-
Κόσμε καλησπέρα, κατά καιρούς που έψαχνα κάποιες λύσεις τις έβρισκα χωρίς να μπω στη διαδικασία να κάνω εγγραφή για να θέσω το ερώτημα μου μέχρι τώρα.
Ήρθε ο καιρός να αλλάξω λάστιχα στο auris 2009 μου, φοράω 205/55 R16 και μέχρι τώρα φορούσα τα Pirelli P7 91H αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν τα blue ή οχι. Η χρήση που κάνω είναι 95% Πατρών - Κορίνθου, Αττική Μέχρι Αεροδρόμιο και σπανιότερα Βάρης Κορωπίου... οπότε όπως καταλαβαίνετε μιλάμε καθαρά για οδηγημα σε εθνική, τα χιλιόμετρα του κοντερ απο 120 - 160 ακατεβατα και πάντα 3 άτομα στην καμπίνα με φουλ μπαγκαζια.Και εδώ μπαίνει το ερώτημα:
Επειδή σε βρεγμένο μου έκανε κάτι ψηλό κόλπα και με αγχώνει λίγο το θέμα μπήκα στη φάση να σας ρωτήσω, αν αξίζει να ξανά φορέσω τα Pirelli αλλά αυτή τη φορά 100% τα blue ή να βάλω τα Goodyear EfficientGrip Performance 205/55R16 91H
Να τονίσω πως τις στροφές τις 'παίρνω' και τα Pirelli σε αυτό το θέμα είναι σκυλιά, όπως και σε αυτονομία, με τα GY θα έχω τα ίδια αποτελέσματα;Ευχαριστώ!
-
Goodyear efficient grip η Dunlop Blue response,ενα απο τα δυο,με προτιμηση στα πρωτα....
-
Από τη στιγμή που τα περισσότερα χιλιόμετρα είναι cruising θα μπορούσες να κοιτάξεις και τα Continental Premium Contact. Είναι ακριβώς για αυτή τη χρήση.
-
Τα πιρρελι νομιζω ότι εχουν πει εδώ μεσα,πως εχουν σκληρουτσικα πλαινα και ο ανθρωπος λεει ότι το στριβει το αμαξι.Αν παει σε λάστιχα με μαλακα πλαινα θα το μετανιωσει στις στροφες.Παντως τα λάστιχα που προταθηκαν εχουν πολύ καλο grip.
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Όσοι φοράτε ΤΟΥΟ CF2 βγείτε στην αναφορά!!!Αναφέρατε διάσταση, οδηγικο στυλ, απόδοση σε γκάζι, φρένο, στεγνό, βρεγμένο, λιμνουλες, στροφές, πληροφόρηση, αμεσότητα, θόρυβο κύλησης, διάρκεια ζωής.
Με 1 την χειρότερη απόδοση και 5 την καλύτερη με διάσταση 185/55/15 82Η με την σειρά που αναφερεις
Α Μεσαίο ούτε χαλαρό ούτε σκοτώστε
Β 4
Γ 5
Δ 5
Ε 4 ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΕΒΡΕΞΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΣΤ ΤΙΣ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΩΝ ΝΕΡΩΝ
Η 5
Θ 4
Ι 3 ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ CONTI PREMIUM 5 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ
K ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου.
Όπως παρατήρησε@W202 ανέφερα πως το στρίβω το αμάξι γι αυτό μου είχε προτείνει τότε ο λαστιχας τα Pirelli τα GY έχουν μαλακά πλαϊνά; Θα έχω θέμα στις στροφές είναι και βαρυ το Auris οπότε τραβάει λίγο.
Και για τα continental έμαθα οτι είναι καλά σε βρεγμένο.
Τελικά τι να επιλέξω γτ μπερδεύτηκα τώρα;
Να ξανά επισημάνω οτι τα χιλιόμετρα που κάνω είναι με φορτωμένο αυτοκίνητο μόνο σε εθνική και μου αρέσει να μπαίνω στις στροφές, δλδ άμα ακουστεί και λίγο το λάστιχο σε καμιά έξοδο στην Αττική, ε δε χάθηκε και ο κόσμος
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου.Όπως παρατήρησε@W202 ανέφερα πως το στρίβω το αμάξι γι αυτό μου είχε προτείνει τότε ο λαστιχας τα Pirelli τα GY έχουν μαλακά πλαϊνά; Θα έχω θέμα στις στροφές είναι και βαρυ το Auris οπότε τραβάει λίγο.
