-
Δεν μου φαίνονται ξεραμένα, φθαρμένα μοιάζουν. Βέβαια αν έχουν και μια πίστα μη το πεις ούτε του παπά... τζιτζιλώνια είναι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν μου φαίνονται ξεραμένα, φθαρμένα μοιάζουν. Βέβαια αν έχουν και μια πίστα μη το πεις ούτε του παπά... τζιτζιλώνια είναι!Ε καλα της πλακας πιστα... Τα πλαινα την ακουσαν περισσοτερο γιατι ημουν με κανονικες πιεσεις.
-
Καλησπερα! Θελω να ρωτησω, ποση ειναι καλη πιεση για τα λαστιχα? Νομιζα οτι γυρω στο 32 ειναι καλα αλλα μου φαινονται λιγο ξεφουσκωτα!
-
Όσο λέει ο κατασκευαστής.
-
Και που μπορω να το δω αυτο? (sorry ειμαι λιγο ασχετος!)
-
Ο χρήστης pvinis έγραψε:
Και που μπορω να το δω αυτο? (sorry ειμαι λιγο ασχετος!)Συνήθως έχει ένα ταμπελάκι στην πόρτα του οδηγού ή του συνοδηγού, ανοίγωντάς την στο μέσα μέρος της, εκεί που πιάνει η κλειδαριά, ή στο πορτάκι του ρεζερβουάρ. Αλλιώς κοιτάς το βιβλίο οδηγιών με προσοχή ώστε να βρεις το μοντέλο σου (κινητήρας/αμάξωμα).
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Και μια φωτογραφια απο τα δικα μου ελαστικα... 22.000 χιλιομετρα και μηδενικη προσφυση τωρα την ανοιξη προφανως...Μια χαρα ειναι αυτο που βλεπω.
Αντεχει αλλα τοσα χλμ. -
Και εγω με ο μάτι τα βλέπω μα εχουν ακόμα ψωμί
-
Ορέστη, τα 'μπλιμπλίκια' στα πλάγια τους είναι ακόμα μαλακά και τεντώνονται ή τα τραβάς και σπάνε?
Ή δεν έχουν μείνει μπλιμπλίκια ούτε μέσα ούτε έξω?... -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Αντεχει αλλα τοσα χλμ.
Κι αν εχει μηδενικη προσφυση?
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι τελειωμενα... Πελμα εχουν αλλο τοσο οντως. Απλα για μενα ειναι πλεον αχρηστα. Δεν δουλευουν.
Ορέστη, τα 'μπλιμπλίκια' στα πλάγια τους είναι ακόμα μαλακά και τεντώνονται ή τα τραβάς και σπάνε?
Ή δεν έχουν μείνει μπλιμπλίκια ούτε μέσα ούτε έξω?...Εχουν μεινει παντου μπλιπλικια καθως δε το γαμαω σε πεζοδρομια κλπ... Μαλακα ειναι και τεντωνονται... Αλλα το ελαστικο εχει ρυτιδιασει οπου υπαρχει γωνια... Νομιζω φαινεται κιολας.
-
Για τι αμάξι μιλάμε Ορέστη;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Για τι αμάξι μιλάμε Ορέστη;Seat Ibiza 1.2 tsi ζμπορτ
-
Αντεχει αλλα τοσα χλμ.
Κι αν εχει μηδενικη προσφυση?
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι τελειωμενα... Πελμα εχουν αλλο τοσο οντως. Απλα για μενα ειναι πλεον αχρηστα. Δεν δουλευουν.
Αμα ειναι ετσι,πες μου διασταση να σου στειλω καμια τετραδα.
-
Αμα ειναι ετσι,πες μου διασταση να σου στειλω καμια τετραδα.
215/45/16 στειλε μου πμ
-
Κανα πιο φθηνο δεν εβρισκες;
-
Κανα πιο φθηνο δεν εβρισκες;Χαχαχαχα το ξερω, το ξερω... Τι να κανω αυτη ειναι η μαμα διασταση, και δε την αλλαζω. Η εναλλακτικη του 205/50/16 κι αυτη ακριβη ειναι, δεν αξιζει τα 50-60 ευρω διαφορα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τελικα τα εβαλα τα dunlop. Για να δουμε εντυπωσεις.Λοιπον ελαχιστα χιλιομετρα οδηγησης και δεν μπορω να εχω σαφηνεια με εξαιρεση το θορυβο που ειναι πιο χαμηλος. Εγινε και ευθυγραμμιση και το τιμονι ειναι σαν βουτυρο τωρα.
Καποια τσαλιμακια στο δρομο με χαμηλη ταχυτητα εδειξαν καλη σχετικη αποκριση στις αλλαγες πορειας. Αλλα αν δεν κανω τι κλασσικο μου τεστ (Σουνιο και πισω με ταχυτητες διασκεδασης) δεν μπορω ακομα να βγαλω συμπερασμα.
