-
Φιλε μου τα GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE τα φοραω σε 205/50/17 εδω και 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, μαλακο λαστιχο και αθορυβο.Τα συνιστω....
-
εχθές πήγα στον Κυριαζή να μου κάνει ενα μπάλωμα στο γάτο και καθώς περίμενα χαζεύω τις ντανιασμένες 4αδες.......η μια ήταν conti premium 5 και η άλλη cormoran.Λέω ας δω το πάχος του προφίλ δια της αφής ,,,,,αντιχειρας εξω δείκτης μέσα,ε έπαθα πλάκα!!!τα conti ανάθεμα αν είχαν πάχος 2mm και αμφιβάλω αν έχουν μέσα σκελετό,τα δε cormoran σαφώς πιο παχιά και άκαμπτα
φαντάζομαι η πληροφόρηση στο τιμόνι πρέπει να είναι σε επίπεδο φαντασίας..... -
Ακριβως αντίθετη άποψη σχηματισα σε αντίστοιχο 'test' για kormoran gamma b2 σε διασταση 225-40-18 που πετυχα ντανιασμενα.
Πρώτον μου φάνηκαν σαν stretched...δηλαδή μικρο ωφέλιμο πέλμα παρόλο το 225 και μπαλονοειδες πλαϊνό το οποίο ηταν και πολύ μαλακό (πχ σε σχέση με τα fulda carat exelero στην ίδια διάσταση που φορουσα τότε ή τα dunlop sport max rt που φοραω τώρα). -
Κοπέλια οψές πέρασα από το ΚΤΕΟ ένα βανάκι που έχω και δε μου έγραψαν ούτε καν είπαν το παραμικρό. Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι ότι πριν από 2 χρόνια μου είπαν –και σε έντονο τόνο παρακαλώ- να αλλάξω τα λάστιχα επειδή ήταν παλιά. Δέν ασχολήθηκα όμως. Λέτε να μην κοιτάζουν πλέον την ημερομηνία παραγωγής;
-
Ο χρήστης is3 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο swift μου. Έχω διάσταση 185/60/15 και ψάχνω για ένα μαλακό λάστιχο. Απ' ότι βλέπω οι επιλογές μου σε αυτή τη διάσταση είναι πάνω κάτω αυτές:
- PIRELLI P1 CINTURATO VERDE
- DUNLOP BLURESPONSE (Τα φοράω ήδη και μου φαίνονται πολύ σκληρά)
- GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE
- MICHELIN ENERGY SAVER PLUS
- Continental ContiPremiumContact 5
- Continental ContiPremiumContact 2
- Κάποιο άλλου που προτείνεται...
Ποια είναι η γνώμη σας;
Ψηφίζω Goodyear αφου σου αρέσουν μαλακα.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Κοπέλια οψές πέρασα από το ΚΤΕΟ ένα βανάκι που έχω και δε μου έγραψαν ούτε καν είπαν το παραμικρό. Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι ότι πριν από 2 χρόνια μου είπαν –και σε έντονο τόνο παρακαλώ- να αλλάξω τα λάστιχα επειδή ήταν παλιά. Δέν ασχολήθηκα όμως. Λέτε να μην κοιτάζουν πλέον την ημερομηνία παραγωγής;Έλα μωρε τώρα, γιατι να ασχοληθείς το πολυ να σκοτωθεις σε κανένα ατύχημα και να πάρεις και κανέναν άλλο στον λαιμό σου
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ακριβως αντίθετη άποψη σχηματισα σε αντίστοιχο 'test' για kormoran gamma b2 σε διασταση 225-40-18 που πετυχα ντανιασμενα.
Πρώτον μου φάνηκαν σαν stretched...δηλαδή μικρο ωφέλιμο πέλμα παρόλο το 225 και μπαλονοειδες πλαϊνό το οποίο ηταν και πολύ μαλακό (πχ σε σχέση με τα fulda carat exelero στην ίδια διάσταση που φορουσα τότε ή τα dunlop sport max rt που φοραω τώρα).η αλήθεια είναι οτι στην ντάνα όλα φαίνονται πολύ πιο ''μαζεμένα'',αυτά που είδα εγω ήταν 205/55/16.
δεν ήταν τα gamma αυτά που είχε εκεί,νομίζω runpro τα έλεγαν και δεν φαντάζεσαι πόσο λεπτά ήταν τα conti! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πρώτον μου φάνηκαν σαν stretched...δηλαδή μικρο ωφέλιμο πέλμα παρόλο το 225 και μπαλονοειδες πλαϊνό το οποίο ηταν και πολύ μαλακό (πχ σε σχέση με τα fulda carat exelero στην ίδια διάσταση που φορουσα τότε ή τα dunlop sport max rt που φοραω τώρα).η αλήθεια είναι οτι στην ντάνα όλα φαίνονται πολύ πιο ''μαζεμένα'',αυτά που είδα εγω ήταν 205/55/16.
δεν ήταν τα gamma αυτά που είχε εκεί,νομίζω runpro τα έλεγαν και δεν φαντάζεσαι πόσο λεπτά ήταν τα conti!Τα contipremium5 είναι ακομη πιο μαλακα από τα 2(προκάτοχος τους).Από αποψη πλαινων είναι το πιο FAIL λαστιχο.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Κοπέλια οψές πέρασα από το ΚΤΕΟ ένα βανάκι που έχω και δε μου έγραψαν ούτε καν είπαν το παραμικρό. Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι ότι πριν από 2 χρόνια μου είπαν –και σε έντονο τόνο παρακαλώ- να αλλάξω τα λάστιχα επειδή ήταν παλιά. Δέν ασχολήθηκα όμως. Λέτε να μην κοιτάζουν πλέον την ημερομηνία παραγωγής;
Έλα μωρε τώρα, γιατι να ασχοληθείς το πολυ να σκοτωθεις σε κανένα ατύχημα και να πάρεις και κανέναν άλλο στον λαιμό σου
Σωστό και αυτό.
