-
Πριν λιγο μεγα ζωαδι με Α3 προηγουμενης γενιας , τον ειχα δει απο τον καθρευτη που ερχοταν φουριοζος και με καγκουροξενον και τον αφησα να περασει γιατι την μυριζομουν την δουλεια. Στη καποδιστριου λιγο μετα τον παζαροπουλο επιχειρησε 2 απανωτες σφηνες με ζικ ζαγκ αλλα στη δευτερη ειχε παααααααρα πολλα νερα κατω με αποτελεσμα το πισω μερος να θελει να κανει τα δικα του να το αρχισει στα αναποδα τιμονια και να το σωνει ελαχιστα πριν το κρασπεδο και τον αλλον που πηγε να προσπερασει. Μετα σερνοταν με 30 και δεξια δεξια(λογικο μου φαινεται εδω τρομαξα εγω ετσι οπως πηγε το αμαξι)
-
Ζώο με 5άρα Ε34 και καινούριες πινακίδες ήταν μπροστά μου σε όλη την Ανθέων από την αρχή της.
Η κίνηση ήταν πολύ πυκνή (κλασσικό σημείο) αλλά αυτός ήθελε να περάσει και άλλαζε συνέχεια λωρίδες (συνέχεια όμως, καμιά 10ρια αλλαγές) χωρίς αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ έτσι όπως το έκανε κόντεψε τρεις φορές να πέσει στον διπλανό του, αφού πήγαινε να χωθεί ενώ δεν χωρούσε. -
Χθες το μεσημέρι κατά τις 4.
Είμαστε οικογενειακώς στη Νίτσα (με το μωρό φυσικά) και κατευθυνόμαστε από Κιλκίς προς Βέροια. Στον κόμβο του Τιτάν, έχω βγάλει φλας και μπει στον κόμβο κινούμενος με καμμιά 100 (πολύ λογική ταχύτητα για το συγκεκριμένο σημείο - 2 λωρίδες και στροφή πολύ άνετη) στη δεξιά λωρίδα. Ξαφνικά, τελευταία στιγμή Nissan Almera sedan Mk1 χρώματος κυπαρισσί με πινακίδες ΥΖΧ3754 από τη μεσαία λωρίδα του δρόμου (δεν είχε μπει στον κόμβο) αποφασίζει να στρίψει για Αθήνα. Πατάει φρένο, βγάζει φλας και στρίβει, αγνοώντας τους υπόλοιπους, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Έχει και συνέχεια. Η εν λόγω αχοιβάδα μπαίνει στην αριστερή λωρίδα του κόμβου (η στροφή είναι δεξιά) και σταδιακά κινείται προς τη δεξιά. Φυσικά δεν κοίταξε από τον καθρέφτη να δει μήπως τυχόν στη δεξιά λωρίδα κινείται κανένα αυτοκίνητο (κάποιο C4 Picasso για παράδειγμα, με μωρό παιδί μέσα)... Και το ότι δεν μας εμβόλισε οφείλεται στο ότι μέσα στην έκπληξή μου πάτησα φρένο και έμεινα πίσω του. Ειλικρινά, τον είχα δει πως μπήκε στον κόμβο, αλλά σκέφτηκα, 'δεν γίνεται να έρθει και πάνω μου... είμαι στη δεξιά λωρίδα, τόσο χώρο έχει'... Κι όμως... ήθελε να πάρει την αγωνιστική γραμή η αμοιβάδα!!! Ο μονοκύτταρος οργανισμός συνέχισε την πορεία του προς τα δεξιά μέχρι που βρέθηκε στη ΛΕΑ...
Να σημειώσω ότι ΔΕΝ κατάλαβε τίποτε από τις κόρνες και τα φώτα που του άναβα. Ούτε καν γύρισε το κεφάλι του να κοιτάξει... Έχω την εντύπωση πως είχε στερηθεί της ικανότητας να κοιτάει οπουδήποτε αλλού εκτός από μπροστά...
