-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει pilot sport4 ..... ακόμα και σε 205/55/16 ?Τα έχω δοκιμασει εγώ, κανένα παράπονο συγκρίνονται άνετα με τα αντίστοιχα της continental. Πολύ κοντά σε επιδόσεις φρενάρισμα πρόσφυση.
Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει pilot sport4 ..... ακόμα και σε 205/55/16 ?
Τα έχω δοκιμασει εγώ, κανένα παράπονο συγκρίνονται άνετα με τα αντίστοιχα της continental. Πολύ κοντά σε επιδόσεις φρενάρισμα πρόσφυση.
Αυτό το λες για καλό;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει pilot sport4 ..... ακόμα και σε 205/55/16 ?
Τα έχω δοκιμασει εγώ, κανένα παράπονο συγκρίνονται άνετα με τα αντίστοιχα της continental. Πολύ κοντά σε επιδόσεις φρενάρισμα πρόσφυση.
Αυτό το λες για καλό; [emoji38]
Γιατί φιλέ μου έχεις παράπονο απο τα continental? Φυσικά εννοώ την σειρα premium contact, είναι top πιστεύω.
-
Αισχρά λάστιχα τα Premium Contact, φιτιλιάζουν στις 10 πρώτες στροφές αν το κυνηγήσεις!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει pilot sport4 ..... ακόμα και σε 205/55/16 ?Ναι, αλλα τα φοράω σε 225/45/17.
Τι θελεις να μάθεις;
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Αυτό το λες για καλό; [emoji38]
Γιατί φιλέ μου έχεις παράπονο απο τα continental? Φυσικά εννοώ την σειρα premium contact, είναι top πιστεύω.
Προσωπικά όχι αλλά γενικά τα σχόλια είναι επικριτικά. Όπως λέει και ο Διας ανάβουν εύκολα στην ελληνική ζεστή άσφαλτο.
Το σχόλιο βέβαια ήταν καθαρά χιουμοριστικό λόγω του θαψίματος που πέφτει στα continental έναντι των ps4. -
Ποια Yokohama? Ποια Dunlop? Τι είδους οδήγηση κάνεις; Σε τι δρόμους; Τι ζητάς από ένα λάστιχο;
yokohama τα advan εχω και βλεφαριαζω αυτα https://www.tora-elastika.gr/elastika/yokohama-20560r16-92h-c-drive-2-tl/
και dunlop αυτα https://www.skroutz.gr/s/7319812/Dunlop-Sport-Bluresponse-205-60R16-92H.html
Δεκ κανω ηρεμη οδηγηση, το κοβω αποτομα στις στροφες και μπενω μερικες φορες με +30% απ το οριο ταχυτητας της στροφης,...σπινιαρω μερικες φορες, τρεχω στην Εθνικη 160-200, τωρα που εχουν φαγωθει τα λαστιχα παω μεχρι 150
. Η οδηγηση μου σε χωματοδρομους και γενικα ακατάλληλους δρόμους ειναι στο 10% επι του συνολου.
Θελω καλο κράτημα και να κρατησει σε καλη κατάσταση για 30000χλμ περίπου.
Ειχα ενα πεζο με continental και δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενος, τα ειχα βάλει 2 φορες -
Το C Drive 2 το ξέρω καλά, του έχω κάνει κοντά 90.000 χλμ. Ωραίο λαστιχάκι, αλλά πλέον αποσύρεται από την αγορά λόγω παλαιότητας.
Η προσωπική μου κατάταξη θα ήταν:
Pirelli P7 Cinturato
Bridgestone T001
Dunlop Sport BlueResponse
Goodyear Efficient Grip Performance (όχι τα απλά, τα Performance μόνο!) -
α ειναι παλιο φιλε το c drive και να υποθεσω δεν εχει βγάλει νεα πλατφορμα η yokohama.
Για τα pireli διαβάζω επικρίσεις εδω περα, αν ειναι να παω σε αυτα -
Έχει βγάλει νέα, απλά όχι στην διάστασή σου.
Τα Pirelli είναι αυτή τη στιγμή τα κορυφαία λάστιχα. Στην διάστασή σου δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτά που έγραψα.
-
απ το pireli να παω στο blue που εχει καλύτερη οικονομια καυσιμου και καλυτερο κρατημα απ τα άλλα pireli https://www.skroutz.gr/s/7503962/Pirell ... 6-92H.html
-
Το Blue είναι το πιο οικονομικό. Εγώ θα πήγαινα στο απλό όμως που είναι λίγο πιο σπορτίβικο.
-
Το Blue είναι το πιο οικονομικό. Εγώ θα πήγαινα στο απλό όμως που είναι λίγο πιο σπορτίβικο.
Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε
-
Μετα απο 1 ετος επανερχομαι να πω εντυπωσεις για το falken sincera sn832. Απλα φοβερο σε στεγνο και βρεγμενο. Θα το ξαναβαλω. Φθηνο ελαστικο χωρις να γνωριζει ο κοσμος αυτη τη μαρκα και λαστιχαδες λογο της πιθανον χαμηλης προμηθειας τους να το κακολογουν ολοι!
