-
Ευχαριστώ. Αυτό είναι ένα άρθρο του 2018 που εξετάζει συγκεκριμένη πειραματική διάταξη, πού ακριβώς βλέπουμε ότι έχει βρει εφαρμογή στην ευρεία παραγωγή και συγκεκριμένα στους BlueHDi της PSA;
-
Παρακαλώ. Το παραπανω το δημοσιευσα διοτι ειναι γνωστη εδω και χρονια η χρηση του addblue σε συνεργασια με το scr πριν το dpf για την αυξηση της θερμοκρασιας των καυσαεριων
Δηλαδη δεν ειναι τα πραγματα ασπρο μαυρο στην καταππλεμηση της σταχτης.
Υπαρχουν πολλες και αλλες τεχνοτροπιες. Αυτη ειναι μια μεσου επιπεδου αποδοσης αλλα βοηθα καθως γλυτωνει τον καταλητη eolys ο οδηγος των psa.
Αλλα και το eolys σε συγκεκριμενα ppm λειτουργουσε σωστα υπο χαμηλα φορτια. Δεν ηταν παντα αποδοτικοΠολυ καλη ηταν μια προτυπη τεχνοτροπια της φιατ και τζ. Μοτορ που ειδα πριν ετη στο ιντερνετ καθως τα εψαχνα, η οποια παρεα με ενα υβριδικο συστημα (ιαως ή κατι αλλο) θα προσεφερε μονιμη παθητικη αναγεννηση ακομα και σε αποστασεις των 2 χιλιομετρων
-
Ανασταίνω, έστω και προσωρινά, το θέμα με το 208 επειδή έχω μερικές απορίες.
Το city brake που διαθέτει το 208, αλλά και το 2008, ενεργοποιείται μόνο ως τα 30 χλμ; Δηλαδή, σε μεγαλύτερες ταχύτητες δεν έχεις αυτόματο φρενάρισμα;
H Peugeot μού έκανε γενναίες προσφορές στα δύο αυτά μοντέλα (+/- 1700 ευρώ), νομίζετε πως είναι καλή εποχή για να προχωρήσω κάποιος ή είναι καλύτερα να περιμένω τα Χριστούγεννα ώστε, ενδεχομένως, να πέσουν κι άλλο οι τιμές λόγω της έλευσης του καινούργιου 208;
-
Στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι για χαμηλές ταχύτητες το City Break (εξ ου και το όνομα)...στο Kuga είναι μέχρι τα 50 χ.α.ω.
Προσωπικά δεν θα αγόραζα κανένα από τα 2 γιατί είναι στο τέλος της ζωής τους, άρα εκτός από παλιά (και παλιά τεχνολογία), με την έλευση του καινούργιου θα έχουν τρομερή πτώση στην τιμή τους.
-
Ανασταίνω, έστω και προσωρινά, το θέμα με το 208 επειδή έχω μερικές απορίες.
Το city brake που διαθέτει το 208, αλλά και το 2008, ενεργοποιείται μόνο ως τα 30 χλμ; Δηλαδή, σε μεγαλύτερες ταχύτητες δεν έχεις αυτόματο φρενάρισμα;
H Peugeot μού έκανε γενναίες προσφορές στα δύο αυτά μοντέλα (+/- 1700 ευρώ), νομίζετε πως είναι καλή εποχή για να προχωρήσω κάποιος ή είναι καλύτερα να περιμένω τα Χριστούγεννα ώστε, ενδεχομένως, να πέσουν κι άλλο οι τιμές λόγω της έλευσης του καινούργιου 208;
208 πουλάνε μόνο ότι υπάρχει σε στοκ. Οπότε η φάση είναι take it or leave it. Οι τιμές δε θα πέσουν χαμηλότερα γιατί είναι τέτοιο το μοντέλο που θα ξεπουλήσει το στοκ. Άντε σε κάποια πολύ τελευταία κομμάτια να κόψουν 200-300€ παραπάνω.
Εγώ που ήθελα 14 τέτοια αυτοκίνητα για εταιρικό στόλο έως το τέλος του χρόνου, έφαγα πανηγυρικό άκυρο.
-
Φάνη,προσωπική εκτίμηση ειναι ότι δεν θα πέσει πολύ η τιμή του παρόντος μοντέλου γιατί το καινούργιο θα είναι ίσως αρκετά ακριβότερο....παίζει και αυτό τον ρόλο του....
-
Τελικά, οι προσφορές για τα αυτόματα είναι κατά πολύ μικρότερες σε σχέση με τα μηχανικά κιβώτια. Ιδού οι προσφορές που μου έκαναν:
1.2 PureTech 110 S&S GT Line New 5P €6.2 -> 17.180
1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Allure New 5P €6.2 -> 17.400
Είναι λίγο ακριβά ή εμένα μού φαίνεται; Ειδικά όταν το hyundai i-20 (χωρίς προσφορά) στην έκδοση Distinctive με 120 ps και αυτόματο κιβώτιο κοστίζει 17,700 και με 100 ps 17.200.