Ο λόγος έγινε προφανής σε λίγο. Έτρωγε σπόρια που του έδινε η συνοδηγός. Κανονικά, μαύρο σποράκι που το ξεφλούδιζε αυτός, ενώ 'οδηγούσε'...
Στο πίσω κάθισμα είχαν και το παιδί τους...
Αν πιο κάτω εγώ τους έκλεινα και τους έστελνα στην μπαριέρα μετά θα ήμουν δολοφόνος;;;; Βέβαια, έτσι πέφτεις στο επίπεδό του (της αμοιβάδας), αλλά έλεος πια! Οι καθρέφτες δεν είναι εκεί για να δείχνουν όμορφα!!!!
-
Χθες που επιστρέφαμε από Ν.Μάκρη (έχουμε εξοχικό εκεί και τρέχαμε) ζωάρα με ασημί κουβά στη δεξιά λωρίδα πήγαινε με πάνω από 80χλμ. Εγώ με τον Χάρο (Mazda 323 sedan 1990 (πραγματικά είμαστε ζώα που το κινούμε ακόμα... )) τον ακολουθώ με ίδια ταχύτητα και με κενό 2-3 αυτοκίνητα ανάμεσα μας. Ξαφνικά αποφασίζει να σταματήσει σε σημείο που δεν έχει τίποτα γύρω (μόνο δέντρα) και να μην βγάλει τελείως τον κουβά του έξω από τον δρόμο. Αποτέλεσμα να χρειαστεί ο Χάρος να φρενάρει με χειρόφρενο μπας και δε του κάνω τον κουβά κουβαδάκι. Σταματάω στα δύο μέτρα μέσα σε καπνούς. Και ο τύποςε μου ζητάει τα ρέστα που δε μύρισα τα νύχια μου για το τι σκατά έχει αυτός στην καούκα του...
Έχε χάρη που ο κόσμος καιγότανε αλλιώς θα του το ξύριζα το χτενισμένο.
Το τραγικό είναι ότι ο περίεργος και λάθος θεωρήθηκα εγώ από ένα ασθενοφόρο που έκοβε βόλτες στην περιοχή. -
Επίσης θα μπορούσα να χαρακτηρίσω εδώ ζώα τους καραγκιόζηδες που αφήσαν μια μικρή φωτίτσα να κάψει ένα τόσο μεγάλο τμήμα της Αττικής?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Επίσης θα μπορούσα να χαρακτηρίσω εδώ ζώα τους καραγκιόζηδες που αφήσαν μια μικρή φωτίτσα να κάψει ένα τόσο μεγάλο τμήμα της Αττικής?Εισαι off topic, αλλα οχι.... δεν ειναι ζωα!
Τα ζωα δεν καταστρεφουν την φυση, ζουν σ αυτην. Εμεις εχουμε να κανουμε με ενα αλλο ειδος! -
Σήμερα, πρίν έρθω για δουλεία, έπρεπε να αφήσω γυναίκα και παιδί στο σπίτι της πεθεράς μου... όπως λοιπόν βγαίνουμε από το παρκινγκ μου, πετυχαίνω ζώο με εταιρικό αυτοκίνητο, να στρίβει ανάποδα στον δρόμο μου (είναι μονόδρομος)...
