-
@...Έλα Αλέκο....
τα 002 ειναι τα επομενα ελαστικα μου ... εχω συλλεξει διαφορες πληροφοριες και εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι καλα ... μενει βεβαιως το σημαντικοτερο ... να τα δω στην πραξη ... εκει μπορει (ελπιζω να μην συμβει) να απογοητευθω........Προχώρα και δέ θα απογοητευτείς....στο δικό μου'πάτωμα' έχουν κάτσει τέλεια!!Και έχουμε το ίδιο....
-
Καλώς σας βρήκα,είναι το πρώτο μου post.
Ενδιαφέρομαι για λάστιχα σε διάσταση 195/65/15,θα φορεθούν σε Octavia 5 1.6 MPI.
Τώρα φοράω Continetal Premium Contact2 και δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Ενώ στρίβει και φρενάρει σωστά,δεν έχω καμία αίσθηση που πατάει το αυτοκίνητο,δεν έχω τιμόνι.
Η κατάσταση βελτιώθηκε λίγο μετά τις 20000 χλμ αλλά τώρα στις 32 με τις ζέστες άρχισε να γλιστράει.
Κάνω 10-12 χιλ χλμ το χρόνο σε επαρχιακό δρόμο,τα περισσότερα με νορμάλ οδήγηση.
Θέλω ένα λάστιχο που να μου δώσει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση για τις λίγες φορές που πάω κάπου μόνος και θέλω να πάω πιο γρήγορα στις στροφές.
Δε θα με ενοχλήσει αν γλιστρήσει λίγο πιο γρήγορα από τα Conti,αλλά να έχω σωστό τιμόνι και να καταλαβαίνω τι κάνει το αμάξι.
Τι έχετε να μου προτείνετε? -
Ο χρήστης gike έγραψε:
Ενδιαφέρομαι για λάστιχα σε διάσταση 195/65/15,θα φορεθούν σε Octavia 5 1.6 MPI.
Τώρα φοράω Continetal Premium Contact2 και δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Ενώ στρίβει και φρενάρει σωστά,δεν έχω καμία αίσθηση που πατάει το αυτοκίνητο,δεν έχω τιμόνι.
Η κατάσταση βελτιώθηκε λίγο μετά τις 20000 χλμ αλλά τώρα στις 32 με τις ζέστες άρχισε να γλιστράει.
Κάνω 10-12 χιλ χλμ το χρόνο σε επαρχιακό δρόμο,τα περισσότερα με νορμάλ οδήγηση.
Θέλω ένα λάστιχο που να μου δώσει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση για τις λίγες φορές που πάω κάπου μόνος και θέλω να πάω πιο γρήγορα στις στροφές.
Δε θα με ενοχλήσει αν γλιστρήσει λίγο πιο γρήγορα από τα Conti,αλλά να έχω σωστό τιμόνι και να καταλαβαίνω τι κάνει το αμάξι.
Τι έχετε να μου προτείνετε?Bridgestone Turanza T001 ή Vredestein Sportrac 5 αν τα βρεις...
-
Για τα vredestein εχω ακούσει καλά λόγια αλλά γιατί αν τα βρώ?Δεν πωλούνται πλέον?
-
Βλέπουμε κανέναν λόγο να προτιμήσω κάποιο άλλο από το φθηνότερο --> link;
Για το micra προορίζονται (πολύ λίγα χιλιόμετρα, πολλές ημέρες ακινησίας)... -
Ο χρήστης gike έγραψε:
Για τα vredestein εχω ακούσει καλά λόγια αλλά γιατί αν τα βρώ?Δεν πωλούνται πλέον?viewtopic.php?f=6&t=35915&start=13890
Πωλούνται αλλά όχι παντού... Πρέπει να ψάξεις να τα βρεις λιγάκι. Στο Περιστέρι και στο Ν. Ηράκλειο τα έχω βρει.
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Για τα vredestein εχω ακούσει καλά λόγια αλλά γιατί αν τα βρώ?Δεν πωλούνται πλέον?
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=35915&start=13890
Πωλούνται αλλά όχι παντού... Πρέπει να ψάξεις να τα βρεις λιγάκι. Στο Περιστέρι και στο Ν. Ηράκλειο τα έχω βρει.
Ευχαριστώ για την πληροφορία,ενδιαφέρον το review για τα vredestein,αλλά δε μένω Αθήνα.
Θα κοιτάξω να τα βρώ, σε όλη την Ηπειρο κάποιος θα τα φέρνει δεν μπορεί... -
Παιδιά για τα pirelli P Zero Nero GT (225 45 R17) τι λετε ειναι καλο λαστιχο?
-
Ο χρήστης nikos_audi_a3 έγραψε:
Παιδιά για τα pirelli P Zero Nero GT (225 45 R17) τι λετε ειναι καλο λαστιχο?Nαι
-
Ο χρήστης gike έγραψε:
Τι έχετε να μου προτείνετε?Να βάλω στη κουβέντα κι άλλο ένα ενδεχόμενο,βρήκα από γνωστό μου γνήσιες 16αρες χωρίς λάστιχα σε τιμή χώμα.
