-
Θα το παω εκει που το αγορασα και αν μου παρουν λεφτα θα τους πω παρτε τα @@ μου!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Θα το παω εκει που το αγορασα και αν μου παρουν λεφτα θα τους πω παρτε τα @@ μου!!!Αν είναι να τους δώσεις τα @@ σου καλύτερα να προσπαθήσεις να τους τα δώσεις πριν σου πάρουν τα λεφτά. Μετά δεν έχει νόημα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θα το παω εκει που το αγορασα και αν μου παρουν λεφτα θα τους πω παρτε τα @@ μου!!!
Αν είναι να τους δώσεις τα @@ σου καλύτερα να προσπαθήσεις να τους τα δώσεις πριν σου πάρουν τα λεφτά. Μετά δεν έχει νόημα.
Συγγνωμη δεν εχω ουτε καν ενα χρονο το μηχανημα και θερμαινεται και πηδιεται αναποδα???Εγω φταιω δηλαδη???Να πω πως εκανα ναμακια στη χρηση παει στον αγυριστο πληρωνω αλλα τι θα βγει η HP και τα multirama ποιο πανω απο μενα???ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΛΑΣ.
-
Καλησπερα.Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου.Πριν λιγο καιρο ποσταρα οτι ετριζε το ανεμηστιρακι.Τωρα παραδωξος σταματησε μονο του...Αλλα τωρα βιωνω ενα αλλο προβλημα με τις θερμοκρασιες.Το λαπτοπ ζεσταινεται ασυνηθιστα πολυ και οταν βαζω ενα παιχνιδι πχ να παιξει μετα δουλευει σε σχετικα υψηλη θερμοκρασια και δε πεφτει παρακατω απο τους 70-80 βαθμους θερμοκρασια.Ξερετε τι παιζει???Μηπως να το παω για εναν καθαρισμο???Τη βαση σπανια τη χρησιμοποιω μιας και τωρα το δουλευω μονο στο γραφειο.Λετε να μου κακομαθε να το βαλω παλι στο κρεβατι?
Τα φωτα σας!
viewtopic.php?p=1896860#p1896860
-
Αν είναι να τους δώσεις τα @@ σου καλύτερα να προσπαθήσεις να τους τα δώσεις πριν σου πάρουν τα λεφτά. Μετά δεν έχει νόημα.
Συγγνωμη δεν εχω ουτε καν ενα χρονο το μηχανημα και θερμαινεται και πηδιεται αναποδα???Εγω φταιω δηλαδη???Να πω πως εκανα ναμακια στη χρηση παει στον αγυριστο πληρωνω αλλα τι θα βγει η HP και τα multirama ποιο πανω απο μενα???ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΛΑΣ.
χαλάρωσε man
αν το ανοίξεις από κάτω έχεις πρόσβαση στο ανεμιστηράκι; αν ναι πάρε τα πολλά με ένα πινέλο φύσα κιόλας (χωρίς σάλιο ) κ ξαναδοκίμασε. πάστα άλλαξες που λέγαμε; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλησπερα.
Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου.Πριν λιγο καιρο ποσταρα οτι ετριζε το ανεμηστιρακι.Τωρα παραδωξος σταματησε μονο του...Αλλα τωρα βιωνω ενα αλλο προβλημα με τις θερμοκρασιες.Το λαπτοπ ζεσταινεται ασυνηθιστα πολυ και οταν βαζω ενα παιχνιδι πχ να παιξει μετα δουλευει σε σχετικα υψηλη θερμοκρασια και δε πεφτει παρακατω απο τους 70-80 βαθμους θερμοκρασια.Ξερετε τι παιζει???Μηπως να το παω για εναν καθαρισμο???Τη βαση σπανια τη χρησιμοποιω μιας και τωρα το δουλευω μονο στο γραφειο.Λετε να μου κακομαθε να το βαλω παλι στο κρεβατι?
Τα φωτα σας!
viewtopic.php?p=1896860#p1896860
Φοβαμαι να το ανοιξω ρε γαμωτο.
-
αλλαγη παστας πριν φτασει το καλοκαιρι και κλαψεις..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αλλαγη παστας πριν φτασει το καλοκαιρι και κλαψεις..Τι?
-
-
-
EvoMouse: η εξέλιξη του ‘ποντικιού’;
Με την πληθώρα των εναλλακτικών του ποντικιού λύσεων θα ξεχνούσαμε πως υπάρχουν πολλές άλλες σε εξέλιξη λύσεις. Τα WOW-PEN Joy, ErgoSlider Plus, Orbita Mouse και το AirMouse είναι αρκετά από τα μέσα που προσπάθησαν να αντικαταστήσουν το ‘ποντίκι’ εφεύρεση του 1968. Τώρα επιχειρεί το evoMouse να διεκπεραιώσει ένα εικονικό trackpad με το δάχτυλο να λειτουργεί σαν pointer.
