-
Ζώα όλοι αυτοί που πάνε γήπεδο και έχουν την απαίτηση να παρκάρουν δίπλα στις πόρτες του γηπέδου (στην συγκεκριμένη περίπτωση ΟΑΚΑ) χωρίς να νοιάζονται για το πρόβλημα που δημιουργούν στον κόσμο κατά την έξοδο από το γήπεδο, καθώς έτσι όπως τα αφήνουν ουσιαστικά δημιουργούν καταστάσεις απίστευτης συμφόρισης που είανι άκρως επικίνδυνες όταν υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος.......
Τέλος πάντων, καλή επίσκεψη στους φαναρτζήδες....
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ζωον ενας με ενα Subaru Forester μπορντω με αρ.κυκλ ΑΖΡ ή Β* 5280 που περασε με καραμπινατο κοκκινο μεταξυ Πλ.Συνταγματος-Φιλλεληνων και παραλιγο να χτυπησει μια μητερα με το παιδι της που περναγαν τη διαβαση καθως και καμποσους τουριστες!
*Μου διαφευγει το τριτο γραμμα της πινακιδας!Αχαϊτης μαλλον ΑΖΒ.
-
Ζωαρα με σκουροχρωμο Jeep και αριθμο κυκλοφοριας ΧΑΡ 6 _ _ 5
Ειμαι σταματημενος σε φαναρι με τον στοκο απο πισω μου για καμια 15αρια δευτερολεπτα.
Ξαφνικα τρανταζομαι ολοκληρος, καθως το ζωο για καποιον λογο επεσε πανω μου. Μπορει
να του εφυγε το ποδι απο τον συμπλεκτη, η να ηταν αυτοματο και να του εφυγε το ποδι απο
το φρενο. Μετα απο 1-2' αναβει πρασινο το φαναρι, αναβω αλαρμ και σταματαω δεξια λιγο
παρακατω. Το ζωο ομως δεν εκανε τον κοπο ... πολυ πιθανον να μην καταλαβε καν πως με
ακουμπησε. Ειχα κατεβει ηδη απο το αυτοκινητο για να δω αν μου εχει κανει ζημια, οταν
συνειδητοποιησα πως δεν σκοπευε να σταματησει ο τριμ@λακας. Μπηκα παλι στο αυτοκινητο
και κινηθηκα σβελτα μπας και τον προλαβω, αλλα ο τυπος την ειχε κανει απο καποιο στενο.Τι να πει κανεις ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ζωαρα με σκουροχρωμο Jeep και αριθμο κυκλοφοριας ΧΑΡ 6 _ _ 5Ειμαι σταματημενος σε φαναρι με τον στοκο απο πισω μου για καμια 15αρια δευτερολεπτα.
Ξαφνικα τρανταζομαι ολοκληρος, καθως το ζωο για καποιον λογο επεσε πανω μου. Μπορει
να του εφυγε το ποδι απο τον συμπλεκτη, η να ηταν αυτοματο και να του εφυγε το ποδι απο
το φρενο. Μετα απο 1-2' αναβει πρασινο το φαναρι, αναβω αλαρμ και σταματαω δεξια λιγο
παρακατω. Το ζωο ομως δεν εκανε τον κοπο ... πολυ πιθανον να μην καταλαβε καν πως με
ακουμπησε. Ειχα κατεβει ηδη απο το αυτοκινητο για να δω αν μου εχει κανει ζημια, οταν
συνειδητοποιησα πως δεν σκοπευε να σταματησει ο τριμ@λακας. Μπηκα παλι στο αυτοκινητο
και κινηθηκα σβελτα μπας και τον προλαβω, αλλα ο τυπος την ειχε κανει απο καποιο στενο.Τι να πει κανεις ;
Μου έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Είμαι σταματημένος με το Land Rover σε φανάρι και η μπροστινή μου αφήνει το πόδι από το φρένο και το αυτοκίνητο της άρχισε να γλυστράει πρς τα πίσω. Τι κόρνες πατούσα, τι φώτα έπαιζα... τίποτα αυτή. Τελικά ο προφυλακτήρας της κατέληξε στο σιδερένιο bull bar του Disco. Τότε βγαίνει έξω και μου λέει: 'Γιατί με ακουμπήσατε κύριε;'. Ειλικρινά δεν ήξερα αν έπρεπε να την βρίσω ή να γελάσω... για αυτό τα έκανα και τα δύο...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το περιστατικό με το γατάκι μου θύμισε κάτι αντίστοιχο.
