-
Πέρυσι νοίκιασα ένα Clio του 2017 έπαθα το ίδιο ενώ έβαλα καύσιμο δεν ανέβηκε ο δείκτης.
Έδειξα ακόμα και την απόδειξη στον υπάλληλο του rent a car για να μην έχει αμφιβολία ότι το γέμισα... αυτός μου είπε ότι συμβαίνει στα Clio ...και ο τρόπος για να μην κολλάει ο δείκτης είναι όταν βάζεις καύσιμο...να βγαίνει η κάρτα-κλειδι από την υποδοχή της...
Δεν το ξαναδοκιμασα ούτε οδήγησα ξανά Clio για το επιβεβαιώσω...εάν θες δοκίμασε τό....
-
Συμπτωματικό είναι.
Άσε το να καταναλώσει αρκετό καύσιμο από αυτό που έχεις.
Ξαναβάλε αισθητή ποσότητα καυσίμου με σβηστό το αυτοκίνητο και λογικά θα είναι ΟΚ.
Μου έχει συμβεί και στο Clio III και σε Α3 αλλά χωρίς να έχει επαναληφθεί.
Αν συνεχιστεί δες το σε συνεργείο, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό λογικά.
-
Εαν ήταν ενεργοποιημένη η ανάφλεξη, λογικό είναι. Σε πολλά αυτοκίνητα όταν είναι ενεργοποιημένη η ανάφλεξη, δεν λειτουργεί σωστά το φολοτέρ γιατί κόβει το ρεύμα (για λόγους ασφαλείας) και μετά δεν διαβάζει σωστά. ΠΑΝΤΑ βενζίνη με σβηστή μηχανή και κλειστή την ανάφλεξη.
-
Είναι η έκδοση dynamic όπου η κάρτα δεν χρειάζεται να είναι τοποθετημένη στην υποδοχή.
Πάντα όταν βάζω πετρέλαιο είναι σβηστός ο κινητήρας.
Ελπίζω να είναι περιστασιακό, ίδωμεν.
-
Τελικά ήταν όπως τα λέγατε
Αφού κατανάλωσα τα 2/3 του ρεζερβουάρ έβαλα πετρέλαιο και όλα ΟΚ
Αλήθεια πως σας φαίνεται το νέο Clio
Η σύζυγος εντυπωσιάστηκε με το εσωτερικό άλλα την χαλάει λίγo η εξωτερική εμφάνιση.
-
Για ταξινομήσεις μέχρι 31.12 παίζουν καλές τετραψήφιες εκπτώσεις πια, δώρο μεταλλικό χρώμα ασφάλιση για 1 χρόνο κ.α. και σε όλη τη γκάμα, ανάλογα το μοντέλο και την έκδοση πλην του νέου Clio 5 που παραμένουν σε πιο χαμηλά επίπεδα.
Στο Clio 4 είναι πάρα πολύ καλές οι εκπτώσεις για να φύγει το πιο όποιο στοκ λόγω έναρξης πωλλήσεων του 5. Αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσει να εισάγεται παράλληλα με το 5 σε εεκδόσεις Clio IV Campus όπως έγινε και σε άλλες ευρωπαικές χώρες, αφου η παραγωγή του IV συνεχίζεται κανονικά.
-
Καλησπέρα,
Υπάρχει κανένας κάτοχος του dci90 που να έχιε προβεί σε βελτίωση του κινητήρα (επαναπρογραμματισμό, τσιπάρισμα);;
-
Όπως έχω ξαναναφέρει το Clio 4 θα συνεχίσει να παράγεται και να διατίθεται παράλληλα με το 5.
Ως Clio IV Generation και σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις Ελλάδα:
**0.9 TCE 75 HP GENERATION** **13310** **0.9 TCE 75 HP GENERATION MIRRORING** **13510** **0.9 TCE 90 HP GENERATION** **14110** **0.9 TCE 90 HP GENERATION MIRRORING** **14310**
-
Όπως έχω ξαναναφέρει το Clio 4 θα συνεχίσει να παράγεται και να διατίθεται παράλληλα με το 5.
Ως Clio IV Generation και σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις Ελλάδα:
**0.9 TCE 75 HP GENERATION** **13310** **0.9 TCE 75 HP GENERATION MIRRORING** **13510** **0.9 TCE 90 HP GENERATION** **14110** **0.9 TCE 90 HP GENERATION MIRRORING** **14310**
Μέχρι να έρθει το νέο Sandero!
-
Ειδα πολυ καλες τιμες για Κλιο 4 με τον 900 αρη τουρμπο.Εχουμε καποιες γνωμες απο πλευρας αξιοπιστιας και καταναλωσεων;Αν υπαρχει και κατοχος του εν λογω ακομη καλυτερα.
-
Να ξερεις το clio 4 εχει 4 αεροσακους....μεγαλο μειον για εμενα.