Οι δημιουργοί, η εταιρία Celluon μιλά για μια επανάσταση με το evoMouse να λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό όπως το Ιnvisible Computer Mouse. Δύο αισθητήρες λειτουργούν σαν ‘μάτια’ για την μικρή αυτή συσκευή και ανιχνεύουν την κίνηση λειτουργώντας σαν ένα κανονικό ποντίκι . Κλικ, διπλό κλικ, σύρε και άσε κ.ο.κ.
Το evoMouse μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ζωγραφική ενώ υπάρχει και προαιρετικό keymat για να λειτουργεί ως QWERTY πληκτρολόγιο.
Η Celluon says λέει πως καθώς δεν σέρνεις ένα μηχάνημα όπως το ποντίκι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες για στο Σύνδρομο του Καρπιαίου Σωλήνα.
Ενώνεται με Bluetooth ή USB, ενώ φορτισμένο παρέχει δύο ώρες gaming. Συμβατό με laptops με Windows XP, Vista ή 7, και Windows Mobile, BlackBerry και συσκευές Symbian. Τιμή δεν έχουμε ακόμη. -
http://hothardware.com/Reviews/OCZ-NIA- ... Interface/
αυτο ειναι το μελλον οταν γινει πιο ωριμη η τεχνολογια -
για gaming που το προορίζουν, καλό είναι.
Διαφορετικά υπάρχουν πολλά προβλήματα. Απαιτεί πολύ προσήλωση και αναπόσπαστη προσοχή, κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό. -
κοιτα εμπειρικα μιλωντας (το ειχα για καιρο και ηταν να αγορασω αλλα δεν εβρισκα εδω καθοτι ο παπαρας ο φιλος μου δεν το πουλαει)
θελει σιγουρα προσηλωση αλλα μονο για να καταλαβεις μεσω του cp του πια brainwaves πρεπει να χρησιμοποιησεις
σε παιχνιδια fps/flight simulator ειναι σουπερ οπως και για racing (αλλη αισθηση να γυριζεις το κεφαλι σου πισω αλλα να μην βλεπεις τιποτα )
παντως πιστευω οτι τεχνολογιες τετοιες και λειτουργικα πανω σε gpu θα αργησουμε πολυ να δουμε.. -
Την υποχρέωση να εκδίδουν Άδεια Μουσικής σε όλους τους συνδρομητές της εταιρείας διάθεσης ανοικτής μουσικής Jamendo αναλαμβάνουν πλέον οι δήμοι της Ελλάδας, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση άδειας από εταιρείες πνευματικής ιδιοκτησίας όπως η ΑΕΠΙ. Έτσι, οι Έλληνες επιχειρηματίες που διατηρούν κατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια και επιθυμούν να παίζουν μουσική σε αυτό, θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από ένα πλήθος κομματιών (ξένης μουσικής για την ώρα) σε μορφή λίστας αναπαραγωγής (playlist), χωρίς την υποχρέωση καταβολής αμοιβών σε οποιοδήποτε Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης δραστηριοποιείται στη χώρα.
Αν και οι άδειες creativecommons για τη διανομή πνευματικών έργων έχουν εισαχθεί στο εθνικό δίκαιο εδώ και αρκετό καιρό, ένα νομικό πρόβλημα εμπόδιζε την νόμιμη αναπαραγωγή της σε καταστήματα, αφού οι δήμοι απαιτούσαν άδεια από εταιρείες πνευματικής ιδιοκτησίας για την επιτρέψουν. Για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, η fairmusic ανέλαβε να αντιπροσωπεύσει τα συμβόλαια που δίνει η εταιρεία διάθεσης ανοικτής μουσικής jamendo στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, και μετά από αίτηση συνδρομητή της Jamendo στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, o οργανισμός πνευματικής ιδιοκτησίας έκανε γνωμοδότηση όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:
«Εφ' όσον ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής από τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης «ΑΕΠΙ» και «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ» θα πρέπει να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986, ότι η μουσική που χρησιμοποιεί στο κατάστημά του ανήκει σε δημιουργούς ή άλλους δικαιούχους, που δεν έχουν αναθέσει την διαχείριση του περιοσιακού τους δικαιώματος σε οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης και κυρίως στην ΑΕΠΙ και την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Αντίγραφο της υπέυθυνης δήλωσης κοινοποιείται άμεσα από τον δήμο στους δύο προαναφερόμενους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης».