Να ξανά επισημάνω οτι τα χιλιόμετρα που κάνω είναι με φορτωμένο αυτοκίνητο μόνο σε εθνική και μου αρέσει να μπαίνω στις στροφές, δλδ άμα ακουστεί και λίγο το λάστιχο σε καμιά έξοδο στην Αττική, ε δε χάθηκε και ο κόσμος
Γρηγορη οδηγηση σε στροφες + φορτωμενο,εγω θα πηγαινα σε λαστιχα με σκληρα πλαινα.Π.χ. bridgestone re002 adrenalin .Βεβαια δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που στη βροχη να τρεχω σαν παλαβος,οποτε για το φρεναρισμα τους ειναι πολυ καλα.
Υ.Γ.Βεβαια σε σχεση με παλια κοντινενταλ(225 45 17 διασταση) δν μπορω να πω οτι ειδα τοση μεγαλη διαφορα σε προσφυση.Μου δινουν την εντυπωση οτι κινεισαι πιο ευκολα και ελεγχομενα στο οριο + το αμαξι γινεται πιο fun to drive αλλα και στην πλαγιολισθηση διατηρει σημαντικη προσφυση.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Όσοι φοράτε ΤΟΥΟ CF2 βγείτε στην αναφορά!!!
Αναφέρατε διάσταση, οδηγικο στυλ, απόδοση σε γκάζι, φρένο, στεγνό, βρεγμένο, λιμνουλες, στροφές, πληροφόρηση, αμεσότητα, θόρυβο κύλησης, διάρκεια ζωής.
Με 1 την χειρότερη απόδοση και 5 την καλύτερη με διάσταση 185/55/15 82Η με την σειρά που αναφερεις
Β 4
Γ 5
Δ 5
ΣΤ ΤΙΣ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΩΝ ΝΕΡΩΝ
Η 5
Θ 4
K ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.
ΣΩΡΑΙΟΣ!
Θέλω να τα βάλω σε 2 αυτοκίνητα με 195/60/14 και 185/60/14 διάσταση.
Στη μεγάλη κι εγώ τώρα εχω CONTI PC5 (δεικτη ταχύτητας V) που χάνουν πολύ σε θέμα πληροφόρησης και φθοράς. Στη μικρή έχω Vredestein sportrac 5 τα οποία ευχαρίστως θα ξαναεβαζα, αλλά είχα θέμα με ελάττωμα και χαλαστηκα.
Έχω διαβάσει σταθερά πολύ καλές κριτικές για τα CF-2, αλλά είμαι δύσπιστος γιατί τα CF-1 ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ στο βρεγμένο (δεν έχω οδηγήσει χειρότερο λάστιχο)!!!! -
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Αναφέρατε διάσταση, οδηγικο στυλ, απόδοση σε γκάζι, φρένο, στεγνό, βρεγμένο, λιμνουλες, στροφές, πληροφόρηση, αμεσότητα, θόρυβο κύλησης, διάρκεια ζωής.
Β 4
Γ 5
Δ 5
Η 5
Θ 4
ΣΩΡΑΙΟΣ!
Στη μεγάλη κι εγώ τώρα εχω CONTI PC5 (δεικτη ταχύτητας V) που χάνουν πολύ σε θέμα πληροφόρησης και φθοράς. Στη μικρή έχω Vredestein sportrac 5 τα οποία ευχαρίστως θα ξαναεβαζα, αλλά είχα θέμα με ελάττωμα και χαλαστηκα.
Έχω διαβάσει σταθερά πολύ καλές κριτικές για τα CF-2, αλλά είμαι δύσπιστος γιατί τα CF-1 ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ στο βρεγμένο (δεν έχω οδηγήσει χειρότερο λάστιχο)!!!!Τα φοράω σε 225/45/17. Άψογα σε όλα τους. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν μου βγήκαν καθόλου σπορ, αφού δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Σε ανοιχτό δρόμο με καμπές θα σε ενθουσιάσουν, είτε βρέχει είτε όχι, καμία διαφορά! Τα χλμ που μπορούν να βγάλουν τείνουν στο άπειρο........
