-
στο μικρο της γυναικας (getz 1.1) εχουμε κατι cormorant και εχουνε ξεφτισει με αντιστοιχο τροπο
βγαλανε ομως καμια 30αρα για να φτασουνε εκει. -
ηταν φρεσκα οταν τα τοποθετησες?τι ημερομηνισ εχουν?
-
ο χωματόδρομος τα κάνει έτσι .......ή γενικότερα τραχειά επιφάνεια όπως τσιμεντόδρομος
-
Φίλε τέτοια επιφανειακά σκισίματα και κομμάτια που έλειπαν άρχισα να έχω σε CONTI PC2 μετά από 2,5 χρόνια. Αλλά το λάστιχο είχε ξεραθεί και το είχα στρίψει και οδηγήσει και σε χωματόδρομους και σε τσιμεντόδρομους.
Αυτή είναι εικόνα ελαστικού που η γόμα του έχει οπωσδήποτε ξεραθεί (δες χρονολογία παραγωγής ) και ενδεχομένως έχει οδηγηθεί σε ανώμαλο - τραχύ έδαφος.
-
Τα λαστιχα ειναι ντοτ 2612 και φορεθηκαν νοεμ. του '12.
εκτος απο μια εβδομαδα διακοπων σε νησι, δεν εχει πατησει ποτε χωμα, ουτε τσιμεντοδρομους που λετε.
Υποθετω οτι ειτε δεν ειχαν αποθηκευτει σωστα ειτε εχουν θεμα εκ κατασκευης γιατι δεν δικαιολογειται τετοια φθορα με τοσο λιγα χλμ.Sent from my iPhone using Tapatalk 2
-
Εμένα η εμφάνιση των ελαστικών δεν με ανησυχεί, 1,5 χρόνου λάστιχο είναι.
-
Ναι αλλα με ελαχιστη χρηση και βλεπω να φευγουν κομματια. Βεβαια κρατανε πολυ καλα προς το παρον, να τα λεμε ολα.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
-
Δε τη βρίσκω φυσιολογική τη φθορά.Αν συνεχίσει έτσι σε λίγο θα φύγουν ολόκληρα κομματια.Είναι τόσο μαλακά αυτα τα λάστιχα?Το αυτοκίνητο σπινάρει γενικότερα?
-
ρωτησα για τα 205/55/16 που θελω να αγορασω. ειμαι μεταξυ primacy 3 και continental 5 (ειναι καινουργιο μοντελο μου ειπε ο λαστιχας). εγω ειμαι πεπεισμενος κατα 90% να βαλω michelin, δεν μπορω ακομα να ξεχασω ενα Pilot exalto Που ειχα βαλει...ο τι θεικο λαστικο!!
επι της ουσιας....για οσυος ξερουν, εγω δεν ξερω. σε τι διαφερει το primacy 3 απο το continental 5; (ο λαστιχας μου ειπε οτι ειναι πιο μαλακο το conti 5 αλλα επειδη δεν κανω πολλα χλμ δεν θελω και τοοοοσο μαλακο ) -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δε τη βρίσκω φυσιολογική τη φθορά.Αν συνεχίσει έτσι σε λίγο θα φύγουν ολόκληρα κομματια.Είναι τόσο μαλακά αυτα τα λάστιχα?Το αυτοκίνητο σπινάρει γενικότερα?Ουτε εγω τη βρισκω νορμαλ. Το αυτοκινητο δεν σπιναρει. Η αποδοση ειναι καλη αλλα βλεποντας τα ετσι με φοβιζει μη γινει καμια μλκια καθοδον...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
-
Για κάποιο λόγο, έχει ξεραθεί το λάστιχο εμένα μου τα έκανε ένα Yokohama που είχα 195 x60 x15 στο Corolla στα 2.5 - 3 έτη. Πιθανον να σου έβαλαν μουφα λάστιχο ή να είναι πολύ μαλακό. Ενδεχομένως να μην έχεις κάποιο πρόβλημα για κανα 4μηνο ακόμα αλλά μετά το καλοκαίρι καλό είναι να το δείς. Εγώ τα δικά μου τα έλειωσα και επειδή ήθελα να δοκιμάσω κάτι αλλο σε λάστιχο ώστε να αποφασίσω τι θα βάλω πήρα μια προσφορά που βρήκα εδώ ( http://www.dealprice.gr/deal/779/50e-gia-mia-tetrada-elafros-metaxeirismenon-elastikon-13-1?direct=true ). Μπορω να σου πω ότι περίμενα να αλλάξω λάστιχο στο τρίμηνο και τα έχω 7 μήνες τωρα! Τα παιδιά να μου βρήκαν μια καλή τετράδα Energy Saver! Πολυ καλο ελαστικό!
