-
Μπορείτε επίσης να τον κάνετε δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα όπως το Adopt a 20-year-old girl from Sweden.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μπορείτε επίσης να τον κάνετε δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα όπως το Adopt a 20-year-old girl from Sweden.ή στο Σύνδεσμο Φίλων Ανήλικου Έρωτα
-
Μπορείτε επίσης να τον κάνετε δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα όπως το Adopt a 20-year-old girl from Sweden.Αργα η γρήγορα θα μπουκάρει το ηθών σε σενα... που θα πάει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μπορείτε επίσης να τον κάνετε δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα όπως το Adopt a 20-year-old girl from Sweden.
Αργα η γρήγορα θα μπουκάρει το ηθών σε σενα... που θα πάει...
θα ξεφύγει με την Μπι Εμ Νταμπλιου και θα φάνε τη σκόνη του
-
ΠΟΤΕ
τα δίνουμε σε κοινότητες μεταναστών/τριών ή άλλους πολιτικούς χώρους και στέκια
Επίσης ποτέ επειδή είναι και λίγο εμπαθείς & βλάκες:
*ελεύθερο λογισμικό
ο βασικός λόγος που οι υπολογιστές 'παλιώνουν' είναι ότι τα προγράμματα συνεχώς εμπλουτίζονται με άχρηστες λειτουργίες ή ωραιότερο γραφικό περιβάλλον, που χρειάζονται όλο και μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ. ο τελευταίος κειμενογράφος γνωστής εταιρίας μονοπωλαικών πρακτικών είναι βαρής και ασήκωτος. μπορείτε να κάνετε την ίδια καριβώς δουλειά με τον αντίστοιχο που έβγαλε προ 10ετίας, ή για να μην υπερβάλουμε, με αυτό προ 6ετίας, ή να προτιμήσετε ελεύθερο λογισμικό. Το ίδιο ισχύει για προγράμματα επεξεργασιάς φωτογραφίας, εγγραφής cd κλπ κλπ
*Προτιμω να τον δωσω στα ψαρια να τον φανε...
Οφείλω να ομολογήσω οτι δεν είχα διαβάσει το κείμενο, ένα αυτοκόλλητο είχα δει στη σχολή και σημείωσα το site..
Που υπογράφω;
-
Κατ αρχας μιλαει για 20χρονες.... Δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχει το ηθων...
Αλλα αν γινει καμια στραβη, θα του παρεχω ασυλο στην εξοχικη κατοικια που διατηρω στη Ρωσια -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θα ξεφύγει με την Μπι Εμ Νταμπλιου και θα φάνε τη σκόνη του
να δω πως θα φύγει με τα σκάγια από την καραμπίνα του 'πατέρα' μέσα στο κεφάλι του...
-
Ποιανού πατέρα; Ασχολούνται στην Σουηδία με την 'τιμή' της 20χρονης κόρης τους;
-
Ποιανού πατέρα; Ασχολούνται στην Σουηδία με την 'τιμή' της 20χρονης κόρης τους;Ολο και αποκαλυπτεται... τα εχει δοκιμασει ΟΛΑ ο Λαππας... Θα ρθει η μερα που θα σε ανακαλυψουν ατιμε, και δεν θα σε ξεπλένουν ουτε ολα τα Mac του κοσμου
-
Ποιανού πατέρα; Ασχολούνται στην Σουηδία με την 'τιμή' της 20χρονης κόρης τους;Απ οσο μου χει πει 'φιλη' Σουδεζα, μετα τα 18 με 19 φευγουν σχεδον ολοι απο το 'πατρικο' τους και μενουν μονοι κ ανεξαρτητοι.
-
Αν ξεκινήσεις και γλυκαθείς θα υποπέσεις στο αμάρτημα καμμιάς ελληνίδας και μετά ή την παίρνεις ή τον παίρνεις!
