-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Επειδή και εγω έψαχνα τα συγκεκριμμένα δεν νομίζω να μπορέσεις να τα βρείς. Μέχρι και σε αγγλικά site είχα κοιτάξει για τυχόν διαθεσιμότητα αλλά τζίφος. Εχω την εντύπωση οτι δεν έχουν έρθει στην Ευρώπη.
Θα σου πρότεινα να στραφείς στα Goodyear Eagle F1 Asymmetric3 (διαδοχος των Asymmetric2) που είναι καλύτερο λάστιχο αν το συγκρίνεις με τα Adrenalin.Σε τί αυτοκίνητα τα έχεις δοκιμάσει και σε τί διάσταση;Λογικά,για να δίνεις τέτοια απάντηση,τα έχεις φορέσει και τα δύο;!;....έτσι δεν είναι;
Ετσιιιιιι
Golf 6 Gti και Bmw E46 320 φορουσαν τα Adrenalin και έγινε η μετάβαση σε Asymmetric2. Δεν είναι τυχαίο οτι και οι 2 οδηγοί επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα των Goodyear.
Το Golf επειδή το είχα οδηγήσει και με τα Adrenalin και μετέπειτα με τα Asymmetric μπορώ να πω οτι με βρίσκει σύμφωνο η άποψη οτι είναι καλύτερο λάστιχο το Goodyear. -
εμαθα μια πληροφορια για τα ελαστικα του Pulsar οτι απο το εργοστασιο ερχονται με BRIDGESTONE και εδω ελλαδα ο θεοχαρακης προχωραει σε αντικατασταση με τα CONTINENTAL γιατι ειναι αντιπροσωπος και του βγαινουν φθηνα, γνωριζει κανεις κατι τετοιο ?
-
Και τα bridgestone τα μεταπουλα?
-
Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες...
Πως βγάζει παραπάνω κέρδος με αυτή την διαδικασία??
Τα Bridgestone τι τα κάνει??Εντωμεταξύ ο Θεοχαράκης έχει την αντιπροσώπευση αρκετών ελαστικών (Yokohama, kenda, lassa κλπ) αλλά δε νομίζω των continental....
-
Ότι και να κάνει ο Θεοχαράκης εγώ σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα τα Continental από τα Bridgestone
-
Απορώ τι σας αρέσει στις τσιχλόφουσκες τα Continental...
-
Μέχρι τώρα δεν είχα βάλει ποτέ στα αυτοκίνητα μου continetal.To pulsar τα είχε πρώτη τοποθέτηση.Μετά από 20.000χλμ μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά λαστιχάκι για τον μέσο οδηγό σε στεγνό και βρεγμένο.
-
Εμένα στο Qashqai συμπεριφέρονταν μια χαρά έως τα 20.000, μετά τα μπροστά ήταν τόσο φθαρμένα όσο δεν έχω ξαναδεί λάστιχο σε αμάξι μου. Οδηγώ αρκετά ήρεμα....
Αναγκαστικά άλλαξα τα εμπρός πίσω. -
Και το δικό μου QQ, Conti είχε.
Ως την 4ετια και τα 50000 χλμ ηταν οκ αν και στον 4ο χρόνο έδειχναν σημάδια 'κόπωσης' ιδίως στο βρεγμενο.
Χωρίς αλλαγή τα μπρος πίσω εξαρχής, κανά χρόνο μάλλον ακόμα θα άντεχαν.Εμπειρικά πάντως ανεξαρτήτως μοντέλου ελαστικού τόσα χρόνια μόνο με Conti και Pirelli έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Αντίθετα καθόλου με Goodyear και Bridgestone.
Τώρα δοκιμαζω την τύχη μου με Toyo. Ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά όχι απαράδεκτα τουλάχιστον για αμάξι ανούσιο αδηγικα αλλά οκ.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Τα τελευταία χρόνια επιλέγω τα Conti PremiumContact και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αρκετά ανθεκτικά και αθόρυβα. Τα χειρότερα ήταν κάτι Bridgestone που είχαμε δοκιμάσει και μέσα σε 6 μήνες είχαμε 3 φορές λάστιχο
Τώρα τελευταία έχω δοκιμάσει τα BluResponse της Dunlop από τα οποία είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένος.
-
Ρε παιδιά τι τιμή μπορεί να ζητήσει κάποιος για τοποθέτηση 2 ελαστικών αν του τα πάω;
-
Η λογική λέει απο 10 μέχρι 20 ευρώ.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Θα περιμενω να ερθουν τα RE003Δεν βλέπω να έρχονται Ευρώπη.
Το Golf επειδή το είχα οδηγήσει και με τα Adrenalin και μετέπειτα με τα Asymmetric μπορώ να πω οτι με βρίσκει σύμφωνο η άποψη οτι είναι καλύτερο λάστιχο το Goodyear.
Το F1 είναι ανταγωνιστής του S001, όχι του 002.
-
Ποια η γνώμη σας;
Τώρα φοράω αυτά Uniroyal Rainsport 3 http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Uniroyal/Rainsport-3.htm
και λέω να πάρω αυτά Landsail LS388 AS http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Landsail/LS388-AS.htm
Η διαφορά περίπου 20+ ευρώ / λάστιχο.
-
Πρωτη φορα βλεπω αυτη τη μαρκα..........ενας ακομη κινεζος!!!δεν θα τα εβαζα......
-
Δε θα βρεις εδώ ακόμη απόψεις για κινέζικα ελαστικά ...δυστυχώς.
Όμως στα link που έδωσες έχουν καλές κριτικές, αν έχουν και καλή βαθμολογία στην Ευρωπαική ταμπέλα εγώ θα τα έβαζα. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δε θα βρεις εδώ ακόμη απόψεις για κινέζικα ελαστικά ...δυστυχώς.
Όμως στα link που έδωσες έχουν καλές κριτικές, αν έχουν και καλή βαθμολογία στην Ευρωπαική ταμπέλα εγώ θα τα έβαζα.Τα επόμενα κερασμένα από εμένα
viewtopic.php?f=6&t=35915&start=16665 -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απορώ τι σας αρέσει στις τσιχλόφουσκες τα Continental...xaxaxaxa εχεις δικιο σαν μπαλονια μοιαζουν,αν και δεν τα χω οδηγηση ακομα [εμφανισιακα παντα]
-
Εννοούσα ότι έχουν μαλακά πλαϊνά με μέτρια πληροφόρηση και γόμα που υπερθερμαίνεται και 'σαπουνιάζει' εύκολα στην γρήγορη οδήγηση.
-
Νομίζω πως έχει να κάνει και με το αυτοκίνητο για το οποίο προορίζονται, τα μέρη που θα κινηθεί το αυτοκίνητο και τις συνηθησμένες καιρικές συνθήκες που θα λειτουργούν αυτά. Για παράδειγμα σε εμένα τα continental έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση. Στην άλφα έπαιζα σταθερά με goodyear. Στα ιαπωνικά μου έπαιζα σταθερα με τα Mishelin energy αν θυμάμαι καλά. Στο άστρα και τα 2 κορσάκια είχα ταιριάξει της yokohama. Στο sei τα pirelli έδιναν καλά κρατήματα και αυξημένη κατανάλωση ενώ έκοψα 2-3 στις αρχές για ψίλου πήδημα. Και φυσικά έχει να κάνει και με τον τρόπο που ξέρει πως οδηγεί ο καθένας μας.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]