Θα έπρεπε το ζώο να κάνει πάνω από 200 μέτρα ανάποδα, για να φτάσει στην επόμενη διασταύρωση... ενώ μόλις 50 μέτρα πιο πάνω θα έστριβε κανονικότατα... με το που τον βλέπω (το σπίτι μου είναι στο μέσον του δρόμου), βγαίνω από το πάρκινγκ... και το ζώο φτάνει σχεδόν φάτσα μου... Ήταν ένας 'γεμάτος' γκριζομάλης γύρω στα 50 με μαύρο γυαλί ηλίου... μου φωνάζει 'δεν με είδες'...και εγώ με απάθεια 'όχι'... 'απαντά, θα ξαναμπείς στο πάρκινγκ να περάσω;', 'όχι...θα κάνεις όπισθεν όλο το δρόμο όπως ήρθες και θα πάς κανονικά' με ύφος 'δεν μασάω τίποτα...κατάλαβες;'
Ας πρόσεχε...έκανε 100 μέτρα όπισθεν... δεν τον χάλασε που αν είχε στρίψει κανονικά από την αρχή, θα είχε περάσει πολύ γρηγορότερα!!! -
stanfromgreece
τέτοια χρειάζονται σε μερικούς για να στρώσουν αλλιώς δε μαθαίνουν... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
stanfromgreece
τέτοια χρειάζονται σε μερικούς για να στρώσουν αλλιώς δε μαθαίνουν...Κοίτα φίλε μου, τον είχα δεί και αν ήθελα, μπορούσα να μην βγώ και να τον αφήσω να περάσει... για το γ@μώτο όμως δεν τον άφησα! Τον είδα που για να περάσει στα γρήγορα, ερχόταν και με φόρα!Το έχουν βρεί ξέφραγο αμπέλι, και κάποια στιγμή κάτι 'χοντρό' θα συμβεί! Στην γωνία έχει και ένα μικρό παρκάκι και παίζουν παιδάκια... Όχι, να μάθουν να πηγαίνουν κανονικά, όποτε πετυχαίνω τέτοιο ζώο, τον κάνω να μετανιώνει για την που έκανε!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
stanfromgreece
τέτοια χρειάζονται σε μερικούς για να στρώσουν αλλιώς δε μαθαίνουν...Κοίτα φίλε μου, τον είχα δεί και αν ήθελα, μπορούσα να μην βγώ και να τον αφήσω να περάσει... για το γ@μώτο όμως δεν τον άφησα! Τον είδα που για να περάσει στα γρήγορα, ερχόταν και με φόρα!Το έχουν βρεί ξέφραγο αμπέλι, και κάποια στιγμή κάτι 'χοντρό' θα συμβεί! Στην γωνία έχει και ένα μικρό παρκάκι και παίζουν παιδάκια... Όχι, να μάθουν να πηγαίνουν κανονικά, όποτε πετυχαίνω τέτοιο ζώο, τον κάνω να μετανιώνει για την που έκανε!
Μα ίσα-ίσα, επειδή τον είχες δει σε συγχαίρω διπλά.
Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα όλους αυτούς που πάνε ανάποδα και έχουν και υφάκι, τουπέ, στυλάκι 'εγώ δε μασάω και άμα λάχει κατεβαίνω και σε γ@μ@ω' και προσπαθούν να σου επιβληθούν να τους βοηθήσεις να συνεχίσουν την παρανομία τους.
Κι εγώ (καταλάθος) έχει τύχει να μπω ανάποδα και έτυχε να βρεθώ μούρη με μούρη με κάποιον (ο οποίος μου είπε ότι πάω ανάποδα) και ζήταγα χίλια συγνώμη...
Αυτό που με ανατριχιάζει περισσότερο είναι να στρίψω κανονικά σε ένα στενάκι-σταυροδρόμι, να ελένξω από τη σωστή μεριά αν έρχεται κανείς και ο άλλος ο κάφρος να έρχεται με ώσα ανάποδα στο δρομάκι που θέλω να στρίψω (για να προλάβει και να μην κάνει όπισθεν ) και να 'φιληθούμε'. -
Σήμερα, πρίν έρθω για δουλεία, έπρεπε να αφήσω γυναίκα και παιδί στο σπίτι της πεθεράς μου... όπως λοιπόν βγαίνουμε από το παρκινγκ μου, πετυχαίνω ζώο με εταιρικό αυτοκίνητο, να στρίβει ανάποδα στον δρόμο μου (είναι μονόδρομος)...
