-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μαζί σου!
Αλλά φίλε μου, και οι δύο από Πειραιά είμαστε και ξέρουμε τί γίνεται από τους 'παπάκουλες' μέσα στα στενά... κάθε μέρα θα έπρεπε να πλακωνόμαστε και στο ξύλο...και δεν έχω καμία όρεξη... κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη, δεν θα βιάζομαι και θα είναι τα νεύρα μου τσατάλια... θα έχουμε κλάματα... πολλά κλάματα!Σαφώς δεν μπορείς να έχεις πάντα την όρεξη. Όσο για το θέμα 'πάω στην αντίθετη λωρίδα' ένα όνομα: Γρ. Λαμπράκη..
Εκεί ΔΕΝ το κουνάω από την θέση μου! Αν ο 'παπάκουλας' θέλει την σωματική του ακεραιώτητα...να τσακιστεί να βρεί χώρο να μπεί στην λωρίδα του!
-
Μολις γυρισα απο Μαραθωνος, ειχα παει για μπανακι
Λοιπον, ας σχολιασουμε τα παρακατω
-Απο που και ως που, επειδη ειναι ΣΚ και ο αλλος παει για αναψυχη, πρεπει να ξεχασει τους κανονες του Κ.Ο.Κ., και ποιος του ειπε οτι επειδη αυτος θελει να ρεμβασει στην αριστερη λωριδα, θα πρεπει ΟΛΟΙ οι αλλοι απο πισω να εχουν την ορεξη του?
-Απο που και ως που το αυτοκινητο/οχημα κανει τον οδηγο?Οτι οχημα και να παρεις, αν εισαι κουλαδι, κουλαδι θα παραμεινεις.Ξερει (εκεινος) γιατι το λεω αυτο...
-Ηλιθιο υπερζωον με beverly, ειχε πιασει την αριστερη λωριδα και οταν αναβε φαναρι(στα 300 μετρα), αφηνε το τιμονι και ανοιγε τα χερια του σαν αεροπλανο, με αποτελεσμα το σκουτερ να κοβει, και εγω να πλακωνομαι στα φρενα
Το εκανε σε 3 διαφορετικα φαναρια, δεν θα το κανει για πολυ ακομα, υπαρχουν πολλοι παπουδες στον δρομο με αντανακλαστικα dial up συνδεσης-Μπορει να εσκασες 20.000€ για την R1200GS Adventure, αλλα δεν παυεις ουτε εσυ να εισαι κουλαδι, και εσυ ξερεις γιατι το λεω
Αυτα μονο...θυμαμαι, αλλιως γινανε πολλα περισσοτερα
-
κανουν μπανιο και οι μαιμουδες;
-
Ο χρήστης After έγραψε:
-Ηλιθιο υπερζωον με beverly, ειχε πιασει την αριστερη λωριδα και οταν αναβε φαναρι(στα 300 μετρα), αφηνε το τιμονι και ανοιγε τα χερια του σαν αεροπλανο, με αποτελεσμα το σκουτερ να κοβει, και εγω να πλακωνομαι στα φρενα
Το εκανε σε 3 διαφορετικα φαναρια, δεν θα το κανει για πολυ ακομα, υπαρχουν πολλοι παπουδες στον δρομο με αντανακλαστικα dial up συνδεσης -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το εκανε σε 3 διαφορετικα φαναρια, δεν θα το κανει για πολυ ακομα, υπαρχουν πολλοι παπουδες στον δρομο με αντανακλαστικα dial up συνδεσηςΠαρόμοιο ζώο εχθές με Beverly στην Α.Ο εγώ ήμουν στη μεσαία με το Golf και πήγαινα με 120, αυτός με τον φίλο του πίσω με πέρασε τουλάχιστον με 140 ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ!!!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
υπαρχουν πολλοι παπουδες στον δρομο με αντανακλαστικα dial up συνδεσηςΠαρόμοιο ζώο εχθές με Beverly στην Α.Ο εγώ ήμουν στη μεσαία με το Golf και πήγαινα με 120, αυτός με τον φίλο του πίσω με πέρασε τουλάχιστον με 140 ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ!!!
