-
Ο χρήστης NoLimit14 έγραψε:
1Αυτό που λένε μερικοί ότι σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση υπάρχει κίνδυνος να ξεβιδωθούν τα ηχεία και να...αποκεφαλίσουν τους επιβάτες επειδή ουσιαστικά στηρίζονται πάνω σε χαρτόνι ισχύει?2Και με τις καλωδιώσεις τι γίνεται?Πρέπει οπωσδήποτε να τραβηχτεί καινούρια καλωδίωση και να περάσει κάτω από την μοκέτα και τα μαρσπιέ ή κάνει κάποια υπάρχουσα?Δεν ξέρω πως είναι η καλωδίωση του ραδιοφώνου στο starlet αλλά στο Clio μου για παράδειγμα δεν υπάρχουν πίσω ηχεία(μόνο 2 διαιρούμενα μπροστά)αλλά η φίσα του ραδιοφώνου έχει 8 καλώδια για τα ηχεία(λογικά τα 4 καλώδια είναι για μπροστά και τα άλλα 4 για ενδεχόμενη τοποθέτηση πίσω).Για να γίνω κατανοητός,αν στο starlet πχ είναι όπως στο Clio κάνουν τα έτοιμα καλώδια ή πρέπει να τραβηχτούν καινούρια?
3Βλέπω ότι μαγαζιά με ηχοσυστήματα αυτοκινήτων ζητάνε γύρω στα 25-30 άντε 35 ευρώ για τοποθέτηση ηχείων σε εργοστασιακές θέσεις αλλά για την εταζέρα ζητάνε γύρω στα 45-50,οπότε λογικά θα είναι και πιο δύσκολη η δουλειά...
-
Το πρόβλημα υπάρχει αν αλλάξεις εταζέρα και βάλεις π.χ. μία ξύλινη. Σε περίπτωση σύγκρουσης η ξύλινη εταζέρα αν έρθει στις μπροστινές θέσεις μπορεί να προκαλέσει ζημιά στους επιβαίνοντες. Τα ηχεία είναι λίγο δύσκολο να 'εκσφενδονιστούν' από μόνα τους. Πρέπει να ξεβιδωθούν.
-
Καινούριες καλωδιώσεις από το ραδιοCD μέχρι πίσω, κάτω από την μοκέτα. Έχει αρκετή δουλίτσα.
-
Λογικό είναι να ζητάνε περισσότερα. Έχει περισσότερη δουλειά τα ηχεία στην εταζέρα.
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
1Αυτό που λένε μερικοί ότι σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση υπάρχει κίνδυνος να ξεβιδωθούν τα ηχεία και να...αποκεφαλίσουν τους επιβάτες επειδή ουσιαστικά στηρίζονται πάνω σε χαρτόνι ισχύει?
2Και με τις καλωδιώσεις τι γίνεται?Πρέπει οπωσδήποτε να τραβηχτεί καινούρια καλωδίωση και να περάσει κάτω από την μοκέτα και τα μαρσπιέ ή κάνει κάποια υπάρχουσα?Δεν ξέρω πως είναι η καλωδίωση του ραδιοφώνου στο starlet αλλά στο Clio μου για παράδειγμα δεν υπάρχουν πίσω ηχεία(μόνο 2 διαιρούμενα μπροστά)αλλά η φίσα του ραδιοφώνου έχει 8 καλώδια για τα ηχεία(λογικά τα 4 καλώδια είναι για μπροστά και τα άλλα 4 για ενδεχόμενη τοποθέτηση πίσω).Για να γίνω κατανοητός,αν στο starlet πχ είναι όπως στο Clio κάνουν τα έτοιμα καλώδια ή πρέπει να τραβηχτούν καινούρια?
3Βλέπω ότι μαγαζιά με ηχοσυστήματα αυτοκινήτων ζητάνε γύρω στα 25-30 άντε 35 ευρώ για τοποθέτηση ηχείων σε εργοστασιακές θέσεις αλλά για την εταζέρα ζητάνε γύρω στα 45-50,οπότε λογικά θα είναι και πιο δύσκολη η δουλειά...
