-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Απίστευτη ηδονή, μετά από υποχρεωτικό μαζοχισμό σε win να επιστρέφεις στο linux-άκι σου. Οι ταχύτητες είναι απλά ασύληπτες. Τα win με το ίδιο περίπου 'βάρος' σε εφαρμογές και στήσιμο παίζουν σε αργή κίνηση. Σα να μπαίνεις απο boeing 737 σε ... corsairτωρα θα βγει και ο corsair και θα ζηταει τα ρεστα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Απίστευτη ηδονή, μετά από υποχρεωτικό μαζοχισμό σε win να επιστρέφεις στο linux-άκι σου. Οι ταχύτητες είναι απλά ασύληπτες. Τα win με το ίδιο περίπου 'βάρος' σε εφαρμογές και στήσιμο παίζουν σε αργή κίνηση. Σα να μπαίνεις απο boeing 737 σε ... corsair
τωρα θα βγει και ο corsair και θα ζηταει τα ρεστα...
και μονο που τολμα και με παρομοιαζει με αυτο το αθλιο υπαναπτηκτο OS... νομίζει σηκώνει ban και εκτέλεση απο Ρωσσικη μαφια...
btw... 737-200 classic RULEZ
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τον IE8 (σε Win7) να ξεχνάει ανά τυχαία χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες εισόδου σε σελίδες (username/password); Η επιλογή 'διαγραφή ιστορικού περιήγησης κατά την έξοδο' είναι απενεργοποιημένη, ενώ τα cookies ως αρχεία υπάρχουν κανονικότατα (αν κάνεις import στον Firefox, τα βλέπει). Και όμως, ο ΙΕ δεν τα βλέπει κατά καιρούς και μου έσπασε τα νεύρα. Το έψαξα στο google, έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα, λύση όμως δεν βρήκα.Ήταν η χαριστική βολή για τον ΙΕ για μένα, και επιτέλους το γύρισα σε μόνιμη χρήση Firefox. Απ' όσους ανθρώπους ξέρω, πρέπει να είμαι ο τελευταίος που το έκανε....οπότε το μέλλον για τον IE διαγράφεται χλωμό.
Πολύ καλύτερο πρόγραμμα ο FF (αυτό το ήξερα) αλλά πάντα αντιστεκόμουν καθώς το βρίσκω εκνευριστικά αργό στην εκκίνησή του (σε σχέση με τον ΙΕ).
Καμιά ιδέα για το πρόβλημα στον IE;
Έγω που χρησιμοποιω αποκλειστικά ΙΕ8 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια χάρα τα θυμάται όλα.
Δεν ξέρω γιατί ο δικός σου είναι ξεχασιάρης! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Firefox 3.5.5η τριτη αναβαθμιση σε 15 μερες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Firefox 3.5.5
η τριτη αναβαθμιση σε 15 μερες;
από το να μην γίνονται και να αφήνεται στην χάρη του θεού...
βέβαια άλλοι browser τις κάνουν στα μουλωχτά...
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
i-GunΔεν μπόρεσα να κρατηθώ...
-
τα κουλά που μου κάνει εμένα ο ΙΕ8 και στο σπίτι και στο γραφείο είναι ότι αρνείται ν'ανοίξει σελίδα. πρέπει να προσπαθήσεις με νέο tab ή παράθυρο για να στην ανοίξει. Ειδικά στο γραφείο είναι πολύ εκνευριστικό καθώς το κάνω για δουλειά.
Λοιπόν,
έχω κάνει αίτηση για ON οπότε σύντομα ο ΟΤΕ θα μου ακυρωθεί. Τώρα όμως έχω ISDN και το netmod στο δωμάτιό μου. έχω περάσει καλώδιο από την κεντρική που είναι στο σαλόνι στο δωμάτιο να πάρω το σήμα U και στέλνω επιστροφή στην κεντρική για να χτυπάει σε όλο το σπίτι. Με την On όμως θα πάψω να έχω ISDN. οπότε τι να κάνω, ακυρώνω όλη τη συνδεσμολογία και απλώς θα παίρνω dsl από την πρίζα του δωματίου μου? αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναφέρω την επιστροφή στα καλώδια της πρίζας? και πώς γίνεται αυτό γιατί δεν ήμουν παρών όταν τα έφτιαχνε ο τεχνικός -
για σύνδεση με αυτό σκέφτομαι και την αγορά ενός εξωτερικού σκληρού.μάλλον κάτι στα 500gb.αξίζει να δώσω λεφτά για passport?
π.χ.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303974
και βασικά ποιες προτάσεις πρέπει να αποφύγω?