...ξεφυγε απο την στατιστικη
-
Σσσσσσσσσσστ...κυκλοφορούνε και δαύτοι...
(κι αμα σας τσακώσουν, μπορεί και να μετατρέψουν το 4τροχό σας σε 2τροχο μέσα σε 3 δεύτερα ) -
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όσο για το δεύτερο κράνος, είναι απλά ηλίθιο να ανεβαίνει κάποιος σε δίκυκλο χωρίς να φοράει κράνος (σωστά δεμένο). Δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά αν οδηγεί ή κάθεται πίσω. Εγώ ομολογώ ότι έχω μεταφέρει γυναίκα μέσα στη πόλη χωρίς να φοράει κράνος και σε όλη τη διαδρομή ήμουν καθώς σκεφτόμουν το παιδί της. Ποτέ ξανά!
Επίσης, καλά να πάθω που μπλέκω με milf...Eπίσης ηλίθιο είναι σαν αυτούς που έβλεπα σήμερα με την ζέστη πάνω σε μηχανές και παπάκια να φοράνε σορτς και κοντομάνικα. Ειδικά μία από πίσω φόραγε και αμάνικο με σανδάλι. Να δω όταν θα πέσει στην καυτή άσφαλτο των 60-70 βαθμών πως θα γίνει από τα εγκαύματα μετά τα δεδομένα σπασίματα βέβαια.
-
Πρωτοφανές περιστατικό μεταξύ οδηγών
*
Άγριος ξυλοδαρμός, για ασήμαντη αφορμή, στο Ντράφι, το απόγευμα.
Οδηγός ΙΧ, που προσπάθησε να απεγκλωβιστεί από μποτιλιασμένο δρόμο, δέχθηκε λεκτική επίθεση από γυναίκα οδηγό άλλου αυτοκίνητου.
Η γυναίκα μέσω του κινητού της κάλεσε έναν άνδρα ο οποίος εμφανίσθηκε μετά από λίγα λεπτά και άρχισε να χτυπάει τον οδηγό του αυτοκίνητου.
Το περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο αυτόπτης μάρτυρας, χάρη στην επέμβαση του οποίου έληξε το σοβαρό επεισόδιο.
Ο οδηγός του αυτοκίνητου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Παρόλο τον τραυματισμό του κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Τροχαίας.
Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο. *Και απόσπασμα από το βίντεο: http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=102755
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η γυναίκα μέσω του κινητού της κάλεσε έναν άνδρα ο οποίος εμφανίσθηκε μετά από λίγα λεπτά και άρχισε να χτυπάει τον οδηγό του αυτοκίνητου.
Παρόλο τον τραυματισμό του κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Τροχαίας.
Μάλλον έπεσε πάνω σε 'κυρία' της υψηλής 'νυχτερινής' κοινωνίας, εξ' ου και το ξύλο που έπεσε και η μη καταγεγραμμένη πινακίδα...
-
κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Τροχαίας.
Δηλαδη το αυτοκινητο κατεβηκε απο τον Αρη;;;
Εχει τυχει πριν απο περιπου 10 χρονια να χτυπησουμε (οδηγουσε η μητερα μου) με αλλο αυτοκινητο που οδηγουσε αμφιβολου ηθικης θηλεο. Σε ελαχιστα λεπτα ενεφανισθη αρσενικο, ντουλαποειδων διαστασεων, με αντιστοιχων διστασεων wrangler, και ισχυριζοταν οτι εχει ολα τα 'μαγαζα' της παραλιας. Εννοειται διπλωμα της κυριας, χαρτια του αυτοκινητου δεν ειδαμε ποτε, χρονος να περιμενουμε την τροχαια δεν υπηρχε, οποτε ολα εμειναν στον αερα να τα βρουν οι ασφαλιστικες. Οταν ενημερωθηκαμε απο την ασφαλιστικη οτι δικαιοθηκαμε στο δικαστηριο, μαθαμε οτι αυτος ηταν ο ταδε νυκτοβιος ο οποιος ειχε διαπερασθει απο σφαιρες μερικες μερες πριν...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Παρόλο τον τραυματισμό του κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Τροχαίας.
