-
Det αν ήμουν στη θέση σου θα επέλεγα το michelin primacy 3, λόγω των πολλών χλμ. που κάνεις.
-
Ο χρήστης pko έγραψε:
Det αν ήμουν στη θέση σου θα επέλεγα το michelin primacy 3, λόγω των πολλών χλμ. που κάνεις.+1 για το michelin primacy 3
Τα έχω σχεδόν τέσσερα χρόνια με σαράντα χλμ. και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος σε διάσταση 205 55 16 .
Θέλω να τα αλλάξω και εγώ και να βάλω τα ίδια, αλλά περιμένω review από τα νέα continental premium contact 6 -
Αυτή τη στιγμή έχω michelin και αρχικά σκεφτόμουν να συνεχίσω πάλι με τα ίδια. Διάβασα όμως ότι αν κάνει κάποιος αρκετά χιλιόμετρα 'φαγώνονται' γρήγορα με αποτέλεσμα να έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής και από εκεί άρχισα να το ψάχνω. Τα Pirelli σήμερα διάβασα ότι είναι πολύ σκληρά και μάλλον τα αποκλείω. Μάλλον θα καταλήξω σε ένα από τα τρία: Toyo Proxes CF2, Michelin Primacy 3 και Goodyear EfficientGrip Performance. Πιθανόν να υπάρχουν απλά μικροδιαφορές μεταξύ τους. Δεν βιάζομαι και θα το σκεφτώ λίγο ακόμα, αλλά μέσα στον επόμενο μήνα θα τα αλλάξω σίγουρα.
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
-
Τα Pirelli ειναι πιο σκληρά απο τα αλλα που αναφέρεις αλλα επ ουδενι δεν ειναι πολυ σκληρά. Προσωπικά ειναι τα πιο άνετα λαστιχα που εχω βάλει.
Υγ δεν δόκιμαζεις τα ventus prime 3 να μας πεις εντυπώσεις, εχει σούπερ επιδόσεις στα διαφορα τεστ. -
Τα P7 δεν είναι σκληρά και είναι λάστιχο τουρισμού, αυτό δηλαδή που θέλεις. Και τα άλλα καλά είναι βέβαια, αλλά ξεχωρίζουν τα Pirelli-Michelin-Goodyear.
-
Για τα Pirelli το διάβασα σε διάφορες αξιολογήσεις ότι σκληρά για αυτό και το ανέφερα.
Aikibill σου μεταφέρω ακριβώς το κείμενο όπως το βρήκα σε ξένο forum για τα ventus prime 3. Ακριβώς τα ίδια γράφουν αρκετοί ακόμα για το θόρυβο.
'Have been driving Hankook Ventus Prime 3 on all four corners for more than 4 000 miles now and I suppose I can say a couple of things about them. Got them new ,replacing Michelin Primacy 3 which were already with 30 000 miles under thei belt and were showing signs of wear and slipping while breaking on wet.
Internet advertising on the part of the seller was what brought me onto Hankook. Mainly their price. It was 52 euros per tire.Hawing a previously bad experience with an expensive winter Continental TS 850 I decided to try the budget end of the spectrum.
I was not wrong. It is a good tire allround. Bearing in mind that a 4000 miles is not a long mileage to be assertive in claiming something . The wear of the tires is even on all tires and it is not significant , just as you would expect for more than 4 000 miles .
The only thing tha is obvious and you can hear it now is NOISE. It started being noticeable just after 2500k but it si becoming an issue.If you are used to less noise on a good street,you start to notice it regularly. Thusfar it is the only negative thing to report about the Hankook Ventus Prime 3.'Από άποψη τιμής/απόδοσης όμως ίσως να είναι καλύτερη περίπτωση. Βέβαια οι διαφορές στο χρηματικό από προσφορές που πήρα είναι μικρή σχετικά, με αποτέλεσμα να μην με ενοχλεί αν θα δώσω 40€ παραπάνω για κάτι που θα το έχω λίγα χρόνια.
-
Σχετικά με τα Pirelli καμία παρεξήγηση δεν προσπαθώ να σε προσυλητισω να τα πάρεις. Απλως ήθελα να επισημάνω οτι δεν ισχυει σαν λόγος απόρριψης οτι ειναι πολυ σκληρά, δεν ειναι και τοσο. Ειναι λιγο πιο σκληρά απο τον ανταγωνισμό κάτι που εμένα μου ενέπνευσε περισσότερη σιγουριά ως προς την ανθεκτικότητα τους (δεν ξερω αν βάσιμα η οχι).
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ρε παιδια ο Ελληνας παντα να πουλησει μουρη ηθελε.. τι το ψαχνετε. τα λαστιχα σου λεει δε τα κοιταει κανεις, το σημα στη μουρη ολοι (κακως). ΖΩΑ ειναι...
Εγω Χρηστο στο κορολλα εβαζα οτι καλυτερο για να μη φυγω σε καμια στροφη ενω εσυ με τις βρωμογαλλιδες σου (πφφφ) και κινεζικα να εβαζες ή σκετος με ζαντες τρενο!!!
Αμα εχεις μαπα λαστιχο οτι και να κανει η αναρτηση, στο τελος θα προδωθεις.
