-
5 χρονια εγγυηση το Clio στην Γαλλια
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Πάντως θα εχει ενα ενδιαφέρον το micra σε diesel αλλα το clio iv το βρίσκω πολύ πιο καλό αλλα και πολύ πιο ποιοτικό απο το micraΔεν τα χωριζει και ενα αξιοσεβαστο ποσο?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το Autotriti από την πανευρωπαική παρουσίαση του μοντέλου:http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 108409.asp
Δοκίμασαν και τα φρένα;
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
καλησπερα παιδια, καινουριος στο φορουμ κ εχω βαλει στο ματι το νεο clio.
ειμαι ηδη κατοχος του clio ii προfacelift και σκεφτομαι για αναβαθμισηΕρωτηση λοιπον, για το αυτοματο κιβωτιο EDC τι εχετε ακουσει?
ηταν αξιοπιστο πανω στο megane γιατι στο clio τωρα θα μπει πρωτη φορα.
επισης δεν εχω καταλαβει εαν αυξανει την καταναλωση σε σχεση με ενα χειροκινητο. ειδα καπου ελεγε η renault μειωμενη καταναλωση κατα 17% αλλα απο οτι καταλαβα εννοει σε σχεση με το κλασσικο παλιο αυτοματο τους κιβωτιο.Αξιζει λετε η τοποθετηση του? οσων αφορα την ανεση το σκεφτομαι γιατι εχω οδηγησει αυτοματα κ ειναι πολυ πιο ξεκουραστα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
It bobbles along merrily if you keep it above 2,000rpm where the turbo kicks in, and while it could never be called swift it can be hustled about, but you’ve got to think about your gearchanges: find yourself one too high in say, third, out of a slow corner and you might as well get out and push, because the torque will have gone on holiday.Get the right gear (often one lower than instinctive) and the turbo wooshes into life, torque appears and you fizz forward. Great fun. In fact, unlike most point and shoot modern cars which require no thought to make fast progress, there’s skill and learning required to get the best out of this engine, and when you do, there’s great satisfaction to be had. That sounds more like the Renaults of old…
Δεν μου ακούγεται και τόσο οικονομικός αυτός ο τρόπος οδήγησης (κάτι που βάσει του κειμένου φαίνεται να είναι 'αναγκαστικό')... Τούρμπο, 'μία κάτω' και γκαζώματα για να 'πάει', πρέπει ν' ανεβάζουν την κατανάλωση στα ύψη ...
-
αυτος ο τροπος οδηγησης θα ειναι για διαδρομες και διαθεσεις τυπου 'αναβαση ριτσωνας'
και αναφερεται κ στον 900ρι κινητηρα το κειμενακι. τωρα πιστευω σε πολη κ σε συνθηκες μετριας κινησης πας ανετα! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πάντως θα εχει ενα ενδιαφέρον το micra σε diesel αλλα το clio iv το βρίσκω πολύ πιο καλό αλλα και πολύ πιο ποιοτικό απο το micra
Δεν τα χωριζει και ενα αξιοσεβαστο ποσο?
Και διαφορά στην τιμή (θα έχουν) σε όποια αγορά βρεθούν ταυτόχρονα και διαφορά στην κατασκευή (φανταζομαι ότι θα έχουν) υπερ του Clio!!!
Ινδία Τουρκία σημειώσατε μάλλον 2.
Στο μόνο που ίσως να υπερέχει της Nissan είναι στο κοστος συντήρησης που ... Twingo 1,5 λίγο ακριβότερο απο το αντιστοιχο σερβις ενός QQ 1,5. Πριν λίγες μερες είδα τιμολογιο ίδιου σερβις αντιπροσωπίας Renault και εξουσιοδοτημένου Nissan και θυμήθηκα τις παλιές εκείνες -ονοματα δεν λεμε- στιγμές ... Ρενώ!!! Τίποτα δεν άλλαξε στο μικρό χωριό μας!!! -
Αν μιλάμε για Θεσσαλονίκη κι εγώ το πιστεύω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στο after sales της Renault. Τουλάχιστον στον γνωστό. Δεν ξέρω τι λέει ο Κατάκης.Δεν είναι πάντως γενικό είναι η προσωπική μου εικόνα. Θέλει ψάξιμο.
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=14758
...Μια μικρή ένσταση για την αντιληπτή ποιότητα των υλικών, που στην πλειονότητά τους απαρτίζονται από σκληρά πλαστικά...
Άρα συνεχίζεται λογικά και η πολιτική του προηγούμενου μοντέλου στο κομμάτι αυτό.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
It bobbles along merrily if you keep it above 2,000rpm where the turbo kicks in, and while it could never be called swift it can be hustled about, but you’ve got to think about your gearchanges: find yourself one too high in say, third, out of a slow corner and you might as well get out and push, because the torque will have gone on holiday.
Get the right gear (often one lower than instinctive) and the turbo wooshes into life, torque appears and you fizz forward. Great fun. In fact, unlike most point and shoot modern cars which require no thought to make fast progress, there’s skill and learning required to get the best out of this engine, and when you do, there’s great satisfaction to be had. That sounds more like the Renaults of old…
Δεν μου ακούγεται και τόσο οικονομικός αυτός ο τρόπος οδήγησης (κάτι που βάσει του κειμένου φαίνεται να είναι 'αναγκαστικό')... Τούρμπο, 'μία κάτω' και γκαζώματα για να 'πάει', πρέπει ν' ανεβάζουν την κατανάλωση στα ύψη ...
Υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα απο την καταναλωση. Εξαλλου για οποιον θελει υπαρχει και η λαδιερα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Το cityauto από την πανευρωπαική παρουσίαση:
-
It bobbles along merrily if you keep it above 2,000rpm where the turbo kicks in, and while it could never be called swift it can be hustled about, but you’ve got to think about your gearchanges: find yourself one too high in say, third, out of a slow corner and you might as well get out and push, because the torque will have gone on holiday.
Get the right gear (often one lower than instinctive) and the turbo wooshes into life, torque appears and you fizz forward. Great fun. In fact, unlike most point and shoot modern cars which require no thought to make fast progress, there’s skill and learning required to get the best out of this engine, and when you do, there’s great satisfaction to be had. That sounds more like the Renaults of old…Δεν μου ακούγεται και τόσο οικονομικός αυτός ο τρόπος οδήγησης (κάτι που βάσει του κειμένου φαίνεται να είναι 'αναγκαστικό')... Τούρμπο, 'μία κάτω' και γκαζώματα για να 'πάει', πρέπει ν' ανεβάζουν την κατανάλωση στα ύψη ...
Υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα απο την καταναλωση. Εξαλλου για οποιον θελει υπαρχει και η λαδιερα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εγώ είχα καταλάβει, πως όλος ντόρος με τα τουρμπάκια και το downsizing είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνον με την κατανάλωση ...
Επίσης, η 'λαδιέρα' είναι τεκμήριο στο μπανανικό φοροσύστημα, έχει βάρος και θα 'ναι κι ακριβότερη.
Τέλος πάντων θα δείξει ο χρόνος (και η κρίση στο ελλάντα)... -
Το downsizing είναι ένας ωραίος τρόπος να ρίξεις στάχτη στα μάτια του κόσμου και της Ε.Ε. με εξωπραγματικές τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης/ρύπων που όταν αποφασίσεις να πας σαν άνθρωπος φυσικά και δεν ισχύουν. Από εκεί και πέρα όμως έχει τα καλά του για εμάς στην μπανανία καθώς μπορούμε να αποκτήσουμε αξιοπρεπή αριθμό αλόγων σε λογικότερες τιμές καθώς το τέλος ταξινόμησης αλλά και τα τεκμήρια πάνε με τα κυβικά. Και λόγω των χαμηλών τυποποιημένων μετρήσεων έχουμε και χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας. Όποιος θέλει λοιπόν τα 90 του αλογάκια τσαχπίνικα θα πάρει τη βενζίνη και όποιος τα θέλει οικονομικά το πετρέλαιο.
-
Το downsizing είναι ένας ωραίος τρόπος να ρίξεις στάχτη στα μάτια του κόσμου και της Ε.Ε. με εξωπραγματικές τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης/ρύπων που όταν αποφασίσεις να πας σαν άνθρωπος φυσικά και δεν ισχύουν.Not. Φιλικά, δεν είναι λάθος όλοι οι κατασκευαστές και εσύ σωστός...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το downsizing είναι ένας ωραίος τρόπος να ρίξεις στάχτη στα μάτια του κόσμου και της Ε.Ε. με εξωπραγματικές τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης/ρύπων που όταν αποφασίσεις να πας σαν άνθρωπος φυσικά και δεν ισχύουν.
Not. Φιλικά, δεν είναι λάθος όλοι οι κατασκευαστές και εσύ σωστός...
Meaning?
-
Το downsizing είναι ένας ωραίος τρόπος να ρίξεις στάχτη στα μάτια του κόσμου και της Ε.Ε. με εξωπραγματικές τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης/ρύπων που όταν αποφασίσεις να πας σαν άνθρωπος φυσικά και δεν ισχύουν.
Meaning?
π.χ. η μιτό 135 είναι στα ίδια κιλά με την 47 1,6...
με ότι ρυθμους και να κινηθείς η μίτο είναι τρομερά πιο γρήγορη και αρκετά πιο οικονομική...
-
Meaning?
Meaning το downsizing δεν είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου.
-
Τα εξωπραγματικά εργοστασιακά νούμερα δεν τα πετυχαίνεις όμως σε ρεαλιστικές συνθήκες εκτός αν βαλθείς να βρεθείς δολοφονημένος από τους υπόλοιπους αγανακτισμένους οδηγούς... Υπό αυτήν την έννοια το θεωρώ στάχτη στα μάτια. Αν αποφασίσεις να το πας γρήγορα (να εκμεταλλευτείς δηλαδή τα άλογα που υπόσχεται ο κατασκευαστής) θα κάψει αναλόγως των ίππων του και όχι της φανταστικής εργαστηριακής κατανάλωσης. Η διαφορά λοιπόν μεταξύ εργαστηριακών μετρήσεων και πραγματικότητας είναι συνήθως μεγαλύτερη σε μικρά τουρμπάτα από ότι ήταν στα μεγαλύτερα ατμοσφαιρικά που αντικατέστησαν.
-
τώρα θέλω να σου βάλω τα νούμερα του τουινγκο να σε στείλω αλλά δεν το κάνω...
-
Κώστα για βενζίνη μιλάμε εδώ.
Renault Clio IV