-
Α/ΓΕΣ είναι, ότι γουστάρει φοράει!
-
Και οι τρεις των Ειδικών Δυνάμεων.
http://3.bp.blogspot.com/-nfFgLtFdSIM/U ... 1600/3.jpg
@ZEUS... Του ρίξει καμμιά καμπάνα ο Α/ΓΕΕΘΑ λες....?
-
Φαντάζεσαι;
-
Πήγε και στην 95 βλέπω
Ήταν διοικητής της μεχρι 3 βδομάδες πριν φτάσω Ροδο. Τα καλύτερα και μόνο έχω ακούσει για τον νεο Α/ΓΕΣ + μεγάλος φανταροπατέρας. Τιμητικές σε επιθεωρήσεις επεφταν βροχή μου εχουν πει
Στα παιδιά που είχε μιλήσει απο τη μονάδα μου σε επισκεψη εκεί ελεγε και ξαναλεγε αφου τους εξηγησε μερικά πράγματα οτι το παν ειναι το καλό ηθικό και η καλή ψυχολογία και εκανε τα πάντα για να το καταφέρει (ειδικά ο διοικητής μου είχε να λέει ) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φαντάζεσαι;Εγω θα του την αναβα παντως.
Το τσουτσεκι πηγε με τα timberland
-
ποιος ειναι ο μεσαιος? λες και τον χτυπαγαν με τηγανι ειναι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι άρβυλα είναι αυτά που φοράει ο Α/ΓΕΣ?? Δεν μου φαίνονται για προβλεπόμενα
http://kranosgr.blogspot.fr/2014/05/80-95.htmlΟι τύποι παρακάτω τι είναι; Το μπλε μπλουζάκι με δυσκολία συγκρατεί τα μούσκουλα Και το στυλάκι τελειώς Delta Force στην έρημο...
-
Αν κρίνω από τα μούσια, ναυταίοι πρέπει να είναι.
-
λαζαριδης χ υπολοχαγος στην σαμο λοχαγος τωρα ανηκει στην μονη ε.ο της ροδου(ο τυπος καποτε που ειχα πει οτι του κοπηκε το φτερο στα ουκ)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
λαζαριδης χ υπολοχαγος στην σαμο λοχαγος τωρα ανηκει στην μονη ε.ο της ροδου(ο τυπος καποτε που ειχα πει οτι του κοπηκε το φτερο στα ουκ)Τι εννοεί το ποιητή με τα υπογραμμισμένα;
-
αμφιβια ειδικη ομαδα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
λαζαριδης χ υπολοχαγος στην σαμο λοχαγος τωρα ανηκει στην μονη ε.ο της ροδου(ο τυπος καποτε που ειχα πει οτι του κοπηκε το φτερο στα ουκ)
Τι εννοεί το ποιητή με τα υπογραμμισμένα;
εγω δεν καταλαβα τιποτα παντως ειδικα με το φτερο
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
εχει σαλεψει το μυαλο μου τα γραφω ολα μαζι και δεν βγαζω ουτε εγω νοημα
-
Η ανακοίνωση πάντως μιλάει για φαρμακονήσι.
-
αμφιβια ειδικη ομαδαΗ οποία υπάγεται πού; ΜΥΚ; Καταδρομείς; ΕΤΑ;
-
εχει σαλεψει το μυαλο μου τα γραφω ολα μαζι και δεν βγαζω ουτε εγω νοημα
Από παλιά το χες αυτό.
Θα μας εξηγήσεις τώρα τι είναι αυτό το νταμάρι; Χωρίς αρκτικόλεξα και γρίφους. -
έχω αντίστοιχο νταμάρι (αντίστοιχη διάπλαση) στη γειτονιά που είναι βατραχάνθρωπος από ότι έχω καταλάβει
και αυτός με το ζόρι κρύβει τα μούσκουλα που πετάγονται από παντού
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
έχω αντίστοιχο νταμάρι (αντίστοιχη διάπλαση) στη γειτονιά που είναι βατραχάνθρωπος από ότι έχω καταλάβεικαι αυτός με το ζόρι κρύβει τα μούσκουλα που πετάγονται από παντού
Μην γελιέσαι, παίρνει πρωτείνες και κρεατίνη
-
η δυκ τα ετα οι ομαδες Ε.Ο των αμφιβιων(ειναι οι αμφιβιοι καταδρομεις συμβατικοι και ειναι οι ε.ο που κυρια δουλεια ειναι 72 ωρες πριν να καθαρισει το σημειο αποβασης η αναλογα την αποστολη και εκκαθαριση στοχου υψηλου ρισκου κοντα στα παραλια) και δυο αλλες που δεν θυμαμαι τα ακρωνυμια εντασσονται ολες απευθειας στον ΑΓΕΣ
ο τυπος ηταν αρχηγος μιας(εκ των τριων) ομαδας Ε.Ο στην σαμο υποθετω οτι ειναι ακομη αρχηγος και στην ροδοσχετικο ασχετο ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι ολα τα βατραχια θελουν ντε και καλα να μοιαζουν σαν φορτηγο daf απορω πως διαολο εκει μεσα δεν τους λενε οτι θα εχουν αντισταση στο νερο οσο ενα τανκερ..
-
Πιστευω η καλως εννοουμενη τρελλα τους φταιει... Ενας απλος καθημερινος ανθρωπος δεν θα υπηρετουσε στα ΟΥΚ κ.λ.π
Περί Θητείας [#3]