-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Υπάρχει και χειρότερο: να κάτσεις μπροστά τους και να τους ανάψεις το πίσω φως ομίχλης σου
(πραγματικό γεγονός, μου έτυχε πριν 2 εβδομάδες...) Και μετά έρχονται δίπλα σου και σου λένε ότι το πίσω φως ομίχλης σου είναι ανοιχτό και ενοχλείς τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου...
-
ανάβουν όλα τα φώτα με ξαστεριά σαν λατέρνες και όταν βρέχει τα χουν κλειστά
δε καταλαβαίνουν οι βλάκες ότι όταν βρέχει το θέμα δεν είναι μόνο να βλέπουν αυτοί, αλλά να τους βλέπουν και οι άλλοι. anywayAfter, νομικά ο φίλος σου και ο αστυνομικός δεν καλύπτονται αφού θεωρούνται παράνομοι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
After, νομικά ο φίλος σου και ο αστυνομικός δεν καλύπτονται αφού θεωρούνται παράνομοι
Ερώτηση: Η παρανομία κάποιου δίνει το δικαίωμα σε κάποιον άλλον να τον τραυματίσει;;;; Ναι, τα μηχανάκια κινούνταν παράνομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμωρία τους είναι ο θάνατος / τραυματισμός από κάποιον απρόσεχτο! Η τιμωρία τους είναι η κλήση! Άρα, άποψή μου είναι πως ναι, φταίνε και αυτοί σ' έναν βαθμό, αλλά σαφέστατα και φταίει (και θα πρέπει να πληρώσει) ίσως και περισσότερο αυτός που άνοιξε την πόρτα!
Με την ίδια λογική νομομιποιείται όποιος σκοτώσει πεζό που διασχίζει με κόκκινο μία διάβαση ή χτυπήσει ένα αμάξι που είναι παράνομα παρκαρισμένο. Ή όποιος χτυπήσει μηχανάκι που ο αναβάτης δεν φοράει κράνος... Εξάλλου και ο ΚΟΚ προβλέπει πως σε περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο διασχίζει μία διασταύρωση έχοντας παραβιάσει την προτεραιότητα και ένας κινούμενος κανονικά τον χτυπήσει, ΑΦΟΥ ο παράνομος έχει μπει στη διασταύρωση, φταίει ο κανονικά κινούμενος! Δεν μπορεί να νομιμοποιούνται συμπεριφορές μασκοφόρου εκδικητή! Ίσως συνυπαιτιότητα, αλλά όχι και αθώος αυτός που προκάλεσε το ατύχημα!
-
Συμφωνω με αυτα που γραψατε ολοι απο πανω, ομως το θεμα της διηθησης, κυριως την υπαιτιοτητας σε ατυχημα δηλαδη, πρεπει να βρει μια λυση
Καλως ή κακως κυκλοφορουν 2.000.000 δικυκλα στην χωρα μας, δηλαδη 1 στους 5 εχει μοτοσυκλετα/μηχανακι
Το μετρο και το δικυκλο ειναι τα ΜΟΝΑ μεσα για το προβλημα του κυκλοφοριακου, το λεοφωρειο και το τραμ εχουν απλα αποτυχει
Το κρατος επιμενει να αγνοει το δικυκλο, ειτε εσκεμμενα ειτε απο απλη αγνοια, ειτε εκτος ειτε εντος πολεων, αλλα οταν ειναι να εισπραξει ξαφνικα το θυμαται
Ας πουμε για το θεμα των διοδιων
Ειναι τοσο δυσκολο να υπαρχει μια λωριδα(γκισες) αποκλειστικα για δικυκλα?