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου.Όπως παρατήρησε@W202 ανέφερα πως το στρίβω το αμάξι γι αυτό μου είχε προτείνει τότε ο λαστιχας τα Pirelli τα GY έχουν μαλακά πλαϊνά; Θα έχω θέμα στις στροφές είναι και βαρυ το Auris οπότε τραβάει λίγο.
Μπερδεύτικα...
Η εθνική δεν έχει στροφές. Που ακριβώς σου αρέσει να το στρίβεις, στις εξόδους που έχουν 180 μοίρες ή σε στροφοδιαδρομές;
Αν ισχύει το 1ο μην κοιτάς σκληρά πλαινά, κοίτα λάστιχα cruising, σιγά το στρίψιμο σε εξόδους εθνικής οδού, ούτε να ζεσταθεί δεν προλαβαίνει. -
Χρειαζομαι λιγη βοηθεια.Τελικα δεν θα παω σε 225 50 15 αφου οι επιλογες είναι λιγες και ακριβες.Ψαχνω 17αρες ζαντες για μερσεντές και οσες βρισκω είναι 8αρες.Λαστιχα θελω να βαλω 225 45 17 μπροστα και 245 40 17 πισω.Ετσι εβγαιναν τα AMG.Το 225 45 17 στην 8αρα παταει κανονικα?Σε φορουμ του εξωτερικου(+ φωτο που ειδα ) λενε ότι ταιριαζει αψογα και πως για στρίψιμο είναι και καλυτερα από την 7,5 ζαντα.Εχει κανεις εμπειρια?+καμια φωτο αν γινεται.
υ.γ. ασυμμετρες είναι δυσκολο να βρω,ξεφευγουν οικονομικα και τα σχεδια είναι για πολύ καινουργια αυτοκίνητα.
Ευχαριστω. -
225 σε 8αρα είσαι ΟΚ, έτσι είμαι κι εγώ στην 330 μπρος.
-
Ναι για τις στροφές της εθνικής μιλάω, αυτές που όταν μπαίνεις χωρίς να κόψεις αρχίζει και χορεύει λίγο και λες θα με κρατήσει ή οχι;
Τελικά τι να βάλω;
Είχα καταλήξει στα GY αλλά τώρα είμαι μπερδεμένος.
Στα GY είναι όντως τόσο μαλακή η γόμα;
Να φορέσω πάλι τα pirelli που τα ξέρω ή θα είναι μεγάλη κουταμάρα τώρα που έχω ευκαιρία να βάλω κάτι άλλο που θεωρείται καλύτερο;Ξέρω σας πριζω, αλλά ας όψεται η πληροφορία...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
225 σε 8αρα είσαι ΟΚ, έτσι είμαι κι εγώ στην 330 μπρος.Τελεια!
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Ναι για τις στροφές της εθνικής μιλάω, αυτές που όταν μπαίνεις χωρίς να κόψεις αρχίζει και χορεύει λίγο και λες θα με κρατήσει ή οχι;Τελικά τι να βάλω;
Είχα καταλήξει στα GY αλλά τώρα είμαι μπερδεμένος.
Στα GY είναι όντως τόσο μαλακή η γόμα;
Να φορέσω πάλι τα pirelli που τα ξέρω ή θα είναι μεγάλη κουταμάρα τώρα που έχω ευκαιρία να βάλω κάτι άλλο που θεωρείται καλύτερο;Ξέρω σας πριζω, αλλά ας όψεται η πληροφορία...
Πολύ καλύτερο λάστιχο το Ρ7 σε σχέση με το Efficient Grip.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ καλύτερο λάστιχο το Ρ7 σε σχέση με το Efficient Grip.Όχι όμως και από το Efficient Grip Performance.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Χρειαζομαι λιγη βοηθεια.Τελικα δεν θα παω σε 225 50 15 αφου οι επιλογες είναι λιγες και ακριβες.Ψαχνω 17αρες ζαντες για μερσεντές και οσες βρισκω είναι 8αρες.Λαστιχα θελω να βαλω 225 45 17 μπροστα και 245 40 17 πισω.Ετσι εβγαιναν τα AMG.Το 225 45 17 στην 8αρα παταει κανονικα?Σε φορουμ του εξωτερικου(+ φωτο που ειδα ) λενε ότι ταιριαζει αψογα και πως για στρίψιμο είναι και καλυτερα από την 7,5 ζαντα.Εχει κανεις εμπειρια?+καμια φωτο αν γινεται.υ.γ. ασυμμετρες είναι δυσκολο να βρω,ξεφευγουν οικονομικα και τα σχεδια είναι για πολύ καινουργια αυτοκίνητα.
