) με το κομπρεσέρ, W40 κλπ στο βάθος. Το τρίγωνο χωράει στον χώρο του γρύλλου. Γρύλλος δεν είναι αυτό το πράγμα στο ντουλαπάκι δεξιά πίσω;
Δεν μπορώ να κάνω update τους χάρτες (είναι από το 2014) γιατί το Naviextras λέει δεν αναγνωρίζει το USB. Βλέπω όμως πως το fooprint στο USB δημιουργήθηκε κανονικότατα. Ποιος το έχει κάνει; -
Καλοκαιρινή επίσκεψη στα βουνά της Ελλάδας.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Dacia Duster