Πριν από καιρό όταν περνώντας βράδυ κάτω από την ανισόπεδη Λ. Μεσογείων-Κατεχάκη είδα ένα γατάκι (max 1 μηνός) στην άκρη του δρόμου να δείχνει χαμένο. Σταμάτησα το αυτοκίνητο μπροστά στο Σωτηρία και έτρεξα πίσω μπας και το προλάβω. Μόλις έφτασα πεζός το είδα που είχε διασχίσει το ένα ρεύμα και είχε ανέβει πάνω στη διαχωριστική νησίδα. Το γατί δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον, δεν άκουγε τίποτα και κανέναν και περπατούσε ενστικτωδώς προς κάθε κατεύθυνση. Ως εκ θαύματος, ο δρόμος αδειάζει και πλησιάζω για να το πιάσω ενώ αυτό είχε αρχίσει να κατεβαίνει από τη διαχωριστική. Γυρνάω και κοιτάω από μακρυά ένα αυτοκίνητο να έρχεται με σχετικά χαμηλή ταχύτητα (~60) ανεβαίνω στη διαχωριστική και του κάνω νόημα (χοροπηδώντας) να σταματήσει, δείχνοντάς του το γατί. Κι ενώ το ζώο είναι μόνο του στο δρόμο (δεν ακολουθούσε κανείς), ούτε καν έκοψε ταχύτητα και ούτε καν προσπάθησε να αποφύγει το γατί
Η συνέχεια δεν είναι καθόλου ευχάριστη και ο υπάνθρωπος το έκανε επίτηδεςο ξεφτιλας που να μην του ξαν@σηκωθει ποτε
κ πολλοι κωλοταριφες χτυπανε επιτηδες γατες κ σκυλους στο δρομο
-
Σιγα μην κοιταξει ο ομαρ ταριφ τις γατες κ τους σκυλους . Εδω εχω μπει σε ταριφα που στην κουβεντα πανω μου αποκαλυψε οτι ενιοτε φρεναρει αποτομα για να φτιαξει το πισω μερος του ταξι (που ηταν γεματο χτυπηματα) ο εκαστοτε που βρισκεται απο πισω του.
-
Ζώο-πρωτόζωο ετοιμάζεται αφού εχει διπλοπαρκάρει να ανοίξει την πόρτα στο δρόμο προς τον εσταυρωμένο στο αιγάλεω.. Εχει ανοίξει 10 πόντους την πόρτα και εχει γυρίσει το κεφάλι και με βλέπει κανονικά. Τον βλέπω και εγώ και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι οτι αρχίζει να ανοίγει την πόρτα και θα του την ξηλώσω. Με αντανακλαστικά ayrton senna κάνω την αποφυγή και κόβω(ούτε με 20 δεν πήγαινα) καθώς εχει σταματήσει ο μπροστινός μπροστά που έχει φανάρι. Δεν πρόλαβα να πώ 'κοίτα τον μαλακα' ενώ ετοιμάζομαι να σταματήσω και ακούω δυο γκντουπ στην δεξιά πλευρά πίσω... Η πρώτη μου σκέψη ήταν οτι κατι πάτησα εφόσον τον είχα αποφύγει και είχα θεωρήσει οτι με είδε οταν άνοιξε την πόρτα. Κι όμως! Ηταν τοσο ζώο που άνοιξε την πόρτα τέρμα και μου έκανε ενα γδάρσιμο(έφυγε το χρώμα τελείως) 2 εκατοστών ακριβώς πάνω απ'την πίσω ρόδα. Δεν είναι οτι έγινε κάποια τρελή ζημιά, αλλά ήταν τόσο ηλίθιο αυτό που έγινε που πραγματικά εκτός του οτι μου χάλασε την διάθεση ολη μέρα, έφαγα ποση ώρα για να σκεφτώ πως τα κατάφερε! Εχω κάνει μόνος μου αυτούς τους 5 μήνες που εχω το IQ οτι μαλ***α μπορεί να φανταστεί κανείς, μέχρι και στις 2 ρόδες το έχω σηκώσει Το αποτέλεσμα είναι ενα χτυπηματάκι απο πέτρα στην εθνική στο καπό. Η δικαιολογία του ξέχασα να πώ ήταν πως την πόρτα την πήρε ο αέρας(Δεν κουνιόταν φύλλο εν τω μεταξύ, πραγματική άπνοια- 0 μποφόρ )
-
Όσον αφορά τις γάτες,δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω δει γάτα πατημένη στο δρόμο...
