-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μετα απο τις χθεσινες βροχες αρχιζω να πιστευω οτι τα conti pc2 δεν καταλαβαν καν οτι κινουνταν στον ποταμο Θεσσαλονικης-Κατερινηςείναι κάπως παράδοξο το γεγονός ότι τα contisportcontact 2 και 3 σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν ε΄χουν να δώσουν άλλο μέσα στο καλοκαίρι και μετά, με τη βροχή, βρίσκουν τρελή πρόσφυση και κρατάνε φοβερά! Εμένα που φοράει τα δεύτερα λάστιχα στην ζωή του(πρώτα φόραγε το 2, τώρα το 3) έχουν κάνει καμιά 10αριά χιλ.χλμ το πολύ και με τον κρύο καιρό πάνε καλύτερα! μήπως έχει να κάνει με τον καιρό των γερμαναράδων???
-
Σε προηγουμενο αυτοκινητο (Polo) που ειχα sportcontact 2 πιστευα και εγω οτι ειναι καλυτερα σε βροχη παρα σε στεγνο
-
Τα PC2 όντως είναι καλύτερα στο βρεγμένο. Σε στροφη 90 μοιρών σε στεγνό με 30 έτρωγα επικά μούτρα, έτσι και έβρεχε με την ίδια ταχύτητα τα μούτρα ήταν βιδωμένα και έπαιρνε και άλλη ταχύτητα.
-
μετά την βροχή, που οι δρόμοι έχουν καθαρίσει από σκόνες κτλ, τα περισσότερα λάστιχα είναι καλύτερα, ακόμα και τα γλιστρέλι P7
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα PC2 όντως είναι καλύτερα στο βρεγμένο. Σε στροφη 90 μοιρών σε στεγνό με 30 έτρωγα επικά μούτρα, έτσι και έβρεχε με την ίδια ταχύτητα τα μούτρα ήταν βιδωμένα και έπαιρνε και άλλη ταχύτητα.Οπότε δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ισορροπημένο all around ελαστικό.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
μετά την βροχή, που οι δρόμοι έχουν καθαρίσει από σκόνες κτλ, τα περισσότερα λάστιχα είναι καλύτερα, ακόμα και τα γλιστρέλι P7Δεν είναι θέμα μόνο μετά την βροχή, αλλά κυρίως κατά την διάρκεια της βροχής Τα Continental Premium & Sport με το που πατάνε σε δρόμο με βροχή είναι πραγματικά στο στοιχείο τους. Σε καλοκαιρινή άσφαλτο η πρόσφυση είναι ψιλοέτσι κι έτσι και το γλίστρημα μπορεί να έρθει απροειδοποίητα καμιά φορά, αλλά με βροχερό καιρό είναι απίστευτα τρένα.
Προφανώς έχει να κάνει με τις συνθήκες για τις οποίες εξελίχτηκαν (Λουκανικοχώρα και όχι Πιτογυροχώρα). -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Τα PC2 όντως είναι καλύτερα στο βρεγμένο. Σε στροφη 90 μοιρών σε στεγνό με 30 έτρωγα επικά μούτρα, έτσι και έβρεχε με την ίδια ταχύτητα τα μούτρα ήταν βιδωμένα και έπαιρνε και άλλη ταχύτητα.
Οπότε δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ισορροπημένο all around ελαστικό.
Πολύ all around είναι, απλά όταν βρέχει καθαρίζουν οι δρόμοι.
-
ποια είναι η διαφορα μεταξυ των continental
- premium contact2
- sport contact2
σε φωτο εχω διαφορες στο πελμα αλλα ουσιαστικα στο δρομο που και ποσο διαφερουν?
επισης γνωριζει κανει τιμες?
-
Οσο αφορα τις τιμες σε 205/55/16 ειναι ιδιες.
-
Ο χρήστης dikaps75 έγραψε:
ποια είναι η διαφορα μεταξυ των continental- premium contact2
- sport contact2
σε φωτο εχω διαφορες στο πελμα αλλα ουσιαστικα στο δρομο που και ποσο διαφερουν?
επισης γνωριζει κανει τιμες?
Τα SC2 (Sportcontact2) είναι πιο σπόρ από τα PC2 (Premiumcontact2). Βέβαια τα SC2 δεν παράγονται πλέον και υπάρχουν μόνο σε στοκ ενώ τα PC2 είναι πιο καινούργια. Οι τιμές τους είναι περίπου ίδιες
-
υπάρχει και το απλό sportcontact
-
bathan, πρέπει να παράγονται ρε συ... Έχω δει πολύ πρόσφατες ημερομηνίες παραγωγής...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα μαμά δεν είναι κάτι yokohama (advan) περίεργα που βγαίνουν μόνο για το mx?Μαμά έχει τα yokohama advan a11a, τα οποία παρότι είναι V δεν τα πολυβλέπω να ζεσταίνονται εύκολα και ενώ είναι σχετικά καλά (όχι τρομερά) στο στεγνό, στο βρεγμένο...
-
http://www.camskill.co.uk/products.php? ... 0s679p4059
βέβαια είναι αρκετά μαλακά και φθείρονται σχετικά εύκολα.
hankook? Δύσκολα τα έβαζα τέτοια λάστιχα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τα μαμά δεν είναι κάτι yokohama (advan) περίεργα που βγαίνουν μόνο για το mx?
Το δικό μου φορούσε potenza 050A. Ότι βόλευε έβαζαν
kyr80, μήπως φοράς 17άρες? Γιατί τα μξ με τα 16άρια είχαν αντβαν συνήθως.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Όλα τα 2λιτρα 17άρες φοράνε.
-
υπάρχει και το απλό sportcontactΔεν το έχω δει πουθενά αυτό, κυκλοφορεί εδώ ;
bathan, πρέπει να παράγονται ρε συ... Έχω δει πολύ πρόσφατες ημερομηνίες παραγωγής...
Δεν υπάρχουν εδώ και ένα χρόνο στο site της Conti, αλλά επειδή τα βρίσκεις εύκολα είναι πιθανόν να το βγάζει ακόμη
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Όλα τα 2λιτρα 17άρες φοράνε.
οκ, εγώ που να το ξέρω ότι έχεις 2.0?
Πάντως τα advan υπήρχαν μόνο σε 16'. -
Γεια σας κυριοι,
Πρεπει να αλλαξω τα ελαστικα του POLO 16V 2001. Στα 195αρια michelin που φοραει εχουν σχεδον φανει τα λινα. Εχει 15αρες ζαντες, Καμμια καλη ιδεα απο συναδελφο ιδιοκτητη? Δεν δινω ιδιαιτερη εμφαση σε καποιον τομεα (κρατημα-φρεναρισμα-μακροζωια-τιμη) τα θελω ολα.
Ευχαριστω
Μανος -
παιδια στο καινουργιο μου αυτοκινητο(bravo) εχουν φορεσει τα sportcontact 3. τι λενε τα συγκεκριμενα? ειναι για πολλα χιλιομετρα? (με χαλαρη οδηγηση εννοηται) κατι που πρεπει να προσεξω σε αυτα...?
οι διαστασεις ειναι 225/45 με 17αρες
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]