-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ότι τα CONTI PC5 παρουσιάζονται ωσάν να έχουν βαθμολογία (+) στο δείκτη φθοράς τα λέει όλα!
Μέσα σε 15 γύρους στις Σέρρες, σε ελαφρύ supermini, είχαν γίνει φιτίλια!!!
Πάντως αυτοκινητοδρομο και επαρχιακό έμενα με έβγαλαν 85000 χλμ σε 34 μήνες και άντεχαν λίγο ακόμα...χωρις τρυπήματα κλαταρίσματα και βυζιά...πιστεύω για χρήση touring χρήση είναι μια χαρά....
Τα άλλαξα βεβαία προχθές με τα Toyo CF2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Goodyear efficient grip
Το απλό (όχι το Performance) είναι απαράδεκτο λάστιχο. Inefficient Slip το αποκαλώ εγώ. Καρναβάλι εντελώς, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται!!!
Συμφωνώ 100%.
Το Performance μοιάζει παρα πολύ με το Dunlop Sport Bluresponse, το οποίο φοράω στο Φάμπια 1, είναι πολύ καλο. Ωστόσο, το Τ005 που φόρεσα το καλοκαίρι στο Clio 3 μου φαίνονται ένα κλικ πιο «συμμετοχικά». Πολύ ευχαριστημένος πάντως κ από τα 2
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
@dgrgtc: Εξαρτάται από το πόσο πιέζει ο καθένας.
-
Εννοείται...για αυτό γράφω τη χρήση που κάνω... πάντως με 280 treadwear δείκτη δεν περίμενα να βγάλουν ούτε 40000χλμ...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί να μην έβγαζαν ειδικά άμα τα κάνεις μπρος+πίσω ανά διαστηματσ. Tα conti ecocontact με 300 tradewear τα εχώ κοντά στις 40.000 και έχουν ακόμη τακούνι 6-6,5 χιλιοστά, απλά για ομοιόμορφο φάγωμα τα κάνω μπρος πίσω κάθε 10.000χλμ
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Γιατί να μην έβγαζαν ειδικά άμα τα κάνεις μπρος+πίσω ανά διαστηματσ. Tα conti ecocontact με 300 tradewear τα εχώ κοντά στις 40.000 και έχουν ακόμη τακούνι 6-6,5 χιλιοστά, απλά για ομοιόμορφο φάγωμα τα κάνω μπρος πίσω κάθε 10.000χλμΣτάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί τα συνοδεύει η φήμη των υπερβολικά μαλακών ελαστικών...τα έκανα μπρος πίσω δυο φορές... πάντως....
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Το ότι τα CONTI PC5 παρουσιάζονται ωσάν να έχουν βαθμολογία (+) στο δείκτη φθοράς τα λέει όλα!
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Conti ... tact-5.htm
Εκτός όλων των άλλων παραμέτρων παίζουν ρόλο οι γωνίες της ανάρτησης και το είδος της οδήγησης
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
...απλά για ομοιόμορφο φάγωμα τα κάνω μπρος πίσω κάθε 10.000χλμΝομίζω πως είναι κάπως περιττό να γίνει η δεύτερη αλλαγή στα 20,000χλμ, αφού τόσο τα μπροστινά όσο και τα πίσω θα έχουν διανύσει απο 10,000χλμ σε κάθε θέση, άρα θεωρητικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και τα δύο ζεύγη θα έχουν φθαρεί ομοίως...
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
...απλά για ομοιόμορφο φάγωμα τα κάνω μπρος πίσω κάθε 10.000χλμ
Νομίζω πως είναι κάπως περιττό να γίνει η δεύτερη αλλαγή στα 20,000χλμ, αφού τόσο τα μπροστινά όσο και τα πίσω θα έχουν διανύσει απο 10,000χλμ σε κάθε θέση, άρα θεωρητικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και τα δύο ζεύγη θα έχουν φθαρεί ομοίως...
+100
-
Έχει κανέις άποψη για τα Falken Azenis FK510 (225/45/17)?