-
Το πρόβλημα υπάρχει αν αλλάξεις εταζέρα και βάλεις π.χ. μία ξύλινη. Σε περίπτωση σύγκρουσης η ξύλινη εταζέρα αν έρθει στις μπροστινές θέσεις μπορεί να προκαλέσει ζημιά στους επιβαίνοντες. Τα ηχεία είναι λίγο δύσκολο να 'εκσφενδονιστούν' από μόνα τους. Πρέπει να ξεβιδωθούν.
-
Καινούριες καλωδιώσεις από το ραδιοCD μέχρι πίσω, κάτω από την μοκέτα. Έχει αρκετή δουλίτσα.
-
Λογικό είναι να ζητάνε περισσότερα. Έχει περισσότερη δουλειά τα ηχεία στην εταζέρα.
Μιας και από όσο βλέπω ξέρεις πολλά μου λύνεις μια απορία?Σε ορισμένα αυτοκίνητα ανάμεσα τους και το Clio που χρησιμοποιώ,στην φίσα των ηχείων έχουν 8 καλώδια.Με κάποιες γνώσεις που έχω,τα 4 καλώδια σίγουρα είναι για τα 2 μπροστινά ηχεία(2 θετικά+2 αρνητικά καλώδια).Από την στιγμή όμως που πίσω στις πόρτες δεν υπάρχουν καθόλου ηχεία και δεν υπάρχουν και εργοστασιακές υποδοχές να βάλεις,τα άλλα 4 καλώδια σε τι χρησιμεύουν?
-
-
Καταρχήν επειδή οι πίσω θέσεις δεν έχουν ηχεία δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση για σύνδεση ηχείων. Αυτό μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν βγαίνουν τα καπάκια των ηχείων στις πόρτες. Αν δεν βγαίνουν δυστυχώς θα πρέπει να βγει η ταπετσαρία της πόρτας, που είναι λίγο μανίκι.
Αυτό που γράφεις για την φύσα, καλώδια κλπ... δεν το καταλαβαίνω. Η φύσα εννοείς τον εργοστασιακό κονέκτορα του αυτοκινήτου στον οποίο έρχονται τα καλώδια των ηχείων και το κουμπώνεις στο ραδιοCD; Αυτό εννοείς;
Αν ΝΑΙ, τότε μάλλον υπάρχει καλωδίωση έτοιμη για τα πίσω ηχεία. Εκτός αν το αυτοκίνητο έχει μπροστά 4 ηχεία (π.χ. για ξεχωριστά ηχειάκια -τουιτεράκια- στις κολώνες ή στο ταμπλό). -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καταρχήν επειδή οι πίσω θέσεις δεν έχουν ηχεία δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση για σύνδεση ηχείων. Αυτό μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν βγαίνουν τα καπάκια των ηχείων στις πόρτες. Αν δεν βγαίνουν δυστυχώς θα πρέπει να βγει η ταπετσαρία της πόρτας, που είναι λίγο μανίκι.Αυτό που γράφεις για την φύσα, καλώδια κλπ... δεν το καταλαβαίνω. Η φύσα εννοείς τον εργοστασιακό κονέκτορα του αυτοκινήτου στον οποίο έρχονται τα καλώδια των ηχείων και το κουμπώνεις στο ραδιοCD; Αυτό εννοείς;
Αν ΝΑΙ, τότε μάλλον υπάρχει καλωδίωση έτοιμη για τα πίσω ηχεία. Εκτός αν το αυτοκίνητο έχει μπροστά 4 ηχεία (π.χ. για ξεχωριστά ηχειάκια -τουιτεράκια- στις κολώνες ή στο ταμπλό).Εμένα στις πίσω πόρτες δεν υπάρχουν υποδοχές...μπροστά έχει 2 διαιρούμενα(2 tweeters+2 woofers)...δες εδώ μια τυχαία αγγελία στις τελευταίες φωτογραφίες για να καταλάβεις...