-
Aikibill, το κατάλαβα και σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Μάλιστα όπως είπαν και άλλοι είναι ιδανικά αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα. Θα δω τι θα πάρω ακόμα μαζεύω γνώμες μιας και δεν βιάζομαι. Για την ιστορία εγώ έχω περίπου 5 χρόνια τα michelin primacy hp και είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Ίσως συνεχίσω με michelin αλλά πλέον μετά και από άλλα που διάβασα θα επιλέξω ανάμεσα σε Pirelli-Michelin-Goodyear όπως ανέφερε και ο REALZEUS.
-
Υπάρχει κανένας που να έχει φορέσει τα Dunlop SportMaxxRT RunFlat? Θα ήθελα να μάθω πως σας φάνηκαν και εάν είστε ευχαριστημένοι!
-
Έχω τα προηγούμενα SportMaxx RT σε μη run flat. Μια χαρά λάστιχο είναι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχω τα προηγούμενα SportMaxx RT σε μη run flat. Μια χαρά λάστιχο είναι.+1
-
Απο runflat σε διαστασεις 225.50.17 κανενας αποψη? Εχω τα pirelli p7 και ψαχνομαι για κατι καλυτερο. Με γνωμονα να ειναι μαλακα κατι που τα run flat δεν φημιζονται!
-
Ο χρήστης Gerasimos84 έγραψε:
Απο runflat σε διαστασεις 225.50.17 κανενας αποψη? Εχω τα pirelli p7 και ψαχνομαι για κατι καλυτερο. Με γνωμονα να ειναι μαλακα κατι που τα run flat δεν φημιζονται!Goodyear Efficient Grip ή μετά κάτι σε Michelin ή Continental. Τα Goodyear το φοράω 5 χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πόσο άνετα είναι για RFT.
-
Ψάχνω κι εγώ ελαστικά 205/55Ρ16 runflat. Αυτή τη στιγμή φοράω Bridgestone και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος. Θα μου πεις γιατί ρωτάς τότε; Ε παραπονιούνται οι... πίσω καθήμενοι ότι είναι πολύ σκληρά, κοπανάνε στις λακούβες κτλ. Να σημειώσω ότι κάνω 10 - 15 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο, τα περισσότερα εκ των οποίων σε μεγάλες αποστάσεις (δηλαδή μαζεύονται από σποραδική χρήση σε μεγάλες αποστάσεις όχι συχνή χρήση σε μικρές). Επίσης σπάνια πάω σε δρόμους με ειδικές απαιτήσεις, π.χ. χωματόδρομο, πολύ κρύο κτλ.
Ρωτώντας μου πρότειναν τα Pirelli P7 ως κάτι αρκετά κοντά στα Bridgestone αλλά όχι τόσο σκληρά (χωρίς να είναι και πολύ μαλακά). Αλλιώς κάποια Continental (Conti Premium;).
Θα μου πεις τι χαρακτήρα θέλεις; Προσωπικά μ' αρέσει η αίσθηση που αφήνουν τα σκληρά σε στροφές κτλ. Αν γίνεται να το συνδυάσω αυτό με κάτι που να κοπανάει λιγότερο για τους συνεπιβάτες καλώς... Αλλιώς άστους να λένε
Απόψεις; Εννοείται όχι μόνο για τα παραπάνω και κάτι άλλο αν έχετε να προτείνετε.
-
δες κι αυτά http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... eGuard.htm
με καλές κριτικές στην άνεση και στην απόδοση (και από μέλος του φόρουμ) ,μάλλον θα τα βάλω.
Είχα τα http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... ntGrip.htm στην ίδια διάσταση που ψάχνεις ,πολύ ευχαριστημένος αλλά προς το τέλος της ζωής τους έβγαλαν ένα κλικ παραπάνω κοπάνημα και θόρυβο στη κύλιση. -
Τα bridgestone driveguard θα ερθουν μαιο επισημα στην ελλαδα. Παραεισαγωγες υπαρχουν αλλα δεν ειμαι υπερ! Εγω φοραω τα pirelli p7 cinturato που εχει απο τη μανα του καλα ειναι αλλα λιγο σκληρα ισως λογο runflat! Τα bridgestone ειναι ακομα πιο σκληρα τα φοραγα στο 116 στις διαστασεις που ειπες! Απλα εχω την αισθηση οτι οσο παλιωνουν σκληραινουν περισοτερο.
-
Εγω κινουμαι σε πολη κυριως και καποια ταξιδια οχι με τρελες ταχυτητες θελω ανεση σαν κυριο
-
το goodyear θα σε ικανοποιήσει,σε ίδιο αμάξι με σένα τα είχα.
αν τα βρεις και σε perfomance ακόμα καλύτερα ,αν τα χουν φέρει Ελλάδα. -
Mετα απο περιπου 40,000 χλμ τα πισω ελαστικα εχουν φτασει στα ορια τους(pireli nero gt) σκεφτομαι αυτη την φορα να βαλω ενα ελαστικο οσο γινεται πιο αντοχης και συμβιβαζομαι λιγο στην ανεση και στον θορυβο.
Οποτε ιδεες για το πιο ανθεκτικο ελαστικο στα χιλιομετρα.
245/40/17 και 225/45/17
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]