-
Ουτε αυτά...στις διαστάσεις μου εχει yokohama, Goodyear, kleber
-
Ο χρήστης hor έγραψε:
Ουτε αυτά...στις διαστάσεις μου εχει yokohama, Goodyear, kleberΤι στο καλό.....ούτε boutique να ήτανε!
-
Ο χρήστης hor έγραψε:
Ουτε αυτά...στις διαστάσεις μου εχει yokohama, Goodyear, kleberΣυγγνώμη ποτέ τον ρώτησες για τα toyo και τα falken αφού είναι σαββατοκυριακο;
Και αφού φέρνει μόνο αυτά τα τρία στις διαστάσεις σου πως Ρωτάς για τα dunlop; Μάλλον κάτι δεν μας λες καλά.Άλλο τι έχουν ετοιμοπαράδοτο οι λαστιχαδες και άλλο τι μπορείς να παραγγείλεις. Του λες Θέλω το τάδε ελαστικό στην τάδε διάσταση. Μπορείς να μου το φερεις και πόσο θα κοστιζει; Και τέλος. Αν δεν μπορεί πας αλλού. Εγώ 4 φορές έχω αλλάξει λάστιχα και τις 4 παρειγγειλα αυτά που ήθελα εγώ και ποτέ δεν υπήρχαν ετοιμοπαραδοτα. Περίμενα από τρεις ημέρες έως δεκαπέντε.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Μια βοήθεια και σε μένα, όποιος μπορεί. Hyudai i10 1,2 με διάσταση 165/60/14. Τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, όπως είναι φυσικό για το συγκεκριμένο υπεραυτοκίνητο, και 2-3 ταξίδια το χρόνο. Τι βάζουμε; Στα τεστ βλέπω πολύΘα καλές κριτικές, για την τιμή τους, για τα Ηankook k425 Kinergy Eco.
Για μένα toyo proxes cf2. Το θεωρώ την χρυσή τομή για την Ελλάδα. Κράτημα, φρένο, ενισχυμένο πλαϊνό για τους κωλοδρομους που έχουμε, μέτρια γόμα για αντοχή και κράτημα και οικονομικό.
Για μικρά, μικρομεσαία και οικογενειακά αυτοκίνητα αυτά θα προτείνω και ας φαίνομαι μονοτονος. Σε σπορ αυτοκίνητα θα προτείνω κάτι διαφορετικό.
Tα toyo στην διάσταση σου έχουν δείκτη cστην οικονομία B στο βρεγμένο και 70db θορυβο ενώ τα hankook που αναφέρεις E,Bκαι 68 αντίστοιχα. Επομένως έχουν χειρότερη κατανάλωση σε καύσιμο ίδιο φρενάρισμα στο βρεγμένο και λιγότερο ήχο. Στο στρίψιμο στο βρεγμένο τα toyo σε όλα τα τεστ βαράνε ενώ παρότι έχουν στα χαρτιά παραπάνω θόρυβο είναι αθόρυβο σαν ελαστικό. Άλλωστε και η continental πχ στην διάσταση αυτή ίδιο θόρυβο με τα toyo έχει. Θεωρώ λοιπόν τα toyo καλύτερα από τα hankook.
Φίλε 'ohristou' σε αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως, εκτός από αυτό: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/Proxes-CF2.htm
που τα βγάζει πραγματικά κορυφαία, μετά τα Nexen N Blue HD Plus, δεν βρήκα πουθενά άλλο test στο οποίο να τα έχουν, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Αν έχεις κάποιο υπόψη, δώστο.
Εν τω μεταξύ βρήκα αυτό http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... g-Test.htm
στο οποίο έχουνε τα Toyo NanoEnergy 2, τα οποία μου πρότεινε ο λαστιχάς, και καταλαμβάνουν την 51η θέση από 54. -
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Μια βοήθεια και σε μένα, όποιος μπορεί. Hyudai i10 1,2 με διάσταση 165/60/14. Τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, όπως είναι φυσικό για το συγκεκριμένο υπεραυτοκίνητο, και 2-3 ταξίδια το χρόνο. Τι βάζουμε; Στα τεστ βλέπω πολύΘα καλές κριτικές, για την τιμή τους, για τα Ηankook k425 Kinergy Eco.
Για μένα toyo proxes cf2. Το θεωρώ την χρυσή τομή για την Ελλάδα. Κράτημα, φρένο, ενισχυμένο πλαϊνό για τους κωλοδρομους που έχουμε, μέτρια γόμα για αντοχή και κράτημα και οικονομικό.
Για μικρά, μικρομεσαία και οικογενειακά αυτοκίνητα αυτά θα προτείνω και ας φαίνομαι μονοτονος. Σε σπορ αυτοκίνητα θα προτείνω κάτι διαφορετικό.