-
Ζώο ο οδηγός του Audi A4 με πινακίδα NHN - ΧΧΧΧ που οδηγούσε στην ΕΟ με κατεύθυνση Θεσ/κη με σβηστά φώτα τη στιγμή που γινόταν πανικός από βροχή. Είχε μάλιστα τόση κίνηση που η αριστερή πήγαινε με μέγιστο 110Kmh. Ο γρήγορος πήγαινε μία στην αριστερή, μία στην μεσαία, και μία κάπου ενδιάμεσα μη χρησιμοποιώντας ποτέ του φλας (γενικά τα ηλεκτρικά του Α4 λες και ήταν off, αν και προφανώς αυτός ήταν off ). Φτάνοντας στο φανάρι Καλοχωρίου, κάνω φλας δεξί, μπαίνω στη μεσαία και φρενάρω επειδή έχει μεγάλη ουρά με σταματημένα. Έλα όμως που ο 'γρήγορος' καραγκίόζης ήθελε να με περάσει από την μεσαία, αλλαξε μαζί μου λωρίδα -εννοείται χωρίς φλας- και μόλις φρέναρα παραλίγο να σκάσει πάνω μου (γιατί φυσικά το ζώο δεν είχε προσέξει την ουρά των σταματημένων στο φανάρι ). Τελευταία στιγμή το έστριψε αριστερά -ευτυχώς που δεν ερχόταν κανείς-, σταμάτησε δίπλα μου και μου την είπε και από πάνω ο μπαμπουίνος! Πρέπει να του έφτασε το σκ@τό στην κάλτσα, γιατί από το φρενάρισμα του φύγαν ακόμη και τα κρεματζάλια που είχε στον εσωτερικό καθρέφτη. Έπρεπε να με κοπανήσει, να πληρώσει μήπως και μάθει να συμπεριφέρεται το ζώο.
-
Μεγάλη προσοχή στου δρόμους και υπομονή. relax παιδιά relax μπας και την βγάλουμε καθαρή
-
ειναι εντυπωσιακο και αηδιαστικο ποση διαφορα εχει η συμπεριφορα των αντιπροσωπειων οταν θελουν να σου πουλησουν αυτοκινητο vs οταν θελεις εσυ να τους πουλησεις το δικο σου.
οταν θελουν να σου πουλησουν αυτοι, ο πωλητης ειναι ευγενικοτατος, σου γλειφει τα παπουτσια, σε κανει να αισθανεσαι λορδος.
οταν πας να τους πουλησεις εσυ το δικο σου, σου στελνουν το μαντροσκυλο τον εκτιμητη, αγενεστατη συμπεριφορα λες και μιλαει σε τουρκογυφτο πωλητη χαλιων, σου βγαζει και το αμαξι οτι ειναι χρεπι, εντελως για τα μπαζα και σου πεταει και μια τιμη ξεφτιλα που καλυτερα να το χαριζες σε εναν φτωχο τζαμπα παρα να το πουλησεις σ αυτους.
τωρα γυρισαμε με ενα φιλο που θελει να πουλησει το αμαξι του μερικες αντιπροσωπειες και μας εκανε εντυπωση η αηδια τους.
