-
οσοι δεν χαλασανε ....
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Eγω παντως εβγαλα τους μισθους 2 ετων με την ΕΤΕ (να ναι καλα το 'αφεντικο' μου που με 'εσπρωξε' γιατι απο μονος μου δεν προκειται να την εκανα την κινηση)...
Αγορα λιγο κατω απο 1 €...τις πούλησες?
Τώωωωωρα...
Πριν ανέβει πάνω από 2 €.
Σχεδόν 100% κέρδος!
Δε με βλέπω να ξαναμπαίνω ποτέ. -
Εγώ τις έβγαλα με 1,93€, τις ξαναέβαλα 3 μέρες αργότερα με 1,94€ κ τις έβγαλα με 2,50€ πριν 1 εβδομάδα. Την ίδια μέρα πήγε μέχρι 2,51€ κ έπεσε πάλι, αφότου τις έβγαλα. Σήμερα ήταν 1,79€. Συνολικά 98% κέρδος! Κ εγώ θα αργήσω να τις ξανά βάλω...
Sent from space using Tapatalk
-
Πως παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιό σας; Εγώ από το real time ticker της Ναυτεμπορικής αλλά ψάχνομαι μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο (με ειδοποιήσεις μέσω mail για min/max τιμές μετοχών και άλλα χρήσιμα).
-
http://www.thepressproject.gr/article/3 ... tis-Alapis
Το διάβασα και θυμήθηκα ένδοξες μέρες του φόρουμ
Ο χρήστης aserf έγραψε:
aserf ειδικα για την Alapis παιζει να εισαι ο μοναδικος που πιστευει ακομα στο παραμυθι.
Στην Πειραιως υπαρχουν κι αλλοι ακομα.Μπλέκεις τη χειραγώγιση μιας μετοχής με την πραγματική αξία μιας εταιρίας μου φαίνεται...
Η Alapis είναι από τις ΠΛΕΟΝ καθοδηγούμενες μετοχές ως προς τη χρηματιστηριακή πορεία της, αυτό όμως δε μειώνει την πραγματική της αξία, αλλά την αξία που έχει στα χαρτιά.
Μιλάμε για μια εταιρία που αυτή τη στιγμή διαθέτει 220 εκ € στο ταμείο, εξυπηρετεί με μεγάλη άνεση το δανεισμό της, αναμένεται να εμπλακεί πολύ περισσότερο σε δραστηριότητες με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους που θα καλύψουν τις τυχόν απώλειες από την πτώση των εσόδων και γενικότερα δεν έχει να παρουσιάσει κάτι τρανταχτά αρνητικό ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!
Με λίγα λόγια, με τις ΑΜΚ που έχει κάνει θα περίμενε κανείς να εμφανίζει ακόμα υψηλότερη κερδοφορία, σε καμία περίπτωση όμως τα μεγέθη που διαθέτει δεν είναι ανησυχητικά. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω αυτό που λένε όλοι περί παραμυθιού... Η Fortis είναι ηλίθια που διαθέτει το ~13% των μετοχών;
Καλά βέβαια, το ξέρω ότι δεν ταιριάζουν οι απόψεις μας... εγώ θεωρώ επίσης μεγάλη ευκαιρία την Τ.Ο. (που παρεπιπτόντως μπήκε φέτος στη λίστα με τις 1000 ισχυρότερες εταιρίες παγκοσμίως), θεωρώ μεγάλη ευκαιρία τη ΜΙΓ, πιστεύω ότι με ένα κάπως μεγαλύτερο ρίσκο ευκαιριάρα μπορεί να αποδειχτεί η Αλουμύλ, θεωρώ ότι η Μηχανική αφού κάνει την ΑΜΚ που χρειάζεται απαραιτήτως στα επόμενα 2-3 χρόνια θα φύγει πάνω κατακόρυφα, κτλ.
-
Τελικά η Αλαπις μια εταιρεία που όπως έλεγαν κάποιοι ήταν υγιής, δυναμική με τόσο ρευστό, πραγματική αξία κλπ κλπ γιατί πήγε εκεί που πήγε; Εννοώ με ποιο μηχανισμό κατάφεραν να την ξεφτιλίσουν; Το έκαναν επίτηδες και γιατί ή κάτι τους ξέφυγε;
-
Δεν ηταν ποτε υγιης η Alapis,οσα ΜΜΕ ελεγαν το αντιθετο, το ελεγαν γιατι επαιρναν το κατιτις τους.