Απο τα κορυφαια! -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μετα απο 1 ετος επανερχομαι να πω εντυπωσεις για το falken sincera sn832. Απλα φοβερο σε στεγνο και βρεγμενο. Θα το ξαναβαλω. Φθηνο ελαστικο χωρις να γνωριζει ο κοσμος αυτη τη μαρκα και λαστιχαδες λογο της πιθανον χαμηλης προμηθειας τους να το κακολογουν ολοι!
Απο τα κορυφαια!Το φοράω τρία χρόνια και έχω κάνει 37.000Κ χιλιόμετρα και επιβεβαιώνω τα παραπάνω.
Το λάστιχο ιδίως σε βρεγμένο είναι σταθερότατο.
Μόλις τώρα, μετά τα τόσα χιλιόμετρα, πήρε λίγο να σκληραίνει και αυτό θα έλεγα σε αποδεκτά επίπεδα.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια για τα Falken τα οποία μάλιστα είχα την εντύπωση πως ήταν γνωστά και ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα (michelin, bridgestone κλπ).
-
Για 195/50/15 και οδήγηση χαλαρή εντός και εκτός πόλης, Dunlop Sport Bluresponse ή Goodyear EfficientGrip Performance; Για τα πρώτα διαβάζω κάποια υστέρηση στο κράτημα σε σχέση με τα EfficientGrip.
-
Πριν 2-3 μήνες έβαλα στο Wagon R τα Nexen eco(κατι) (165-65-14)
Ειχα γραψει σαν πρώτες εντυπώσεις την μεγάλη αλλαγή που είχε το αυτοκίνητο στην άνεση, σαν να άλλαξα λάστιχα και αμορτισέρ μαζί, έγινε πολύύύ μαλακό.Τα λάστιχα όμως γλιστράνε λίγο, το κατάλαβα απο τον πρώτο καιρό που 'γκάριζαν' λίγο σε κάποια ξεκινήματα. Αυτό στά Dunlop StreetResponce 1 & 2 που φορούσα άρχισε να εμφανίζεται μετά τους 12 πρώτους μηνες και με μικρότερη συχνότητα.
Λίγο τσίριγμα είχα και σε κάποια φρεναρίσματα, δεν μπορώ να πω για γλίστρημα γιατί δεν χρειάστηκε.
Γενικά πιστεύω οτι τα Dunlop ήταν σαφώς καλυτερα στην πρόσφυση σ'αυτες τις μικρές (και φτηνές) διαστάσεις
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Πριν 2-3 μήνες έβαλα στο Wagon R τα Nexen eco(κατι) (165-65-14)
Ειχα γραψει σαν πρώτες εντυπώσεις την μεγάλη αλλαγή που είχε το αυτοκίνητο στην άνεση, σαν να άλλαξα λάστιχα και αμορτισέρ μαζί, έγινε πολύύύ μαλακό.Τα λάστιχα όμως γλιστράνε λίγο, το κατάλαβα απο τον πρώτο καιρό που 'γκάριζαν' λίγο σε κάποια ξεκινήματα. Αυτό στά Dunlop StreetResponce 1 & 2 που φορούσα άρχισε να εμφανίζεται μετά τους 12 πρώτους μηνες και με μικρότερη συχνότητα.
Λίγο τσίριγμα είχα και σε κάποια φρεναρίσματα, δεν μπορώ να πω για γλίστρημα γιατί δεν χρειάστηκε.
Γενικά πιστεύω οτι τα Dunlop ήταν σαφώς καλυτερα στην πρόσφυση σ'αυτες τις μικρές (και φτηνές) διαστάσεις
Επειδή το ψάχνω για το τι λάστιχα να βάλω με κριτήριο την ασφάλεια και ας μην κάνω σπορ οδήγηση, τα Nexen έχουν καλές κριτικές. Έχω γνώμες από δύο φίλους με Dunlop ο ένας και Goodyear ο άλλος και είναι ευχαριστημένοι και οι δύο. Στο tyrerevews τα Goodyear φαίνονται καλύτερα. Για τα Rainsport3 διαβάζω επίσης καλές κριτικές, αλλά με ξενέρωσε ο λαστιχάς. Δεν έχουν εγγύηση...
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Έχω γνώμες από δύο φίλους με Dunlop ο ένας και Goodyear ο άλλος και είναι ευχαριστημένοι και οι δύο. Στο tyrerevews τα Goodyear φαίνονται καλύτερα.Παρόμοια είναι, ίδια εταιρεία είναι άλλωστε. Τα Dunlop είναι λίγο πιο σπορ, τα Goodyear λίγο πιο ταξιδιάρικα.
Rainsport3
Βροχολάστιχα στην Ελλάδα; Γιατί;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]