-
Εντάξει το 2006 δεν υπήρχαν ακόμα smartphone s τι συζητάμε... Τώρα βρωμάει ο τόπος από οθόνες στα αμάξια.
-
Tο 2006 είχα βάλει αυτό το JVC, απίθανο μηχάνημα, πληρωμένο 700€, και μου άνοιξαν το αυτοκίνητο και το πήραν, από τότε δεν τόλμησα να ξαναβάλω ακριβό μηχάνημα.
Η πρόσοψη δεν έβγαινε;
Και εγώ με JVC είμαι στο 206. Το έχω από το 2007 και δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα.
Φυσικά την πρόσοψη την βγάζω πάντα. Έτσι και την αφήσω πάνω θα το σπάσουν το αυτοκίνητο.
-
2 din για s cross έχει κανείς να προτείνει;
Να είναι σβέλτο , να δουλεύει τα χειριστήρια του τιμονιου.
Διάφορα 2 din universal ταμπλέτες τύπου Τέσλα +12 ιντσες που βλέπω έχει δοκιμάσει κανένας κανένα καλό;
χεχεχεχχχχ
καταλαβες οτι στη ρηαλ γουρλντ συγκριση δεν βρισκεις αναλογο του σουξου σε λογικα λεφτα ε?
υπαρχουν android που κυκλοφορουν και εδω ωστε να εχεις εγγυηση, κανενα 300αρι και κατω. θα δω αυτο που εχω στο γκραντ βιταρα και θα σου πω μοντελο οταν το παρω απο ενα ακομη ψηλωματακι 3cm που του κανω. βασικο πλεονεκτημα οτι μετα τη πρωτη φορα μπουταρει σε 5-10 δευτερα ενω την καμερα την ανοιγει σε μισο ακομη και αν δεν εχει μπουταρει. βαζεις ενα πλαισιο ειδικο για το αμαξι και αφου δεν εχεις καν εργοστασιακη καμερα, θα βαλεις πολυ ευκολα μια πισω, σκεψου οτι ξεβιδωνεις μαρσπιεδες και πλαστικα στο ενα πλαινο - ευκολο πολυ ειναι - τραβας καλωδιο video και ρευμα παιρνεις απο το φωτακι της οπισθεν. σε μαστορι ζητημα να σου παρει ενα 50αρικο για ολη τη τοποθετηση.
μην ξεγελιεσαι με αυτα που κοιτας, σκοντα πουγκ και σια, επι του πρακτεου οταν θα αρχισουν να βαρανε διαλυση, το σουξου θα ειναι ακομη ντουρο. υποθετω περνας κριση μεσης ηλικιας και αφου δυσκολα αλλαζεις πλεον τη γουμαν ψαχνεις κινητρο σε ροδα. παρε ενα βιταρα παλιο του 95 ενα κομμα εξι με αρκοντισιο και αρχισε να πηγαινεις βουνα, ειναι φθηνοτερο το σπορ και απο σιτιτουρ.
-
Oπως τα λες το πήγα από εδώ το πήγα από εκεί είδα οδηγησα έψαξα έδωσα επιχείρηματα για αλλαγή αλλά όταν τραβούσα την γραμμή τα λεφτά ήταν πολλά και οι αναβαθμίσεις με το μικροσκόπιο και αφού δεν είναι ζημιαρικο ποιος ο λόγος για αλλαγή.
Περιμένω νέα σου για το μπλιμπλικι.
Αυτό πώς το βλέπεις;
-
Έχει κανείς εμπειρία από τις digital IQ 2 din?
-
Καλησπέρα σε όλους,
Σε Skoda Karoq δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εργοστασιακό ήχο και θέλω να αναβαθμίσω. Το σύστημα που έχει είναι χωρίς ενισχυτή και subwoofer. Μπορώ να έχω ουσιαστική βελτίωση χωρίς να πειράξω τη μαμά πηγή; Ποιές περεμβάσεις θεωρείται ότι είναι οι πιο σημαντικές και περίπου τι μπάτζετ να υπολογίζω. Είχα στο μυαλό μου γύρω στα 400€, γίνεται;
Ευχαριστώ και κάθε απάντηση πολύτιμη μιας και δεν έχω ιδέα στο χώρο.
