-
Δες και αυτά της EPSON.
-
Θα πρότεινα και τα αντίστοιχα πολυμηχανήματα της Canon. Τουλάχιστον από τον εκτυπωτή και το scanner που έχω επί χρόνια, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από άποψης ποιότητας, αντοχής και γρήγορου update των drivers και των βοηθητικών εφαρμογών ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
too muchτο HP Officejet 4500N Inkjet τι λέει?
Kαλο φαινεται αλλα μη κρινεις μονο απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του εκτυπωτη.
Υπολογισε ποσες εκτυπωσεις θα κανεις μηνιαιως και μελετησε το cost per copy του καθε μηχανηματος.
Αλλωστε,πλεον, ο εκτυπωτης ειναι το πλαστικο κουτι που μπαινουν τα μελανακια... -
Windows 7 Ultimate
Επαιζα με προγραμματα που αλλαζουν το theme των Win7 προχθες και επεσε στα χερια μου ενα που αλλαζε το boot screen.
Εφτιαξα ενα απιστευτο με carbon fiber background και το avatar μου στη θεση του λογοτυπου της μικρομαλακης.
Αλλαξα και το 'windows loading - microsoft(R)' ειδα το preview και λεω 'ωραιο βγηκε'!
Εφαρμογη και παμε για reboot....Δεν ξεκινησε ποτε!
Boot-κατι δεν βρεθηκε. rebbot using MS Win7 disk and run repair tool etc...Ερχεται και η δευτερη κεραμιδα του Acronis...
Το backup που εκανα τακτικα κανα χρονο τωρα, επιανε χωρο και ειπα να ξεκινησω το καινουριο με σωστες ρυθμίσεις και να το βαλω να κανει αυτοματα την διαδικασία καθε Σαββατο στις 5:00, μερα κ ωρα που με βολευει.
Ειναι τελος βδομάδας, οποτε να παθει κατι μεσα στη βδομαδα, ειμαι ΟΚ και το σαββατοκυριακο συνήθως το σκαλιζω και αν παθει κατι, ειμαι κομπλε.
Οποτε το ρύθμισα, εσβησα το backup και εκανα την μα...κια μου μεσα στη βδομαδα....Χαρακιρι!
Το μιχανακι να μην ξεκιναει, να μη μπορω να το φτιαξω με τα system repair tools της microsoft....
βαζω αλλο δισκο στο μιχανακι, τραβαω τα αρχεια μου σε εναν εξωτερικο και βλεπω οτι ο εξωτερικος εχει κατι κουλα αρχεια της microsoft... τα οποια ειναι απο το Microsoft Action Center - Backup manager... Το οπιο ειχα δοκομασει οταν βγηκε το SP1 των Win7 πριν απο δυο βδομαδες...
Βoot με το DVD των win7 -> system repair/restore επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας, βρησκει μονο του το αρχειο και παμε!
Σωθηκα!
Μεσα σε μια ωρα επανεφερα το συστημα, μετεφερα τα αρχεια μου και εκανα κατι αναβαθμησεις σε προγραμματα....Καιρος ηταν να χουν τα 'παραθυρα' κατι τετοιο απο την μανα τους!!!!
NOD, McAfee kai Norton εχουν παρει δρομο απο τοτε που βγηκε το MS Security Essentials, τωρα θα παρει ποδι και το Acronis! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ενας 2.5sata μπορει να συνδεθει σε pc μεσω θηκης usb απο 3.5?
Ναι, κανονικά. Οι υποδοχές είναι ίδιες.
το είχα δοκιμάσει διότι ήθελα να φορμάρω στο πισι τον σκληρό της αμιγκα 1200 μου που είναι τετοιος και δεν γινόταν...αναγκάστηκα να πάρω θήκη για 2,5αρι!
Ο 2,5 της Αμίγκα ήταν προφανώς IDE και εκεί όντως ο αντάπτορας είναι πιό στενός απο τον κανονικό για 3,5 δίσκους. Αλλα στους sata είναι ακριβώς ίδιες οι υποδοχές.
BTW οι δίσκοι SATA είναι 100% plug and play οπότε είναι λίγο ποντιακό να παίρνεις εξωτερικό μετατροπέα USB. Στον υπολογιστή μου έχω βάλει ένα front panel σαν αυτό: http://www.binbin.net/photos/generic/pc ... panel-.jpg και συνδέω κατευθείαν τους δίσκους sata ενώ είναι αναμένος ο υπολογιστής.
Υπόψιν και οι παλιοί IDE έιναι plug and play αλλά πρέπει πρώτα να συνδέσεις το IDE και μετά το ρεύμα. Στους SATA δέν έχει σημασία.
