-
@kkostask said in Peugeot 208:
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε αντιπροσωπεία το έβαλα 850 κομπλέ…
Επειδή το βιαζομουν το έβαλα δεν με έπαιρνε το έβρισκα από αντιπροσωπεία 490€ να το πάρω κούτα αλλά όπως προανέφερα με πίεζε ο χρόνος και τα χιλιόμετρα που είχαν φτάσει να σβήσει το αμάξι... Η τάπα πρέπει να έχει τρύπα ώστε να παίρνει αέρα;
-
Για την τάπα είχε βγει ανάκληση στα μέσα του 2016. Με κάλεσαν και μου την άλλαξαν.
-
Για την τάπα είχε βγει ανάκληση στα μέσα του 2016. Με κάλεσαν και μου την άλλαξαν.
Το έχω πάρει μεταχειρισμένο από μάντρα ήταν leasing το αυτοκίνητο 6/16 κυκλοφορία ελληνικό πως θα μάθω αν είχε κάνει αλλαγή;;;
Και καλή χρονιά να έχεις
-
Καλή χρονιά και σε σένα. Μόνο σε αντιπροσωπεία με το vin θα μάθεις αν αλλάχτηκε.
-
Καλή χρονιά και σε σένα. Μόνο σε αντιπροσωπεία με το vin θα μάθεις αν αλλάχτηκε.
Vin εννοείς αριθμό πλαισίου;
-
Ναι.
-
Καλημέρα... Δύο ερωτήσεις...
1: με 70 λίτρα πετρέλαιο με το Peugeot 208 1.6 75ps έκανα 1200 χιλιόμετρα, τα 800 είναι πορεία σε εθνική είναι σε λογικά πλαίσια ή έκαψε πολύ;;;
2: οι υαλοκαθαριστήρες του ξέρουμε αν θέλει κάποιο κόλπο ώστε να σηκωθούν επάνω ή δεν σηκώνονται;; -
Λιιιίγο τσιμπημένη η κατανάλωση αλλά λογική για 2 λόγους….το κρύο που την ανεβάζει έστω λίγο και τα 75 άλογα που ζορίζονται στην εθνική. Οι υαλοκαθαριστήρες έχουν το εξής κόλπο….με γυρισμένο το κλειδί αλλά χωρίς να βάλεις μπρος πατάς προς τα κάτω τον μοχλό και έρχονται σε κάθετη θέση. Έτσι μπορείς να τους σηκώσεις.
-
Λιιιίγο τσιμπημένη η κατανάλωση αλλά λογική για 2 λόγους….το κρύο που την ανεβάζει έστω λίγο και τα 75 άλογα που ζορίζονται στην εθνική. Οι υαλοκαθαριστήρες έχουν το εξής κόλπο….με γυρισμένο το κλειδί αλλά χωρίς να βάλεις μπρος πατάς προς τα κάτω τον μοχλό και έρχονται σε κάθετη θέση. Έτσι μπορείς να τους σηκώσεις.
Αν δεν κάνω λάθος 5,5 στα 100
Το κόλπο το ξέρω το έκανα και πάλι δεν σηκώνονται οι υαλοκαθαριστήρες
Υπάρχει κάποιος τρόπος πέρα από το να το ανεβάσω άλογα...ας πούμε καθαρισμός μπεκ;
-
5,8 είναι η κατανάλωση σου…εγώ με τα 100 άλογα είμαι στα 5,5.
-
5,8 είναι η κατανάλωση σου…εγώ με τα 100 άλογα είμαι στα 5,5.
ΑΝ κάνω καθαρισμό μπεκ πιστεύεις να έχει καλύτερη καύση;
-
Δεν νομίζω να δεις αποτέλεσμα….είναι και λόγω κρύου, λογικό να ανεβεί λίγο.
-
Με πρόγραμμα αυτό το μοτεράκι πάει πάνω από 110-120 άλογα νομίζω και είναι ο μόνος τρόπος να πάρει λίγο τα πάνω του. Το θέμα είναι ότι εάν το αμάξι είναι μιας κάποιας ηλικίας και έχει και χιλιομετράκια, θα πρέπει πρώτα να γίνει σοβαρός έλεγχος ότι χαίρει άκρας υγείας και μετά να γίνει remapping.
-
@stefan147 said in Peugeot 208:
Με πρόγραμμα αυτό το μοτεράκι πάει πάνω από 110-120 άλογα νομίζω και είναι ο μόνος τρόπος να πάρει λίγο τα πάνω του. Το θέμα είναι ότι εάν το αμάξι είναι μιας κάποιας ηλικίας και έχει και χιλιομετράκια, θα πρέπει πρώτα να γίνει σοβαρός έλεγχος ότι χαίρει άκρας υγείας και μετά να γίνει remapping.
Του 16 είναι.. δεν είναι ότι το θέλω να το τρέχω και πολύ αλλά μέχρι στιγμής δεν θέλω να κάνω κάτι... remapping εξήγησε μου λίγο τι είναι γιατί δεν σκαμπαζω από αγγλικά...
-
Καλησπερα στην ομάδα, νέος κάτοχος 208 1.5 diesel. Εχθές παρέλαβα μετα απο 7 μήνες αναμονής. Το αυτοκίνητο ειναι εταιρικό και μέχρι πρόσφατα ειχα το micro 1.5. Αυτο που με προβληματίζει σε σχέση με το micro ειναι η διαφορα στην ροπή. Δεν μου φαίνεται να εχει τόσο καλη ροπή όσο το μικρά. Παίζει να ειναι το γεγονός ότι δεν εχει στρώσει ακομα;
Το τιμόνι φαίνεται πιο βαρύ. Κάτι αλλο που μου την σπάει ειναι το γεγονός ότι για να κανει mirroring πρέπει μα το συνδέσεις με καλώδιο πράγμα που σημαίνει ότι με το καλώδιο το κινητό δεν χωράει καλα στην θήκη (καμια ιδέα η να το χαλαρού ε κάπως ώστε να συνδέεται ασύρματα ?).
Τέλος με ενοχλεί λιγο το γεγονός ότι δεν βλεπω καλα το κοντέρ αφου παρεμβάλλεται το τιμόνι και κόβει την θέα. -
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε, τι παίζει ακριβώς με την αξιοπιστία του 208. Έχω διαβάσει ότι βγάζει προβλήματα στα ηλεκτρικά και στην οθόνη του. Ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο, οπότε δεν ρωτάω για το τελευταίο μοντέλο. Ευχαριστώ πολύ.
-
Θέλεις τίμια απάντηση;
-
@timios said in Peugeot 208:
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε, τι παίζει ακριβώς με την αξιοπιστία του 208. Έχω διαβάσει ότι βγάζει προβλήματα στα ηλεκτρικά και στην οθόνη του. Ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο, οπότε δεν ρωτάω για το τελευταίο μοντέλο. Ευχαριστώ πολύ.
Για ποιον κινητηρα ενδιαφερεσαι?
-
Ηλεκτρικά και οθόνη- πέρα από ένα update που χρειάστηκε το 2016- κανένα μα κανένα πρόβλημα....1ος 2016 μοντέλο με 116κ χλμ.
Αν ψάχνεις για πετρέλαιο μείνε μακριά από τα 75 άλογα και προσοχή στο δοχείο adblue....να έχει αλλαχθεί. -
Ηλεκτρικά και οθόνη- πέρα από ένα update που χρειάστηκε το 2016- κανένα μα κανένα πρόβλημα....1ος 2016 μοντέλο με 116κ χλμ.
Ποιο μοτερ εχεις Κωστα?
Peugeot 208