-
Όλοι μου οι δίσκοι, πλην ενός, ήταν WD. Πριν 6-7 χρόνια, ένας 30άρης χάλασε μετά από 1 έτος χρήσης περίπου. Τον πήγαμε στο Πλαίσιο, μας τον άλλαξαν μετά με έναν άλλο.........ε, χάλασε και εκείνος λίγους μήνες μετά. Μας τον ξανάλλαξαν και έκτοτε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Ομοίως κανένα πρόβλημα με τον ένα και μοναδικό Maxtor που χρησιμοποίησα
Συμπέρασμα: Η WD βγάζει καλούς δίσκους...αλλά είναι να μη σου τύχει..
@Stavros: κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω αλλά τις βάζω στην άκρη γνωρίζωντας πως ό,τι κι αν πάρω θα καίει λιγότερο απ' αυτό που έχω.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καλα ειπα να εσβηνα το ονομα στο quote
Γενικο ηταν το σχολιο.Να απαντησω και μια με σχετικο, του φορουμ, θεμα :
αν βαλω τα λημματα που προτεινεις με κανα ιταλικο αμαξι, θα βρω τα απειρα.δεν υπαρχει ζητημα,αν καποιος εχει αγνοια πανω σ'ενα θεμα
διαβασε παντως και τις 51 σελιδες απο σχετικο thread του επισημου φορουμ της Seagate
http://forums.seagate.com/stx/board/mes ... ad.id=3668
και ναι καλα θα ηταν,την επομενη φορα να μην ξεχασεις να βγαλεις το ονομα απο το quote
-
Νταξ, 51 σελιδες δεν νομιζω να περιμενεις να τις διαβασω
Μια απαντηση ειναι οτι, καλλιστα, το 5500 θα με εκανε -σε παρομοια περιπτωση- να μην ξαναπαρω Νοκια. Οχι.Τεσπα, νομιζω ηταν κατανοητο το σχολιο μου.
Φαντασου οτι δεν ηταν το ονομα σου στο quote. -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Οι ραπτορες ειναι αρκετα γρηγοροι.Δεν το κρινω σκοπιμο να τους βαλει σε raid και να ρισκαρεις με ζητηματα αξιοπιστιας
δεν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας, backup κάθε βράδυ σε άλλο δίσκο.
Οπότε και να σκάσουν και οι δυο δίσκοι... Κανένα πρόβλημαΕχεις ομως τοσο αναγκη τις επιδοσεις? Ειχες velociraptor και δε σε καλυψε? Διοτι ετσι καλυτερα να πας σε ssd που ειναι και της μοδας
Ειναι καθαρα θεμα redundancy....
Ναι οκ... ειναι γρηγοροι.... αλλα μπορουν να γινουν γρηγοροι Χ2 -
μιλάτε και τρέμετε για την απωλεια των δεδομένων λες κι έχετε server με 200 accounts πάνω. τόσα χρόνια είμαι με απλούς σκληρούς ούτε raid ούτε τπτ και μια φορά μόνο έχασα δεδομένα επειδή έφαγε κόλλημα το partitionmagic σ'ένα σκληρό. ε κ τι έγινε ? κ αλλη μια φορά από δε θυμάμαι τι αν κ διασώθηκαν τα περισσότερα. ε κ πάλι, τι έγινε? αυτά που θέλω τα κρατάω σε backup. για τις ταινίες και τα τραγούδια χέστηκα, τα ξανακατεβάζω ή τα βρίσκω από φίλους που τα χουν όλα. Αυτά που πραγματικά χρειάζομαι όμως είναι σε backup.
έχω και ένα raptor 37gb που κάνει θόρυβο και όταν κοιμάσαι είναι ενοχλητικό, κ λέω να τον σουτάρω. Για gaming είναι καλός, αλλά δεν πολυπαίζω. Οπότε αν πάρω κανά καινούριο με 32ρι cache θα ναι καλά.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μιλάτε και τρέμετε για την απωλεια των δεδομένων λες κι έχετε server με 200 accounts πάνω. τόσα χρόνια είμαι με απλούς σκληρούς ούτε raid ούτε τπτ και μια φορά μόνο έχασα δεδομένα επειδή έφαγε κόλλημα το partitionmagic σ'ένα σκληρό. ε κ τι έγινε ? κ αλλη μια φορά από δε θυμάμαι τι αν κ διασώθηκαν τα περισσότερα. ε κ πάλι, τι έγινε? αυτά που θέλω τα κρατάω σε backup. για τις ταινίες και τα τραγούδια χέστηκα, τα ξανακατεβάζω ή τα βρίσκω από φίλους που τα χουν όλα. Αυτά που πραγματικά χρειάζομαι όμως είναι σε backup.έχω και ένα raptor 37gb που κάνει θόρυβο και όταν κοιμάσαι είναι ενοχλητικό, κ λέω να τον σουτάρω. Για gaming είναι καλός, αλλά δεν πολυπαίζω. Οπότε αν πάρω κανά καινούριο με 32ρι cache θα ναι καλά.