Πρόκειται για απόφαση που θεωρείται σημαντική, καθώς ανοίγει τον δρόμο για τη διάδοση της ελεύθερης και ανοικτής μουσικής που διατίθεται στο διαδίκτυο.
http://ellak.gr/index.php?option=com_co ... ew&id=7039
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχω ένα IMB ThinkPad R50e μοντέλο 1834-2PG (Celeron M 1.3, 512kb cache) ο οποίος πρέπει να είναι αυτός.Θεωρητικά, και κοιτώντας τη λίστα με τα part numbers, η μητρική του μπορεί να 'σηκώσει' μέχρι Pentium M 755 (2.0 Ghz, 2MB cache) ο οποίος σίγουρα θα τον απογειώσει. Ουσιαστικά, για τη δουλειά που το θέλω μέχρι να καεί .
2 ερωτήσεις τώρα αν κάποιος ξέρει σίγουρα γιατί ο γούγλης ήταν αρκετά ασαφής:- Σίγουρο είναι ή θα πετάξω 60 Ευρώ;
- Επειδή υπάρχει προηγούμενο με το BIOS των thinkpad να δέχονται μόνο αγορασμένο από τη 'μαμά' H/W, να ψάξω μήπως για cpu από τη 'μαμά' ή δεν θα έχω πρόβλημα από έναν τυχαίο απ'το ebay;
Βρέθηκε 745 (1.8Ghz) σε 28 € τελική και έρχεται... και να μη μπαίνει δε θα κλαψω
-
ωραιο το evomouse, δεν μπορω να γνωριζω ποσο πρακτικο ειναι αλλα φαινεται καλο
-
Apple logo
Gay pride flag
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ωραιο το evomouse, δεν μπορω να γνωριζω ποσο πρακτικο ειναι αλλα φαινεται καλοΕπειδή και μένα μου αρέσει, έψαξα λεπτομέρειες: κυκλοφορεί τέλος Μαρτίου/αρχές Απριλίου στην Αγγλία με τιμή $99.
pinoytutorial.com -
Ενα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια δημιουργίας κβαντικών υπολογιστών πραγματοποίησαν ερευνητές στις ΗΠΑ κατασκευάζοντας έναν επεξεργαστή που λειτουργεί με αρχές της κβαντομηχανικής.
Στους σημερινούς υπολογιστές η μονάδα πληροφορίας είναι το bit, το οποίο λαμβάνει τιμές είτε «0» είτε «1» και οι πληροφορίες αποθηκεύονται ως συνδυασμοί των δύο αυτών ψηφίων. Στους κβαντικούς υπολογιστές το αντίστοιχο του bit είναι το κβαντικό bit, ή qubit. Χάρη σε μια κβαντική ιδιότητα που ονομάζεται υπέρθεση, το qubit μπορεί να λαμβάνει τιμές «0» ή «1» ή και τα δύο μαζί.
Αυτή η ιδιότητα έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο η μνήμη και η ταχύτητα των κβαντικών υπολογιστών επιτρέποντας τους, θεωρητικά, να εκτελούν σε χρόνο dt επεξεργασίες που σήμερα χρειάζονται χρόνια για να ετκελεστούν ακόμη και από τα πιο ισχυρά συστήματα.
Ένα σύστημα που διαθέτει μόλις ένα qubit είναι ικανό σύμφωνα με τους ειδικούς να συναγωνιστεί ισχυρούς συμβατικούς υπολογιστές. Όπως είναι ευνόητο, όσο περισσότερα qubits διαθέτει ένας υπολογιστής τόσο πολλαπλασιάζεται η ισχύς του αφού οι δυνατότητες επεξεργασίας του αυξάνονται εκθετικά.Η αρχιτεκτονική των qubits
Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας που ασχολείται εδώ και τέσσερα χρόνια με την έρευνα γύρω από την ανάπτυξη κβαντικών υπολογιστών ανέπτυξε μια νέα επαναστατική αρχιτεκτονική κατασκευής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων την οποία ονόμασε RezQu. Χρησιμοποιώντας αυτή την αρχιτεκτονική οι ερευνητές κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα τσιπάκι που διαθέτει 9 qubits!
Οι εκπρόσωποι της ερευνητικής ομάδας παρουσίασαν την τεχνική τους σε συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Φυσικής και ανέφεραν ότι συνεχίζουν την προσπάθεια τους με στόχο πλέον να κατασκευάσουν έναν επεξεργαστή με 10 qubits.
Αν και η έρευνα στον τομέα της κβαντομηχανικής έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια οι ειδικοί εκτιμούν ότι χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσπάθεια ώσπου να επιτευχθεί η κατασκευή ενός κβαντικού υπολογιστή και ότι ενδέχεται να περάσουν ακόμη και δεκαετίες μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο.
http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231100809
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]