Ευχαριστω.Θα κάνεις για μένα μέγα λάθος, σε cl203-230 με 192 ίππους με τον 271 κινητήρα του 2003, γύρισα από 225/45/17 μπρος πίσω σε 205/55/16 μπρος πίσω, διάσταση που έδινε και η mercedes στο συγκεκριμένο μοντέλο cl203-230 , όχι όμως στο δικό μου κωδικό με σπορ αναρτηση-χαμήλωμα και ελαφρώς μεγαλύτερα φρένα, το ρισκαρα όμως και στο στεγνό δρόμο δεν έχω κανένα πρόβλημα σε πρόσφυση-κράτημα, σε βρεγμένο είμαι ελαφρώς καλύτερα το αυτοκίνητο είναι σαν να πήρε 20 επιπλέων ίππους, το κάθε ζαντολάστιχο από 21+ κιλά έπεσε στα 14 κιλά με αντίστοιχο κέρδος στις αντιδράσεις και στην καταπόνηση της ανάρτησης και τέλος η κατανάλωση έπεσε από 7,0 σε 6,5 λίτρα ανά 100 ΚΜ με Dunlop Blue response. set 270E αντι 400Ε των 225/45/17, πάνε το πολύ σε 16άρες που προτείνει η mercedes
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Χρειαζομαι λιγη βοηθεια.Τελικα δεν θα παω σε 225 50 15 αφου οι επιλογες είναι λιγες και ακριβες.Ψαχνω 17αρες ζαντες για μερσεντές και οσες βρισκω είναι 8αρες.Λαστιχα θελω να βαλω 225 45 17 μπροστα και 245 40 17 πισω.Ετσι εβγαιναν τα AMG.Το 225 45 17 στην 8αρα παταει κανονικα?Σε φορουμ του εξωτερικου(+ φωτο που ειδα ) λενε ότι ταιριαζει αψογα και πως για στρίψιμο είναι και καλυτερα από την 7,5 ζαντα.Εχει κανεις εμπειρια?+καμια φωτο αν γινεται.
υ.γ. ασυμμετρες είναι δυσκολο να βρω,ξεφευγουν οικονομικα και τα σχεδια είναι για πολύ καινουργια αυτοκίνητα.
Ευχαριστω.Θα κάνεις για μένα μέγα λάθος, σε cl203-230 με 192 ίππους με τον 271 κινητήρα του 2003, γύρισα από 225/45/17 μπρος πίσω σε 205/55/16 μπρος πίσω, διάσταση που έδινε και η mercedes στο συγκεκριμένο μοντέλο cl203-230 , όχι όμως στο δικό μου κωδικό με σπορ αναρτηση-χαμήλωμα και ελαφρώς μεγαλύτερα φρένα, το ρισκαρα όμως και στο στεγνό δρόμο δεν έχω κανένα πρόβλημα σε πρόσφυση-κράτημα, σε βρεγμένο είμαι ελαφρώς καλύτερα το αυτοκίνητο είναι σαν να πήρε 20 επιπλέων ίππους, το κάθε ζαντολάστιχο από 21+ κιλά έπεσε στα 14 κιλά με αντίστοιχο κέρδος στις αντιδράσεις και στην καταπόνηση της ανάρτησης και τέλος η κατανάλωση έπεσε από 7,0 σε 6,5 λίτρα ανά 100 ΚΜ με Dunlop Blue response. set 270E αντι 400Ε των 225/45/17, πάνε το πολύ σε 16άρες που προτείνει η mercedes
Λοιπον ,w203 sc εχουμε ένα στην οικογενεια (το ιδιο λεμε είναι το πιο καινουργιο το δικο σ?,ισως κακως το λεω w203) οποτε εχω τη δυνατοτητα να δοκιμασω τα ζαντολαστιχα του στο w202.Το εκανε ηδη μια φορα αλλα δεν ειχα τα eibach .Με λάστιχα 225 45 17 bridgestone re002 το αμαξι πετουσε.Δοκιμασα φρεναρισμα πριν και μετα(απλα η μερα με τη νυχτα,νομιζα ότι τα φρενα του w202 είναι για τα σκουπίδια πριν την δοκιμη),αναστροφες(σαν κανίβαλος ),ελιγμο πανω σε στροφη με 70χαω που ξεκλειδωσα το τιμονι μεχρι και προς την εξοδο και ξανα μεσα και το αμαξι φοβερο.Α φοβομουν ότι το 225 από 195 θα 'κοψει' απίστευτα το αμαξι,δεν υπηρξε καποια αισθητη διαφορα.
