-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Mac OS-X 10.6.2, 157,7 mb στο δικό μου MBP.Παραλίγο να το χωράει ο σκληρός του πρώτου μου φορητού (120 MB - το 1993).
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Άστο έτσι προς το παρόν και βλέπεις τι θα γίνει μετά. Κάποιοι πάροχοι έχουν θέμα με το VOIP και το πέρασμα της ομιλίας σε όλες τις πρίζες, οπότε χρειάζονται κόλπα για να παίζουν τα τλφ σε όλο το σπίτι. Ίσως τώρα έχεις το κόλπο έτοιμο.
μα θα καταργηθεί η isdn αυτό σημαίνει ότι θα πάψει να λειτουργεί το netmod άρα θα πρέπει να επαναφέρω το σήμα της γραμμής στην κεντρική. το router της on δεν έχει voip υποδοχή.
α, θα πρέπει να επιστρέψω το netmod στον ΟΤΕ ή θα με χρεώσει ?
Σε εμένα δυο χρονια(ισως και παραπανω) που αλλαξα σε pstn δεν μου το εχουν ζητησει ουτε και με χρεωσαν .Bαλτο σε μια ακρη να υπαρχει καλου κακου.
-
Από τα νέα macbook και imac, ποιές είναι οι καλύτερες επιλογές (κάποιοι θα αρχίσουν τα ζήτω );
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω, τα χαρακτηριστικά τους μου φαίνονται 'φτωχά', ιδίως τα macbook.
Επίσης, παίρνουν windows 7 κανονικά (ο κ. Λάππας μόλις ξανάχυσε το τσάι του );
Η αδελφή μου είναι δικηγόρος και μάλλον μπορεί να πάρει χρήματα από το ΕΣΠΑ, οπότε λέμε να ανανεώσουμε το στόλο, θα πάρει εκείνη ένα laptop και αν τα καταφέρουμε εγώ θα πάρω έναν imac (αν γίνεται και 27άρη ). -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Από τα νέα macbook και imac, ποιές είναι οι καλύτερες επιλογές (κάποιοι θα αρχίσουν τα ζήτω );
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω, τα χαρακτηριστικά τους μου φαίνονται 'φτωχά', ιδίως τα macbook.
Η αδελφή μου είναι δικηγόρος και μάλλον μπορεί να πάρει χρήματα από το ΕΣΠΑ, οπότε λέμε να ανανεώσουμε το στόλο, θα πάρει εκείνη ένα laptop και αν τα καταφέρουμε εγώ θα πάρω έναν imac (αν γίνεται και 27άρη ).Αν σου φαίνονται 'φτωχά', είναι πάμπλουτα από άποψη λειτουργικού και προεγκατεστημένου χρήσιμου λογισμικού (καμία σχέση με bloatware).
Από MBP καλύτερη επιλογή θεωρώ το 2,66 (http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... BPRNH7.htm), και από iMac τον 27άρη με τον i5 (http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop ... 53GR-A.htm).
Από λειτουργικό τρέχουν ό,τι θες, αν και έρχονται με προεγκατεστημένο το καλύτερο
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Η αδελφή μου είναι δικηγόρος και μάλλον μπορεί να πάρει χρήματα από το ΕΣΠΑ, οπότε λέμε να ανανεώσουμε το στόλο, θα πάρει εκείνη ένα laptop και αν τα καταφέρουμε εγώ θα πάρω έναν imac (αν γίνεται και 27άρη ).Αν σου φαίνονται 'φτωχά', είναι πάμπλουτα από άποψη λειτουργικού και προεγκατεστημένου χρήσιμου λογισμικού (καμία σχέση με bloatware).
Από MBP καλύτερη επιλογή θεωρώ το 2,66 (http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... BPRNH7.htm), και από iMac τον 27άρη με τον i5 (http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop ... 53GR-A.htm).
Από λειτουργικό τρέχουν ό,τι θες, αν και έρχονται με προεγκατεστημένο το καλύτερο
Τα δινουν με Windows7 επιτελους;;;;
Ριξε μια ματια εδω για να δεις τι αγοραζεις στα ιδια λεφτα
-
Ποιός ο λόγος να πληρώσεις mac αν είναι να βάλεις Windows;
Δε ξέρω πόσο λειτουργικό είναι πραγματικά ως εργαλείο εργασίας το Mac OS X Snow Leopard, σε μια σύντομη επαφή που είχα μαζί του πάντως μου φάνηκε πολύ gadjet-άδικο.
