-
Αστειευομαι
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Στο δίκτυο είμαστε, δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι λεπτομέρειες για εμάς.
Αυτός που σε βλέπει στο δρόμο δεν ξέρει πως σε λένε, τι γράφεις εδώ και που μένεις. -
Δεκτό. Εγώ είμαι αλλιώς συνηθισμένος, η δουλειά μου επιβάλλει τα στοιχεία μου να είναι γνωστά, κινητά, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, τα πάντα. Ο αριθμός κυκλοφορίας είναι το λιγότερο. Αλλά όντως, είναι προσωπικό στοιχείο, ο καθένας το χειρίζεται όπως θέλει.
-
https://youtu.be/lfLRV19y6hg το νεο duster. Αν ισχυει.. Άθλιο..
-
Το ωραιο και το ασχημο,εννοιες υποκειμενικες.Εμενα μου αρεσει.
-
Φαίνεται πιο αεροδυναμικό, κάτι που θα έχει θετικές επιπτώσεις στην κατανάλωση και την τελική ταχύτητα. Μοιάζει να έχει μεγαλώσει σε πλάτος και ο χώρος της καμπίνας. Ίσως συνδυάζεται και με εργονομικές αλλαγές. Από την άλλη δεν αποκλείεται να είναι ακριβότερο.
Αισθητικά νομίζω πως χάνει τον μοναδικό του χαρακτήρα κάπως. Οι αισθητικές αλλαγές δεν γίνονται για την βελτίωση αλλά την αλλαγή, την ανανέωση. Άρχισε να μοιάζει περισσότερο με τα υπόλοιπα SUV, ίσως προκειμένου να τα ανταγωνιστεί καλύτερα. Και εγώ προτιμώ το σημερινό, αλλά θα ήθελα να δω και τις εσωτερικές και τεχνικές αλλαγές για να το αξιολογήσω. -
Αμφιβάλλω αν αυτό που βλέπουμε έχει σχέση με το επόμενο Duster. Μούρη από VAG, πλάι από QQ και πίσω φώτα Renegate
Πάντως πράγματι είναι κρίμα να χάσει το Duster τον χαρακτήρα του. Αν θελήσουν να βγάλουν κάποιο ποιο soft SUV καλύτερα ας είναι άλλο μοντέλο (βασισμένο σε προηγούμενο QQ για παράδειγμα) και ας κρατήσουν το Duster ως έχει.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αμφιβάλλω αν αυτό που βλέπουμε έχει σχέση με το επόμενο Duster. Μούρη από VAG, πλάι από QQ και πίσω φώτα RenegateΠάντως πράγματι είναι κρίμα να χάσει το Duster τον χαρακτήρα του. Αν θελήσουν να βγάλουν κάποιο ποιο soft SUV καλύτερα ας είναι άλλο μοντέλο (βασισμένο σε προηγούμενο QQ για παράδειγμα) και ας κρατήσουν το Duster ως έχει.
Ας αλλαξει μπας και πουλησει
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ας αλλαξει μπας και πουλησειΣτάλθηκε απο s4 με tapa
Όταν το τωρινό απασχολεί 6 γραμμές παραγωγής σε 6 τουλάχιστον εργοστάσια στον κόσμο, τα 300 κομμάτια που πούλησε πέρσι εδώ δεν αποτελούν δείγμα αποτυχίας.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ε δεν ειναι και καμια επιτυχια ουτε εξωτερικο και εννοειται ουτε Ελλαδα
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ομορφο δειχνει,σαφως πιο κοντα στα κλασικα ευρωπαικα suv.Τα πισω φαναρια μοιαζουν σαν φατσα ετοιμη να κλαψει
-
Ναι τα πίσω με ξένισαν κι εμένα (= δε μου άρεσαν). Μου θύμισαν λίγο Renegate.
-
Είναι από αυτά τα renderings των περιοδικών που καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν συνήθως.
Φυσικά σχεδιαστικοι οίκοι δεν θα ασχοληθούν με την σχεδίαση ενός Dacia αλλά αυτό εδώ, άσχημο δεν το λες. Κακασχημο το λες.... -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ε δεν ειναι και καμια επιτυχια ουτε εξωτερικο και εννοειται ουτε ΕλλαδαΣτάλθηκε απο s4 με tapa
Που βασίζεται αυτό που λες; Από ότι διάβασα είναι ένα από τα πλέον καλοπουλημένα μοντέλα παγκοσμίως (ειδικά το 4x4 TCi) με διείσδυση σε τεράστιες αγορές, Ρωσία, Ινδία, Βραζιλία, Μεγάλη Βρετανία. Εδώ πρέπει να κάνει καμμία συνεργασία με την Mercedes ή, καλύτερα, την Porsche, ώστε να αλλάξει σήμα στο καπώ και προβλέπω να πουλήσει δεκάδες χιλιάδες. Φυσικό είναι. Η αριστοκρατική καταγωγή των περισσοτέρων Ελλήνων, η τρυφηλή ζωή στην οποία μας έθισε ο αμύθητος πλούτος, η αιχμηρή μας τεχνολογία, η παγκοσμίως ανταγωνιστική μας βιομηχανία, η ευγένεια και οι λεπτοί μας τρόποι και πάνω απ' όλα η υψηλή γενική και οδική μας παιδεία επιβάλλουν την οδήγηση αυτοκινήτων κύρους.
Συγνώμη παιδιά, κάνω πρόωρη πρωταπριλιά. Αυτό που θα έπρεπε να πω είναι πως τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς γλουτούς, οπουδήποτε αλλού εκτός από τη χώρα που επινόησε αυτήν την παροιμία (μάλλον επειδή ακριβώς εδώ δεν ισχύει, προς νουθεσία). -
Πεστα,χρυσοστομε!
-
Ε ενταξει αφου εχει επιτυχια Ρωσια και Βραζιλια παω πασο.
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Εντάξει μην υπερβάλλουν αμφότερες οι πλευρές. value for money όχημα ειναι το duster....
-
Αν θεωρήσουμε ότι η αντίθετες γνώμες είναι στις πωλήσεις του και η μια πλευρά αναφέρει ότι ένα low badget αυτοκίνητο πουλάει πολύ σε χώρες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που το βιοτικό και οικονομικό επίπεδο τους δεν ειναι ιδιαίτερα υψηλό μάλλον λογικό μου φαίνεται και όχι υπερβολή.
Οπως και μάλλον προφανές να μην είναι πρώτο σε πωλήσεις στο Πριγκιπάτο του Μονακό -
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Ρωσία, Ινδία, Βραζιλία,Με τα σήματα της Renault και της Nissan βέβαια και όχι σαν Dacia που στην Ευρώπη με την παλιά της εικόνα στην συνείδηση του κόσμου που πρέπει επιπλέον να διαπραγματευτεί.
-
Εγω να σου πω δεν έχω καταλάβει γιατι πρέπει να νεκρανανασταινονται εταιρείας όπως η Dacia. Έγινε με τη σκοντα πρέπει να γινεται καθε μέρα. .... Δηλαδή τι θετικό συνειρμό μπορει να δημιουργεί το σήμα της μάρκας στο μέσο ευρωπαιο;
Dacia Duster