Μητσ*τάκης mode:
Πόσο τακτικά παίρνεις backup τις φωτογραφίες σου; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
μιλάτε και τρέμετε για την απωλεια των δεδομένων λες κι έχετε server με 200 accounts πάνω. τόσα χρόνια είμαι με απλούς σκληρούς ούτε raid ούτε τπτ και μια φορά μόνο έχασα δεδομένα επειδή έφαγε κόλλημα το partitionmagic σ'ένα σκληρό. ε κ τι έγινε ? κ αλλη μια φορά από δε θυμάμαι τι αν κ διασώθηκαν τα περισσότερα. ε κ πάλι, τι έγινε? αυτά που θέλω τα κρατάω σε backup. για τις ταινίες και τα τραγούδια χέστηκα, τα ξανακατεβάζω ή τα βρίσκω από φίλους που τα χουν όλα. Αυτά που πραγματικά χρειάζομαι όμως είναι σε backup.
έχω και ένα raptor 37gb που κάνει θόρυβο και όταν κοιμάσαι είναι ενοχλητικό, κ λέω να τον σουτάρω. Για gaming είναι καλός, αλλά δεν πολυπαίζω. Οπότε αν πάρω κανά καινούριο με 32ρι cache θα ναι καλά.
Μητσ*τάκης mode:
Πόσο τακτικά παίρνεις backup τις φωτογραφίες σου;από χθες ξεκίνησα
φάε τη γλώσσα σου
-
Προχτες αγόρασα το bh 214 της νόκια γιατί το παλιό μου bluetooth δεν με βόλευε (bh101).
Το ωραίο ειναι οτι παίρνει/έχει στέρεο ακουστικά με βεντούζες. Το μόνο κακό ότι το κλιπ θέλει γιακά για να πιάσει (δεν είναι μανταλάκι είναι σαν κλιπ που έχουν τα στυλό).Το 'αστείο' της υπόθεσης:
Στο κινητό μου (νοκια ε65) έχει μια μέτρια προς κακή ποιότητα ήχου που με τον ισοσταθμηστή το έστρωσα λίγο. Χτες το δοκίμασα σε ένα ε90 και ένα iphone 3GS φίλων μου. Το ε90 είχε πολύ καλή ποιότητα, καλυτερη απο το ε65, αλλά έχανε κάπου κάπου.Και εδώ έρχεται το iphone... Απλά η ποιότητα ήταν σαν να μην ήταν bluetooth και να είχες βάλει τα ακουστικά κατευθίαν στο minijack... (δεδομένου ότι άκουγα το ίδιο τραγούδι σε ίδιες ποιότητες)
'Αλλος ένας λόγος γιατί είναι ακριβό το άτιμο...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Προχτες αγόρασα το bh 214 της νόκια γιατί το παλιό μου bluetooth δεν με βόλευε (bh101).
Το ωραίο ειναι οτι παίρνει/έχει στέρεο ακουστικά με βεντούζες. Το μόνο κακό ότι το κλιπ θέλει γιακά για να πιάσει (δεν είναι μανταλάκι είναι σαν κλιπ που έχουν τα στυλό).Το 'αστείο' της υπόθεσης:
Στο κινητό μου (νοκια ε65) έχει μια μέτρια προς κακή ποιότητα ήχου που με τον ισοσταθμηστή το έστρωσα λίγο. Χτες το δοκίμασα σε ένα ε90 και ένα iphone 3GS φίλων μου. Το ε90 είχε πολύ καλή ποιότητα, καλυτερη απο το ε65, αλλά έχανε κάπου κάπου.Και εδώ έρχεται το iphone... Απλά η ποιότητα ήταν σαν να μην ήταν bluetooth και να είχες βάλει τα ακουστικά κατευθίαν στο minijack... (δεδομένου ότι άκουγα το ίδιο τραγούδι σε ίδιες ποιότητες)
και που να βαζες ακουστικα των 100-200 ευρω σε φορητο ενισχυτη που παιρνει σημα απο LOD του 3GS.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
και που να βαζες ακουστικα των 100-200 ευρω σε φορητο ενισχυτη που παιρνει σημα απο LOD του 3GS.