Τεσπα, παει αλλου το θεμα, ετσι κι αλλιως στα υπολοιπα προηγμενα κρατη αυτα τα προβληματα εχουν λυθει, μονο στην Ελλαδα του ''μπουρτζοβλαχου με το SUV'', βλεπουν ακομα το δικυκλο ως οχημα του Σατανα!!! ... -
http://img200.imageshack.us/img200/9639/60436649.jpg
Και η πλάκα είναι ότι έχει άνετο παρκάρισμα στην εν λόγω περιοχή...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Το μετρο και το δικυκλο ειναι τα ΜΟΝΑ μεσα για το προβλημα του κυκλοφοριακου, το λεοφωρειο και το τραμ εχουν απλα αποτυχειΠως ακριβώς αποδεικνύεται αυτό; Μήπως επειδή φεύγουν πρώτα στο φανάρι;
Δηλαδή μια υποθετική κατάσταση όπου η κίνηση θα γίνεται από 100% δίκυκλα σου φαντάζει ιδανική, με λυμένο το κυκλοφοριακό;Ας πουμε για το θεμα των διοδιων
Ειναι τοσο δυσκολο να υπαρχει μια λωριδα(γκισες) αποκλειστικα για δικυκλα?Μακάρι αν και πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο είναι καταδικασμένο εξ' αρχής... μέχρι να ανοιγοκλείσουν τα δέρματα θα μαζευτεί ουρά και θα αρχίσουν να την κάνουν για τα διπλανά ταμεία.
Τεσπα, παει αλλου το θεμα, ετσι κι αλλιως στα υπολοιπα προηγμενα κρατη αυτα τα προβληματα εχουν λυθει, μονο στην Ελλαδα του ''μπουρτζοβλαχου με το SUV'', βλεπουν ακομα το δικυκλο ως οχημα του Σατανα!!! ...
Σε ποια κράτη αναφέρεσαι; Ινδία ή Πακιστάν; Γιατί στα προηγμένα, διήθηση, κίνηση/στάση σε πεζοδρόμια
κλπ πληρώνονται αναλόγως. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Το μετρο και το δικυκλο ειναι τα ΜΟΝΑ μεσα για το προβλημα του κυκλοφοριακου, το λεοφωρειο και το τραμ εχουν απλα αποτυχει
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις....
Ενα πιθανό πρόβλημα του κυκλοφοριακού πάντως κατ εμέ, αφου ο καθένας εκφράζει την άποψή του εδω, είναι κάθε λογής μηχανάκι να συμπεριφέρεται νόμιμα. Να μη περνάει πρωτο στο φανάρι, να μη κλέβει διόδια, να μη περναει απο πεζοδρόμια και ανάποδα σε μονόδρομους.
Γενικά να μην έχει κάφρικη και βλάχικη συμπεριφοράΚαι φυσικά, όταν παρανομεί και τραυματίζεται, να ζητάει συγγνώμη αντι να ζητάει και τα ρέστα...
-
Kαι πως να μην αποτυχει το τραμ οταν εχει γραμμη χαραγμενη αποκλειστικα για τουρισμο και σταματαει σε καθε φαναρι;
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ας πουμε για το θεμα των διοδιων
Ειναι τοσο δυσκολο να υπαρχει μια λωριδα(γκισες) αποκλειστικα για δικυκλα?Θα είχε πλάκα να βλέπεις 5-6 μηχανόβιους να τρώνε ο ένας τη σειρά του άλλου επειδή άλλος ζεσταίνεται περισσότερο, άλλος φοράει γάντια, άλλος είναι πιο ευέλικτος με το παπί του... Στο τέλος θα πηγαίνουν σε άλλα γκισέ για να φάνε τη σειρά των κουτάκηδων.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
After, νομικά ο φίλος σου και ο αστυνομικός δεν καλύπτονται αφού θεωρούνται παράνομοι
Ερώτηση: Η παρανομία κάποιου δίνει το δικαίωμα σε κάποιον άλλον να τον τραυματίσει;;;; Ναι, τα μηχανάκια κινούνταν παράνομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμωρία τους είναι ο θάνατος / τραυματισμός από κάποιον απρόσεχτο! Η τιμωρία τους είναι η κλήση! Άρα, άποψή μου είναι πως ναι, φταίνε και αυτοί σ' έναν βαθμό, αλλά σαφέστατα και φταίει (και θα πρέπει να πληρώσει) ίσως και περισσότερο αυτός που άνοιξε την πόρτα!
Με την ίδια λογική νομομιποιείται όποιος σκοτώσει πεζό που διασχίζει με κόκκινο μία διάβαση ή χτυπήσει ένα αμάξι που είναι παράνομα παρκαρισμένο. Ή όποιος χτυπήσει μηχανάκι που ο αναβάτης δεν φοράει κράνος... Εξάλλου και ο ΚΟΚ προβλέπει πως σε περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο διασχίζει μία διασταύρωση έχοντας παραβιάσει την προτεραιότητα και ένας κινούμενος κανονικά τον χτυπήσει, ΑΦΟΥ ο παράνομος έχει μπει στη διασταύρωση, φταίει ο κανονικά κινούμενος! Δεν μπορεί να νομιμοποιούνται συμπεριφορές μασκοφόρου εκδικητή! Ίσως συνυπαιτιότητα, αλλά όχι και αθώος αυτός που προκάλεσε το ατύχημα!