Είναι σχετικά καινούρια λάστιχα αλλά τα πάνε περίφημα σε όλα τα τεστ έξω, είναι Made In Japan και έχουν και καλή τιμή... -
Πολύ καλά λόγια έχω να πω για τα Bridgestone Driveguard (runflat) σε διάσταση 215/55/16. Έχοντας διανύσει 35000 χλμ στην εθνική οδό από τον Ιαν 2018, θεωρώ ότι είναι πολύ αξιόπιστα τόσο στεγνό όσο και βρεμένο και όποτε χρειάστηκε φρενάρισμα 'πανικού' άψογα. Τιμή αρκετά πεσμένη σήμερα, 400€ η τετράδα στη δική μου διάσταση που είναι σχετικά σπάνια.
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Έχει κανέις άποψη για τα Falken Azenis FK510 (225/45/17)?
Είναι σχετικά καινούρια λάστιχα αλλά τα πάνε περίφημα σε όλα τα τεστ έξω, είναι Made In Japan και έχουν και καλή τιμή...Εξαιρετικά...και με πλαινό εφάμιλλο των Bridge 002!!!
-
Για τα FALKEN 510 στο tyre reviews ως μειονέκτημα αναφέρεται σε μερικά τεστ η γρήγορη φθορά (στους ευρωπαϊκούς δρόμους) και ο θόρυβος με το τελευταίο να είναι διφορούμενο από τεστ σε τεστ.
-
Αυτό που έχω διαβάσει για τον θόρυβο είναι οτι αυξάνεται σταδιακά όσο φθείρεται το ελαστικό...
-
Είμαι σε έρευνα αγοράς, επειδή ο «δικός μου» λαστιχάς μου φάνηκε λίγο ακριβότερος απ’ ότι συνήθως. Πήγα σε 10 καταστήματα και για τα ίδια λάστιχα (τύπος, μάρκα, διάσταση) πήρα τιμές από 380 έως 540! Ο κορυφαίος όλων επέμενε ότι ψάχνω λάθος διάσταση (η οποία είναι η εργοστασιακή και αναφέρεται σε όλα τα μανιουαλ) επειδή το είδε σε κάποιο δικό του site. Πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη σε κάποιον.
-
Μου φαίνεται παράδοξο οτι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή μιας και το περιθώριο κέρδους είναι fixed σε αυτά.
Φυσικά πάντα υπάρχει περίπτωση κάποιος να σου πλασάρει παλιά λάστιχα από στοκ ή πατημένα και αντίστοιχα άλλος να σε χρεώνει με καπέλο. -
Μου φαίνεται παράδοξο οτι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή μιας και το περιθώριο κέρδους είναι fixed σε αυτά.
Φυσικά πάντα υπάρχει περίπτωση κάποιος να σου πλασάρει παλιά λάστιχα από στοκ ή πατημένα και αντίστοιχα άλλος να σε χρεώνει με καπέλο.Κι εμένα μου φαίνεται τεράστια η διαφορά γι’ αυτό και το γράφω. Μιλάμε μόνο για καινούργια και μάλιστα κανένας δεν τα είχε ετοιμοπαράδοτα (για να είναι προσφορά, πατημένα ή παλιά), όλοι μιλούσαν για παραγγελία και παράδοση σε τουλάχιστον 7 μέρες. Η εμπιστοσύνη παραμένει βασική παράμετρος επιλογής
-
Παιδιά όταν μπαίνει το κέρδος ανάμεσα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη....
Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, την κριση σας και αυτά που διαβάζετε και ακούτε... πραγματικά γεγονότα άλλων οδηγών..
Βρείτε τι λέει ο κατασκευαστής και πάρτε μια απόφαση όσον αφορά στην επιλογή της διάστασης. Και αφήστε να λένε οι λαστιχαδες ότι θέλουν... -
Δεν έχει σχέση το οτί πρέπει να περιμένεις...μπορεί να τα φέρνει από κάποια αποθήκη και όχι απαραίτητα από τον κατασκευαστή!
-
@elvetΔεν έχει σχέση το οτί πρέπει να περιμένεις...μπορεί να τα φέρνει από κάποια αποθήκη και όχι απαραίτητα από τον κατασκευαστή!
Ναι, όλα είναι πιθανά, τουλάχιστον θα βλέπουμε την ημερομηνία παραγωγής
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]