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6475874/
Και εδώ πάρε μάτι μια τυχαία αγγελία ενός Starlet σαν αυτό που θέλουμε να του βάλουμε ηχεία πίσω...όπως βλέπεις έχει 2 ομοαξονικά μπροστά στο ταμπλό και πίσω υποδοχές γιοκ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6445212/
Ναι τις φίσες ISO εννοώ.Που έχουν συνήθως 4-5 καλώδια για την τροφοδοσία και 8 καλώδια για τα ηχεία.
-
Στο Starlet πάντως μπαίνουν πολύ εύκολα ηχεία στην εταζέρα. Τα καλώδια περνούν εύκολα από μοκέτα και κάτω από το πίσω κάθισμα. Πάρτε καλώδιο πλακέ διάφανο (ασημί-χρυσό) και όχι στρογγυλό για να κάτσει καλά στο πάτωμα και για να μην κινδυνεύει να φθαρεί από το πάτημα. Το πλακέ μπαίνει ποιο εύκολα κάτω από την μοκέτα, πλαστικά κλπ...
-
Καλημερα, σε hyundai accent 2004 δεν ακουγεται με τιποτα το ηχειο στην πορτα απο τη μερια του οδηγου. Του συνοδηγου και τα πισω που εχει απο τη μανα του ειναι ενταξει.
Ποσο περιπου παει να αλλαχτει? Αξιζει η να κοιταξω να τα αλλαξω και τα 4 με την ευκαιρια? Ποσο πανε αυτα?
-
Ο χρήστης mynam3 έγραψε:
Καλημερα, σε hyundai accent 2004 δεν ακουγεται με τιποτα το ηχειο στην πορτα απο τη μερια του οδηγου. Του συνοδηγου και τα πισω που εχει απο τη μανα του ειναι ενταξει.Ποσο περιπου παει να αλλαχτει? Αξιζει η να κοιταξω να τα αλλαξω και τα 4 με την ευκαιρια? Ποσο πανε αυτα?
Μπορει να βρεις και με 10ε ηχειο πορτας, το θεμα ειναι πως μπορεις να βρεις και με 500ε οποτε η ερωτηση σου ειναι καπως......'Αοριστη' ?
-
Εχω ενα hyundai accent 2004 μοντελο, ιδιο με αυτο :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6370066/
Ξαφνικα δεν λειτουργει το ηχειο που εχει στην πορτα του οδηγου ενω του συνοδηγου λειτουργει κανονικα, αλλα κανει κατι σαν παρασιτα οταν αυξανω λιγο παραπανω την ενταση.
Στην εταζιερα δεν εχω βαλει ηχεια ποτε, του αφησα αυτα που ειχε οταν το πηρα και απο τις 2 μεριες.Σκεφτομαι να τα αλλαξω, ομως δεν ξερω τιποτα απο τιμες η εγκαταστασεις και σκεφτομαι οτι αν παω καπου και δουν οτι ΔΕΝ ξερω θα με πιασουν.
Το ηχοσυστημα που εχω το αγορασα πριν περιπου ενα 6μηνο και ειναι αυτο :
http://www.skroutz.gr/s/5264523/Pioneer-MVH-170UB.html
Ας πουμε αυτα, μπαινουν στις πορτες χωρις θεμα η δεν χωρανε;
Ειναι 20watt απο οτι κοιταξα και το ηχοσυστημα λεει 4x50, οποτε δεν θα εχει θεμα.http://www.skroutz.gr/s/5674934/JVC-CS-V418.html
Για την εταζιερα, εχετε ιδεα ποια θα μπορουσα να βαλω; Ναι το ξερω εχει δουλεια για να τραβηξουν καλωδια κλπ, ομως ειπα να κανω μια προσπαθεια μπας και το σουλουπωσω λιγακι με την ευκαιρια - μιας και οδηγω αρκετες ωρες καθημερινα.