ε;;;
σε απλα ελληνικα -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα πολύ απλό notebook για προσωπική χρήση (έχω και εταιρικό). Δε με ενδιαφέρουν παιχνίδια, επεξεργασίες εικόνων/ήχου/κτλ. Το θέλω για απλό σερφάρισμα στο διαδίκτυο και άνοιγμα/συγγραφή αρχείων word/pdf/κτλ. Το πολύ-πολύ να δω καμιά ταινία σε αυτό.
Με δεδομένα τα παραπάνω πιστεύω ότι το http://www.msystems.gr/v_products.asp?v ... _Item=8819 είναι υπεραρκετό εφόσον κατά την αγορά προσθέσω ένα έξτρα module RAM των 2GB φτάνοντας στα 3GB. Τι λέτε; Συνυπολογίστε ότι το εταιρικό μου laptop είναι ένα Dell Latitude D510 (Pentium M στα 1.6GHz με 2GB RAM και 30GB σκληρό) και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τις επιδόσεις του.
Ένα παρεμφερές (θυμάμαι στάνταρ την ίδια cpu) lenovo έχει στο saturn 350e.
Τελικά υπάρχει κάποια πρόταση σε αυτά τα χρήματα? 300-400ε? Βασικά δεν γνωρίζω τους επεξεργαστές που παίζουν σε αυτά τα μοντέλα. Οι amd τι λένε?
-
δες στο www.skroutz.gr
καλες προσφορες βγαζει και το you(CrazyU),καθως και το e-shop(Crazy Sundays)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ε;;;
σε απλα ελληνικαiphone 3gs -> φορητός ενισχυτής -> ακουστικά
Βέβαια δεν βλέπω λόγο να πάρεις φορητό ενισχυτή...
Έτσι και αλλιώς πετυχαίνω απίστευτη ποιότητα με τα denon μου (50€ ακουστικά) απ' όλες τι πηγές. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελικά υπάρχει κάποια πρόταση σε αυτά τα χρήματα? 300-400ε? Βασικά δεν γνωρίζω τους επεξεργαστές που παίζουν σε αυτά τα μοντέλα. Οι amd τι λένε?Πάνε μια βόλτα στο Saturn που έχει τεράστια ποικιλία και θα τα δεις και live.
Θα βρείς σίγουρα κάτι εκεί. -
Σκέφτομαι εδώ και καιρό την αγορά ενός netbook. Ποιο πιστεύετε πως αξίζει σε τιμή γύρω στα 350 Ευρώ. Έχω βρει το Asus 1000H στα 300Ευρώ. Τι διαφορές έχει από το 1008Η; Από την άλλη είχα διαβάσει γύρω στην άνοιξη πως η επόμενη έκδοση του Atom θα ενσωματώνει πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών. Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση πως ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει, κάνω λάθος;
-
Χρησιμοποιώ το convertxtodvd για να μετατρέψω αρχείο avi (12gigabyte) σε dvd. To πρόγραμμα μου βγάζει στην αρχή ότι η ποιότητα θα είναι καλή αλλά τελικά στο τέλος δεν συντονίζει σε κάποια σημεία ο ήχος με την εικόνα και κολλάει το dvd.
(Tο αρχείο avi το έχω κάνει capture από ψηφιακή videocamera)
Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σκέφτομαι εδώ και καιρό την αγορά ενός netbook. Ποιο πιστεύετε πως αξίζει σε τιμή γύρω στα 350 Ευρώ. Έχω βρει το Asus 1000H στα 300Ευρώ. Τι διαφορές έχει από το 1008Η; Από την άλλη είχα διαβάσει γύρω στην άνοιξη πως η επόμενη έκδοση του Atom θα ενσωματώνει πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών. Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση πως ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει, κάνω λάθος;IMHO, η νεα πλατφορμα Atom ειναι... μια απο τα ιδια. Δεν υπαρχει ουσιαστικη αναβαθμιση, μαλλον εσκεμμενα. Αν βρεις κατι με πλατφορμα ION το χτυπας με κλειστα ματια (HP 311 πχ...).
-
Είχες καιρό να πάρεις προμήθεια στους HP, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχες καιρό να πάρεις προμήθεια στους HP, ε;και αυτο... αλλα ποιο αλλο netbook φορα ION και ειναι τοσο πληρες οσο το 311? Ανοητε moderator...
-
Η προμήθεια προμήθεια...
Για πες για το modem σου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]