Αγοράστε όλοι Mac για να είναι χαρούμενα τα αφεντικά μου
-
Tί λέτε γι'αυτό ?
Το σκέφτομαι για φορητή λύση σε παραλίες κλπ εκδρομές -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Όχι, αλλά τα τρέχουν μια χαρά. Όταν τα μηχανάκια που παραθέτεις πιο κάτω τρέξουν ΣΩΣΤΑ OSX, πες μου.
Και στα λεφτά ενός S3 αγοράζεις ένα τριαξονικό. Περισσότερα κυβικά, περισσότερα άλογα, more bang for your buck.
Στα λεφτά του 27άρη iMac τι αγοράζεις;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Στα λεφτά του 27άρη iMac τι αγοράζεις;
Διαμέρισμα σε νεοχτιστη πολυκατοικία
-
-
Ερώτηξης
Βαζοντας τα 64bit Windows 7 θα εχω πρόβλημα εκτέλεσης εφαρμογών Win XP ; Περα απο τα κλασσικά office-οειδή + Mozilla + Nero χρησιμοποιώ αρκετά τις suites της Adobe (Photoshop, lightroom)
Το μηχάνημα ειναι ενας διπύρηνος Athlon (6400 νομιζω..)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν σου φαίνονται 'φτωχά', είναι πάμπλουτα από άποψη λειτουργικού και προεγκατεστημένου χρήσιμου λογισμικού (καμία σχέση με bloatware).
Κάτι τέτοιο εννοούσα όταν έλεγα 'φτωχά'. Το λογισμικό ξέρω, είναι πολύ καλό (δε το'χω δοκιμάσει βέβαια, από αυτά που διαβάζω), αλλά τα μηχανάκια είναι ακριβά και τα χαρακτηριστικά τους συγκριτικά δεν είναι και πολύ high end. Βέβαια με το osx υποθέτω οτι θα λειτουργούν τέλεια.
-
Ένα Mac δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύουν όλα τα computers= χωρίς να χρειάζεται να ασχολείσαι εσύ με τον υπολογιστή. Αν δεν κάνει ο χρήστης καμία τραγική μ@λακία , ακόμα και μετά από 3-4 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας θα τρέχει όπως την πρώτη μέρα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα Mac δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύουν όλα τα computers= χωρίς να χρειάζεται να ασχολείσαι εσύ με τον υπολογιστή. Αν δεν κάνει ο χρήστης καμία τραγική μ@λακία , ακόμα και μετά από 3-4 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας θα τρέχει όπως την πρώτη μέρα.το ίδιο συμβαίνει και με τα Windows αν γνωρίζεις. Επειδή συνήθως όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ χρησιμοποιούν παραθύρια από άσχετους ως ξανθιές λογικό είναι να τα μαγάνε. Μακ παίρνουν οι ζηλωτές.
τα XP που είχα πριν τα vista τα δούλευα χωρίς πρόβλημα και χωρίς φορμάτ επι 5 χρόνια.
δεν φταίνε οι μηχανές αλλά οι χειριστές τους .-
-
Μα εδώ είναι το θέμα. Στα Mac δεν χρειάζεται να γνωρίζεις. Και η ξανθιά θα έχει για πάντα το σύστημα της όπως την πρώτη μέρα, όσο και ο power user.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν φταίνε οι μηχανές αλλά οι χειριστές τους .-Γιατί δεν έχεις άλφα ρομέο;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Γιατί δεν έχεις άλφα ρομέο;
γιατί δεν μου αρέσουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί δεν έχεις άλφα ρομέο;
γιατί δεν μου αρέσουν.
Ναι καλά... Εδώ σου αρέσουν τα παράθυρα
-
Ποιά η γνώμη σας για τα + - που εμφανίζονται σιγά σιγά σε διάφορα forums σε στυλ youtube;Προσωπικά δε μου αρέσουν,γιατί ο άλλος κρύβεται πίσω απο ένα κουμπί..Αν θέλει να διαφωνήσει ας γράψει την άποψη του..Εκτός αυτού μερικοί χάνουν το νόημα που είναι η ανταλλαγή απόψεων και επιδίδονται στο sport της συλλογής +..
-
+1
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]