α) Η παρανομια του σαφως κ δεν σου δινει το δικαιωμα να τον τραυματισει. Εδω λοιπον που εχουμε ΑΤΥΧΗΜΑ, δηλαδη ατυχες γεγονος, καποιος πρεπει να εχει την ευθυνη. Κ απλα λεμε οτι ο οδηγος θα μπορουσε πολυ απλα να ισχυριστει οτι δεν ελεγξε για να ανοιξει την πορτα ακριβως επειδη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κινειται καποιος εκει ΣΥΝ το γεγονος οτι τα διπλανα οχηματα ηταν ακινητα. Το αν θα γινει δεκτο το επιχειρημα του ειναι θεμα του δικαστη. Τα δεδικασμενα δειχνουν οτι στεκει ως επιχειρημα...Αντιστοιχα βεβαια ο ΚΟΚ λεει κ οτι οποιος ανοιγει την πορτα πρεπει να το κανει προσεκτικα χωρις να βαζει σε κινδυνο αλλους.
Το ποσο θα ζυγισει αυτο εναντιον του πρωτου ειναι παλι θεμα δικαστη.
β) Ναι, αν ρωτας για 'νομιμοτητα', ενα ΙΧ που παταει ενα πεζο εκτος διαβασης ή με κοκκινο, εχει αρκετες πιθανοτητες να αθωωθει.
γ) Οχι για τα παρκαρισμενα γιατι ο ΚΟΚ οριζει ρητα οτι ακομα κ τα παρανομα παρκαρισμενα πρεπει να τα αποφευγουμε. Το αν ειναι σε επικινδυνο/χωρις ορατοτητα σημειο κ κατα ποσο φταιει αυτο στο τρακαρισμα (με πιθανοτητα ακομα κ μεγαλυτερης συνυπευθυνοτητας του παρκαρισμενου), ειναι ξανα θεμα δικαστη.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
...
Το κολπο ειναι να πας απο πισω τους και να αναψεις την μεγαλη σκαλα. Εγω αυτο κανω και τους σπαω τα νευρα
Μα αυτό έκανα αλλά δεν καταλάβαιναν!! Όπως και με αυτό>Υπάρχει και χειρότερο: να κάτσεις μπροστά τους και να τους ανάψεις το πίσω φως ομίχλης σου
δεν καταλάβαιναν... Μιλάμε χθες ήταν απερίγραπτη νύχτα με τους ηλίθιους... Και απλώς να επιβεβαιώσω ότι το Σάββατο με την τόση νεροποντή, στην εθνική υπήρχε ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών που δεν είχε αναμμένο ΚΑΝΕΝΑ φως ...
-
Χτες το απόγευμα που γυρνουσα σπίτι, φτάνω στο τέλος μονόδρομου όπου έχω STOP, σταματάω και βγαίνω δειλά δειλά λόγω μειωμένης ορατότητας. Από πίσω μου έρχεται μηχανή (όχι παπάκι, μεγάλη) η οποία ήθελε να στρίψει και αυτή στην ίδια κατεύθυνση. Επειδή λοιπόν δεν χώραγε και εγώ ήμουν πάνω στην στροφή προσπαθόντας να περάσω με ασφάλεια, ο τυπάς χώνεται από τα δεξιά μου (ενώ δεν χώραγε), μου σκάει μια με το κράνος που είχε περασμένο στον αγκώνα (πρέπει να με βρήκε πάνω από το πίσω φτερό), και φεύγει σαν να μην τρέχει τπτ.