Θα έπρεπε το ζώο να κάνει πάνω από 200 μέτρα ανάποδα, για να φτάσει στην επόμενη διασταύρωση... ενώ μόλις 50 μέτρα πιο πάνω θα έστριβε κανονικότατα... με το που τον βλέπω (το σπίτι μου είναι στο μέσον του δρόμου), βγαίνω από το πάρκινγκ... και το ζώο φτάνει σχεδόν φάτσα μου... Ήταν ένας 'γεμάτος' γκριζομάλης γύρω στα 50 με μαύρο γυαλί ηλίου... μου φωνάζει 'δεν με είδες'...και εγώ με απάθεια 'όχι'... 'απαντά, θα ξαναμπείς στο πάρκινγκ να περάσω;', 'όχι...θα κάνεις όπισθεν όλο το δρόμο όπως ήρθες και θα πάς κανονικά' με ύφος 'δεν μασάω τίποτα...κατάλαβες;'
Ας πρόσεχε...έκανε 100 μέτρα όπισθεν... δεν τον χάλασε που αν είχε στρίψει κανονικά από την αρχή, θα είχε περάσει πολύ γρηγορότερα!!!ΠΑΡΑ πολύ σωστός και μπράβο σου...
Η μοναδική μου ένσταση είναι η παρουσία του παιδιού εκείνη τη στιγμή και αυτό γιατί τέτοιες επίμαχες φάσεις δεν ξέρεις που μπορούν να οδηγήσουν.
Μήπως λοιπόν όταν έχουμε παιδιά στο αυτοκίνητο (το λεω και στον εαυτό μου),πρέπει να δίνουμε τόπο στην οργή καμμιά φορά?? -
Φίλε μου, είναι αυτό που λες! Το 'υφάκι' ήταν που μου την έδωσε! Αντίθετα, σε μία παρόμοια φάση κοίτα τί είχε γίνει: Είμαι στον δρόμο 'της πεθεράς' μου...μονόδομος και αυτός... χωρίς να έχει κανεναν χώρο δεξιά-αριστερά για να 'μπείς'. Πίσω μου άλλο ένα αυτοκίνητο... όπως φτάνω στα μισά σχεδόν του 'στενού', βλέπω να στρίβει και να έρχεται προς το μέρος μου ένα Seat Ibiza, το οποίο το οδηγούσε μια (να είναι τυχαίο;) ξανθιά κοπελίτσα... την είδα τρομαγμένη... και πίσω είχε και Ν, μου λέει, χίλια συγνώμη, κατά λάθος έστριψα, δεν είδα το απαγορευτικό!!! Τώρα τί κάνω; Φοβάμαι να κάνω όπισθεν... βγήκα από το αυτοκίνητο, έκανα νόημα και στον από πίσω μου να περιμένει, και μπήκα εγώ στο αυτοκίνητό της και το έκανα εγώ όπισθεν και της το πήγα μέχρι την διαστάυρωση!Δεν σταμάτησε να μου λέει ευχαριστώ! (η γυναίκα μου μόνο ψιλοσκύλιασε )... Και άντρας να ήταν, αν είχε αυτή την συμπεριφορά, το ίδιο θα έκανα και θα τον βοηθούσα... τον σημερινό όμως με τίποτα δεν θα τον άφηνα!
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ας πρόσεχε...έκανε 100 μέτρα όπισθεν... δεν τον χάλασε που αν είχε στρίψει κανονικά από την αρχή, θα είχε περάσει πολύ γρηγορότερα!!!ΠΑΡΑ πολύ σωστός και μπράβο σου...
Η μοναδική μου ένσταση είναι η παρουσία του παιδιού εκείνη τη στιγμή και αυτό γιατί τέτοιες επίμαχες φάσεις δεν ξέρεις που μπορούν να οδηγήσουν.
Μήπως λοιπόν όταν έχουμε παιδιά στο αυτοκίνητο (το λεω και στον εαυτό μου),πρέπει να δίνουμε τόπο στην οργή καμμιά φορά??Φίλε Άρη, το παιδί είναι μωράκι 10 μηνών, και ήταν δεμένο στο καθισματάκι του... τίποτα δεν κατάλαβε (και ειδικά μεσα στο τέρας μου!). Το σκέφτηκα και εγώ να δώσω τόπο στην οργή...αλλά λέω δεν μαμιέται...αν γίνει κάτι (πχ να βγεί έξω ο άλλος)...καθαρίζει η γυναίκα μου *πρόην πρωταθλήτρια με 2 νταν στο Tae Kwon Do )... οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ
-
αν γίνει κάτι (πχ να βγεί έξω ο άλλος)...καθαρίζει η γυναίκα μου *πρόην πρωταθλήτρια με 2 νταν στο Tae Kwon Do )... οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύπαίζεις 'τσάτσικα' εσύ...