εννοειται μα εννοειται οτι πλεον καλυτερα να το φουνταρει στη θαλασσα με ενα τουβλο στο γκαζι παρα να το πουλησει σ αυτα τα λαμογια. -
Ο χρήστης OutOfTheBox έγραψε:
εννοειται οτι πλεον καλυτερα να το φουνταρει στη θαλασσα με ενα τουβλο στο γκαζι παρα να το πουλησει σ αυτα τα λαμογια.Μη ρυπαίνετε τις θάλασσες! Το αμάξι να το πουλήσει σε ιδιώτη (υπομονή θέλει) και το τούβλο ας το κρατήσει για τη βιτρίνα της αντιπροσωπείας...
Ζώο σήμερα το μεσημέρι ένας μπάρμπας 55-65 που είχε παρατήσει ασημί Ε34 με γερμανικές πινακίδες ακριβώς πάνω στην αριστερή στροφή μετά το ταχυδρομείο της Καλαμαριάς. Ένα supermini θα χωρούσε να στρίψει με 2-3 μανούβρες, η μαούνα που οδηγούσα όμως (το Avensis ντε) κόλλησε για τα καλά. Άρχισα να κορνάρω και μετά από 1-2 λεπτά βγήκε ο μπάμιας με το πάσο του για να κάνει πίσω να περάσω (ευτυχώς που δεν είχε έρθει λεωφορείο στη Πασσαλίδη γιατί θα κολλούσε και αυτό πίσω μου). Τον έκραξα, απαξίωσε να απαντήσει. 15 μέτρα πιο κάτω είχε κανονική θέση -πάντα έχει- όπου πάρκαρα κι εγώ.
Αλλά βέβαια, βρίσκουν και τα κάνουν. Αν είχε παρατήσει το αμάξι έτσι στη Γερμανία, θα του το σήκωνε ελικόπτερο σε 90 sec... -
Λεωφορείο ακορντεόν πήρε παραμάζωμα με το πλάι μεγάλη/παλιά αλλά καλοστεκούμενη debadged BMW που ήταν παρκαρισμένη με αλαρμ κάθετα προς το πεζοδρόμιο- μισή στη δεξιά λωρίδα στην πλατεία Καραΐσκάκη, μπορστά από hotel stanley.
Δεν είχε τραγικά πολύ κίνηση, το λεωφ πήγαινε πολύ αργα όμως δεν του έβγαινε ο ελιγμός και έτσι ο κώλος της ΒΜW βρέθηκε 1 μέτρο πιο πέρα. -
Εμ και ο BMWδακιας πρεπει να ειχε θρασσος να το αφηνει ετσι διπλα ακριβως στην γενικη αστυνομικη διευθυνση τροχαιας Αττικης....Καλα γενικα η περιξ περιοχη ειναι τραγικη οσον αφορα αυτον τον τομεα...
-
Οι οδηγοί των αστικών τι κυρώσεις έχουν για αυτά τα περιστατικά;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
εννοειται οτι πλεον καλυτερα να το φουνταρει στη θαλασσα με ενα τουβλο στο γκαζι παρα να το πουλησει σ αυτα τα λαμογια.
και το τούβλο ας το κρατήσει για τη βιτρίνα της αντιπροσωπείας...
Γι' αυτό που λες, προτείνω καλύτερα μολότοφ και αν θέλει κάποια συγκεκριμένη, έχω κάτι στο μυαλό μου...
Λεωφορείο ακορντεόν πήρε παραμάζωμα με το πλάι μεγάλη/παλιά αλλά καλοστεκούμενη debadged BMW που ήταν παρκαρισμένη με αλαρμ κάθετα προς το πεζοδρόμιο- μισή στη δεξιά λωρίδα στην πλατεία Καραΐσκάκη, μπορστά από hotel stanley.