Ποσο περιπου να πανε 2 για την πορτα και 2 πισω; Δεν εχω ιδεα καθολου.
-
Φοραω εδω και 2 χρονια μια πηγη alpine rd/cd/usb με μικρο ενισχυτη ενσωμετωμενο χωρις κανενα προβλημα.. δε ξερω το μοντελο γιατι μου το χαρισαν απο αυτοκινητο που πηγε αποσυρση.. παρουσιαζει το εξης:
Σβηνει ενω ειναι σε κανονικη λειτουργια ειτε στο ραδιοφωνο ειτε στο usb (το cd δε το δουλευω ποτε οποτε δε ξερω).. Το παραξενο ειναι πως ειτε ξανανοιγει κατευθειαν μονο του, ειτε πρεπει να πατησω το κουμπακι εκκινησης ειτε δεν ανοιγει ενω το παταω.. Το ολο θεμα μου κανει ως καποια κακη επαφη.. το εβγαλα ολο απο το ταμπλω οταν ειχε σταματησει ν ανοιγει και ενω τακτοποιουσα καλωδια και λειτουργησε, ξανασβησε.. τα εβαλα ολα με προσοχη στη θεση τους και λειτουργουσε παλι.. αλλα μετα παλι τα ιδια.. μαλιστα ολα τα κανεκτορακια τα ειχα ξεφυσσωσει και ξαναφυσσωσει.. εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? -
Αν το πρόβλημα δεν είναι στα καλώδια και στην γείωση τότε δυστυχώς κάποιο εξάρτημα πάνω στην πλακέτα έχει 'αρπάξει' κοινώς υπερθερμαίνεται και σου κλείνει την συσκευή. Θεωρώ κάποιο ολοκληρωμένο.
Στο έκανε και το χειμώνα;
-
Το παρουσιασε το περασμενο καλοκαιρι.. ημουν φανταρος και το αμαξι το οδηγησα μονο τον Δεκεμβρη.. ολο το διαστημα το θεωρουσαμε χαμμενη περιπτωση και ο αδερφος μου που ειχε το αμαξι δε το λειτουργουσε καν.. Πριν 5-6 βδομαδες που το εχω παλι μονιμα το αμαξι το δοκιμασα για πλακα και επαιζε αδιακοπα για 2 βδομαδες τωρα.. τωρα παλι τα ιδια..
-
Κλασσική περίπτωση που το μηχανάκι τα παίρνει στο κρανίο λόγω ζέστης. Παρόμοια συμπεριφορά παρουσιάζουν και τα laptops που οι πλακέτες είναι εγκλωβισμένες σε μικρά σασί χωρίς καλό εξαερισμό και διαφυγή της θερμότητας.
Το ίδιο παθαίνουν και πολλά radiocd αυτοκινήτου (κυρίως τα εργοστασιακά) που τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού ξεκινούν τα περίεργα συμπτώματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα 'φτύνουν' εντελώς ξαφνικά.Η μόνη λύση θα ήταν να το πας για έλεγχο σε μαγαζί που φτιάχνει ηλεκτρονικά κλπ... (π.χ. τηλεοράσεις) για να το βάλει σε λειτουργία με κάποιο τροφοδοτικό να δει αν θα παρουσιάσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει κάτι τέτοιο.
Πάντως νομίζω ότι το χειμώνα δεν θα έχεις πρόβλημα...