-
Ο χρήστης cpavlidi έγραψε:
ρωτησα για τα 205/55/16 που θελω να αγορασω. ειμαι μεταξυ primacy 3 και continental 5 (ειναι καινουργιο μοντελο μου ειπε ο λαστιχας). εγω ειμαι πεπεισμενος κατα 90% να βαλω michelin, δεν μπορω ακομα να ξεχασω ενα Pilot exalto Που ειχα βαλει...ο τι θεικο λαστικο!!
επι της ουσιας....για οσυος ξερουν, εγω δεν ξερω. σε τι διαφερει το primacy 3 απο το continental 5; (ο λαστιχας μου ειπε οτι ειναι πιο μαλακο το conti 5 αλλα επειδη δεν κανω πολλα χλμ δεν θελω και τοοοοσο μαλακο )Καλησπερα. αν ειχες exalto τοτε μια καλη επιλογη ειναι τα Pilot sport 3. Στο λεω γιατι πριν 30 λεπτα γυρισα απ τον λαστιχα και εβαλα ακριβως αυτα. Τα ειδα να πατανε καλα στο δρομο. Μεσα σε μια βδομαδα θα προσπαθησω να κανω ενα καλο review για το συγκεκριμενο ελαστικο. 205/55/16 V φορεσα και εγω. Αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα και το στριβεις νομιζω δε πας σε primacy k conti.... πας σε κατι πιο sportive!
-
Καλησπέρα,
Ψάχνοντας γνώμες για λάστιχα για ένα Α-class 150 βρήκα αυτό το νήμα και όσο περισσότερο διαβάζω τόσο πιο πολύ δυσκολεύομαι να αποφασίσω...
Από ότι βλέπω η πλειοψηφία θεωρεί ότι- καλό είναι να αποφεύγονται ελαστικά τύπου 'eco'
- τα Michelin Energy+ δεν έχουν καλή 'φήμη'
- τα Continental PC5 είναι πολύ 'μαλακά' να πω;
Οπότε το ερώτημα είναι τι ελαστικά σε 185/65 R15 να προτιμήσω γύρω στα 300(+ -) ευρώ για χρήση 70% εθνικό-επαρχιακό δίκτυο και 30% πόλη;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
επι της ουσιας....για οσυος ξερουν, εγω δεν ξερω. σε τι διαφερει το primacy 3 απο το continental 5; (ο λαστιχας μου ειπε οτι ειναι πιο μαλακο το conti 5 αλλα επειδη δεν κανω πολλα χλμ δεν θελω και τοοοοσο μαλακο )Επειδη φοραγα και εγω πριν Exalto οταν πηγα σε Michelin Pilot Sport 3 δεν βρηκα την ιδια αποδοση...
Ποσο μαλλον με Primacy 3.
Αν θελεις παραπλησια αποδοση με τα Exalto φορα τα Bridgestone Adrenalin Re002. Τα φοραω αυτη την περιοδο στην ιδια διασταση με τη δικη σου και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος.
Αξιζει να τα δοκιμασεις.
-
@xenos....
Μάλλον προς γνώση και συμμόρφωση είναι το γεγονός.......Ά γειά σου.......
-
Ο χρήστης antan έγραψε:
Καλησπέρα,
Ψάχνοντας γνώμες για λάστιχα για ένα Α-class 150 βρήκα αυτό το νήμα και όσο περισσότερο διαβάζω τόσο πιο πολύ δυσκολεύομαι να αποφασίσω...
Από ότι βλέπω η πλειοψηφία θεωρεί ότι- καλό είναι να αποφεύγονται ελαστικά τύπου 'eco'
- τα Michelin Energy+ δεν έχουν καλή 'φήμη'
- τα Continental PC5 είναι πολύ 'μαλακά' να πω;
Οπότε το ερώτημα είναι τι ελαστικά σε 185/65 R15 να προτιμήσω γύρω στα 300(+ -) ευρώ για χρήση 70% εθνικό-επαρχιακό δίκτυο και 30% πόλη;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Pirelli Cinturato p1 Verde.......