Δεν είχε τραγικά πολύ κίνηση, το λεωφ πήγαινε πολύ αργα όμως δεν του έβγαινε ο ελιγμός και έτσι ο κώλος της ΒΜW βρέθηκε 1 μέτρο πιο πέρα.Είμαι ο μόνος που αισθάνομαι μία ικανοποίηση;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
εννοειται οτι πλεον καλυτερα να το φουνταρει στη θαλασσα με ενα τουβλο στο γκαζι παρα να το πουλησει σ αυτα τα λαμογια.
και το τούβλο ας το κρατήσει για τη βιτρίνα της αντιπροσωπείας...
Γι' αυτό που λες, προτείνω καλύτερα μολότοφ και αν θέλει κάποια συγκεκριμένη, έχω κάτι στο μυαλό μου...
Δεν είχε τραγικά πολύ κίνηση, το λεωφ πήγαινε πολύ αργα όμως δεν του έβγαινε ο ελιγμός και έτσι ο κώλος της ΒΜW βρέθηκε 1 μέτρο πιο πέρα.Είμαι ο μόνος που αισθάνομαι μία ικανοποίηση;;;;
+1000
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Όχι, είμαστε μαζί σου
-
Ζώο με το ΙΚΡ 2316 ανοιχτόχρωμο toyota auris μπορεί να κινδύνευσες από το κλείσιμο του ασημί golf (λέμε τώρα πιο πολύ το κορνάρισμα σου ήταν...) αλλά:
- δεν κλείνεις την Ούλωφ Πάλμε επί 5 λεπτά για να κάνεις τον μάγκα στον οδηγό του, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία τη δικιά μας, των μοτοσικλετιστών αλλά και των πεζών και όλα αυτά υπό βροχή.
- δεν γράφεις στο παπ@ρι σου όλους όσους σου κορνάρουν γιατί βιάζονται και δεν είναι αργόσχολοι όπως εσύ, που είδες τον δρόμο αρένα.
- δεν προσπαθείς να δημιουργήσεις ατύχημα με το golf όταν ο οδηγός του ορθά καταλαβαίνει πόσο καθυστερημένος πίθηκος είσαι και προσπαθεί να φύγει, ενώ εσύ τον κλείνεις.
- δεν τα κάνεις όλα τα παραπάνω μπροστά στη γυναίκα σου και στο 3-5 χρονών παιδί σου (το οποίο έπαιζε και στα πίσω καθίσματα ανέμελο, χωρίς φυσικά να είναι δεμένο)
- και όταν σε περάσαμε (ασημί chevrolet) κοιτούσες περίεργα (έπρεπε να περιμένουμε να μλκιστείς με την ησυχία σου και να μην κορνάρουμε?) αλλά δεν πούλησες και σε εμάς μαγκιά (επειδή ήμασταν 4 άραγε??)
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Οδηγός Τρόλεϋ, στην διαδρομή Σύνταγμα - Πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι, μιλούσε συνεχώς στο κινητό (4 κλήσεις έκανε ο αθεόφοβος). Οδηγούσε με το ένα χέρι ή και χωρίς χέρια , αφού συμβουλευόταν και κάποιο έγγραφο που ακουμπούσε πάνω στο τιμόνι... Ξέχασε να σταματήσει και σε μια στάση και σταμάτησε αφού τον έκραξαν, καμιά εκατοστή μέτρα πιο μετά
Προφανώς και δεν πήρε χαμπάρι οτι τον φωτογράφισα, μέσα από τους καθρέφτες του τρόλεϋ...
Τι του κάνεις τώρα ???Για να μην γράφουμε μόνο για τα χάλια των ΜΜΜ, οφείλω να ενημερώσω πως το θέμα είχε συνέχεια :
Αφού έκανα αναφορά του γεγονότος μέσω του site του ΗΛΠΑΠ , έλαβα σήμερα απάντηση μέσω email. Στην απάντηση, αφού με ευχαριστούν για την επικοινωνία και εκφράζουν την λύπη τους για το συμβάν, με ενημερώνουν πως ο οδηγός έχει κληθεί σε γραπτή απολογία στα πλαίσια του πειθαρχικού ελέγχου που έχει διαταχθεί για το περιστατικό.
Κάτι φαίνεται πως λειτουργεί σωστά εκεί έξω τελικά ....
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]