Ευτυχώς δεν μου έκανε ζημιά το τσογλάνι, αλλά γιατί ρε πούστη μου κάνεις όλο αυτό το πράγμα για να στρίψεις πρώτος???? Την στιγμή που ο άλλος είναι ΗΔΗ πάνω στη στροφή??? Και ακούς τον γδούπο και φεύγεις χωρίς ούτε μια συγνώμη?? Που να σου πέσει και να μην σου ξανασηκωθεί...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Χτες το απόγευμα που γυρνουσα σπίτι, φτάνω στο τέλος μονόδρομου όπου έχω STOP, σταματάω και βγαίνω δειλά δειλά λόγω μειωμένης ορατότητας. Από πίσω μου έρχεται μηχανή (όχι παπάκι, μεγάλη) η οποία ήθελε να στρίψει και αυτή στην ίδια κατεύθυνση. Επειδή λοιπόν δεν χώραγε και εγώ ήμουν πάνω στην στροφή προσπαθόντας να περάσω με ασφάλεια, ο τυπάς χώνεται από τα δεξιά μου (ενώ δεν χώραγε), μου σκάει μια με το κράνος που είχε περασμένο στον αγκώνα (πρέπει να με βρήκε πάνω από το πίσω φτερό), και φεύγει σαν να μην τρέχει τπτ.Ευτυχώς δεν μου έκανε ζημιά το τσογλάνι, αλλά γιατί ρε πούστη μου κάνεις όλο αυτό το πράγμα για να στρίψεις πρώτος???? Την στιγμή που ο άλλος είναι ΗΔΗ πάνω στη στροφή??? Και ακούς τον γδούπο και φεύγεις χωρίς ούτε μια συγνώμη?? Που να σου πέσει και να μην σου ξανασηκωθεί...
Ναι, κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί τελείως.
Παλιά σου κλέβανε την σειρά και έρχονταν πρώτοι στην διαστάυρωση... άντε πες αυτο τρώγεται, αλλά να στρίβουν ταυτόχρονα στο εσωτερικό της στροφής είναι για ξύλο.
Μου το έκανε προχθες ένας στο Μαρούσι με TDM και άκουσε μπινελίκια και ήθελε και τον λόγο απο πάνω -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ερώτηση: Η παρανομία κάποιου δίνει το δικαίωμα σε κάποιον άλλον να τον τραυματίσει;;;; Ναι, τα μηχανάκια κινούνταν παράνομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμωρία τους είναι ο θάνατος / τραυματισμός από κάποιον απρόσεχτο! Η τιμωρία τους είναι η κλήση!
Όχι, δικαίωμα δεν δίνει σε κανέναν, αλλά αν την πατήσει από την παρανομία του, να μην ζητάει τα ρέστα.
Η διήθηση απαγορεύεται για πρακτικούς λόγους και όχι επειδή έτσι γουστάρει ο νομοθέτης. Π.χ., πολλές φορές μού έχει τύχει να περιμένω στη μέση του οδοστρώματος για να στρίψω αριστερά, να σταματούν τα αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα για να περάσω (λ.χ. λόγω ακινητοποίησης των μπροστινών τους) και μόλις πάω να περάσω, να εμφανίζεται ο παπάκιας από το πουθενά, προσπερνώντας τα σταματημένα από δεξιά. Το ατύχημα αποφεύγεται την τελευταία στιγμή και, φυσικά, μετά ο παπάκιας ζητάει και τα ρέστα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, η διήθηση είναι κυρίως επικίνδυνη για τους αναβάτες, που είναι απροστάτευτοι, και όχι για τους οδηγούς. Καλώς ή κακώς, έχουμε 1,5 τόνο σίδερο γύρω μας και αυτοί που μόνο το κράνος τούς χωρίζει από τα σκουλήκια, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.Άρα, άποψή μου είναι πως ναι, φταίνε και αυτοί σ' έναν βαθμό, αλλά σαφέστατα και φταίει (και θα πρέπει να πληρώσει) ίσως και περισσότερο αυτός που άνοιξε την πόρτα!
Η άποψη, όμως, του δικαστή θα είναι ότι η παρανομία του δικυκλιστή έχει αιτιώδη συνάφεια με το ατύχημα και, συνεπώς, αυτός φέρει το μεγαλυτερο μέρος της ευθύνης.
Με την ίδια λογική νομομιποιείται όποιος σκοτώσει πεζό που διασχίζει με κόκκινο μία διάβαση ή χτυπήσει ένα αμάξι που είναι παράνομα παρκαρισμένο. Ή όποιος χτυπήσει μηχανάκι που ο αναβάτης δεν φοράει κράνος...