Το προβλημα μου παντα ηταν η ελλειψη πλατους και το τεραστιο προφιλ που στις στροφες τσαλακωνει.Ηδη αναγκαζομαι να βαζω μονιμα παραλογες πιεσεις στα ελαστικα για να μην εχω θεμα.Το Πασχα που επιστρεφω θα γινει η ιδια δοκιμη μιας και τωρα μπηκαν και τα eibach και θα εχω ολοκληρωμενη αποψη.
υ.γ.1 το αμαξι κινειται σε επαρχιακους δρομους και σε πολλους ορεινους δρομους ,οποτε η καταναλωση δεν θα μεταβληθει ιδιαιτερα.
υ.γ.2 Με το 205 55 16 το αμαξι στις εισοδους απο τις στροφες δεν ψαρευει λογω βαρους? -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Β 4
Γ 5
Δ 5
Η 5
Θ 4
ΣΩΡΑΙΟΣ!
Έχω διαβάσει σταθερά πολύ καλές κριτικές για τα CF-2, αλλά είμαι δύσπιστος γιατί τα CF-1 ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ στο βρεγμένο (δεν έχω οδηγήσει χειρότερο λάστιχο)!!!!Τα φοράω σε 225/45/17. Άψογα σε όλα τους. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν μου βγήκαν καθόλου σπορ, αφού δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Σε ανοιχτό δρόμο με καμπές θα σε ενθουσιάσουν, είτε βρέχει είτε όχι, καμία διαφορά! Τα χλμ που μπορούν να βγάλουν τείνουν στο άπειρο........
ΘΑΝΚΣ ΜΑΝ!!!
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Λοιπον ,w203 sc εχουμε ένα στην οικογενεια (το ιδιο λεμε είναι το πιο καινουργιο το δικο σ?,ισως κακως το λεω w203) οποτε εχω τη δυνατοτητα να δοκιμασω τα ζαντολαστιχα του στο w202.Το εκανε ηδη μια φορα αλλα δεν ειχα τα eibach .Με λάστιχα 225 45 17 bridgestone re002 το αμαξι πετουσε.Δοκιμασα φρεναρισμα πριν και μετα(απλα η μερα με τη νυχτα,νομιζα ότι τα φρενα του w202 είναι για τα σκουπίδια πριν την δοκιμη),αναστροφες(σαν κανίβαλος ),ελιγμο πανω σε στροφη με 70χαω που ξεκλειδωσα το τιμονι μεχρι και προς την εξοδο και ξανα μεσα και το αμαξι φοβερο.Α φοβομουν ότι το 225 από 195 θα 'κοψει' απίστευτα το αμαξι,δεν υπηρξε καποια αισθητη διαφορα.
Το προβλημα μου παντα ηταν η ελλειψη πλατους και το τεραστιο προφιλ που στις στροφες τσαλακωνει.Ηδη αναγκαζομαι να βαζω μονιμα παραλογες πιεσεις στα ελαστικα για να μην εχω θεμα.Το Πασχα που επιστρεφω θα γινει η ιδια δοκιμη μιας και τωρα μπηκαν και τα eibach και θα εχω ολοκληρωμενη αποψη.
υ.γ.1 το αμαξι κινειται σε επαρχιακους δρομους και σε πολλους ορεινους δρομους ,οποτε η καταναλωση δεν θα μεταβληθει ιδιαιτερα.
υ.γ.2 Με το 205 55 16 το αμαξι στις εισοδους απο τις στροφες δεν ψαρευει λογω βαρους?Σαφώς σε σπορ οδήγηση τα 225/45/17 είναι καλύτερα, τα έχω σε 2,5-2,7 μπαρ (το μεγιστο), αν οδηγεις όπως λες, πάσσο, ο χαρακτήρας του αυτοκινητου (τιμόνι, στήσιμο, βάρος και μεγεθος) εμένα δεν με εμπνέει για σπορ καταστάσεις.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]