-
Οχι ρε καλη τιμη το 17400 το αυτοματο.
-
Καθόλου καλή τιμή όταν η αρχική του Allure 1.2T EAT6 τον Ιούνιο του 2016 ήταν 18.300€ και κόβανε ήδη τότε ένα 1000αρικο. Έχουν προσθέσει μεν εξοπλισμό στην ίδια έκδοση σε σχέση με τότε αλλά έχουν ανεβάσει και την τιμή.
-
Ρε στεφαν τωρα ξεκινα 1000 ευρω κατω, καποια εκπτωση αν υπαρξει ια χαρα ειναι. Εχω την αισθηση πως βγαινει με γυαλλινη οροφη
-
Ναι αλλά έχουν περάσει και 3+ χρόνια από τότε και ήδη έχει παρουσιαστεί το νέο μοντέλο. Στα 15-15.500€ θα το θεωρούσα καλό deal όπως έβγαινε πχ το Clio στα τελευταία του και είχε LED, μπρος-πίσω αισθητήρες κτλ.
Κατά τα άλλα το αμαξάκι όπως πολλάκις έχω γράψει είναι εξαιρετικό και στέκεται πολύ αξιοπρεπώς παρά τα χρονάκια του. Τόσο το δικό μας όσο και τα diesel εταιρικά που διαχειρίζομαι παίρνουν υψηλό βαθμό σε όλες τις κατηγορίες.
-
15500 με αυτοματο;;;;
Οντως εισαι ο δεικτης αξιοπιστιας των αυτοκινητων....
Γενικα τα peugeot εχουν δωσει μεγαλη σημασια στην αξιοπιστια τα τελευταια ετη.
-
Ίσως να είμαι περίεργος, αλλά μπορεί να φταίει και η ασχετοσύνη μου στ' αυτοκίνητα.
Προσωπικά, με μια τιμή γύρω στα 16.000 θα ήμουν quite tempted, που λέμε και στο χωριό μου.
Αλλά στην ίδια τιμή περίπου βρίσκω το polo, hyundai i20, fiesta, c3, γιατί να προτιμήσω ένα παλιότερο μοντέλο σε τόσο υψηλή τιμή;
-
Τα αλλα τα βρισκεις με αυτοματο κιβωτιο;;; στα 17400;;;
-
Σύμφωνα με τον διαμορφωτή που έχει η κάθε εταιρία στην ιστοσελίδα της, δεν έχω ζητήσει προσφορά. Φαντάζομαι χωρίς πινακίδες και τέλη ταξινόμησης.
17.400 το polo highline 115 ps, 17.145 το fiesta titanium, σύμφωνα με την τιμή καταλόγου.
Κάπου είχα διαβάσει στο φόρουμ, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, ότι φίλος είχε πα΄ρει με 17.000 το C3 αυτόματο, full extra και με ηλιοροφή.
-
Καλημέρα.
Η πραγματική κατανάλωση του 1.2 pure tech με τα 110hp ποια είναι;Εντος, εκτός...
Ευχαριστω
-
Με αστική χρήση γύρω στα 8.5-9λτ χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία.
Με υπεραστική χρήση 7-7.5λτ επίσης χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία.
Σε επαρχιακή χρήση χωρίς καθόλου σταμάτα-ξεκίνα ή υψηλές ταχύτητες, γράφει εύκολα 6-6.5λτ.
Τα ανωτέρω σε συνδυασμό με ΕΑΤ6. Το manual πρέπει να είναι κατάτι οικονομικότερο.
-
Με αστική χρήση γύρω στα 8.5-9λτ χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία.
Με υπεραστική χρήση 7-7.5λτ επίσης χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία.
Σε επαρχιακή χρήση χωρίς καθόλου σταμάτα-ξεκίνα ή υψηλές ταχύτητες, γράφει εύκολα 6-6.5λτ.
Τα ανωτέρω σε συνδυασμό με ΕΑΤ6. Το manual πρέπει να είναι κατάτι οικονομικότερο.
Ευχαριστω πολύ
-
Καλησπέρα θέλω να πάρω το πρώτο μου αμάξι και μου αρέσει πάρα πολύ το peugeot 208 του 2013 2015 θα ήθελα την γνώμη σας γιατί δεν το ξέρω καθόλου το όχημα 1200 βενζίνη μεταχειρισμένο ψάχνω κάτι μικρό αυτής της δεκαετίας και μου άρεσε πολύ εξωτερικά και εσωτερικά καθώς εκεί καλή τεχνολογία με οθόνη και τα σχετικά οικονομικό απ ότι διάβασα είναι παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας
Δεν ανοίγουμε νέο Θέμα, όταν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό. Έγινε συγχώνευση. [Admin]
-
Πολύ όμορφο αμαξάκι, όρμα!
Peugeot 208