-
Παιδες χθες γυρνώντας απο Εθνική οδο για Αθήνα στο ύψος του Σχηματάριου μου ανάβει λαμπάκι βενζίνης. 80 χλμ μετά στην Ηλιούπολη σταματώ κ το φουλαρω με πετρέλαιο. Ο βενζινας μου βάζει μέσα 47λ στο φουλ. Το ντεπόζιτο ειναι 45αρι. Με έκλεψε?
-
Αφού άναψε λαμπάκι βενζίνης, εσύ γιατί έβαλες πετρέλαιο; Αυτο φταίει, δεν σε έκλεψε.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Παιδες χθες γυρνώντας απο Εθνική οδο για Αθήνα στο ύψος του Σχηματάριου μου ανάβει λαμπάκι βενζίνης. 80 χλμ μετά στην Ηλιούπολη σταματώ κ το φουλαρω με πετρέλαιο. Ο βενζινας μου βάζει μέσα 47λ στο φουλ. Το ντεπόζιτο ειναι 45αρι. Με έκλεψε?Ακούγονται λογικά τα λίτρα που σου έβαλε.
Από ότι κατάλαβα, έκανες αλλά 80 χιλιόμετρα μετά το λαμπάκι, που σημαίνει ότι λογικά δεν είχε μέσα ουλτε λίτρο.... -
Βάλε και τον λαιμό που χωράει μερικά λίτρα παραπάνω...
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Αφού άναψε λαμπάκι βενζίνης, εσύ γιατί έβαλες πετρέλαιο; Αυτο φταίει, δεν σε έκλεψε.Sent from my iPad using Tapatalk
Χα! Θενκς guys για τα σχόλια. Ετσι οπως φαινεται δε με εκλεψε κ χαίρομαι
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Renault Clio IV dCi του 2013 και σήμερα που πήγα να βάλω πετρέλαιο δεν άνοιγε με τίποτα το καπάκι του καυσίμου.
Μάλλον κόλλησε. Δοκίμασα πολλές φορές κλείδωμα-ξεκλείδωμα. Άναμα-σβήσιμο η μηχανή αλλά τίποτα. Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος να το ανοίξω? Έχει συμβεί σε κανέναν σας αυτό?
Ευχαριστώ,
Μανώλης -
καλημέρα χρόνια πολλά.
αυτό το αμάξι συνεχίζει και με εκπλήσει ευχάριστα.
η κατανάλωση του σε επαρχιακό δρόμο εξαιρετική, και με βαρύ πόδι.με εκνευρίζει που κάθε φορά που σβήνω τον κινητήρα ανάβει η πλαφονιέρα.
-
Ο χρήστης elias74gr έγραψε:
με εκνευρίζει που κάθε φορά που σβήνω τον κινητήρα ανάβει η πλαφονιέρα.δε θα έπρεπε;
σε πολλά αυτοκίνητα όταν τραβάς το κλειδί
ανάβουν οι πλαφονιέρες και ξεκλειδώνουν οι πόρτες -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
με εκνευρίζει που κάθε φορά που σβήνω τον κινητήρα ανάβει η πλαφονιέρα.
δε θα έπρεπε;
ανάβουν οι πλαφονιέρες και ξεκλειδώνουν οι πόρτεςΔεν έχει ρύθμιση;
Στο δικό μου έχει ένα κουμπί το οποίο ρυθμίζει να γίνεται αυτό που λες ή να είναι μόνιμα κλειστό ή να είναι μόνιμα ανοιχτό. Το ίδιο και στην πίσω πλαφονιέρα. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
με εκνευρίζει που κάθε φορά που σβήνω τον κινητήρα ανάβει η πλαφονιέρα.