Tα toyo στην διάσταση σου έχουν δείκτη cστην οικονομία B στο βρεγμένο και 70db θορυβο ενώ τα hankook που αναφέρεις E,Bκαι 68 αντίστοιχα. Επομένως έχουν χειρότερη κατανάλωση σε καύσιμο ίδιο φρενάρισμα στο βρεγμένο και λιγότερο ήχο. Στο στρίψιμο στο βρεγμένο τα toyo σε όλα τα τεστ βαράνε ενώ παρότι έχουν στα χαρτιά παραπάνω θόρυβο είναι αθόρυβο σαν ελαστικό. Άλλωστε και η continental πχ στην διάσταση αυτή ίδιο θόρυβο με τα toyo έχει. Θεωρώ λοιπόν τα toyo καλύτερα από τα hankook.
Φίλε 'ohristou' σε αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως, εκτός από αυτό: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/Proxes-CF2.htm
που τα βγάζει πραγματικά κορυφαία, μετά τα Nexen N Blue HD Plus, δεν βρήκα πουθενά άλλο test στο οποίο να τα έχουν, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Αν έχεις κάποιο υπόψη, δώστο.
Εν τω μεταξύ βρήκα αυτό http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... g-Test.htm
στο οποίο έχουνε τα Toyo NanoEnergy 2, τα οποία μου πρότεινε ο λαστιχάς, και καταλαμβάνουν την 51η θέση από 54.Εγώ προτείνω τα toyo proxes cf 2 και οχι τα nanoenergy τα οποία δεν ξέρω. Εάν σε αυτή τη σελ. http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/Proxes-CF2.htm
πατήσεις κάτω από την φωτογραφία το All tests κάτω από το summary θα δεις όλα τα τεστ που το έχουν.
Επίσης γραφέ στο google toyo proxes cf2 test και θα δεις φίλε μου. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια γνώμη για τα Dunlop SP StreetResponse 2? Το μαγαζί που βρήκα δεν φέρνει τα Toyo.
Μια χαρά λαστιχάκι, λίγο πιο μαλακό από τα CF2. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί περιορίζεσαι μόνο σε ένα κατάστημα.
Δες και τα Uniroyal RainExpert 3
Ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ την λογική τοποθέτησης βροχολάστιχου
στην Ελλάδα...Εντελως φιλικα γκαρντασι πες μου γιατι οχι βροχολαστιχα? Στο picanto που τα ειχα και περνουσα 2 φορες τον Περιφερειακο με συνθηκες βροχης,ψιλοβροχου με εβγαλαν ασπροπροσωπο.Ναι δεν ειμαστε Λονδινο αλλα δεν εχουμε τους δρομους του Λονδινου...
-
Διότι καρντασάκο μου 250 μέρες το χρόνο έχουμε λιακάδα και τα βροχολάστιχα είναι απλά ακατάλληλα σε τέτοιες συνθήκες. Εγώ προσωπικά μπορώ να στα κάψω σε 20 χλμ σε μια στροφοδιαδρομή.
-
Καλησπέρα παιδιά, επιστρέφω πάλι στο θεμα επιλογης ελαστικών μιας και σε μια εβδομαδα θα φορεσω λαστιχα και πριν ενάμιση μηνα μου ειχατε προτείνει αυτα γiα τις διαστάσεις 205/60/r16 (φοράω τα yokohama advan)
Pirelli P7 Cinturato
Bridgestone T001
Dunlop Sport BlueResponse
Goodyear Efficient Grip Performance
Θελω να ρωτησω αν τα continental σε αυτη την διασταση και στην καλη τους εκδοση αξιζουν, μιας και διαβασα επικρητικα σχόλια για αυτα συμφωνα με τις επιδοσεις τους στην ζεστη.
Για τα toyo τι γνωμη εχετε? και γενικως τι γνωμη εχετε για ολες τις μαρκες σε αυτο τον τυπο ελαστικου.
Οδηγαω ανισορροπα και νευρικα ) -
υ.γ: τα goodyear efficient grip πολυ ακριβα για την τσεπη μου, πιστευω μεχρι 105€ για το καθε ενα ειναι καλα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Διότι καρντασάκο μου 250 μέρες το χρόνο έχουμε λιακάδα και τα βροχολάστιχα είναι απλά ακατάλληλα σε τέτοιες συνθήκες. Εγώ προσωπικά μπορώ να στα κάψω σε 20 χλμ σε μια στροφοδιαδρομή.Στο suzuki s cross 4χ4 που εχω τωρα φοραω goodyear efficientgrip performance και ειναι μια χαρα.Απλα θεωρω επικινδυνο δρομο τον περιφερειακο μας.Oταν ζουσα Πατρα και πηγαινα καθημερινα Πυργο και επιανε εκεινα τα μπουρινια μονο με βροχολαστιχα περπατουσες σε εκεινους τους δρομους...Εγω ειμαι νορμαλ οδηγος και δεν καιω λαστιχα το παταω αλλα γενικα ειμαι χαλαρος φιλε...
Νικος...