-
Δεν με πειραζει.....μιλαμε βεβαια για αυτοκινητο που παρουσιαστηκε το 2012.Και τοτε υπηρχαν αλλα στανταρ.....
-
Οχι και τοτε υπηρχε το οτι ολοι οι αντιπαλοι του ειχαν 6 αεροσακους εκτος απο αυτο.
Τα psa απο το 2006 σε αυτην την κατηγορια ειχαν standard 6 αεροσακους.
Αν βαζεις πισω επιβατες θα ελεγα πως ειναι σημαντικο.
-
Ειδα πολυ καλες τιμες για Κλιο 4 με τον 900 αρη τουρμπο.Εχουμε καποιες γνωμες απο πλευρας αξιοπιστιας και καταναλωσεων;Αν υπαρχει και κατοχος του εν λογω ακομη καλυτερα.
Πραγματική μέσα στην Αθήνα 6 με 6,5 στα 100 υπολόγιζε.
Αξιοπιστία ο κινητήρας κυκλοφορεί από το 2012 χωρίς αναφορές για προβλήματα.
-
ad276 wrote:
Δεν μενω Αθηνα αλλα ειναι μια καλη ενδειξη...Καποιο θεμα με καρτες,ηλεκτρικα γνωριζεις;Ειχε αναφερθει στα πρωτα μοντελα προωρη φθορα των τακακιων.Στο φεις λιφτ φανταζομαι διορθωθηκε....
-
samatistas wrote:
ad276 wrote:
Δεν μενω Αθηνα αλλα ειναι μια καλη ενδειξη...Καποιο θεμα με καρτες,ηλεκτρικα γνωριζεις;Ειχε αναφερθει στα πρωτα μοντελα προωρη φθορα των τακακιων.Στο φεις λιφτ φανταζομαι διορθωθηκε....
Αυτό που ανέφερες το οποίο είχε λυθεί και στα πριν το facelift μετά το 1ο χρόνο κυκλοφορίας του. Σύνηθες άλλο πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί. Και κάποιοι μικροτρισγμοί τότε μπροστά από το ταμπλό από κάποιους.
-
Μπήκα προχτές σε clio 4 0.9 και πραγματικά απογοητευτικα. Μοντέλο 2017 και το fiesta του 2009 που είχα μου φάνηκε έτη φωτός μπροστά. Οι χώροι απαράδεκτοι πάρα τα 4,06 μ. Το φιέστα με τα 3,97 έχει πολύ πιο ευρύχωρη καμπίνα. Επίσης καμία σχέση σε θορυβο, ευστάθεια και ποιότητα κύλισης.
-
Πολυ καλα τα λες. Τα ιδια ακριβως εντοπισα και εγω. Σε αλλους ομως αρεσει οποτε μαλλον υπαρχει διαφορα αντιληψης του τι ειναι σημαντικο ή τι οχι.
Εγω σε μοντελο με 17αρες ενιωσα πολυ ασχημα μεσα στη πολη...πραγματικα χτυπαγε σαν να κανεις τραμπαλα με πρωταθλητη σουμο ενω εσυ θα ησουν χαϊντυ κλουμ.
-
Καλα μην τρελαινεστε κιολας.....οι χωροι τουλαχιστον στους πισω ειναι παντα σε συναρτηση με το πως καθεται ο οδηγος.Εγω ακομη και στο Αιγκο της γυναικας μου σε κανονικη (οχι ξαπωμενος) καθομαι πισω μου ανετα και ειμαι 1,77.....
Και φυσικα οι τροχοι 17 ιντσων δεν ταιριαζουν για τους ελληνικους δρομους ενω παιζει ρολο κσι η πιεση των ελαστικων.....
Καλο θα ηταν να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Το Κλιο 4 εχει αποδειξει την αξια του και με το παραπανω οντας το πιο καλοπουλημενο σουπερμινι σε ολη την Ευρωπη σταθερα τα τελευταια χρονια.....και δεν νομιζω ολοι αυτοι που το πηραν να εχουν μετανιωσει....
Δεν θελω να οπαδοποιησω την κουβεντα αλλα καλο θα ηταν να σκεφτομαστε πριν γραψουμε κατι.Δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα επειδη μπηκα μια φορα σε ενα χ μοντελο,οτι ολα ειναι μαπα....
Δεν λεω οτι το Κλιο 4 δεν εχει ελαττωματα,κανεις δεν ειναι τελειος σ αυτη τη ζωη.....
-
Κανένας δε τρελαίνεται... λέμε την γνώμη μας για πράγματα που είναι αντικειμενικά. Να μου πεις για το θέμα της εμφάνισης που είναι υποκειμενικό, οκ πάσο.
Όποιος έχει μπει και πιστεύει ότι χώροι, θόρυβος κλπ του αρκούν και δεν τον ενοχλούν οκ πάλι, απλά δε λαμβάνει υπόψιν την άποψή μας.
Απλά το περίμενα καλύτερο και ήρθε πλήρης απογοήτευση.
Renault Clio IV