-
Συμφωνούμε!
-
Μέχρι 31 Μαΐου θα το έχω μου είπαν.
Είδα ένα μαύρο 4x4 στην Αλεξανδρούπολη. Τη μια μέρα πλυμένο και την επομένη λασπωμένο. Στην επαρχία με τόση φύση τριγύρω το τετρακίνητο έχει τόσο νόημα!Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πότε σ' άρεσε καλύτερα, πλυμένο ή λασπωμένο;
-
Κοίτα, ήμουν σε ξενοδοχείο και τριγύρω υπήρχαν αρκετά SUV και διπλοκάμπινα αγροτικά, Mercedes, BMW, Porsche, Mitsubishi, Jeep, Toyota, Nissan, Suzuki κλπ, όλα γυαλισμένα στην εντέλεια, δίπλα στα οποία φάνταζε ταπεινό όσο ήταν καθαρό. Λασπωμένο τα έφαγε όλα με άνεση. Ήταν απλή έκδοση με τη νέα μάσκα και σιδερένιες ζάντες σε μαύρο χρώμα.
Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαιρεται συνforumιτες! Χτες πηγα για περπατημα με δυο φιλαρακια στα Βαρδουσια με το duster. Εθνικη (120 με cc), Μπραλο, Αθανασιο Διακο, χωματοδρομο για καταφυγια και πισω απο παλια Εθνικη μεχρι Καστρο, εκαψε 25 ευρω. Επισης με αφορμη τον χωματοδρομο που πηγα απο Αθανασιο Διακο μεχρι καταφυγια και πισω, θυμηθηκα σε ποσους αλλους χωματοδρομους το εχω παει και δεν κανει τσικ! Φανταζομαι οτι το ιδιο συμβαινει και σε σας φιλοι μου, και αν ναι, και εφοσον ειναι το φτηνοτερο 4x4 που υπαρχει, μιλαμε για επιτυχια στον τομεα του!
-
Κει διπλα στους Πενταγιους εχω παει δυο φορες και ηταν παρα πολυ ομορφα! Περνας μεχρι και απο κατι διασελα οδηγωντας
-
Πολυ ωραια μερη φιλε μου
-
https://www.leboncoin.fr/bricolage/860556312.htm elf evolution rn tech fe 5w30 αυτά τα λαδια μου εβαλαν σήμερα στην αντιπροσωπία αντί για αυτά που μου εβαλαν τις προηγουμενες φορες τα full tech fe 5w30. Τα πρωτα είναι περιπου 20€ φθηνότερα. Είναι το ίδιο καλά όμως; και τα δυο είναι για αυτον τον κινητήρα με κωδικο rn0720
-
Πάντως βλέπω ότι στο εξωτερικό το Duster είναι διαθέσιμο σε 4x4 και με τον 1.2 TCe με τους 125 ίππους. Εδώ τον φέρνουν μόνο σε 4x2. Κρίμα! Θα ήταν πολύ καλή πρόταση για όσους δε συμπαθούν τα diesel. Άσε που στη χώρα μας θα είχε ένα παραπάνω πλεονέκτημα λόγω χαμηλού κυβισμού όσον αφορά τα τεκμήρια (μικρή μεν αλλά δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να μας χρεώσουν στο μέλλον βάσει... κυβικών).
Έχει βέβαια αρκετά μεγαλύτερη κατανάλωση απ' όσο διαβάζω σε σχέση με το diesel αλλά πάντα είναι καλό να έχουμε περισσότερες επιλογές.
-
http://www.caroto.gr/2015/06/24/renault ... %BA%CE%AD/ η νέα σειρα λιπαντικών είναι σύμφωνα με την επίσημη renault τα rn-tech και τελικά όντως σε πολύ καλη τιμη
-
Εγώ, καλώς ή κακώς, αποφεύγω το diesel αλλά όχι το 4x4. Πιθανότατα θα αγόραζα αυτόν τον συνδυασμό 1.2TCE 4WD εφόσον ήταν διαθέσιμος.
Τραβάει πολύ η αναμονή. Όλο θεωρία είμαι, δεν βλέπω την ώρα για δράση.Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και για μένα θα ήταν μια ενδιαφέρουσα πρόταση - κάτι που θα εξέταζα τελοσπάντων, γι' αυτό το ανέφερα.
Να ρωτήσω κάτι τους φίλους με τα diesel: είχε κανείς πρόβλημα με το dpf; Δεν έχω ακούσει κάτι - το αντίθετο μάλιστα, διαβάζω ότι στο συγκεκριμένο diesel η αναγέννηση γίνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλα οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ πιο εύκολα και σε συνθήκες πόλης (ξέρω δεν είναι ιδανικό αλλά πολλές φορές χρειάζεται). Γνωρίζετε κάτι επ' αυτού;
Επίσης τελικά τι ροπή έχει ο 1.5 dci; Σε όλα τα μοντέλα που τον 'φοράνε' λέει 26kg, στο Duster το ελληνικό site της Dacia γράφει 24kg (last time I checked). Κοιτάω στο γερμανικό για το Duster συγκεκριμένα - κι εκεί 26kg. Τι ισχύει τελικά; Όχι ότι έχει και τόση σημασία εν τέλει αλλά από περιέργεια.
-
Φιλε, αν και το αμαξι δεν το εχω πολυ καιρο (σχεδον δυο χρονια), δεν εχω αντιμετωπιση προβλημα με το dpf.
Οσον αφορα την ροπη, ειναι θεμα κινητηρα, ο euro 5 εχει 24kg και ο euro 6 εχει 26kg. -
Δεν είναι λίγα τα 2 χρόνια... Σε συνθήκες πόλης το χρησιμοποιείς καθόλου;
-
Πλεον φοράει τον eu6 το duster με καλύτερες επιδοσεις , καλύτερη κατανάλωση και καλύτερη ροπή στα 260
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Δεν είναι λίγα τα 2 χρόνια... Σε συνθήκες πόλης το χρησιμοποιείς καθόλου;Ειναι το μοναδικο αμαξι της οικογενιας, οποτε χρησιμοποιητε 90% Αθηνα και περιπου μια φορα το μηνα επαρχια και εκτος δρομου.
-
Thanks, πολύ χρήσιμη πληροφορία!
Ξέρει κανείς κόστος αλλαγής dpf; Υπερβολή θα μου πεις ειδικά αφού δεν έχουν φανεί προβλήματα αλλά έχει ενδιαφέρον να ξέρουμε.
-
Παραπάνω από χιλιάρικο αγορά και τοποθέτηση.Οποιος κάνει πολλά χλμ σε αστικό κύκλο καλό είναι μια φορά το μήνα 2700-3000 στροφές για κάνα τέταρτο ώστε να κάνει την λεγόμενη παθητική αναγέννηση.
Στάλθηκε από το D2005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ε εντάξει εγώ θεωρώ δεδομένο αυτό που αναφέρεις (πάνω από 3k στροφές για κάνα τεταρτάκι) μια φορά την εβδομάδα για συντήρηση. Η αντικατάσταση δε λέει καθόλου
Επίσης χρήσιμο θα ήταν να μπορούσες να πας στο συνεργείο π.χ. και να κάνεις μια manual αναγέννηση μια φορά το μήνα με λογικό κόστος εννοείται και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο όμως...
-
Μην ταλαιπωρείτε βρε παιδιά τα diesel με μικρές διαδρομές εντός πόλης. Ή συνεχώς σε κίνηση ή ανοιχτά χιλιόμετρα.
Dacia Duster