-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως οι αναταραξεις ειναι εγγυημενες και για το 2010Το ΜΟΝΟ σίγουρο!!!
-
Απο την στιγμη που υπαρχει το ευρω και δεν υπαρχει περιπτωση υποτιμησης τοτε εγω προσωπικα προτιμω να μεινω με μετρητα και αν υπαρξει κριση και η αξια της γης πεσει (οπως λογικα πρεπει να γινει αυτο) τοτε ισως να αγορασω κατι. Επενδυση σε ελληνικες μετοχες δεν βλεπω πως θα βοηθησει επηδει σε περιπτωση κρισης οι μελλοντικες αποδοσεις θα πεσουν κατακορυφα με την πτωση της πραγματικης αγορας αρα και η αξια της μετοχης θα πεσει σημερα (οπως και εγινε τις τελευταιες ημερες). Αν καποιος πιστευει οτι η κριση θα ξεπεραστει τοτε ας αγορασει ομολογα του Ελλ. δημοσιου, σιγουρο κερδος αν η κριση ξεπεραστει φυσικα (αυτο ειναι και το ρισκο).
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αν καποιος πιστευει οτι η κριση θα ξεπεραστει τοτε ας αγορασει ομολογα του Ελλ. δημοσιου, σιγουρο κερδος αν η κριση ξεπεραστει φυσικα (αυτο ειναι και το ρισκο).Σύμφωνοι. Από πού όμως και σε ποια τιμή; Εδώ σε θέλω!
-
Νομίζω ότι πλέον οι μεγάλοι (ξένοι και Έλληνες) αυτοί με τα μεγάλα κονδύλια είδαν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες για να χειρίζονται το ΧΑ σχετικά εύκολα με συνδυασμό αγορών και πωλήσεων συγχρονισμένες με τα κατάλληλα 'νέα' και μας δουλεύουν κανονικά!
Κάποιοι θεωρούν το ΧΑ 'παιχνίδι' και παίζουν. Για άλλους είναι δουλειά! Κάποιοι το βλέπουν σαν τζόγο, εναλλακτικό των τυχερών παιχνιδιών (κι αν σου κάτσει) με τρελλά κέρδη και προτείνουν την γη για εξασφάλιση και τις προθεσμιακές για επένδυση. Εγώ το ΧΑ δεν το θεωρώ παιχνίδι αλλά διαδραστικό εργαλείο επένδυσης και δεν θεωρώ το 2-3-5% των προθεσμιακών επαρκές και θέλω κάτι παραπάνω. Και προφανώς ο καθένας έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα λεφτά του όπως θέλει. Και με τίποτα δεν μπορω να κατηγορήσω κάποιον που θέλει να πάρει κάτι ύποπτο (όχι ότι ξέρω κιόλας αρκετά για να τον συνετίσω) γιατί προφανώς όσο πιο πολύ ρισκάρεις τόσο πιο πολύ θα κερδίσεις ή θα χάσεις. Ο καθένας λοιπόν έχει διαφορετικό επενδυτικό προφίλ και για τον καθένα υπάρχουν και διαφορετικές λύσεις! Και βέβαια καλό είναι να συμβουλεύουμε και να ακούμε συμβουλές αλλά τελικά ο καθένας είναι άξιος των επιλογών τους και της τύχης του.... και δεν πρέπει ούτε να ζηλεύουμε ούτε να κοροϊδεύουμε.... ούτε αυτόν που το Μάρτιο θα διπλασιάσει τα λεφτά του, ούτε τον άλλον που στο επόμενο στοίχημά του μπορεί να τα χάσει όλα ούτε τον άλλον που θα είναι περίπου στα ίδια... Άλλωστε για να κερδίσουν κάποιοι πρέπει να χάσουν κάποιοι άλλοι.... δεν μπορεί να είναι όλοι κερδισμένοι συνέχεια!!
-
Χαιντε χαιντε πηραμε την κατηφοραααα
-
Καιρος ηταν να τελειωνει το ψεμα...
Τωρα σιγα-σιγα διαμορφωνονται ρεαλιστικες αποτιμησεις και αποτυπωνεται το ρισκο.
Πιστευω εχουμε περιθωριο να πεσουμε μεχρι τις 900 μοναδες...εξαρταται απο το δανειστικο προγραμμα της χωρας και τις κινησεις μας,οταν μας δανεισουν ακριβα μετα θα ηρεμησουν λιγο... -
Θέλω να ακούσω κουτσάν να μας περιγράφει πως τρώει τα λεφτά της Στέλας στο ΧΑΑ αυτή την περίοδο
-
Oμόλογα μπορεί να αγοράσει κάποιος μέσω Τράπεζης.
-
Την Τ.Ο που την θυμηθήκατε? Προσοχή παίδες.
Δείτε τρία πράγματα
πωλήσεις - υποχρεώσεις - και τι ζητάνε από ΗΠΑ λόγω TOUSA.....Το hotel μάλλλον δεν θα είναι στην τρέχουσα ιδιοκτησία για πολύ ακόμη.
Cash is king ακόμα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Oμόλογα μπορεί να αγοράσει κάποιος μέσω Τράπεζης.Μπορείς να πεις ενδεικτικά τί αποδόσεις δίνουν μετά τα έξοδα Τραπέζης?
Ας πούμε για 100Κ στο 10ετές. -
Μας βλέπω να συναλλασσόμαστε με χρυσές λίρες από το Μάη.
-
και οι γυναίκες θα κάνουν βίζιτες όπως λέει και ο Λεωνίδας
-
Γιατί μόνο οι γυναίκες;
-
θα φάει μια σφαλιάρα αύριο ο ΓΔ!...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
θα φάει μια σφαλιάρα αύριο ο ΓΔ!...OK, πες ότι την έφαγε. Θα αγοράσεις, θα παρακολουθείς αδιάφορος, ή θα περιμένεις να φάει και τις μπουνιές; Οι οποίες ίσως δεν αργήσουν να έρθουν...
-
δεν θα αγοράσω.
αδιάφορος εγκρατής ή φοβισμένος είναι πολύ λεπτή η γραμμή πιστεύω τέτοιες μέρες. -
Νέα τρελή πτώση σήμερα. Αγόρασε κανείς;
-
Μετά από καιρό ξεκίνησα σήμερα να αγοράζω χαλαρά...Όχι πολλά πράγματα, ίσα για να ζεσταθούμε και να ξεσκουριάσουμε...
-
Δεν υπάρχει σάλιο για τέτοιες αγορές, όπως είπε και ο υπουργός
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θέλω να ακούσω κουτσάν να μας περιγράφει πως τρώει τα λεφτά της Στέλας στο ΧΑΑ αυτή την περίοδοhe s back
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]