Εκεί οι επιλογές σε λάστιχα πιστεύω είναι περισσότερες,όμως θα αντέξουν τα 100 μουλάρια μου την επιπλέον διάσταση ή θα θα με κόψουν σε ρεπρίζ και θα καίω το σκασμό? -
Ο χρήστης gike έγραψε:
Τι έχετε να μου προτείνετε?Να βάλω στη κουβέντα κι άλλο ένα ενδεχόμενο,βρήκα από γνωστό μου γνήσιες 16αρες χωρίς λάστιχα σε τιμή χώμα.
Εκεί οι επιλογές σε λάστιχα πιστεύω είναι περισσότερες,όμως θα αντέξουν τα 100 μουλάρια μου την επιπλέον διάσταση ή θα θα με κόψουν σε ρεπρίζ και θα καίω το σκασμό?Μηπως δεν φταινε τα λαστιχα για την αισθηση στο τιμονι;;;;;
-
Τα λάστιχα νομίζω είναι γιατί μόλις άρχισαν να σκληραίνουν βελτιώθηκε η αίσθηση στο στρίψιμο.
-
Ο χρήστης gike έγραψε:
Εκεί οι επιλογές σε λάστιχα πιστεύω είναι περισσότερες,όμως θα αντέξουν τα 100 μουλάρια μου την επιπλέον διάσταση ή θα θα με κόψουν σε ρεπρίζ και θα καίω το σκασμό?Εγω θα αφηνα τις 15αρες... Βαλτου εκει ενα καλο λαστιχακι κι ασε το αυτοκινητακι στην ησυχια του!
-
Ο χρήστης gike έγραψε:
Τα λάστιχα νομίζω είναι γιατί μόλις άρχισαν να σκληραίνουν βελτιώθηκε η αίσθηση στο στρίψιμο.Δοκίμασες μεγαλύτερες πιέσεις αέρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα λάστιχα νομίζω είναι γιατί μόλις άρχισαν να σκληραίνουν βελτιώθηκε η αίσθηση στο στρίψιμο.
Δοκίμασες μεγαλύτερες πιέσεις αέρα;
Εχω δοκιμάσει από 30 μπρος-πίσω μέχρι 35.
Δεν άλλαξε κάτι δραματικά εκτός απο περισσότερο κοπάνιμα.
Τώρα είναι ικανοποιητικά αλλά πρέπει να τα αλλάξω γιατί γλιστράνε. -
Ο χρήστης gike έγραψε:
Τώρα είναι ικανοποιητικά αλλά πρέπει να τα αλλάξω γιατί γλιστράνε.Ψαξε αυτα που σου ειπα και μη το σκαλιζεις παραπανω. Δεν αξιζουν 16αρες σε αμαξι τετοιας δυναμης.
Μια χαρα ανετο θα ναι τωρα. Θα χασεις πολλα για να κερδισεις (αν κερδισεις) μια αισθηση στο τιμονι. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Τώρα είναι ικανοποιητικά αλλά πρέπει να τα αλλάξω γιατί γλιστράνε.Ψαξε αυτα που σου ειπα και μη το σκαλιζεις παραπανω. Δεν αξιζουν 16αρες σε αμαξι τετοιας δυναμης.
Μια χαρα ανετο θα ναι τωρα. Θα χασεις πολλα για να κερδισεις (αν κερδισεις) μια αισθηση στο τιμονι.Ετσι κάπως το σκέφτομαι κι εγώ,πιστεύω δε θα έχει τεράστια διαφορά και το αυτοκίνητο θα το πνίξω αρκετά.
Άλλωστε οι εποχές που έπαιζα με ζάντες και αναρτήσεις πέρασε οριστικά.Τώρα στα 40κάτι μου το Octavia αγοράστηκε συνειδητά,έχοντας οδηγήσει σχεδόν οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει η Skoda την τελευταία δεκαετία,λόγω επαγγέλματος.
Τα Vredestein τα βρήκα στην πόλη μου στα 260 ευρώ φορεμένα οπότε προς εκεί οδεύω. -
Βάλτα να μας πείς!!
-
Το βλέπω τέλος Αυγούστου να γίνεται η τράμπα,γιατί μέχρι τότε θα κυκλοφορώ με το δίκυκλο και είναι κρίμα να τα φάει ο ήλιος με το αμάξι παρκαρισμένο στο δρόμο.
Τα ελάχιστα χλμ που θα κάνω το καλοκαίρι θα γίνουν με προσοχή ή με το αυτοκίνητο της συζύγου.
Μόλις όμως τα βάλω θα επανέλθω με εντυπώσεις! -
Ο χρήστης gike έγραψε:
Το βλέπω τέλος Αυγούστου να γίνεται η τράμπα,γιατί μέχρι τότε θα κυκλοφορώ με το δίκυκλο και είναι κρίμα να τα φάει ο ήλιος με το αμάξι παρκαρισμένο στο δρόμο.
Τα ελάχιστα χλμ που θα κάνω το καλοκαίρι θα γίνουν με προσοχή ή με το αυτοκίνητο της συζύγου.
Μόλις όμως τα βάλω θα επανέλθω με εντυπώσεις!Καλη επιλογη. Το καλοκαιρι στην Ελλαδα καταστρεφει τα λαστιχα, κριμα ειναι...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]