-
αν γίνει κάτι (πχ να βγεί έξω ο άλλος)...καθαρίζει η γυναίκα μου *πρόην πρωταθλήτρια με 2 νταν στο Tae Kwon Do )... οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ
παίζεις 'τσάτσικα' εσύ...
(Godfather alert!!!)
-
Μήπως λοιπόν όταν έχουμε παιδιά στο αυτοκίνητο (το λεω και στον εαυτό μου),πρέπει να δίνουμε τόπο στην οργή καμμιά φορά??Φίλε Άρη, το παιδί είναι μωράκι 10 μηνών, και ήταν δεμένο στο καθισματάκι του... τίποτα δεν κατάλαβε (και ειδικά μεσα στο τέρας μου!). Το σκέφτηκα και εγώ να δώσω τόπο στην οργή...αλλά λέω δεν μαμιέται...αν γίνει κάτι (πχ να βγεί έξω ο άλλος)...καθαρίζει η γυναίκα μου *πρόην πρωταθλήτρια με 2 νταν στο Tae Kwon Do )... οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ
+1 Μπράβο και σε αυτή τη φάση...
Αλλά το μεγαλύτερο μπράβο είναι για την επιλογή της γυναίκας.Έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ρε παιδί μου..... -
stanfromgreece
Μα ίσα-ίσα, επειδή τον είχες δει σε συγχαίρω διπλά.
Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα όλους αυτούς που πάνε ανάποδα και έχουν και υφάκι, τουπέ, στυλάκι 'εγώ δε μασάω και άμα λάχει κατεβαίνω και σε γ@μ@ω' και προσπαθούν να σου επιβληθούν να τους βοηθήσεις να συνεχίσουν την παρανομία τους.
Κι εγώ (καταλάθος) έχει τύχει να μπω ανάποδα και έτυχε να βρεθώ μούρη με μούρη με κάποιον (ο οποίος μου είπε ότι πάω ανάποδα) και ζήταγα χίλια συγνώμη...
Αυτό που με ανατριχιάζει περισσότερο είναι να στρίψω κανονικά σε ένα στενάκι-σταυροδρόμι, να ελένξω από τη σωστή μεριά αν έρχεται κανείς και ο άλλος ο κάφρος να έρχεται με ώσα ανάποδα στο δρομάκι που θέλω να στρίψω (για να προλάβει και να μην κάνει όπισθεν ) και να 'φιληθούμε'.Καμμια φορα ομως ειναι ματαιο. Ζωντανο παραδειγμα ο απεναντι μου, για τον οποιον αξιζει να γραφτουν απειρες σελιδες εδω μεσα. Ειναι ο κλασσικος τυπος 60αρη, ο οποιος θεωρει δεδομενο οτι η γειτονια του ανηκει. Για καποιον λογο κινειται και παρκαρει στο στενο που μενουμε επι μονιμου βασεως αναποδα. Ε, μοιραια καποια στιγμη καποιος κακομοιρης που εστριβε κανονικα βιωσε τον εφιαλτη του Καβουρα. Αποτελεσμα; Απο την επομενη του τρακαρισματος συνεχιζει να πηγαινει αναποδα .
Αποτελεσμα: Ενα σκυλακι μπορει να το κανεις να μαθει πεντε πραγματα. Αυτου του ειδους τα ζωα, αμφιβαλλω! -
αν γίνει κάτι (πχ να βγεί έξω ο άλλος)...καθαρίζει η γυναίκα μου *πρόην πρωταθλήτρια με 2 νταν στο Tae Kwon Do )... οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ
παίζεις 'τσάτσικα' εσύ...
(Godfather alert!!!)
Με φωναξατε???
-
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]