-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
99 κσ124 και σήμερα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
99 κσ
124 και σήμερα...
O ΨΕΥΤΗΣ!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
99 κσ
124 και σήμερα...
O ΨΕΥΤΗΣ!!!
Καθόλου ψεύτης
Στο ναυτικό μας μαθαίνουν και νέες πράξεις!
(μπορώ να στο αποδείξω και κατ'ιδίαν ) -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμα δεν ειστε στις ιδιες ιλες @@ θα συναντηθειτε...Όντως!
εκτος αν βαλανε λεωφορεια..
Έβαλαν mini bus κάθε 15'.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αυτος εισαι ρε φιλε.Αν μπεις με τετοια ψυχολογια θα περασεις ζαχαρη
Με λιγο μετρο βεβαια μην γινεις κι καμπανοφατσα
Καλα, κατσε να μπει πρωτα, να δει τα πρωτα εξωγηινα (κ το λεω εγω ο ναυτης αυτο), κ θα δουμε αν θα συνεχισει με αυτη την ψυχολογια. Μακαρι βεβαια.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Λοιπον θα δουμε τι θα παιζει, χαλκιδα εχει καλα γκομενακια σιγουρα! ! ! ενα αμαξι θελουμε μονο για το πηγαινε ελα, θα δουμε τι παιζει στην αρχη και μετα θα τα κανονισουμε ολα.
Πωωω γουσταρω τρελα, και μετα σου λεει οτι τα φοιτητικα ειναι** τα πιο ανεμελα** χρονια..Στρατιωτικο. Η μονη περιοδος στη ζωη σου που πραγματικα αναγκαζεσαι να τα γραψεις ολα στα τετοια σου!
Καλά, περίμενε να μπεις και θα δεις.
Να φτιάξετε παρέες, είναι το μοναδικό πράγμα που ανεβάζει την ψυχολογία πέρα από την άδεια και την έξοδο. Δεν θα είναι δύσκολο. Και να είστε έτοιμοι να γελάσετε με τις μαλακίες που θα δείτε.
-
ωραίο καλοκαίρι προβλέπεται
γαμώ τη γραφειοκρατεία του στρατού και τα βιβλία του και τα παραπεμπτικά του και τα στεπ του1-1 θα μας πάει και με τις αδειες πολυυυ δύσκολα, θα χώνει ο ένας τον άλλον
καταταγείτε μας έλεγαν
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:ninja:
γαμώ τη γραφειοκρατεία του στρατού και τα βιβλία του και τα παραπεμπτικά του και τα στεπ του1-1 θα μας πάει και με τις αδειες πολυυυ δύσκολα, θα χώνει ο ένας τον άλλον
καταταγείτε μας έλεγαν
Το 1-1 είναι κακό;
-
Ντακότες. Ή μάλλον Αδελφές Νοσοκόμες.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
καταταγείτε μας έλεγαν
Το 1-1 είναι κακό;
Εξαρταται απο ποιου σωματος την οπτικη το βλεπεις .
-
καταταγείτε μας έλεγαν
Ρε απαράδεκτοι γιατροί που πηγαίνετε και την περνάτε ζωή και κότα!!!!! 1-1 και διαμαρτύρεσαι;;;;;
Για έλα από τα μέρη τα εδώ να σου πω πως πάει 15 μέσα και βάλε (και υπάρχουν άλλοι με πολύ χειρότερα...) και όταν πάει 3 μέσα 1 έξω να κάνουμε πάρτυ...
-
Ρε 1-1 πάει τους φαντάρους του υγειονομικού.
Το πρόβλημα με μας είναι ότι είμαστε αναντικατάστατοι και ότι αν λείψει ο ένας ο άλλος χώνεται.
Πάντως δεν έχω χαιρετήσει ακόμα κανέναν στρατιωτικά (μέχρι διοικητή στρατοπέδου) και μάλλον δεν προβλέπεται.
Αλλά πολύ χαρτούρα και αρμοδιότητες για τις οποίες δεν έχω ιδέα. -
Το πρόβλημα με μας είναι ότι είμαστε αναντικατάστατοι και ότι αν λείψει ο ένας ο άλλος χώνεται.
Πάντως δεν έχω χαιρετήσει ακόμα κανέναν στρατιωτικά (μέχρι διοικητή στρατοπέδου) και μάλλον δεν προβλέπεται.
Αλλά πολύ χαρτούρα και αρμοδιότητες για τις οποίες δεν έχω ιδέα.Ρε ...
Για τις αρμοδιότητες και να μην μάθεις... σιγά τα ωά... 1 χρόνο θα είσαι...
-
α) 1-1 ? Τι ειναι αυτο?