Εδώ κάθε χρόνο χάνουμε ένα ολόκληρο χωριό στην Ελλάδα μας από τα δυστυχήματα για δύο τρείς παραπάνω θα κωλώσουμε; -
http://www.theselastika.gr/nea-skandalo ... tikon.aspx
http://www.gazzetta.gr/in-motion/articl ... -elastikon
έχετε ακούσει κάτι παραπάνω;;;έτσι βγήκε ο τύπος και είπε ''ναι σας εξαπατούμε;;'' -
Το μυρίστηκαν οι δημοσιογράφοι, έκαναν κάποιες δοκιμές και αναγκάστηκε να το παραδεχθεί η εταιρεία. Μέτρια λάστιχα, εκτός από τα χειμερινά τους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το μυρίστηκαν οι δημοσιογράφοι, έκαναν κάποιες δοκιμές και αναγκάστηκε να το παραδεχθεί η εταιρεία. Μέτρια λάστιχα, εκτός από τα χειμερινά τους.στην nokian και τους τιμιούς βόρειο ευρωπαίους.
-
Τέτοια θέματα λύνονται από οργανισμούς τύπου Consumer Reports που αγοράζουν μόνοι τους ό,τι δοκιμάζουν. Ένα φεγγάρι είχα και συνδρομή μάλιστα.
Σίγουρα τεστάρουν και ελαστικά αλλά μόνο ότι υπάρχει στην Αμερικάνικη αγορά (πολλά βέβαια κυκλοφορούν και Ευρώπη)
Γνωρίζετε αντίστοιχο οργανισμό που να καλύπτει την Ευρωπαική αγορά? -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το μυρίστηκαν οι δημοσιογράφοι, έκαναν κάποιες δοκιμές και αναγκάστηκε να το παραδεχθεί η εταιρεία. Μέτρια λάστιχα, εκτός από τα χειμερινά τους.
στην nokian και τους τιμιούς βόρειο ευρωπαίους.
+1.
Ακομη ενα δειγμα γραφης ηθους και πολιτισμου τους! -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Επειδή και εγω έψαχνα τα συγκεκριμμένα δεν νομίζω να μπορέσεις να τα βρείς. Μέχρι και σε αγγλικά site είχα κοιτάξει για τυχόν διαθεσιμότητα αλλά τζίφος. Εχω την εντύπωση οτι δεν έχουν έρθει στην Ευρώπη.
Θα σου πρότεινα να στραφείς στα Goodyear Eagle F1 Asymmetric3 (διαδοχος των Asymmetric2) που είναι καλύτερο λάστιχο αν το συγκρίνεις με τα Adrenalin.Σε τί αυτοκίνητα τα έχεις δοκιμάσει και σε τί διάσταση;Λογικά,για να δίνεις τέτοια απάντηση,τα έχεις φορέσει και τα δύο;!;....έτσι δεν είναι;
Ετσιιιιιι
Golf 6 Gti και Bmw E46 320 φορουσαν τα Adrenalin και έγινε η μετάβαση σε Asymmetric2. Δεν είναι τυχαίο οτι και οι 2 οδηγοί επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα των Goodyear.
Το Golf επειδή το είχα οδηγήσει και με τα Adrenalin και μετέπειτα με τα Asymmetric μπορώ να πω οτι με βρίσκει σύμφωνο η άποψη οτι είναι καλύτερο λάστιχο το Goodyear.Sorry γαι την καθυστέρηση......
Πω ρε σύ...τα ξεκώλιασες στα χλμ !!!Φαντάζομαι θα ήταν και ίδια διάσταση με αυτή που φοράει(και φοράω και'γώ)ο nippon...έτσι δεν είναι;υγ.άν μπόρεσες και 'καταλάβες' όχι ένα,αλλά δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ κατηγορίας ελαστικά,μετά από 15-20χλμ(μήπως λέω και πολλά δε ξέρω) βόλτας,σέ δύο αυτοκίνητα,που το ένα έχει 220 άλογα μπροστά....και το άλλο είναι πισωκίνητο και πιό βαρύ και,σε άλλες εντελώς διαφορετικές διαστάσεις από αυτές που ζητάει πληροφορίες ο nippon,τότε...
-
Απο περιέργεια δλδ εσυ έχεις βάλει τα δυο εν λόγω λαστιχα στο ίδιο αυτοκίνητο;
( και αν πεις ναι,που δεν νομίζω,ηταν όμως οι αναρτήσεις στην ίδια κατάσταση;) -
Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο Ηundai i30 μου, με μέγεθος ζάντας 15αρα. πια η γνώμη σας?
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο Ηundai i30 μου, με μέγεθος ζάντας 15αρα. πια η γνώμη σας?Διασταση?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο Ηundai i30 μου, με μέγεθος ζάντας 15αρα. πια η γνώμη σας?
Διασταση?
195/65 R15 91H
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
Διασταση?
195/65 R15 91H
Τι φορας?Εισαι ικαοποιημενος?θα ηθελες κατι άλλο?Το θεμα ελαστικα είναι και αντικειμενικο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]