-
Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να βελτιώσεις τον ήχο, κρατώντας την εργοστασιακή πηγή. Για να πάρεις μια ιδέα πόσο μακριά μπορείς να πας με την εργοστασιακή πηγή δες αυτό: http://www.dragiotis.gr/store/projects.php?projectid=354&cat_id=44
Θα έλεγα ότι μεγάλη βελτίωση μπορούν να σου δώσουν δύο επιλογές: α) ένα ζεύγος διαιρούμενων ηχείων για τις μπροστινές εργοστασιακές θέσεις με κόστος περί τα 200-250 Ευρώ, β) ένας επεξεργαστής ήχου DSP με κόστος κοντά στα 400 Ευρώ. Μετά από αυτά, αν σου ανοίξει η όρεξη μπορείς να προσθέσεις και κάποιον εξωτερικό ενισχυτή ή/και subwoofer.
-
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αγόρασα μια οθόνη 1din την έβαλα στο αμάξι μου όλα καλά δουλεύει άψογα αλλά έχω θέμα με της ρύθμισης της φτιάχνω όλα καλά σβήνω το ράδιο βγάζω το κλειδί από το αυτοκίνητο και μόλις ξανά ανοίξω χαλάνε η ρυθμίσεις μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
-
Δες το μάνουαλ από που πρέπει να πάρεις ρεύμα, έχεις δώσει ρεύμα από γραμμή που κλείνει όταν σβύσεις το αυτοκίνητο, οι ρυθμίσεις χάνονται γιατί δεν υπάρχει ρεύμα να τις διατηρήσει, πρέπει να πάρεις ρεύμα από γραμμή που δεν κλείνει με το κλειδί, όλα τα αυτοκίνητα έχουν ειδικά για το ραδιόφωνο.
-
Καλησπέρα!
Αγόρασα πρόσφατα μια οθόνη για το αμάξι μου (ford fiesta 2004) την οποία την σύνδεσα σε εναν μάστορα αλλα μου είπε οτι τα χειρηστήρια που έχει το αμάξι κοντά στο τιμόνι δεν μπόρεσε να τα συνδέσει.
Υπάρχει κάποια λύση; -
Πρέπει να πας σε επαγγελματία και όχι μάστορα αυτοί ξέρουν ... ένας πoυ ξέρει σίγουρα είναι ο Aνδρέας Δρακιώτης στο Γουδί που έχει και Ford
Με την ευκαιρία τα alpine και ίσως και άλλες μάρκες συνεργάζονται με τα χειριστήρια στο τιμόνι των Ford χωρίς αντάπτορα.
-
Καλησπέρα παλικάρια!! Θα ήθελα την βοήθεια σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την πηγή kenwood ddx3023 μου βγάζει ένα p.mode επάνω δεξιά γνωρίζει κάποιος την βλάβη???
-
Είναι βλάβη ή είναι 'ενεργοποιημένο' το parking mode?
Μήπως παίζει κάτι με το καλώδιο που πάει στους ανιχνευτές παρκαρίσματος? Αν το έχεις κουμπώσει φυσικά. Γιατί αν δεν έχεις ανιχνευτές αυτό το καλώδιο πρέπει να μείνει στον 'αέρα'. Για ρίξε μία ματιά στο μάνουαλ στις συνδέσεις των καλωδίων. Υπάρχει πράσινο καλώδιο που είναι μόνο για αυτή τη χρήση.
-
L200 σε αναζήτηση ηχοσυστήμματος. Με ενδιαφέρει κυρίως ραδιόφωνο και USB γιατί μου έκαναν δώρο ένα στικάκι με περίπου 1000 τραγούδια, τα οποία είναι σε φακέλους. Το λέω αυτό επειδή αγόρασα μια φορά ένα φτηνό bluetooth το οποίο έπαιζε και μουσική από στικάκι αλλά τελικά δεν άκουσα ποτέ μουσική γιατί δεν έπαιζε λέει μουσική που είναι σε φακέλους. Όποιος κατάλαβα, κατάλαβε.
usb λοιπόν, βασικότατο, κοιτάζω και bluetooth εαν η διαφορά τιμής είναι μικρή. Αναζητώ κάτι που να μην ξεπερνάει τα 40 ευρω. Με προβληματίζει αν σε αυτή την τιμή το bluetooth δεν μπορέσει να κάνει καλή δουλειά και δεν είμαι διατεθημένος να το αγοράσω σε αυτή την περίπτωση. Θα είμαι πολύ ικανοποιημένος μόνο με το usb.
Έχει κανείςνα προτείνει κάτι?
