-
Πάντως για να μην λέμε όλο για continental και michelin καλά λόγια, θα πω ότι συμπλήρωσα 1000 χλμ με τα F1 asymmetric 225/45-17 94Υ XL (made in Germany) και το λάστιχο τώρα που έστρωσε είναι εξαιρετικό!
Το φοβόμουν μόνο για μαγούλιασμα και θόρυβο αλλά και στα δύο αυτά θέματα με σωστή πίεση είναι άψογο.Πολύ-πολύ ευχαριστημένος για την ώρα. Σαν βεντούζα και με μια πολύ πιό 'γλυκιά-ξεκούραστη' αίσθηση στο τιμόνι χωρίς όμως να είναι ασαφές (δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς).
Αντε να βρέξει να δούμε πως πάει και στο φρεγμένο!
-
Για σένα που ανησυχούσες για την απόδοση το χειμώνα στο Καλογερικό, θα ποστάρω αύριο τα αποτελέσματα δοκιμών με χειμερινά ελαστικά σε χιόνι και βρεγμένο για να δείτε τι χάνετε και πόσο σε όλες τις συνθήκες και με το ίδιο όχημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για χιονολαστιχο για Golf VI 160αρι με 17αρες τι θα προτείνατε;http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/W ... ageID=8979
οχι οτι το εψαξα αλλα θα εβαζα τα conti
καλά λόγια έχω ακούσει για nokian
επίσης πές του για αλυσίδες στο πορτ μπαγκαζ γιατί υπάρχουν συνθήκες που δεν λειτουργούν τα χιονολάστιχα
-
Στο δικό μου έχω τα michelin alpin primacy PA3 τα οποία παρόλο που είχαν βγει από τον εν λόγω οργανισμό πρώτα στη σύγκριση ήταν υποδεέστερα από τα bridgestone blizzak lm 18 που είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητο.
Στο τωρινό έχω 16άρες, το προηγοπύμενο είχε 13άρες. Νομίζω ότι συμπεριφέρεται στο χιόνι καλλίτερα με 16άρες?Τα επόμενά μου θα είναι bridgestone.
-
εκ των ουκ άνευ οι αλυσίδες φυσικά
Θα πάρω και μερικές τιμές και βλέπουμε.
Εγώ του λέω βέβαια να βρει μια τετραδα 16αρες σιδερενιες αλλα ποιος με ακούει
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τα φόρεσα 2 χρόνια. Αργούν να ζεσταθούν. Μέτρια σε βρεγμένο. Και τα πίσω έφθασαν στους δείκτες σε 36.000χλμ!!!
Ίσως το χειρότερο λάστιχο της κατηγορίας. Εϊναι και το πιο παλιό απο όλα. Όλες οι άλλες εταιρείες έχουν βγάλει βελτιωμένες εκδόσεις.
ok, thanks!
Επίσης δεν βλέπω γενικά να βάζει το φόρουμ ( ) p zero nero.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
τα τσεπώνουμε απο την conti και τη michelin
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα φόρεσα 2 χρόνια. Αργούν να ζεσταθούν. Μέτρια σε βρεγμένο. Και τα πίσω έφθασαν στους δείκτες σε 36.000χλμ!!!
Ίσως το χειρότερο λάστιχο της κατηγορίας. Εϊναι και το πιο παλιό απο όλα. Όλες οι άλλες εταιρείες έχουν βγάλει βελτιωμένες εκδόσεις.
ok, thanks!
άμα έχεις καεί από τα P7 και έχει φέρει παραλίγο τeτ α κε με rallye που και αυτό είχε P700z (καλά όχι ότι ΕΦΤΑΙΓΑΝ μόνο τα λάστιχα ) και φίλος με focus mk1 έχει πει τα χειρότερα από P6000 ..... . Μπορεί βέβαια τα nero να είναι εξαιρετικά Αλλά, υπάρχουν κι άλλες μάρκες να δοκιμάσω την τύχη μου,πέρα από την πιρέλλι.
για τι αμάξι ψάχνεις, τι διάσταση, χρήση ? μαμά ανάρτηση ?
-
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Καλημέρα.
Επειδή πρέπει να προχωρήσω στην αντικατάσταση ελαστικών σε GolfV TSi (140hp), σκέφτομαι πολύ τα Michelin Energy Saver (205/55/16). Το αυτοκίνητο δεν οδηγείται οριακά, αυτό που θέλω είναι καλό κράτημα σε normal καταστάσεις, καλό φρενάρισμα και αν είναι δυνατόν μεγάλο χρόνο ζωής. Σε test που έκαναν οι 4Τ με Leon TSi 122hp, έβγαλαν εξαιρετικό το συγκεκριμένο ελαστικό. Τέλος, προσανατολίζομαι σε δείκτη H (210km/h) και όχι V (240 km/h). Το 80% των χιλιομέτρων που κάνω είναι στην Αθήνα οπότε θέλω και γρήγορο ζέσταμα.
Σκέφτομαι σωστά; Τί γνώμη έχετε για το ελαστικό;Ευχαριστώ.