-
Σε hyundai i20 2014 έχω τα εξής θέματα με το ηχοσύστημα
- Στην εκκίνηση αν έχει συνδεμένο το usb αλλά επιλεγμένο το ράδιο, με το γύρισμα της μίζας πάει στο usb
- Στην εκκίνηση με usb ή cd δεν κρατάει το shuffle (τυχαία επιλογή)
- Κάνε τόσο το bluetooth χάνει την σύνδεση και πρέπει να σβήσω το κινητό από το ηχοσύστημα και να το ξαναπεράσω
- Τα ελληνικά (εν έτη 2014) βγαίνουν ________
Όχι πως περιμένω κάποια λύση αλλά
α. μήπως κάποιος κάπου ξέρει (και από άλλα μοντέλα/μάρκες) κάποιο τρόπο επίλυσης
β. κάποια αναβάθμιση του προγράμματος του ηχοσυστήματος (firmware / system update)γ. (το μόνο που έχει λογική) Αν βάλω κάποιο ηχοσύστημα (2DIN, gps κτλ) θα έχω βελτίωση στα ανωτέρω; Δηλαδή θα μπορώ να έχω κοτσαρισμένο το usb (ή την κάρτα μνήμης) χωρίς να το φορτώνει με το γύρισμα του κλειδιού, να κρατά την τυχαία επιλογή, να υποστηρίζει ελληνικά (unicode κ απλά) και το κυριότερο να δουλεύει σωστά το bluetooth;
Επιπλέον με τα aftermarket τι ________ (8 _ αν τα μετρήσει κανείς) πρέπει να περιμένω. Υπάρχουν θέματα με τα χειριστήρια στο τιμόνι; Υποστηρίζει την ήδη υπάρχουσα θύρα usb; Αν φταρνιστώ, χαλάει; (ακούγεται αστείο αλλά ένα καλό που έχουν τα μανίσια είναι η αντοχή τους). Βεβαίως αν κάποιος με i20 έχει βάλει κ μπορεί να δώσει κάποια γνώμη ιδίας εμπειρίας... -
Για το (γ) μόνο, η πλειοψηφία των aftermarket πηγών (1din, 2din) όταν μπαίνει μπροστά το αυτοκίνητο ανοίγει στο mode που είχε μείνει πριν σβήσει το αυτοκίνητο. Δηλ. αν άκουγες ραδιόφωνο θα ανοίξει σε ραδιόφωνο. Δεν νομίζω να υπάρχει πηγή που με το 'ζόρι' θα σε πηγαίνει στο USB.
Από εκεί και πέρα δες εδώ: http://www.connects2.co.uk/ProductRange.aspx αν βγαίνουν αντάπτορες, κονέκτορες και fascias για το i20.
-
Στο bluetooth πως πάνε τα aftermarket ηχοσυστήματα. Μιλάω για ένα 2DΙΝ, έγχρωμη οθόνη κτλ.
Έχει σταθερή λειτουργία; (το δικό μου χάνει το κλείδωμα πότε πότε)
Υποστηρίζει ελληνικά; Το όνομα του καλούντος και τη λίστα ονομάτων;
Υπάρχει υποστήριξη για βελτιωμένο ήχο; (επιλογή τουλάχιστον στο android) -
καλησπέρα στην παρέα και από εδώ!
οπος γνωρίζετε μερικοι εχω θέμα με το μπροστά δεξί ηχείο μου (τρίζει) και επι την ευκαιρία θέλω λέω να κάνω μια μικρή αναβαθμηση σε όλο το ηχοσυστημα μου.
δέν θέλω τρελα πραματα θέλω να παίζει λιγο αξιοπρεπές και να εχει μπάσο καθαρό ηχο οχι με τρελές εντάσεις απλα να το γουστάρω λιγο που κ που αν το δίνω αλλα και χαλαρά οταν παίζει να ειναι ηχος και οχι αυτο το πράμα που ακούω τώρα..
απλά είμαι λιγάκι άσχετος με το θέμα και δέν ξέρω τι να διαλέξω.
θα ήθελα να βάλω και ένα γούφερ το ποιο απλό και οχι μεγάλο μέγεθος και ενα σετάκι ηχεία.