δε θα έπρεπε;
ανάβουν οι πλαφονιέρες και ξεκλειδώνουν οι πόρτεςΔεν έχει ρύθμιση;
Στο δικό μου έχει ένα κουμπί το οποίο ρυθμίζει να γίνεται αυτό που λες ή να είναι μόνιμα κλειστό ή να είναι μόνιμα ανοιχτό. Το ίδιο και στην πίσω πλαφονιέρα.Επειδή από Renault δεν ξέρω, θα πω αυτό που συμβαίνει στα vag
ελπίζω κατ' αρχήν ότι δε μιλάμε για το κουμπί του τύπου
που υπάρχει ούτως ή άλλως ανεξαιρέτως σε όλες σχεδόν τις πλαφονιέρες
και ελέγχει τη θέση στο 'auto' προκειμένου για το σύνολο των αυτοματισμώνγια τον αυτοματισμό που αφορά το αυτόματο ξεκλείδωμα/άναμμα πλαφονιέρας με το που τραβάς το κλειδί
ναι μπορείς να τον ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις χωριστά
αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις εξαρτάται από το αν έχεις καντράν με έστω ένα μικρό display ή όχιειδικά στα πολύ παλιά χρόνια πριν δεκαετίες που δεν έβαζαν display στα καντράν σε όλα τα εξοπλιστικά επίπεδα
για να απενεργοποιείς/ενργοποιείς τους συγκεκριμενους αυτοματισμούς, το έκανες αποκλειστικά μέσω obdσε όσα καντράν υπήρχε display και μενού, μπορούσες να το κάνεις και από εκεί
-
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Καλησπέρα!Σκέφτομαι σοβαρά για το clio 4 με τον tce 120 . Για τι καταναλώσεις μιλάμε μέσα σε πόλη σε λογικούς ρυθμούς; Υπάρχει τέτοια εμπειρία;
-
Δεν θυμάμαι να υπάρχει κάποιος με Clio TCe 120 εδώ μέσα. Πάντως αν κρίνω από άλλα του ομίλου με τον ίδιο κινητήρα παρόμοιες ισχύς πιστεύω 6,5 με 7 πόλη είναι ένα ρεαλιστικό νούμερο. Στα 6 είναι το TCe 90.
-
Από δοκιμές περιοδικών βλέπω από 7.50 μέχρι 9 . Ευχαριστώ για την απάντηση
-
7,5 μέχρι 8,5 νομίζω καίει στο Duster με 125 hp και αρκετά κιλά παραπάνω και περίπου τέτοια νούμερα αναφέρανε και στα Megane III με τα 130 άλογα. Οπότε υποθέτω ότι το Clio με λίγα άλογα παρακάτω και αρκετά κιλά είναι κάτω από αυτά τα 2.
Πάντως αν είσαι Αθήνα πρέπει να έχει test drive η ΤΕΟΡΕΝ στο Κηφισό, οπότε θα μπορούσες να του κάνεις ένα test drive και να δεις και τι μέση κατανάλωση γράφει και γράφεις.
edit:
Δείγμα μπορείς να δεις εδώ:
https://www.spritmonitor.de/de/uebersic ... owerunit=2
όπου μέσα έχει και GT τα οποία δεν έχουν ίδια ρύθμιση με τα απλά 120 νομίζω. -
Καλησπέρα σε όλους παιδιά,
ευχαριστώ για την καλή δουλειά που κάνετε, έχω βρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες στο θέμα.
Ενδιαφέρομαι για το clio 0.9 tce. Το θέμα είναι ότι καμία αντιπροσωπεία δεν το έχει για test drive! Δηλαδή γουρούνι στο σακί θα πάρουμε;!Ξέρετε κάτι παραπάνω για κάποιον που να το 'χει;
ευχαριστώ
-
Μονο το 1.2 έχουν;
-
Εχουν μονο το 1.5 dci , για το 1.2 δε ρωτησα...
-
Αν είσαι Αθήνα έχει η ΤΕΟΡΕΝ το δημοσιογραφικό 0.9 TCe. Οπότε επικοινώνησε μαζί τους για test drive.
Στην Αθήνα μόνο αυτή πρέπει να έχει 0.9 TCe 90 hp, 1.2 TCe 120 hp και 1.5 DCi 90 hp. Οι υπόλοιποι σε test drive έχουν μόνο 1.5 DCi 90 hp. Δεν είναι και εύκολο να κρατάνε περισσότερο από μία έκδοση κινητήρα, οπότε έχουν την πιο εμπορική. -
Καλημέρα samatistas,
ευχαριστώ για την πληροφορία ... Δυστυχώς, τζίφος στην ΤΕΟΡΕΝ! Σαν τελευταία λύση, ρώτησα αν υπάρχει το twingo που φοράει τον ίδιο κινητήρα, αλλά τζίφος και πάλι.
Εντάξει, έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια για τον κινητήρα και έχω καταλάβει τί παίζει με τον συγκεκριμένο, αλλά όσο να'ναι θα ήθελα να το οδηγήσω να δω, γιατί μιλάμε για 900 κυβικά (από την άλλη, 90 άλογα και ροπή 140nm στο μέσο όρο της κατηγορίας). Επίσης, δεν τρελαίνομαι και για τις επιδόσεις, αλλά και το 12.2 δευτερόλεπτα 0-100 μου φαίνεται ... πολύ!
Το ντίζελ το απέρριψα γιατί δεν κάνω πολλά χμ (8-10 χιλ) και έχω μαζευτεί με όλα αυτά που ακούω για πιο ακριβές ζημιές + τη γενικότερη τάση που φαίνεται για τα ντίζελ.
Θα το παίρνατε εσείς έτσι στα τυφλά;
Renault Clio IV