Ασε κατά μέρος το Energy Saver και βάλε πιό κατάλληλο λάστιχο για το αυτοκίνητό σου, είτε ContiPremiumContact2, Michelin Primacy HP ή Michelin Pilot Exalto2 σε V δείκτη, έτσι και αλλιώς όλα ζεσταίνονται γρήγορα και αποδίδουν πολύ καλά
ρε παιδια ηρεμηστε!!!Δεν ζητησα τα ρεστα απο κανεναν!!!!Εννοειτε πως εγω τα επελεξα,κανενας δεν με πιεσε.Απλως ειπα γιατι δεν μου εδειξε κανενας αυτα τα τεστ.Τελικα δεν θα βαλω τα Toyo καταφερα και επεισα τον λαστιχα να τα στειλει πισω και να μου φερει τα premiumContact 2!!!Aυριο τα φοραω!!!Ευχαριστω οσους με βοηθησαν στην επιλογη μου και ειδικα οσους με ωθησαν στην τελευταια αλλαγη γνωμης!!!
Τέλος καλό, όλα καλά !
Μας τρόμαξες προς στιγμήν ...Εκανες πολύ καλά και ακύρωσες τα CF1. Πολύ καλή επιλογή τα PremiumContact2
Γιαυτό είναι τα φόρουμ άλλωστε -
ακουω προτασεις για το λιονταρακι μου.....205/55/16
μεχρι προτεινος είχα bridgestone τα οποια αργουν να ζεσταθουν αλλα απο διαρκεια ζωης είμαι στα ~50.000 km.
Αρχικα σκεφτομουν για τα TOYO (proxes CF1) μέσω και της προσφορας που ετρεχε με την ΕΚΟ αλλα για να ακουσω και τιποτα αλλο εναλλακτικο..... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
άμα έχεις καεί από τα P7 και έχει φέρει παραλίγο τeτ α κε με rallye που και αυτό είχε P700z (καλά όχι ότι ΕΦΤΑΙΓΑΝ μόνο τα λάστιχα ) και φίλος με focus mk1 έχει πει τα χειρότερα από P6000 ..... . Μπορεί βέβαια τα nero να είναι εξαιρετικά Αλλά, υπάρχουν κι άλλες μάρκες να δοκιμάσω την τύχη μου,πέρα από την πιρέλλι.
Νομίζω ότι τα 'απλά' λάστιχα δεν πρέπει να συγκρίνονται με τα sport.
Για το δικό μου προσπαθώ να προσανατολιστώ γιατί τα μαμά είναι (από τις μεγάλες). Διάσταση 205/50/16, χρήση σπορτίφ ενίοτε. Ανάρτηση μαμά προς το παρόν. -
Τα μαμά δεν είναι κάτι yokohama (advan) περίεργα που βγαίνουν μόνο για το mx?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Νομίζω ότι τα 'απλά' λάστιχα δεν πρέπει να συγκρίνονται με τα sport.
Για το δικό μου προσπαθώ να προσανατολιστώ γιατί τα μαμά είναι (από τις μεγάλες). Διάσταση 205/50/16, χρήση σπορτίφ ενίοτε. Ανάρτηση μαμά προς το παρόν.http://www.camskill.co.uk/products.php? ... 0s679p4059
βέβαια είναι αρκετά μαλακά και φθείρονται σχετικά εύκολα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...
Επίσης δεν βλέπω γενικά να βάζει το φόρουμ ( ) p zero nero.Το P-ZERO Nero είναι εξαιρετικό σπορτίφ προσανατολισμού, ελαστικό.
-
Ο χρήστης dikaps75 έγραψε:
μεχρι προτεινος είχα bridgestone τα οποια αργουν να ζεσταθουν αλλα απο διαρκεια ζωης είμαι στα ~50.000 km.
Αρχικα σκεφτομουν για τα TOYO (proxes CF1) μέσω και της προσφορας που ετρεχε με την ΕΚΟ αλλα για να ακουσω και τιποτα αλλο εναλλακτικο.....Contipremiumcontact2, Michelin Pilot Exalto 2, Michelin Primacy HP, Yokohama Cdrive, Fulda Exelero κλπ κλπ
- Για να μην ξαναλέμε τα ίδια, διάβασε τις προηγούμενες 2-3 σελίδες, έχουμε απαντήσει σε άλλον φίλο με την ίδια διάσταση (και για τα Toyo CF1)
-
Ο χρήστης dikaps75 έγραψε:
Αρχικα σκεφτομουν για τα TOYO (proxes CF1) μέσω και της προσφορας που ετρεχε με την ΕΚΟ αλλα για να ακουσω και τιποτα αλλο εναλλακτικο.....Continental SportContact 2 αυτα θα επελεγα στην δικη σου διασταση!!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα μαμά δεν είναι κάτι yokohama (advan) περίεργα που βγαίνουν μόνο για το mx?Το δικό μου φορούσε potenza 050A. Ότι βόλευε έβαζαν
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τα μαμά δεν είναι κάτι yokohama (advan) περίεργα που βγαίνουν μόνο για το mx?
Το δικό μου φορούσε potenza 050A. Ότι βόλευε έβαζαν
θυμάσαι πόσο Tread Wear είχαν τα 050Α. Ρωτάω γιατί στο νετ, είχα βρει ότι είχαν 260-280, ενώ πέτυχα
σε αυτοκίνητο 050Α 205/50/17 με Tread Wear 140 -
sorry... δεν θυμάμαι.
-
Μετα απο τις χθεσινες βροχες αρχιζω να πιστευω οτι τα conti pc2 δεν καταλαβαν καν οτι κινουνταν στον ποταμο Θεσσαλονικης-Κατερινης
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]