-
Της οικογενειας κι εγω!
Fiat Brava 1.2 16v.
Tα Continental(PC 2)τα φοραει ο αδελφος μου σε Lybra 1.8 και δεν εχουν δωσει και τα καλυτερα δειγματα.Φαγωνονται με εξαιρετικα γρηγορους ρυθμους +οι κακες αναφορες που εχω διαβασει κατα καιρους εδω .Ασε που ειναι και Γερμανικη εταιρεια και μου καθεται στο λαιμο. -
Υπαρχουν και τα πολυ καλα Yokohama C.drive 2 σε αυτη την διασταση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπαρχουν και τα πολυ καλα Yokohama C.drive 2 σε αυτη την διασταση.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Αυτα τα ειχα στην ακρη του μυαλου μου αλλα εχω την εντυπωση οτι παραγονται εδω και καποια χρονια.
Εννοω δηλ. οτι σαν παλια σχεδιαση δεν θα μειονεκτουν εναντι πιο νεων σχεδιασεων; -
Αυτό με το παλιο και το νέο κολλημα που εχετε όλοι
Και τα Bridgestone 720 παλια ειναι αλλα ριχνουν πολυ ξύλο στα περισσοτερα τωρινά. Το πιο καινουριο δεν ειναι αυτοσκοπός οτι ειναι καλυτερο σε ολα τα προϊόντα. -
...το θέμα είναι τί ακριβώς ζητάς από ένα ελαστικό!!Να 'φιλτράρεις' τις νέες τεχνολογίες-νέα-reviews-γνώμες και ύστερα να αποφασίζεις!!
π.χ..τόνους από eco έξω στην αγορά......δε σημαίνει πως ντέ και καλά θα βάλεις και σύ eco!... -
Κι εγώ έτσι έλεγα για τα οικολογικά αλλά από τα ecopia είμαι ευχαριστημένος.
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να και ενας με ecopia. Απο καιρο παρακαλω ενα review απο καποιον με ecopia. Ποια ecopia εχεις και σε τι διασταση. Πες μας και εντυπωσεις.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτό με το παλιο και το νέο κολλημα που εχετε όλοι
Και τα Bridgestone 720 παλια ειναι αλλα ριχνουν πολυ ξύλο στα περισσοτερα τωρινά. Το πιο καινουριο δεν ειναι αυτοσκοπός οτι ειναι καλυτερο σε ολα τα προϊόντα.Eγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα γι αυτο αλλωστε και ρωταω.
Αν ειχα,δε θα ρωτουσα καν για το αν αξιζουν. -
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Της οικογενειας κι εγω!
Fiat Brava 1.2 16v.
Tα Continental(PC 2)τα φοραει ο αδελφος μου σε Lybra 1.8 και δεν εχουν δωσει και τα καλυτερα δειγματα.Φαγωνονται με εξαιρετικα γρηγορους ρυθμους +οι κακες αναφορες που εχω διαβασει κατα καιρους εδω .Ασε που ειναι και Γερμανικη εταιρεια και μου καθεται στο λαιμο.Είναι το μοναδικό λάστιχο που μου έχει σκάσει σε λακούβα όχι κρατήρα (C3) και δεν θα το προτιμούσα ξανά, ίσως επειδή δεν είδα και κάποιο αντιληπτά καλύτερο κράτημα/φρενάρισμα/ξεκίνημα (C3 και Lybra 1.8 και εγώ ).
-
Τι θες να μάθεις για τα Ecopia; Σε GETZ 14αρια μέτρο σύγκρισης δεν έχω γιατί πριν από αυτά όταν το πήρα είχε κάτι καινούργια κινέζικα που τα πέταξα την πρώτη εβδομάδα. Γενικά είναι αθόρυβα στρίβουν καλά έχει καλή πληροφόρηση στο τιμόνι (για GETZ μιλάμε με την αντίστοιχη χρήση έτσι όχι για καμία σπορ κατασκευή). Για το φρενάρισμα που το φοβόμουνα το ABS είναι σαν να μην υπάρχει θέλει πάρα πολύ καλό τσαρούχωμα και πολύ γυαλιστερή άσφαλτο για να μπει, σε αντίστοιχο τεστ με τα κινέζικα ενεργοποιούταν πολύ ευκολότερα. Σε βροχή ταξίδι δεν έχω τύχει αλλά στην πόλη δεν υπάρχουν χαζογλιστρήματα. Γενικά πολύ ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Υπαρχουν και τα πολυ καλα Yokohama C.drive 2 σε αυτη την διασταση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Αυτα τα ειχα στην ακρη του μυαλου μου αλλα εχω την εντυπωση οτι παραγονται εδω και καποια χρονια.
Εννοω δηλ. οτι σαν παλια σχεδιαση δεν θα μειονεκτουν εναντι πιο νεων σχεδιασεων;Είναι δοκιμασμένο λάστιχο και με έχει αφήσει πλήρως ευχαριστημένο. Το προτιμώ σαφώς σε σχέση με κάτι PC2-5 που σαπουνιάζουν για πλάκα.