-
-
http://www.monstermonstermonster.com/
ωραίο stand για λαπτοπ
-
Υπάρχει κάποιος τρόπο να κάνω ένα τραγούδι σε καραόκε (έστω έως ένα σημείο). Δηλαδή να κόψω τα λόγια;
Στο pc είχε mode η κάρτα ήχου με τον AC-97 και έδινε αυτή την επιλογή.ΥΓ: Mac user here!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπο να κάνω ένα τραγούδι σε καραόκε (έστω έως ένα σημείο). Δηλαδή να κόψω τα λόγια;
Στο pc είχε mode η κάρτα ήχου με τον AC-97 και έδινε αυτή την επιλογή.ΥΓ: Mac user here!
http://audacity.sourceforge.net/download/mac
Κάνει αυτό που ζητάς, και ακόμα περισσότερα!
-
Βοηθήστε κι εδώ
Έχω ένα cd με τα άπαντα του List για πιάνο από ένα κατεβαστήρι. Το πρόβλημα είναι ότι το αρχείο είναι εννιαίο...
Μαζί με αυτό όμως είχε κι ένα αρχείο txt με τις επιμέρους διάρκειες.
Υπάρχει κάποιο κοπτοραπτικό προγραμματάκι, фрее , που να μας κάνει αυτή τη δουλειά? -
Χτες αγόρασα την πρώτη μου εφαρμογή εδώ και χρόοοοοονια, ένα παιχνίδι για το iPhone. Αν στοίχιζε πάνω από €30, δεν θα είχα ασχοληθεί, ή θα είχα ψάξει να το βρω σπασμένο. Με τα €3,99 όμως που ζητούσαν, δεν το πολυσκέφτηκα. Αρχίζω να κατανοώ που οφείλεται η δημοτικότητα του iTunes Store.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
για σύνδεση με αυτό σκέφτομαι και την αγορά ενός εξωτερικού σκληρού.μάλλον κάτι στα 500gb.αξίζει να δώσω λεφτά για passport?π.χ.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303974
και βασικά ποιες προτάσεις πρέπει να αποφύγω?
Για ποιο λόγο να πάρεις ολόκληρο σκληρό; Μπορείς κάλλιστα να τα έχεις όλα στον υπολογιστή σου, και όταν θες να δεις κάτι, το φορτώνεις σε usb φλασάκι, το βλέπεις και το σβήνεις.
Κακή πρόταση δεν υπάρχει, όλα καλά είναι άμα τελικά θες να πάρεις σκληρό δίσκο.Χτες αγόρασα την πρώτη μου εφαρμογή εδώ και χρόοοοοονια, ένα παιχνίδι για το iPhone. Αν στοίχιζε πάνω από €30, δεν θα είχα ασχοληθεί, ή θα είχα ψάξει να το βρω σπασμένο. Με τα €3,99 όμως που ζητούσαν, δεν το πολυσκέφτηκα. Αρχίζω να κατανοώ που οφείλεται η δημοτικότητα του iTunes Store.
Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Επειδή όλες οι εφαρμογές είναι μικρής αξίας, αγοράζεις και αγοράζεις και στο τέλος του μήνα έρχεται ο λογαριασμός της πιστωτικής... Πάντως μπορείς να τα ελέγχεις.
-
Γνωρίζει κάποιος, που μπορώ να δώσω για ανακύκλωση παλιό υπολογιστή και γενικά περιφερειακά;
-
Ο χρήστης Cuore Sportivo 19 έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος, που μπορώ να δώσω για ανακύκλωση παλιό υπολογιστή και γενικά περιφερειακά; -
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
+
http://www.ufu.gr/reuseΠΟΤΕ
τα δίνουμε σε κοινότητες μεταναστών/τριών ή άλλους πολιτικούς χώρους και στέκια
Επίσης ποτέ επειδή είναι και λίγο εμπαθείς & βλάκες:
*ελεύθερο λογισμικό
ο βασικός λόγος που οι υπολογιστές 'παλιώνουν' είναι ότι τα προγράμματα συνεχώς εμπλουτίζονται με άχρηστες λειτουργίες ή ωραιότερο γραφικό περιβάλλον, που χρειάζονται όλο και μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ. ο τελευταίος κειμενογράφος γνωστής εταιρίας μονοπωλαικών πρακτικών είναι βαρής και ασήκωτος. μπορείτε να κάνετε την ίδια καριβώς δουλειά με τον αντίστοιχο που έβγαλε προ 10ετίας, ή για να μην υπερβάλουμε, με αυτό προ 6ετίας, ή να προτιμήσετε ελεύθερο λογισμικό. Το ίδιο ισχύει για προγράμματα επεξεργασιάς φωτογραφίας, εγγραφής cd κλπ κλπ
*Προτιμω να τον δωσω στα ψαρια να τον φανε...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]