Μάλλον έπεσε πάνω σε 'κυρία' της υψηλής 'νυχτερινής' κοινωνίας, εξ' ου και το ξύλο που έπεσε και η μη καταγεγραμμένη πινακίδα...
κάπου εκει τριγύρω θα μένει! Αυτή θέλει μια ομαδική 'επίσκεψη'
-
Παρόμοιο περιστατικό σάββατο βράδυ. Είμαι στο τέλος της Πέτρου Ράλλη από πλευρά ρέντη έτοιμος να πιάσω κηφισό όταν ξάφνου βλέπω ένα γκρι cooper s με αλάρμ στη μεσαία λωρίδα ακινητοποιημένο. Σκέφτηκα ότι κάτι θα έπαθε. Ξάφνου κατεβαίνουν τσαμπουκαλεμένοι 2 30άρηδες και προχωρούσαν στο δρόμο προς τα πίσω. Ο ένας μιλούσε στο κινητό. Στην άλλη γραμμή ήταν ο οδηγός του λεωφορείου (εκτός υπηρεσίας) που ακολουθούσε λίγο πιο πίσω. Σταματάει δίπλα μου το λεωφορείο γιατί ήταν μέσα στη μέση του δρόμου ο ένας από τους 2 ενώ ταυτόχρονα του χτυπάγανε τα τζάμια και του φωνάζανε άνοιξε μας ρε 'διαφορα επιθέτα'. Το τι είχε γίνει άγνωστο... Πολύ αντρίκιο 2 άτομα να πλακώσουν έναν...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πρωτοφανές περιστατικό μεταξύ οδηγών
*
Άγριος ξυλοδαρμός, για ασήμαντη αφορμή, στο Ντράφι, το απόγευμα.
Οδηγός ΙΧ, που προσπάθησε να απεγκλωβιστεί από μποτιλιασμένο δρόμο, δέχθηκε λεκτική επίθεση από γυναίκα οδηγό άλλου αυτοκίνητου.
Το περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο αυτόπτης μάρτυρας, χάρη στην επέμβαση του οποίου έληξε το σοβαρό επεισόδιο.
Ο οδηγός του αυτοκίνητου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Παρόλο τον τραυματισμό του κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Τροχαίας.
Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο. *Και απόσπασμα από το βίντεο: http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=102755
κατά τα άλλα δεν χτυπάμε τις γυναίκες ποτέ! Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικές ...
-
Λέμε για ζώα, ζώα, ζώα -με άλλα λόγια 'οδηγούς' ανεύθυνους, που αδιαφορούν για πεζούς, αυτοκίνητα, κανόνες, σήματα, φανάρια....Αλλά, ΙΜΗΟ, στην κορυφή της ζωικής πυραμίδας παραμένουν αυτοί που δε λογαριάζουν ούτε τα ίδια τους τα παιδιά.. Στην -κακή- φωτό, παρουσιάζεται ένα λαμπρό παράδειγμα αυτού του είδους του ζωϊκού βασιλείου.
Το κεφαλάκι που μισοφαίνεται ανήκει στον 'αερόσακκο' που κρατάει ευλαβικά η μαμά στην αγκαλιά της. Η δε 'πλαφονιέρα' του οχήματος είναι αναμμένη, διότι ο ευστοργος πατήρ εκείνη τη στιγμή κάτι έψαχνε. Νόμιζα ότι ήταν το κινητό του, αλλά τελικά έψαχνε αναπτήρα για το τσιγάρο του. Ο 'αερόσακκος' είναι δεν είναι δυο χρονών.
