-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Γουστάρω συζητήσεις με joanne για AMG και ζαντούλες μούρλια και με pinky για ΦΠΕ, τετραπετάλουδα και τουρμπίσματα και όλα αυτά, σε θέμα που έχει ανοίξει ο ΙΚΕ
-
-
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
τα παρακάτω απο την ιδιοκτητριαγεια σας, ειμαι η Ορνελλα, ιδιοκτητρια του παραπάνω paseo με τους ιβισκους
ηταν οντως καγκουρικο τοτε παρα το γεγονος οτι μου αρεσε που οταν το ετρεχα ξεχωριζε.. εγω δεν εχω κανενα προβλημα, τωρα πια εχουν βγει αλλωστε απο πανω του.
(αν και στο motorwomen,που δεν ημουν ποτε πρακτικα μελος τους, μαλλον θα σας σταυρωσουνε με αυτα που γραφετε
Ρε γμτ ένας φίλος μου είχε ένα paseo με έναν δράκο πάνω (έχει παίξει εδώ μέσα )! Κρίμα που δεν τα έχετε ακόμα έτσι να τα ζευγαρώνατε!
-
-
-
To φόρουμ έχει αποφανθεί ένα τεράστιο ναι
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
και ένα rallyeΣτα Λιόσια το είδες; Γιατί είναι της περιοχής το αμάξι και έχει πινακίδα 1920 ή 1929 (υπάρχουν δύο ίδια με τις πινακίδες που αναφέρω, απλά δεν θυμάμαι πιο από τα δύο είναι το 'rallye').
-
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
και ένα rallye
Στα Λιόσια το είδες; Γιατί είναι της περιοχής το αμάξι και έχει πινακίδα 1920 ή 1929 (υπάρχουν δύο ίδια με τις πινακίδες που αναφέρω, απλά δεν θυμάμαι πιο από τα δύο είναι το 'rallye').
οχι έχει κι αλλού αυτό το άκρως επιτυχημένο πακέτο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nope, άλλο αμάξι λέμε. Πιο ανοιχτό και μεταλλικό λέμεKάτι τέτοιο ψάχνουμε:
Εάν το tigra έχει πινακίδες Φιλιππούπολης, το είδα χθες στη Βογατσικού, χωρίς περιεχόμενο!
-
-
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
...
Καγκουρας ;.... Ε Οχι καί κάγκουρας!!!...Μιλάμε γιά έργο τέχνης , γιά Άριστούργημα!!
Δεν είναι αν βγήκε έτσι απο το εργοστάσιο. Μερικές φορές η καγκουριά ή όχι αποδεικνύεται όχι απο το look του αμαξώματος αλλά από τα πιστοποιητικά που φέρει.
Να πω την αλήθεια ... δεν μου αρέσει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε πιστεύουμε.... αν στην έδιναν έστω και για μια βόλτα, θα κομπλεξαριζόσουν να την ''καβαλήσεις''.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Σε πιστεύουμε.... αν στην έδιναν έστω και για μια βόλτα, θα κομπλεξαριζόσουν να την ''καβαλήσεις''.
Μπα όχι! Δεν έχω κάποια κάψα να οδηγήσω στην ζωή μου κάποιο υπεραυτοκίνητο ... ούτε σαν εμπειρία.
Αν μου τύχαινε πάντως η συγκεκριμένη δεν θα δίσταζα να ρωτήσω ευθέως αν βγήκε έτσι απο το Maranello. 7, 8 ετών αυτοκίνητο είναι και δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το θεοποιήσω. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μπα όχι! Δεν έχω κάποια κάψα να οδηγήσω στην ζωή μου κάποιο υπεραυτοκίνητο ... ούτε σαν εμπειρία.
Xώρις παρεξήγηση αυτό για τα δικά μου θέλγητρα μου ακουγετε '' Μου πρότεινε η Μπελούτσι να πάμε για ''ποτό'' και εγώ ευγενικά τις είπα ότι είμαι κουρασμένος!
Αν μου τύχαινε πάντως η συγκεκριμένη δεν θα δίσταζα να ρωτήσω ευθέως αν βγήκε έτσι απο το Maranello
Ευλογο, από την στιγμή που δεν εισπράτεις όπως θα έπρεπε, αυτή την πλευρά τις αυτοκίνησης
7, 8 ετών αυτοκίνητο είναι και δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το θεοποιήσω.
Θα τη θεοποιουσες αν ήταν του 2010 δηλαδή? (Aτυχές το σχόλιο) Are you serious? we talk about Ferrari !
-
Δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν είναι κάγκουρας, αλλά ηλίθιος είναι
http://www.youtube.com/watch?v=FPBw7utc ... grec_index
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν είναι κάγκουρας, αλλά ηλίθιος είναιhttp://www.youtube.com/watch?v=FPBw7utc ... grec_index
ενα silvia δε μπορουσε να παρει για τετοιες καγκουριες??
καημενη 355 -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Xώρις παρεξήγηση αυτό για τα δικά μου θέλγητρα μου ακουγετε '' Μου πρότεινε η Μπελούτσι να πάμε για ''ποτό'' και εγώ ευγενικά τις είπα ότι είμαι κουρασμένος!
Αν μου τύχαινε πάντως η συγκεκριμένη δεν θα δίσταζα να ρωτήσω ευθέως αν βγήκε έτσι απο το Maranello
Ευλογο, από την στιγμή που δεν εισπράτεις όπως θα έπρεπε, αυτή την πλευρά τις αυτοκίνησης
7, 8 ετών αυτοκίνητο είναι και δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το θεοποιήσω.
Θα τη θεοποιουσες αν ήταν του 2010 δηλαδή? (Aτυχές το σχόλιο) Are you serious? we talk about Ferrari !
Απλώς άλλη νοοτροπία και σκεπτικό! Μην το παρεξηγείς.
ΥΓ. Και η Μπελούτσι αν ήταν κακοβαμμένη, κακοντυμένη και μου είχε μια ταμπέλα στο κεφάλι 'Είμαι η Μπελούτσι' δεν θα είχα κανένα λόγο να βγω για ποτό μαζί της επειδή ΕΙΝΑΙ η Μπελούτσι!
Australia Uber Alles!!!!! [#5]