Για τον πεζό, ισχύουν τα πιο πάνω. Αν περάσει με κόκκινο και τον χτυπήσει αυτοκίνητο, ας πρόσεχε. Το ίδιο και για τον δικυκλιστή που δεν φοράει κράνος. Αποκλείεται το δικαστήριο να επιδικάσει αποζημίωση ή να αποδώσει ποινικές ευθύνες σε οδηγό αυτοκινήτου που κινούταν κανονικά και χτύπησε υποψήφιο αυτόχειρα, όπως οι παραπάνω. Για το παρκαρισμένο, εγώ θα έκανα και αγωγή για αποζημίωση στον ανεύθυνο που το άφησε εκεί, ειδικά αν προξένησε έμμεσα το ατύχημα λόγω π.χ. έλλειψης ορατότητας.
Εξάλλου και ο ΚΟΚ προβλέπει πως σε περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο διασχίζει μία διασταύρωση έχοντας παραβιάσει την προτεραιότητα και ένας κινούμενος κανονικά τον χτυπήσει, ΑΦΟΥ ο παράνομος έχει μπει στη διασταύρωση, φταίει ο κανονικά κινούμενος!
Αυτό, πού το λέει ο ΚΟΚ; Πουθενά δεν καταλογίζει ευθύνες, απ΄ όσο ξέρω, αλλά μόνο καθορίζει τη θεμιτή και νόμιμη συμπεριφορά στο δρόμο. Το μόνο σχετικό, στο Άρθρο 26, είναι ότι τα οχήματα που έχουν εισέλθει στη διασταύρωση που έχει φωτεινό σηματοδότη μπορούν να συνεχίζουν την πορεία τους, αλλά υποθέτω ότι αφορά σε οχήματα που (κακώς) ξέμειναν στη διασταύρωση λόγω συμφόρησης και όχι για δολοφόνους που παραβιάζουν stop ή κόκκινο στην ψύχρα.
Δεν μπορεί να νομιμοποιούνται συμπεριφορές μασκοφόρου εκδικητή! Ίσως συνυπαιτιότητα, αλλά όχι και αθώος αυτός που προκάλεσε το ατύχημα!
Ποιος, ωρέ, προκάλεσε το ατύχημα; Αυτός που άνοιξε την πόρτα, πιστεύοντας (κακώς) ότι δεν θα περνάει ο δίκυκλος παράνομος αυτόχειρας ή αυτός που δεν λογαριάζει το κεφάλι του;
-
-
Ποιός είναι το ζώο εδώ, εγώ ή αυτοί;
Το πρωϊ που πήγα στη δουλειά πάρκαρα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα έχοντας μισό μέτρο περίπου από την κάθε πλευρά κενό χώρο ανάμεσα σε μένα και τα δύο αυτά αυτοκίνητα.
Το απόγευμα που πήγα να πάρω το αυτοκίνητο τα αυτοκίνητα μπροστά και πίσω μου είχαν αλλάξει και πλέον ήμουν εγκλωβισμένος το πολύ με 5 πόντους κενό χώρο από την κάθε πλευρά Ε λοιπόν το έβγαλα μετά από καμια 10αρια μανούβρες δια την μεθόδου του μόλις ακουμπήσω σταματάω. Έλεος! Πραγματικά χέστηκα αν τους άφησα σημάδι. Εγώ πάντως δεν είχα όταν το έλεγξα που γύρισα σπίτι μου.
Κοιτάμε λίγο όταν παρκάρουμε... αφήσαμε καθόλου χώρο να βγει ο άλλος ή στ' @@ μας; -
κουστουμάτος, τζιτζιφιόγκος νεανίσκος με ασημί α3, στρίβοντας στην δεξιά στο τέρμα του κηφισού προς Γλυφάδα, μιλώντας στο κινητό έμπαινε σιγά-σιγά στην λωρίδα μου και θίχτηκε όταν του κόρναρα μπας και ξυπνήσει
δεν στμάτησε την κουβέντα βέβαια -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το πρωϊ που πήγα στη δουλειά πάρκαρα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα έχοντας μισό μέτρο περίπου από την κάθε πλευρά κενό χώρο ανάμεσα σε μένα και τα δύο αυτά αυτοκίνητα.