Και σ' ανώτερα. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Λέμε για ζώα, ζώα, ζώα -με άλλα λόγια 'οδηγούς' ανεύθυνους, που αδιαφορούν για πεζούς, αυτοκίνητα, κανόνες, σήματα, φανάρια....Αλλά, ΙΜΗΟ, στην κορυφή της ζωικής πυραμίδας παραμένουν αυτοί που δε λογαριάζουν ούτε τα ίδια τους τα παιδιά.. Στην -κακή- φωτό, παρουσιάζεται ένα λαμπρό παράδειγμα αυτού του είδους του ζωϊκού βασιλείου.
Το κεφαλάκι που μισοφαίνεται ανήκει στον 'Κρεατόσακο' που κρατάει ευλαβικά η μαμά στην αγκαλιά της. Η δε 'πλαφονιέρα' του οχήματος είναι αναμμένη, διότι ο ευστοργος πατήρ εκείνη τη στιγμή κάτι έψαχνε. Νόμιζα ότι ήταν το κινητό του, αλλά τελικά έψαχνε αναπτήρα για το τσιγάρο του. Ο 'Κρεατόσακος' είναι δεν είναι δυο χρονών.
Και σ' ανώτερα. -
επιστροφή από χαλκιδική σήμερα και πάλι έκαναν εμφάνιση τα ζώα της ΛΕΑ κ ερείσματος.....
μικρή έως μεγάλη ικανοποίηση που σε κάποιο σημείο είχε περιπολικό κ μάλλον είε σταματήσει μερικούς..κ μια ιστορία από αυτόπτη μάρτυρο απο το παρελθόν....τότε που ο δρόμος για χαλκιδική είχε στενή κ μια λωρίδα ανα κατεύθυνση...είχε μεγάλες ευθείες με ανηφόρες κατηφόρες....(πρώτο πόδι)
σαββατοκύριακα μποτιλιάρισμα προς χαλκιδική κ όπως πάντα μερικοί βγαινανε για προσπερασεις σουβλάκι με ΚΑΙ χωρίς ορατότητα...όλο κ κάποιος θα δώσει χώρο
το ζώο της ιστορίας ξεκινά ηρωική προσπέραση (μερτσεντε οδηγούσε)κ καθώς πλησιάζει τυφλή ανηφόρα (την κορυφή της) κ προτου μπει κάπου δεξια εμφανίζεται από το ρεύμα όπου προσπερνούσε περιπολικό (ο φίλος μου ήταν δίπλα κ ακινητοποιημένος λόγω μποτιλιαρίσματος....
ο τροχαίος μουστακιας ντόπιος με βαρειά ακσάντ για όσους ξέρουν.
ο μερτσεντακιασ του στυλ γραψε με να παμε για μπάνιο.......
κ ο τροχαίος λέει το αμίμητο... να σε γράψω δε θα ιδρώσεις καθόλου, οπότε μπες μέσα να σε πάω με όπισθεν καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα πίσω μπας κ σου μείνει κάτι..
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕζητωκραυγές κορναρίσματα χαράς κ ανάλογα επιφωνήματα από όλους του μποτιλιαρισμένους σίγουρα τους έφτιαξε τη μέρα ο τροχαίος
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το κεφαλάκι που μισοφαίνεται ανήκει στον 'αερόσακκο' που κρατάει ευλαβικά η μαμά στην αγκαλιά της. Η δε 'πλαφονιέρα' του οχήματος είναι αναμμένη, διότι ο ευστοργος πατήρ εκείνη τη στιγμή κάτι έψαχνε. Νόμιζα ότι ήταν το κινητό του, αλλά τελικά έψαχνε αναπτήρα για το τσιγάρο του. Ο 'αερόσακκος' είναι δεν είναι δυο χρονών.
Και σ' ανώτερα.το πρόβλημα δεν είναι που βάζουν τα παιδιά τους αλλά οτι δεν γινεται κάτι να πάθουν κάτι αυτοί ή/και τα παιδιά τους (κατα προτίμηση σοβαρό)
-
Respect στον τροχαίο!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]