-
Για κατεβασμα flash εχω τον video downloadhelper (add-on).
Σε καποια site προηγειται κλιπακι διαφημισης και δεν μπορει να 'πιασει' το κυριως βιντεο.
Εχουμε κατι υπ' οψην ; -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
too much
το HP Officejet 4500N Inkjet τι λέει?
Kαλο φαινεται αλλα μη κρινεις μονο απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του εκτυπωτη.
Υπολογισε ποσες εκτυπωσεις θα κανεις μηνιαιως και μελετησε το cost per copy του καθε μηχανηματος.
Αλλωστε,πλεον, ο εκτυπωτης ειναι το πλαστικο κουτι που μπαινουν τα μελανακια...για να καταλάβεις, τώρα έχω το HP officejet 7210 με το οποίο έκανα τη δουλειά μου μια χαρά αλλά έχει πάει 500 φορές σέρβις και τα χει φάει τα ψωμιά του. οπότε κάτι αντίστοιχο με καλύπτει. βέβαια έβαζα refill μελάνια αλλά δεν προκαλούσαν αυτά τα προβλήματα (άσχετης φύσης)
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Σε καποια site προηγειται κλιπακι διαφημισης και δεν μπορει να 'πιασει' το κυριως βιντεο.
Εχουμε κατι υπ' οψην ;Όπως π.χ. στο site του σκάι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ναι, του ANT1 επισης και αρκετα ξενα.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ναι, του ANT1 επισης και αρκετα ξενα.
Είχα περιγράψει μια λύση εδώ, η οποία δουλεύει με τέτοια βίντεο.
-
Για pc το οποίο θέλει κάποιος να πετάει στην κυριολεξία,να δουλεύει το antivirus,να κάνεις εγγραφή dvd,να έχεις ανοιχτά παράθυρα,να γίνεται εγκατάσταση ενός προγράμματος κλπ ταυτόχρονα και να μην κάνει κιχ από κολήματα ποιόν απ τους παρακάτω επεξεργαστές θα επιλέγατε και γιατί?
INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155
AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-CORE -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για pc το οποίο θέλει κάποιος να πετάει στην κυριολεξία,να δουλεύει το antivirus,να κάνεις εγγραφή dvd,να έχεις ανοιχτά παράθυρα,να γίνεται εγκατάσταση ενός προγράμματος κλπ ταυτόχρονα και να μην κάνει κιχ από κολήματα ποιόν απ τους παρακάτω επεξεργαστές θα επιλέγατε και γιατί?
AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-COREhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 52500K.htm
υπαρχει και σε αλλα καταστηματα φθηνοτερος
o i7 ειναι ανουσιος
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-COREΤι μηχάνημα έχεις τώρα? Μπορεί να αναβαθμίζεται.
-
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 52500K.htm
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... Cooler.htm
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 4-00-G.htm
και 2χ τετοιες (για 8GB συνολο)
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 1333C9.htmβαλε και εναν ssd κλοκαρε στα 4.5 GHz και θα εχεις ο,τι σχεδον πιο δυνατο μπορει να υπαρξει
-
οταν αρχιζουν τα sandy bridge να πεταει φλογιτσες ομως κανε μου pm να σου πω που μενει ο qsisvts
-
Ναι οπως πεταει φωτιες και ο i μου...
Για αυτο προτεινα υπερψυκτρα με αυτη δε θα καταλαβειΣε φιλο μου θα κανουμε το ιδιο τις επομενες μερες με αρκετα χειροτερη
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-COREΝομίζω κάτι τέτοιο είναι καταλληλότερο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι οπως πεταει φωτιες και ο i μου...
Για αυτο προτεινα υπερψυκτρα με αυτη δε θα καταλαβειΣε φιλο μου θα κανουμε το ιδιο τις επομενες μερες με αρκετα χειροτερη
Σε τι κουτί θα βάλεις τέτοια ψύκτρα και θα κλείσει το πλαινό;
-
δεν τα λεω εγω υπαρχουν περιπτωσεις που ο συνδιασμος sandy και μερικων mb τους εκαναν φλαμπε! (λαθος βαση ειχε δωσει η intel για την κατασκευη)
-
Το PC μετα απο ανοιγμα αφου φορτωσει τα Win7 μετα απο λιγο πεταει μπλε οθονη και το μονο που μπορω να δω ειναι το registry_error.Τωρα ειμαι σε safe mode,μπορω να κανω κατι απο εδω η χρειαζεται φορματ???
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]