Το απόγευμα που πήγα να πάρω το αυτοκίνητο τα αυτοκίνητα μπροστά και πίσω μου είχαν αλλάξει και πλέον ήμουν εγκλωβισμένος το πολύ με 5 πόντους κενό χώρο από την κάθε πλευρά Ε λοιπόν το έβγαλα μετά από καμια 10αρια μανούβρες δια την μεθόδου του μόλις ακουμπήσω σταματάω. Έλεος! Πραγματικά χέστηκα αν τους άφησα σημάδι. Εγώ πάντως δεν είχα όταν το έλεγξα που γύρισα σπίτι μου.
Κοιτάμε λίγο όταν παρκάρουμε... αφήσαμε καθόλου χώρο να βγει ο άλλος ή στ' @@ μας;
Ποιός είναι το ζώο εδώ, εγώ ή αυτοί;Ας υποθέσουμε ότι παρκάρει κάποιος κολλητά πίσω σου επειδή χωράει ίσα-ίσα, αλλά ελέγχει ότι εσύ μετά μπορείς να φύγεις εύκολα επειδή έχεις (εκείνη τη στιγμή) χώρο μπροστά σου. Στη συνέχεια φεύγει ο μπροστινός σου και έρχεται άλλος, μεγαλύτερος, που έψαχνε αρκετή ώρα για μια θέση να αφήσει η βάρκα του. Μην έχοντας άλλη επιλογή, δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλη ελεύθερη θέση ούτε για δείγμα, το αφήνει εκεί, αναγκασμένος να σε στριμώξει, προσέχοντας ωστόσο να μη σε ακουμπήσει καθόλου. Μετά έρχεσαι εσύ και αποφασίζεις να φύγεις χτυπώντας τους και τους δύο, αδιαφορώντας αν θα τους αφήσεις ή όχι σημάδι.
Αυτό απαντάει στην ερώτηση;
-
Φυσικα δεν παει σε ολους αυτο:
Ρε παιδες, στο τελειως φιλικο, ΜΗΝ ειστε ΤΟΣΟ κομπλεξικοι επειδη δεν χωνευετε τις μοτοσυκλετες
Ειπωθηκε κιολας οτι ''που ειναι γραφτο'' οτι τα δικυκλα εχουν πλεονεκτημα στην κινησηΔηλαδη.......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?
Κεντρο Αθηνας-Χαλανδρι, σε ωρες καρααιχμης, το κανω μονο σε 15 λεπτα
Εσυ ποσο το κανεις αραγε?
Να σου πω και εγω, επειδη το κανω συχνα ΚΑΙ με το αυτοκινητο
35-45 λεπτα, και αν βαλω και το χρονο για παρκινγκ, τοτε ξεπερναω την μια ωρα, ΑΝ βρω παρκινγκΣοβαρευτειτε....
Για να γραφω σε αυτο το φορουμ, εννοειται οτι μου αρεσουν ΚΑΙ τα αυτοκινητα, αλλα να ειμαστε και λιγο λογικοι
Ειτε το θελετε ειτε οχι, διηθηση γινοταν, γινεται, και θα γινεται, διοτι πολυ απλα συμφερει ΚΑΙ εσας -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αυτό απαντάει στην ερώτηση;Δυστυχώς όχι μιας και το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης μένει αναπάντητο... εγώ πώς θα βγω;;;
Μη ξεχνάς ότι οι 5 πόντοι όταν αρχίσεις τις μανούβρες και πάρει μια κλίση το αυτοκίνητο πρακτικά εκμηδενίζονται. Υπήρξε στιγμή που αφού είχα κάνει μπροστά έβαλα όπισθεν και στρίβοντας το τιμόνι χωρίς να κουνηθώ ακούμπησα απευθείας πίσω. Απλά σφήνωσα. Ούτε λόγος φυσικά για ορατότητα.
6 χρόνια που οδηγώ προσέχω ιδιαίτερα στο παρκάρισμα, ε σήμερα δεν ήταν ζήτημα προσοχής, ήταν ζήτημα αδυναμίας να βγει το αμάξι χωρίς να έρθει σε επαφή με τους άλλους. So simple!!! Ας πρόσεχαν όταν πάρκαραν, ειδικά όποιος πάρκαρε δεύτερος.
Καιρό τώρα λέω μα βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος, ε ούτε αυτοί δε θα μπορούσαν να με βοηθούσαν. Θα δούλευαν σε μέγιστη ένταση καθόλη τη διαδικασία ξεπαρκαρίσματος...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]