β) Τεταρτη τελος λεμε...
-
charmak υπαρχουν και χειροτερα.Εχω συμπληρωσει και 15 μερες συνεχομενης εφημεριας στο ΣΤΕΠ...Ασε.
Αυτο με τις αδειες ειναι προβλημα.Αναγκαστικα καποιος πρεπει να μενει πισω... -
** ΔΑΠιτης φαντάρος προκαλεί: 'Υπηρετώ στο σπίτι μου, τι μ....ς που είστε'
«Είμαι ΔΑΠ, σπουδάζω στη Νομική και ταυτόχρονα υπηρετώ τη θητεία στο σπίτι μου. Μ... που είστε»!Ο σμηνίτης ΡΘ εμφανίζεται ως ΟΝΝΕΔίτης στη Διαδικτυακή Κοινότητα Φοιτητών της Νομικής, την 1η Απριλίου του 2009 στη 1.21 το μεσημέρι, γράφοντας: «Είμαι αποσπασμένος στο Πεντάγωνο, αλλά δεν πατάω ποτέ εκεί γιατί έχω τα μέσα και υπηρετώ τη θητεία μου εικονικά. Ερχομαι κανονικά στη Νομική. Μ... που είστε. Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα !!!! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!».
Στις 3 Απριλίου ο σμηνίτης ΡΘ επανέρχεται με νέα προκλητική δήλωσή του. Απευθυνόμενος στους συμφοιτητές του, γράφει με περίσσιο θράσος: «Εσείς είστε μ... που είστε ΔΑΠ! Εγώ είμαι ΔΑΠ και ΝΔ.
Φυσικά και έχω αυτά τα πλεονεκτήματα!! Το Πεντάγωνο είναι μαζί μου! Το ξέρουν (προφανώς ότι είναι ΟΝΝΕΔίτης). Ο ...αξιωματικός υπηρεσίας είναι φίλος μου. Με ειδοποιεί πότε να μπαίνω αν είναι να έρθει κανένας αστεράκιας!».
Η ομολογία του ΔΑΠίτη σμηνίτη εξοργίζει τον συμφοιτητή του Δ.Μ., ο οποίος γράφει στον ίδιο διαδικτυακό χώρο: «Αυτά κάνει η επάρατη Δεξιά. Μαύρο στη ΝΔ και τη ΔΑΠ».
Ο ΔΑΠίτης σμηνίτης επανέρχεται την επομένη και δημοσιοποιεί το προσωπικό του e-mail, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του «όποιος θέλει ρουσφέτι στον στρατό»!!!!
Ενας άλλος φοιτητής τον ρωτάει σε ποιο έτος είναι και εκείνος απαντάει στο 3ο!
Ωστόσο, σπεύδει να τον ρωτήσει εάν εκείνος ψηφίζει ΔΑΠ!
Ταυτόχρονα του δίνει και δεύτερο e-mail για να επικοινωνούν.«Περιμένω -του γράφει- να τα λέμε για τον στρατό! Χαχαχα!!!!».
Πηγή: Έθνος
----------------------------------** -
Μλκίες. Πόσοι είναι που 'υπηρετούν' έτσι και μπορεί να είναι από Πασόκοι μέχρι και Κνίτες. Ειδικά οι Κνίτες...
Ο ...αξιωματικός υπηρεσίας είναι φίλος μου. Με ειδοποιεί πότε να μπαίνω αν είναι να έρθει κανένας αστεράκιας
Τώρα μάλιστα... Μεγάλη πρωτοτυπία...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αλλά πολύ χαρτούρα και αρμοδιότητες για τις οποίες δεν έχω ιδέα.Ρε ...
Για τις αρμοδιότητες και να μην μάθεις... σιγά τα ωά... 1 χρόνο θα είσαι...
δεν μπορείς να φανταστείς το τι ακούω στο τηλέφωνο απ τους διάφορους ανευθυνοϋπεύθυνους
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
** ΔΑΠιτης φαντάρος προκαλεί: 'Υπηρετώ στο σπίτι μου, τι μ....ς που είστε'
«Είμαι ΔΑΠ, σπουδάζω στη Νομική και ταυτόχρονα υπηρετώ τη θητεία στο σπίτι μου. Μ... που είστε»!**Δυστυχώς αυτό το τυπάκι θα είναι σε 10-20 χρόνια υπουργός αυτής της χώρας.
-
Κι έλεγα, κάτι έχω ξεχάσει να κάνω σ' αυτή τη ζωή.... κάτι έχω ξεχάσει...
Ε, να που μου το θύμισαν ! Από -επόμενη- Δευτέρα
Περί Θητείας [#3]