Κοστος 250€ για την τετραδα. Ελαστικα με Β δεικτη οσοσν αφορα την καταναλωση και Α δεικτη οσοσν αφορα το φρεναρισμα στο βρεγμενο. Κατα τα Αμερικανικα προτυπα καυηγοριας Α και στις δυο κατηγοριες. Χαμηλοτερος δεικτης αντοχης 340 απο 400 του Energy Saver αλλα τα τελευταια μετα απο 48,000 χιλιομετρα ειχαν ακομα ψωμι. Τελος ολα τα ελαστικα made in Poland και της 5ης εβδομαδας του 2013.
Ο Λαστιχας οπως μου ειπε δεν εχει γνωση το ποσο καλα ειναι απο χρηστες. Εχει βαλει αρκετα και η αποψη του ηταν οτι η επιλογη ηταν η σωστη για το συγκεκριμενο αμαξι αλλα εστιασε στο να με ενημερωσει οτι θεωρει το ελαστικο ειναι πολυ μαλακο καο θα χρειαστει προσοχη τοσο με τα πεζοδρομια οσο και με τις λακουβες.
Αναφέρεσαι στα BLUERESPONSE???? Ενημέρωσέ μας όταν κάνεις το σοβαρό τεστ για τα συμπεράσματα και τις παρατηρήσεις σου... Είναι πολύτιμες κάθε φορά που αφορούν σε νέο ελαστικό!
-
Καλησπέρα.. Έχω ένα kia ceed μοντέλο 04/2008, 1.400 κυβικά/109hp, και σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα (205/55-R16). Τώρα έχω τα michelin energy αλλά δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος ώστε να βάλω τα ίδια..Ο λαστιχάς μου είπε ότι το καινούριο P1 της pirelli είναι καλό λάστιχο σε όλες τις κατηγορίες και ένα της continental επίσης..Ξέρει κάποιος ανάμεσα σε αυτά τα 3 ποιο είναι το καλύτερο ή έχει να προτείνει κάποιο καλύτερο;;
Ζορικο το δειλημα σου... Κλασσικοτατο βεβαια...
Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις τα Pirelli P7 cinturato. Ειναι μια κατηγορια πανω απο τα P1, και θα μεινεις ικανοποιημενος σιγουρα...
Ολα αυτα τα λαστιχα που λες ειναι στην οικολογικη κατηγορια ενω τα P7 ειναι στην premium.
Η διασταση σου εχει απο τα περισσοτερα λαστιχα που μπορουν να υπαρξουν για να διαλεξεις, θα σου ελεγα να επιλεξεις κατι απο την premium κατηγορια. Μερικες προτασεις ισαξιες πανω κατω ειναι οι εξης :-Hankook Ventus Prime 2 K115
-Pirelli P7 Cinturato
-Continental Premium Contact 5
-Dunlop SP sport Blueresponse
-Goodyear Efficient Grip Performance
-Michelin Primacy 3 (αν το βρεις σε νορμαλ τιμη)Ολα ειναι λιγο πολυ ισαξια για νορμαλ χρηση, ειναι ολα σχετικα καινουργια ελαστικα και θα μεινεις ικανοποιημενος. Ρωτα τον λαστιχά σου για τιμες και αποφασισε αναλογως. Αν κανεις και συχνα μεγαλες διαδρομες τοτε τα Primacy 3 θα σου ταιριαξουν γαντι.
Η αλήθεια είναι ότι μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ότι τα Pirelli P7 Cinturato έχουν 310 τα Continental Premium Contact 5 340-360 και τα Michelin 380 γιατί κάνει η εταιρία έκπτωση για τον Απρίλιο. Κι από τα τεστ που έχω δει τα Pirelli P7 είναι πολύ καλά λάστιχα για την τιμή τους κιόλας,οπότε σκεφτόμουνα να βάλω αυτα.. Όπως και να χει ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
και τα δικα μου τα bridgestone πουταναριο σαν του orestisD φαινονται.
-
Ο χρήστης marbela έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ότι τα Pirelli P7 Cinturato έχουν 310 τα Continental Premium Contact 5 340-360 και τα Michelin 380 γιατί κάνει η εταιρία έκπτωση για τον Απρίλιο. Κι από τα τεστ που έχω δει τα Pirelli P7 είναι πολύ καλά λάστιχα για την τιμή τους κιόλας,οπότε σκεφτόμουνα να βάλω αυτα.. Όπως και να χει ευχαριστώ για τη βοήθεια
Περα απο τα Pirelli τα υπολοιπα τα βρισκεις πολυ ακριβά
Ψάξε καλυτερα
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]