-
ρωτησα για τα 205/55/16 .... ειμαι μεταξυ primacy 3 και continental 5 ... ειμαι πεπεισμενος κατα 90% να βαλω michelin, δεν μπορω ακομα να ξεχασω ενα Pilot exalto Που ειχα βαλει...ο τι θεικο λαστικο!!Όπως σου είπαν δεν έχει σχέση το Exalto με το primacy 3.
...εγω δεν ξερω. σε τι διαφερει το primacy 3 απο το continental 5; (ο λαστιχας μου ειπε οτι ειναι πιο μαλακο το conti 5 αλλα επειδη δεν κανω πολλα χλμ δεν θελω και τοοοοσο μαλακο )
Περίεργο, εγώ ακριβώς για λίγα χλμ θα προτιμούσα κάτι που να φθείρεται (μαλακό) ώστε να βγαίνει καινούργια γόμα και να μένει φρέσκο. Ένα πιο σκληρό ελαστικό δεν θα φθαρεί οπότε με το πέρασμα του χρόνου απλά θα ξεραθεί. Το primacy 3 είναι πιο σκληρό γιατί απευθύνεται σε χιλιομετροφάγους οπότε ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα διάλεγα το άλλο.
Μιλάμε για μαλακό/σκληρό πέλμα. Μαλακός σκληρός σκελετός είναι άλλη ιστορία αλλά και τα δύο που συζητάμε νομίζω είναι μαλακού σκελετού. -
το PC5 ... πολύ μαλακού .....
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχω βάλει στο κόρσα (1.4) εδώ και κανα χρόνο και περίπου 10.000χλμ τα hankook ventus prime 2. Στα μπροστινά παρατήρησα αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν περπατήθηκαν ξεφούσκωτα, δεν έστριψαν γρήγορα (μα καθόλου), δεν ανεβαίνουν πεζοδρόμια. Καμιά εξήγηση;;;
Μάλλον προς γνώση και συμμόρφωση είναι το γεγονός...
Για 10Κ χλμ είναι μεγάλη φθορά, τα δικά μου παλιότερα exalto με 45K χλμ μπροστά σε αυτά ήταν καινούργια
ρωτησα για τα 205/55/16 .... ειμαι μεταξυ primacy 3 και continental 5 ... ειμαι πεπεισμενος κατα 90% να βαλω michelin, δεν μπορω ακομα να ξεχασω ενα Pilot exalto Που ειχα βαλει...ο τι θεικο λαστικο!!
Όπως σου είπαν δεν έχει σχέση το Exalto με το primacy 3.
...εγω δεν ξερω. σε τι διαφερει το primacy 3 απο το continental 5; (ο λαστιχας μου ειπε οτι ειναι πιο μαλακο το conti 5 αλλα επειδη δεν κανω πολλα χλμ δεν θελω και τοοοοσο μαλακο )
Περίεργο, εγώ ακριβώς για λίγα χλμ θα προτιμούσα κάτι που να φθείρεται (μαλακό) ώστε να βγαίνει καινούργια γόμα και να μένει φρέσκο. Ένα πιο σκληρό ελαστικό δεν θα φθαρεί οπότε με το πέρασμα του χρόνου απλά θα ξεραθεί. Το primacy 3 είναι πιο σκληρό γιατί απευθύνεται σε χιλιομετροφάγους οπότε ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα διάλεγα το άλλο.
Μιλάμε για μαλακό/σκληρό πέλμα. Μαλακός σκληρός σκελετός είναι άλλη ιστορία αλλά και τα δύο που συζητάμε νομίζω είναι μαλακού σκελετού.Αντί του PC5 γιατί δεν κοιτάς και το Pirelli P7 ; Τα Continental είναι μαλακά και σαπουνιάζουν εύκολα
Εγώ πριν μια εβδομάδα στην ίδια διάσταση έβαλα τα Primacy 3 και ελπίζω να βγουν καλά -
Fiat 500 1.2 που κανει ελαχιστα χλμ ανα ετος (λιγοτερα απο 7000χλμ) σε 95% αστικο κομματι.
Αυτη τη στιγμη φοραει τα Michelin Energy 185/55R15 82HΕχετε να προτεινετε κατι με χαμηλο κοστος?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]