ερωτηση: μπορώ να βάλω απλά ηχεία και οχι γούφερ και να έχω ενα καλο αποτέλεσμα? ηχεια με μπασο δηλαδή.. η το γούφερ είναι απαραίτητο?
το γούφερ θέλει αναγκαστικά ενισχυτή?
δέν θέλω να μπλέξω με ενυσχυτές κτλ αν χρειαστει θα βάλω μόνο στο γουφερ ανυσχητη αν αυτο ειναι εφικτό
θα αλλαχτει και η πηγή γιατι ειναι η εργοστασιακή και δέν παίζει mp3.
τι χρειαζομαι για αυτο? πρέπει να αλλάξω και τα πίσο ηχεία?
ξανα λέω δέν θέλω τρελά πράγματα εχω θέμα και με το δεξί αυτί μου (απο τα καράβια εχω τραυματισμένο το τυμπανο) και ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω μέρη με δυνατό ήχο οποτε θέλω ηχο καλό μέτριας εντασης και καθαρό μπάσο για να μην πονάνε τα αυτια μου οταν το δυναμώνω καμια φορά.Συγχωνεύτηκε με το θέμα Car Audio. [mod]
-
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
καλησπέρα στην παρέα και από εδώ!
οπος γνωρίζετε μερικοι εχω θέμα με το μπροστά δεξί ηχείο μου (τρίζει) και επι την ευκαιρία θέλω λέω να κάνω μια μικρή αναβαθμηση σε όλο το ηχοσυστημα μου.
δέν θέλω τρελα πραματα θέλω να παίζει λιγο αξιοπρεπές και να εχει μπάσο καθαρό ηχο οχι με τρελές εντάσεις απλα να το γουστάρω λιγο που κ που αν το δίνω αλλα και χαλαρά οταν παίζει να ειναι ηχος και οχι αυτο το πράμα που ακούω τώρα..
απλά είμαι λιγάκι άσχετος με το θέμα και δέν ξέρω τι να διαλέξω.
θα ήθελα να βάλω και ένα γούφερ το ποιο απλό και οχι μεγάλο μέγεθος και ενα σετάκι ηχεία.
ερωτηση: μπορώ να βάλω απλά ηχεία και οχι γούφερ και να έχω ενα καλο αποτέλεσμα? ηχεια με μπασο δηλαδή.. η το γούφερ είναι απαραίτητο?
το γούφερ θέλει αναγκαστικά ενισχυτή?
δέν θέλω να μπλέξω με ενυσχυτές κτλ αν χρειαστει θα βάλω μόνο στο γουφερ ανυσχητη αν αυτο ειναι εφικτό
θα αλλαχτει και η πηγή γιατι ειναι η εργοστασιακή και δέν παίζει mp3.
τι χρειαζομαι για αυτο? πρέπει να αλλάξω και τα πίσο ηχεία?
ξανα λέω δέν θέλω τρελά πράγματα εχω θέμα και με το δεξί αυτί μου (απο τα καράβια εχω τραυματισμένο το τυμπανο) και ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω μέρη με δυνατό ήχο οποτε θέλω ηχο καλό μέτριας εντασης και καθαρό μπάσο για να μην πονάνε τα αυτια μου οταν το δυναμώνω καμια φορά.Συγχωνεύτηκε με το θέμα Car Audio. [mod]
να κανουμε λιγη πλακιτσα μερες που ειναι.
http://mek1.gr/images/products/1194867014-a-l (114).jpg -
Δέν το ανοιγει αυτο που ποσταρες
-
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Δέν το ανοιγει αυτο που ποσταρεςΠόσταρε όλη τη γραμμή και θα εμφανιστεί ένα υπερσύχρονο κομμάτι.
Έγραψες πάλι Ηλία έγραψες.
-
χαχαχα...
στο θέμα μας όμος..
αντε ας μην μπλέξω με γουφερ κτλ με 2 καλά ηχεια και μια καινουρια πηγη θα κάνω δουλεια?
Car audio [#2]