Αγοραζε οτι τελειωμενη σαβουρα υπηρχε για να εμφανιζει μεγεθη και τζιρους,πιθανως και με συμφωνιες κατω απο το τραπεζι για τα τιμηματα εξαγορας. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ηταν ποτε υγιης η Alapis,οσα ΜΜΕ ελεγαν το αντιθετο, το ελεγαν γιατι επαιρναν το κατιτις τους.
Αγοραζε οτι τελειωμενη σαβουρα υπηρχε για να εμφανιζει μεγεθη και τζιρους,πιθανως και με συμφωνιες κατω απο το τραπεζι για τα τιμηματα εξαγορας.+1 πάντως ο ΛΛ καταφερε να πιάσει και πολύυυ μεγαλύτερους ελέφαντες... (Carlyle Group)
-
Φανταστείτε κάποιον να είχε επενδύσει στις ΜΗΧΚ, ΜΙΓ, ΑΛΑΠΙΣ και Τεχνική Ολυμπιακή που θα είχε καταντήσει τώρα άμα τα είχε ακόμη στο χέρι του τα χαρτιά.
Αυτές οι προβλέψεις για το μέλλον είναι ότι απολαυστικότερο μπορεί κανείς να διαβάσει. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Φανταστείτε κάποιον να είχε επενδύσει στις ΜΗΧΚ, ΜΙΓ, ΑΛΑΠΙΣ και Τεχνική Ολυμπιακή που θα είχε καταντήσει τώρα άμα τα είχε ακόμη στο χέρι του τα χαρτιά.
Αυτές οι προβλέψεις για το μέλλον είναι ότι απολαυστικότερο μπορεί κανείς να διαβάσει.Καιρός για φωνακλάδικο μετοχικό ακτιβισμό λέω εγώ, ίσως και κανένα στριπτίζ
-
Άνοιξε τα χαρτια σου
Προχτές μου ήρθε ένα γράμμα απ την ASN, θυγατρικής της SNS που φαλημεντάρισε για να μου πει ότι τα λεφτά μου είναι ασφαλή
Η πλάκα είναι ότι αυτόν τον λογαριασμό τον είχα ξεχάσει εντελώς, τον είχα ανοίξε εδώ και 5 χρόνια για ένα saving plan απ το πανεπιστήμιο.
Να ναι καλά οι άνθρωποι που μου θύμισαν ότι υπάρχουν 2 χιλιάρικα, ασφαλή -
κατάλαβες, άλλοι μετράνε τα δίφραγκα για να βγουν, και άλλοι ξεχνάνε από 'δω κι από 'κει 2χίλιαρα... αριστεροί σου λέει μετα
-
Τα οποια συντροφε δεν μπορω να τα ακουμπησω, παρα μονο για να αγορασω σπιτι να μορφωσω τα παιδια μου ή να παω καπου με sabbatical.
Αλλιως πρεπει να περιμενω μεχρι το 2016 -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τα οποια συντροφε δεν μπορω να τα ακουμπησω, παρα μονο για να αγορασω σπιτι να μορφωσω τα παιδια μου ή να παω καπου με sabbatical.
Αλλιως πρεπει να περιμενω μεχρι το 2016Mολις αρχησεις να δουλευεις και μπεις και συ στην ρουτινα του συστηματος το 2016 θα σου φανει οτι ηρθε την επομενη εβδομαδα!
-
Λες να με απαλλοτριωσει το συστημα?
Οποια ονειδος -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κατάλαβες, άλλοι μετράνε τα δίφραγκα για να βγουν, και άλλοι ξεχνάνε από 'δω κι από 'κει 2χίλιαρα... αριστεροί σου λέει μεταείναι να απορείς με μερικά άτομα, ούτε ο George Soros να'ταν...
-
-
ΕΤΕ στο 0,815. To buy or not to buy?
-
H ETE κατα πως φαινεται μαλλον θα γινει κρατικη ισως και μεσα στο 2013,δηλαδη μετοχες bye και ουχί buy
Απο την αλλη παιζοντας με μικρα ποσα,βραχυπροθεσμα και αγοραζοντας στα ιστορικα χαμηλα,δεν ειναι απιθανο καποιος να καταγραψει μεγαλες % αποδοσεις. -
Πράγματι κρατικοποιείται η ΕΤΕ, αλλά η αμκ της αργεί και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο ενδιάμεσο.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]