-
Ο χρήστης giannis-2017 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, επιστρέφω πάλι στο θεμα επιλογης ελαστικών μιας και σε μια εβδομαδα θα φορεσω λαστιχα και πριν ενάμιση μηνα μου ειχατε προτείνει αυτα γiα τις διαστάσεις 205/60/r16 (φοράω τα yokohama advan)
Pirelli P7 Cinturato
Bridgestone T001
Dunlop Sport BlueResponse
Goodyear Efficient Grip Performance
Θελω να ρωτησω αν τα continental σε αυτη την διασταση και στην καλη τους εκδοση αξιζουν, μιας και διαβασα επικρητικα σχόλια για αυτα συμφωνα με τις επιδοσεις τους στην ζεστη.
Για τα toyo τι γνωμη εχετε? και γενικως τι γνωμη εχετε για ολες τις μαρκες σε αυτο τον τυπο ελαστικου.
Οδηγαω ανισορροπα και νευρικα )Τι δείκτη ταχύτητας εχεις και τι αυτοκίνητο;
Τα toyo proxes cf2 που τα προτεινω εχουν δείκτη H και V σε αυτή την διασταση. Αν καλύπτεσαι σου προτείνω αυτά. Αλλιώς μετά βάλε τα bridgestone t001. Tα continental είναι καλά τα τρία πρώτα χρόνια και μετά έχουν Ραγδαία πτώση ενώ είναι και τα πιο ακριβά ελαστικά. Τέρμα μαλακά που όντως σαπουνιαζουν στην ζέστη ενώ με τις κακοτεχνίες των δρόμων μας εγώ προσωπικά πήγαινα με την ψυχή στο στόμα Γιατί είναι υπερευπερευαισθητα. -
Τι δείκτη ταχύτητας εχεις και τι αυτοκίνητο;
Τα toyo proxes cf2 που τα προτεινω εχουν δείκτη H και V σε αυτή την διασταση. Αν καλύπτεσαι σου προτείνω αυτά. Αλλιώς μετά βάλε τα bridgestone t001. Tα continental είναι καλά τα τρία πρώτα χρόνια και μετά έχουν Ραγδαία πτώση ενώ είναι και τα πιο ακριβά ελαστικά. Τέρμα μαλακά που όντως σαπουνιαζουν στην ζέστη ενώ με τις κακοτεχνίες των δρόμων μας εγώ προσωπικά πήγαινα με την ψυχή στο στόμα Γιατί είναι υπερευπερευαισθητα.
ohristouΣτην εθνικη 160 μεχρι 190km/h, το lancer 200αριζει, ειναι το 1.6cc με τα 120hp. Τα ζοριζω στις στροφες τα advan που φοραει τωρα γι αυτο και τα εφαγα, ειναι τα 205/60/r16 92h. O δεικτης v ειναι καλυτερος απο το h αν δεν κανω λαθος.
Για τα t001 εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ανθεκτικα, 4 χρονια και με ανισοροπιες σαν τις δικες μου σε βγάζουν ανετα. -
Εγώ σου προτείνω λοιπόν τα toyo proces cf2 που είναι και πιο οικονομικά χωρις να εχουν να ζηλεψουν τιποτα και μετά τα briddgestone. Ανθεκτικά και τα toyo με μεσαία γόμα και ανθεκτικά πλαϊνά.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Στο suzuki s cross 4χ4 που εχω τωρα φοραω goodyear efficientgrip performance και ειναι μια χαρα.Άρα κι εσύ φοράς τώρα κανονικό θερινό και καλά κάνεις γιατί έτσι έχεις ένα καλύτερο λάστιχο τις περισσότερες μέρες του χρόνου που δεν βρέχει.
-
αυτα αν τα βρω μου ειπε καποιος να τα παρω https://www.skroutz.gr/s/8798077/Pirell ... 6-92V.html
-
Και πολύ καλά σου είπε καθώς είναι εξαιρετικό λάστιχο για touring!
-
Έχει κανείς εμπειρία από τα λάστιχα TIGAR
Μου τα παινευε ο λαστιχάς και προβληματίζομαι
Χρήση απόλυτα συντηρητική για το μουλάρι της οικογένειας 205 60 16 -
Γιατι δε βαζεις κατι πιο επωνυμο? Ποση διαφορα τιμης?
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Χρήση απόλυτα συντηρητική για το μουλάρι της οικογένειας 205 60 16Τσιγαροχαρτα.........
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Γιατι δε βαζεις κατι πιο επωνυμο? Ποση διαφορα τιμης?Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
235 Ευρώ ενώ τα επώνυμα πάνω από 380 με κορυφή τα michelιn crossclimate στα 450 Ευρώ
Χρήση απόλυτα συντηρητική για το μουλάρι της οικογένειας 205 60 16Τσιγαροχαρτα.........
Δηλαδη είναι μαλακά ή ευαίσθητα; Είναι στο εύροσ τιμής των Barum, kormoranan sava
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]