-
Με εντυπωσίασαν τα Hankook Optimo K415 σε 195/55/15 διάσταση.
Πολύ καλό κράτημα σε όλες τις συνθήκες, δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι να χάνουν πρόσφυση ακόμα και με αρκετή πίεση σε στροφή (μέσα στα λογικά πλαίσια που οδηγάω). Χαρακτηριστικά θα πω ότι εκεί που με το Premium Contact 5 έμπαινα σε παρατεταμένη στροφή και ένιωθα στη μέση της στροφής μαγούλιασμα που δεν ενέπνεε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, με το Optimo μπαίνω με τα ίδια ακριβώς χιλιόμετρα και δε δείχνει καθόλου σημάδια 'παραίτησης' από το καθήκον του.
Κάνει βέβαια λίγο περισσότερο θόρυβο από το Premium Contact 5 και έχει κατώτερη ποιότητα κύλισης, αλλά είναι σε πολύ λογικό βαθμό το trade-off που κάνει για την πιο καλή συμπεριφορά στο δρόμο. Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα μαλακό - για την ακρίβεια θα έλεγα ότι είναι ακριβώς στη μέση του τι θα έλεγα μαλακό και τι σκληρό λάστιχο- οπότε δε δείχνει σημάδια φθοράς μέχρι τώρα. Το Premium στα 4-5000 χιλιόμετρα είχε αρχίσει να χάνει πολύ πολύ μικρά κομματάκια από το πέλμα.
Αν βάλουμε στην εξίσωση και την πολύ καλή τιμή του Optimo, νομίζω είναι παραπάνω από τίμια επιλογή. Και δεν τα είχα σε εκτίμηση τα Hankook μέχρι τώρα
-
Σε 205/55/16 εκτός από Cinturato P7 που είναι στα υπόψιν,τί άλλο κοιτάμε? Από τιμές στα πόσα παίζουν περίπου?
-
Μπορείς να δεις επίσης και τα :
Michelin Primacy 3 με 330 ευρώ,
Dunlop Sport Blureponse με 320 ευρώ
Michelin PS3 με 340 ευρώ
Continental Premium Contact 5 με 330 ευρώ -
+1!!Άν το στρίβεις κιόλας,κοίτα και τα 002Adrenalin-Yoko V105......
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
+1!!Άν το στρίβεις κιόλας,κοίτα και τα 002Adrenalin-Yoko V105......τα 002 ειναι τα επομενα ελαστικα μου ... εχω συλλεξει διαφορες πληροφοριες και εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι καλα ... μενει βεβαιως το σημαντικοτερο ... να τα δω στην πραξη ... εκει μπορει (ελπιζω να μην συμβει) να απογοητευθω ....
να ρωτησω το εξης αν και μπορει να εχει απαντηθει παλιοτερα ....
η χωρα κατασκευης ποσο σημασια εχει στην ποιοτητα των ελαστικων ???? .... δηλ. εγω που θελω να φορεσω Bridgestone να ζητησω made in japan και οχι π.χ. made in mexico .... βεβαιως με την παγκοσμιοποιηση της παραγωγης φτιαχνονται ολοκληρα αμαξια γνωστων εταιρειων σε διαφορες χωρες ... π.χ. AUDI στην Τουρκια αν δεν απατωμαι ..... αλλα εν παση περιπτωσει εσεις πιστευετε οτι ελαστικα κατασκευασμενα σε χωρες οπως π.χ. Σλοβακια,Πολωνια κτλ ειναι καλυτερα να αποφευγονται ????
-
Τα Μichelin Energy Saver είναι από Ιταλία ή τουλάχιστον ήταν, τα Dunlop SP Sport FastResponse είναι απο Ταίλάνδη, δε νομίζω ότι είναι κακό ελαστικό κανένα από τα δύο για την χρήση που προορίζονται!
-
Ο χρήστης Ελα Αλεκο έγραψε:
η χωρα κατασκευης ποσο σημασια εχει στην ποιοτητα των ελαστικων ???? .... δηλ. εγω που θελω να φορεσω Bridgestone να ζητησω made in japan και οχι π.χ. made in mexico .... βεβαιως με την παγκοσμιοποιηση της παραγωγης φτιαχνονται ολοκληρα αμαξια γνωστων εταιρειων σε διαφορες χωρες ... π.χ. AUDI στην Τουρκια αν δεν απατωμαι ..... αλλα εν παση περιπτωσει εσεις πιστευετε οτι ελαστικα κατασκευασμενα σε χωρες οπως π.χ. Σλοβακια,Πολωνια κτλ ειναι καλυτερα να αποφευγονται ????Καμια σημασια σημερα. Ολη η ουσια ειναι πριν περασει στη παραγωγη το λαστιχο, στη σχεδιαση και στην εξελιξη.
-
Ταϋλανδέζικα και τα Adrenalin σε 195/50/R15.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Τελικά φορέθηκαν Primacy 3.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]