-
-
-
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
Όμορφο είναι..... Στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιοόμορφο. Καλοτάξιδο και πάλι -
Καλοτάξιδο και από μένα φίλε.Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ακόμη πιο όμορφο με την MITO στο background...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όμορφο είναι..... Στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιοόμορφο. Καλοτάξιδο και πάλι
Όχι ακόμη. Έχω 9.700 χιλ.
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Όμορφο είναι..... Στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιοόμορφο. Καλοτάξιδο και πάλι
πηγαινε να τα αλλαξεις αμεσα, τα λαδια του στρωσιματος πρεπει να φυγουν γρηγορα
-
Για το πρωτο σερβις μιλαμε στα 15.000
-
Να ρωτησω, ποσο κοστιζει το Duster 1,5dci?? Ενδιαφερεται ενας ξαδερφος μου στο χωριο. Σημειωτεον θα προοριζεται για απειρους χωματοδρομους
Ευχριστω εκ των προτερων -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να ρωτησω, ποσο κοστιζει το Duster 1,5dci?? Ενδιαφερεται ενας ξαδερφος μου στο χωριο. Σημειωτεον θα προοριζεται για απειρους χωματοδρομους
Ευχριστω εκ των προτερων -
20050 ευρω η πλουσια εκδοση και εαν θελεις προσθετεις ακομα 300 ευρω για esp.
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Για το πρωτο σερβις μιλαμε στα 15.000Καλο ειναι να τα αλλαξεις τα πρωτα λαδια διοτι στα πρωτα χιλ. ενος αυτοκινητου υπαρχουν πιο πολλες τριβες και εχουμε αρκετα 'γρεζια' ετσι τα λενε λαικα οι μηχανικοι.
-
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ευχριστω εκ των προτερωνεΕγω πρην μια εβδομαδα το πηρα 20600 στο δρομο που λενε χωρις esp.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
πηγαινε να τα αλλαξεις αμεσα, τα λαδια του στρωσιματος πρεπει να φυγουν γρηγορα
Στα ποσα χιλ. δηλαδη? εμενα που ειπν να παω στα 15000χιλ.να τα αλλαξω πιο νωρις?
-
Ε, ενταξει, απο τη στιγμη που οι κινητηρες περνανε τεστ αντοχης 300.000+ χιλιομετρων ο κατασκευαστης προφανως και εχει λαβει υποψην του την αυξημενη ενδεχομενως θφορα που προκαλουν τα λαδια του στρωσιματος, απο εκει και περα καλο ειναι να αλλαζονται γρηγορα, αλλα και να μην αλλαχτουν δεν τιθεται θεμα..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ε, ενταξει, απο τη στιγμη που οι κινητηρες περνανε τεστ αντοχης 300.000+ χιλιομετρων ο κατασκευαστης προφανως και εχει λαβει υποψην του την αυξημενη ενδεχομενως θφορα που προκαλουν τα λαδια του στρωσιματος, απο εκει και περα καλο ειναι να αλλαζονται γρηγορα, αλλα και να μην αλλαχτουν δεν τιθεται θεμα..Λάδια στρωσίματος....
-
Ρε παιδιά(το έχω ξαναγράψει αυτό) εγώ πήγα να τα αλλάξω στα 8000 και με διώξανε.Μου είπαν να πάω κανονικά στα 15000 γιατί λέει τόσο είναι η εντολή από το εργοστάσιο να μένουν τα ρονταρίσματος μέσα στον κινητήρα για να κάνουν την δουλεία που πρέπει κι έχουν φτιαχτεί να κάνουν γιατί όπως μου είπαν 'έχουν υπολογίσει κύριε στο εργοστάσιο και αυτοί που σχεδίασαν και κατασκευάζουν τον κινητήρα ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς και σας παρακαλώ να μην αγχώνεστε χωρίς λόγο'.Μου είπε και κάτι άλλα περί πίεσης του μοτέρ τα οποία και έκανα και μάλιστα τα αποτελέσματα ήταν όπως ακριβώς μου τα είχε περιγράψει και παρότι μου είπε να μην αγχώνομαι το αργότερο στα 11000 χιλιόμετρα (τώρα έχω 9200) θα τα αλλάξω γιατί κοντεύω να σκάσω
-
Η αλλαγή ποτέ δεν έβλαψε τον κινητήρα.
Εγώ θα τους ρώταγα, εάν κύριε μου βγάλει λόγω αυτού (λέμε τώρα) φθορά εκτός εγγύησης θα με καλύψετε;
Γιατί αυτό θα βγει μετά από χρόνια, υπερβολικό κάψιμο λαδιών κτλ... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η αλλαγή ποτέ δεν έβλαψε τον κινητήρα.Εγώ θα τους ρώταγα, εάν κύριε μου βγάλει λόγω αυτού (λέμε τώρα) φθορά εκτός εγγύησης θα με καλύψετε;
Γιατί αυτό θα βγει μετά από χρόνια, υπερβολικό κάψιμο λαδιών κτλ...Τι να σου πω.Δεν ξέρω πραγματικά.Για αυτό θα πάω να τα αλλάξω κιόλας να ησυχάσει το κεφάλι μου
-
+1
Όταν λένε να μην αλλάζεις τα πρώτα λάδια γιατί (υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα) να είναι λάδια στρωσίματος, εννοούν να μη τα αλλάζεις αμέσως πχ. 1.000 χλμ.
Μετά από 5.000 χλμ πόσο πια θα στρώσει ο κινητήρας;
Dacia Duster