-
Ολο και αποκαλυπτεται... τα εχει δοκιμασει ΟΛΑ ο Λαππας... Θα ρθει η μερα που θα σε ανακαλυψουν ατιμε, και δεν θα σε ξεπλένουν ουτε ολα τα Mac του κοσμουΖηλεύεις, παραδέξου το.
(αλλά, εκτός από πλάκα, δεν κάνω και τίποτα άλλο ο φουκαράς ) -
Ξέρετε μήπως αν παίζει XPMode ή κάποιο αντίστοιχο VirtualPC (vmware?) σε CPU που δεν υποστηρίζει 'Hardware Virtualization'? Λογικά θα έπρεπε, έστω κι αν όλη τη δουλειά την κάνει το software, αλλά για το XPM η Microsoft το αναφέρει ως αναγκαίο το HV support.
Τα 64μπιτα Win7 δεν έχουν υποστήριξη για παλιές 16μπιτες εφαρμογές και ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ να τρέξω κάτι 16μπιτα λεξικά κλπ που έχω μέσα από το περιβάλλον εργασίας μου είναι αυτός...
-
έχω κάνει αίτηση για ON οπότε σύντομα ο ΟΤΕ θα μου ακυρωθεί. Τώρα όμως έχω ISDN και το netmod στο δωμάτιό μου. έχω περάσει καλώδιο από την κεντρική που είναι στο σαλόνι στο δωμάτιο να πάρω το σήμα U και στέλνω επιστροφή στην κεντρική για να χτυπάει σε όλο το σπίτι. Με την On όμως θα πάψω να έχω ISDN. οπότε τι να κάνω, ακυρώνω όλη τη συνδεσμολογία και απλώς θα παίρνω dsl από την πρίζα του δωματίου μου? αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναφέρω την επιστροφή στα καλώδια της πρίζας? και πώς γίνεται αυτό γιατί δεν ήμουν παρών όταν τα έφτιαχνε ο τεχνικός
-
Άστο έτσι προς το παρόν και βλέπεις τι θα γίνει μετά. Κάποιοι πάροχοι έχουν θέμα με το VOIP και το πέρασμα της ομιλίας σε όλες τις πρίζες, οπότε χρειάζονται κόλπα για να παίζουν τα τλφ σε όλο το σπίτι. Ίσως τώρα έχεις το κόλπο έτοιμο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άστο έτσι προς το παρόν και βλέπεις τι θα γίνει μετά. Κάποιοι πάροχοι έχουν θέμα με το VOIP και το πέρασμα της ομιλίας σε όλες τις πρίζες, οπότε χρειάζονται κόλπα για να παίζουν τα τλφ σε όλο το σπίτι. Ίσως τώρα έχεις το κόλπο έτοιμο.μα θα καταργηθεί η isdn αυτό σημαίνει ότι θα πάψει να λειτουργεί το netmod άρα θα πρέπει να επαναφέρω το σήμα της γραμμής στην κεντρική. το router της on δεν έχει voip υποδοχή.
-
τον παίζει λίγο το web gmail ή μου φαίνεται ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τον παίζει λίγο το web gmail ή μου φαίνεται ;Ναι, γιατι ειναι σε φαση αναβαθμισης και θα χουμε θεματακια αυτες τις μερες
-
Άστο έτσι προς το παρόν και βλέπεις τι θα γίνει μετά. Κάποιοι πάροχοι έχουν θέμα με το VOIP και το πέρασμα της ομιλίας σε όλες τις πρίζες, οπότε χρειάζονται κόλπα για να παίζουν τα τλφ σε όλο το σπίτι. Ίσως τώρα έχεις το κόλπο έτοιμο.
μα θα καταργηθεί η isdn αυτό σημαίνει ότι θα πάψει να λειτουργεί το netmod άρα θα πρέπει να επαναφέρω το σήμα της γραμμής στην κεντρική. το router της on δεν έχει voip υποδοχή.
α, θα πρέπει να επιστρέψω το netmod στον ΟΤΕ ή θα με χρεώσει ?
-
Mac OS-X 10.6.2, 157,7 mb στο δικό μου MBP.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]