-
''παρε αν θες το βλημα στο σπιτι'' με τις ευλογιες του αρχιφυλακα.......
κατι δεν παει καλα... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
χαχαχα. πως το εβγαλες εξω το βλημα ρε σι? εγω ηθελα να παρω ενα πυραυλο (amraam ισως ηταν, μου ειχανε πει
τι πυραυλος ειναι αλλα δε θυμαμαι) που ειχαμε στη μοιρα μεσα σε τζαμι.καταλαβαινεις τι βλακεια ειπες?
οχι. για τον πυραυλο λες? δε θυμαμαι τι πυραυλος ηταν. αν θες εξηγησε μου ομως να καταλαβω.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
χαχαχα. πως το εβγαλες εξω το βλημα ρε σι? εγω ηθελα να παρω ενα πυραυλο (amraam ισως ηταν, μου ειχανε πει
τι πυραυλος ειναι αλλα δε θυμαμαι) που ειχαμε στη μοιρα μεσα σε τζαμι.καταλαβαινεις τι βλακεια ειπες?
οχι. για τον πυραυλο λες? δε θυμαμαι τι πυραυλος ηταν. αν θες εξηγησε μου ομως να καταλαβω.
ισως καταλαβεις τωρα -
οκ, σωστος. αυτος ειναι ο amraam. αυτος που ειχανε στο τζαμι ηταν πολυ πιο μικρος.
-
Οι Ελβετοί ψήφισαν σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της διατήρησης της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, σύμφωνα με μια προβολή των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος την οποία έκανε το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων GFS της Βέρνης για λογαριασμό του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου RTS.
Το 73% των ψηφισάντων, σύμφωνα με την προβολή αυτή, είπαν όχι στην πρόταση της Ομάδας για μια Ελβετία Χωρίς Στρατό (GSsA), η οποία σχηματίσθηκε κυρίως από σοσιαλιστές, Πράσινους και φεμινίστριες.
Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/275829/aporrifth ... z2fcwAQcXM
Εδώ τι θα έβγαινε άραγε σε ανάλογο δημοψήφισμα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εδώ τι θα έβγαινε άραγε σε ανάλογο δημοψήφισμα;
εδώ δε θα ψήφιζε κανείς όχι γιατί θα έλειπαν στο εξωτερικό
πάντως το ότι η ελβετία διατηρεί στρατό είναι γελοίο, τι ανάγκη έχουν αυτοί; όσο συνεχίζουν να είναι μεγαλοτραπεζίτες δεν τους αγγίζει κανείς
-
εκτός φυσικά από το χρήμα που θα κινεί ο στρατός και εκεί, οι ελβετοι είναι κάργα πολεμική φυλή
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εκτός φυσικά από το χρήμα που θα κινεί ο στρατός και εκεί, οι ελβετοι είναι κάργα πολεμική φυλήΝαι, αυτοι και οι Σπαρτιατες. Χαχαχα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
εκτός φυσικά από το χρήμα που θα κινεί ο στρατός και εκεί, οι ελβετοι είναι κάργα πολεμική φυλή
Ναι, αυτοι και οι Σπαρτιατες. Χαχαχα.
τωρα που ειπες για σπαρτιατες ειδα ενα γαματο cosplay
([spoiler:hulm6ruk]ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ[/spoiler:hulm6ruk])
-
.....
Εδώ τι θα έβγαινε άραγε σε ανάλογο δημοψήφισμα;πιστευω πως το αποτελεσμα θα ηταν λιγο πιο..εντυπωσιακο απ' οτι θα περιμεναμε.
οτι δηλαδη ναι μεν θα ηταν πλειοψηφικα υπερ, αλλα με μικρη διαφορα εναντι της καταργησης.
και ηλικιακα να το παρεις, οσο περνανε τα χρονια μενουν πισω οι λιγοτερο...φανατικοι!το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι θα εδινε εξτρα τροφη στην ΧΑ...
-
Σορρυ για την αργοπορημενη απαντηση αλλα ειχαμε τα 'συζυγικα' μας καθηκοντα ελεω Σ/Κ ... και μιας ημερας παντοφλα επειδη επεμενα πως μισο κρεμμυδι που τσακισα δε μυριζε Δε γαμεις...
Λοιπον, η 'βολιδα' ... ειναι η κατωθι:
[spoiler:1lge82zd][/spoiler:1lge82zd]
Βγηκε κανονικα απο το στρατοπεδο, σε σακιδιο πλατης.
Λιγο ζορι κατα την οδηγηση με τη μηχανη αλλα ολα καλα. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Σορρυ για την αργοπορημενη απαντηση αλλα ειχαμε τα 'συζυγικα' μας καθηκοντα ελεω Σ/Κ ... και μιας ημερας παντοφλα επειδη επεμενα πως μισο κρεμμυδι που τσακισα δε μυριζε Δε γαμεις...Λοιπον, η 'βολιδα' ... ειναι η κατωθι:
[spoiler:376kz6ey][/spoiler:376kz6ey]
Βγηκε κανονικα απο το στρατοπεδο, σε σακιδιο πλατης.
Λιγο ζορι κατα την οδηγηση με τη μηχανη αλλα ολα καλα.Για ριχτη απο το μπαλκονι μια, να δουμε πως θα κανει
-
Απο ισογειο στο 1μιισι μετρο;
-
Προφανώς είναι ανενεργό αν όχι ψεύτικο (mock up).
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
.....
Εδώ τι θα έβγαινε άραγε σε ανάλογο δημοψήφισμα;πιστευω πως το αποτελεσμα θα ηταν λιγο πιο..εντυπωσιακο απ' οτι θα περιμεναμε.
οτι δηλαδη ναι μεν θα ηταν πλειοψηφικα υπερ, αλλα με μικρη διαφορα εναντι της καταργησης.
και ηλικιακα να το παρεις, οσο περνανε τα χρονια μενουν πισω οι λιγοτερο...φανατικοι!το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι θα εδινε εξτρα τροφη στην ΧΑ...
Τώρα συγκρίνουμε θητεία στον ΕΣ με τον Ελβετικό; Θα γελάει καο δικαίως ο tryphon
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Τι κάνουν οι Ελβετοί, ξέρουμε;
Μπιφτέκια κάνουν;
-
Fondue το λένε εκεί
-
Ναι, αυτοι και οι Σπαρτιατες. Χαχαχα.
Για Φρουρους Βατικανου εχει ακουσει κανεις???
-
Ναι. Αστείοι τύποι με δόρατα και στολές παλιάτσων. Έλεος τώρα με τους Ελβετούς δηλαδή.
-
Πες τα ρε ΔΙΑ!
Περί Θητείας [#3]