-
Αρχικά αυτό που θα πω είναι να κοιτάξεις μόνο επώνυμα. Όλες πλέον οι πηγές παίζουν από USB, το CD player δεν υπάρχει σε κάποιες. Αν θες και Bluetooth πηγαίνει σχεδόν διπλασια τιμή. Εγώ έχω ατο παρακάτω που σίγουρα παίζει και τραγούδια από φακέλους γιατί κι εγώ έτσι τα έχω.
-
Αρχικά αυτό που θα πω είναι να κοιτάξεις μόνο επώνυμα. Όλες πλέον οι πηγές παίζουν από USB, το CD player δεν υπάρχει σε κάποιες. Αν θες και Bluetooth πηγαίνει σχεδόν διπλασια τιμή. Εγώ έχω ατο παρακάτω που σίγουρα παίζει και τραγούδια από φακέλους γιατί κι εγώ έτσι τα έχω.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα θα κοιτάξω αυτό το 'μηχάνημα' είναι επώνυμο και φαίνεται ποιοτικό. Θα τα έδινα αυτά τα χρήματα.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Βρίσκω στο ίντερνετ πολύ φτηνότερες συσκευές. Έχουν να κάνουν με την ποιότητα και τη μάρκα κατασκευής? Έχουν να κάνουν στο ότι δεν διαβάζουν μουσική σε φακέλους? Πως θα ξέρω σίγουρα ότι η συσκευή που θα αγοράσω θα παίζει σίγουρα μουσική σε φακέλους?
Επίσης είναι σίγουρο ότι όλες αυτές οι συσκευές μπαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα?
-
Εχει κανεις εμπειρια απο τα hertz cx165?
Σκιστηκε το ενα πισω ηχειο στο 207 μου και σκεφτομαι να βαλω τα συγκεκριμενα hertz. Μπροστα εχω βαλει και παλι hertz τα dsk 165.3 κι εχω βαλει και μια πηγη pioneer 4x100 watt (κι οχι 4x50 οπως οι περισσοτερες).
Οποιαδηποτε γνωμη καλοδεχουμενη.
-
panos2171 wrote:
https://www.skroutz.gr/s/16359173/Pioneer-MVH-S110UBA.html
Ευχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα θα κοιτάξω αυτό το 'μηχάνημα' είναι επώνυμο και φαίνεται ποιοτικό. Θα τα έδινα αυτά τα χρήματα.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Βρίσκω στο ίντερνετ πολύ φτηνότερες συσκευές. Έχουν να κάνουν με την ποιότητα και τη μάρκα κατασκευής? Έχουν να κάνουν στο ότι δεν διαβάζουν μουσική σε φακέλους? Πως θα ξέρω σίγουρα ότι η συσκευή που θα αγοράσω θα παίζει σίγουρα μουσική σε φακέλους?
Επίσης είναι σίγουρο ότι όλες αυτές οι συσκευές μπαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα?
Η πρόταση του Πάνου είναι εξαιρετική για τα λεφτά της. Όταν με λίγο παραπάνω από 40 Ευρώ μπορείς να αγοράσεις Pioneer (εξίσου καλές και οι Kenwood, Alpine, JVC) είναι χαζομάρα να κοιτάζεις κινεζιές για να γλιτώσεις ένα δεκάρικο. Και ναι, αυτές οι συσκευές (1 DIN) μπαίνουν στο 99,9% των αυτοκινήτων.
-
Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μ αρέσει το pioneer και το βλέπω σχεδόν σίγουρο να το πάρω. Χίλια συγνώμη που θα ρωτήσω και κάτι άλλο. Υπάρχει πιθανότητα αρχές του επόμενου μήνα να μπορώ να δώσω κάτιτις παραπάνω και η αλήθεια είναι ότι έχω δεκάδες cd τα οποία αν βγάλω το εργοστασιακό που έχω της Mitsubishi, δεν θα μπορώ να τα ακούσω. Καμιά πρόταση οικονομική και επώνυμη σε radio cd usb έχετε?
-
Κάτω από 100ρικο ... https://www.skroutz.gr/s/20203248/Pioneer-DEH-S320BT-με-Bluetooth.html
Μια χαρά, cd/usb/bluetooth.
Σημείωσε ότι η KENWOOD εξαγοράστηκε από την JVC. Πλέον είναι θυγατρική εταιρεία της JVC.
Car audio [#2]