-
τι συναγερμό προτείνετε για το clio;
δεν ήθελα να τοποθετήσω αυτόν που βάζει η αντιπροσωπεία γιατί θέλω να ξέρω τον μάστορα που θα τον τοποθετήσει και επίσης απότι έχω διαβάσει δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Υπάρχει κάτι αξιόπιστο σε OBD2 για το Clio Diesel ?
https://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Scanner-Multi-brands-Display-Function/dp/B01HQDMOUM/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1480176651&sr=8-4&keywords=Viecar+4.0+OBD2
Ισως? -
Καλησπέρα και από μένα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά κομμάτια της συζήτησης και θα σας εκθέσω την άποψη μου καθώς ειμαι κάτοχος της έκδοσης 1.5 dci. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου μέχρι στιγμής. Το αυτοκίνητο το έχω 1 χρόνο και και κάτι. Είμαι στα 15.000 χιλιόμετρα, ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα με τα τακάκια που πολλοί έχουν αναφέρει. Ξεκινώντας από τα αρνητικά έχω παρατηρήσει ελάχιστες φορές την δυσκολία μετάβασης από 2α σε 3η ή την επιλογή της όπισθεν. Όποιος έκατσε σε θέση συνοδηγού με ύψος άνω του 1.80 γκρίνιαξε για το ύψος της θέσης καθώς ήταν το κεφάλι του κοντά στην οροφή. Προσωπικά, ίσως να είμαι και λίγο ψέιρας, θα προτιμούσα λίγο καλύτερη ποιότητα των πλαστικών της καμπίνας.
Ο κινητήρας είναι άψογος, αθόρυβος στα ταξίδια ακόμα με ταχύτητες ακόμα και άνω των 130 κμ. Το αυτοκίνητο σου δίνει μια σιγουριά και μια ασφάλεια καθώς πατάει πολύ καλά και το τιμόνι του είναι αρκετά ακριβές. Όσον αφορά την κατανάλωση έχω 4.7 μέση χωρίς να είμαι συντηρητικός στο γκάζι με τα περισσότερα κμ να γίνονται εκτός πόλης.
Εγω το πήρα με 5 χρόνια εγγύηση, και είχα δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος (όχι εργοστασιακούς) και το πρώτο σέρβις. Τέλη ευτυχώς δε πληρώσαμε ακόμαΝομίζω πως το facelift θα είναι ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο, αυτά!
-
εδώ και λίγες μέρες αποχτήσαμε και οδηγούμε το facelift clio 1,5 dci 90hp έκδοση dynamic.
μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την επιλογή. μόνο καλά έχω να γράψω για αυτό το αυτοκίνητο, παρότι ήμουν αρνητικός αρχικά. όπως έχουν γράψει και τόσοι άλλοι, το αυτοκίνητο είναι μια χαρά!
όμορφο (στο κόκκινο χρώμα), ωραίες οι νέες ζάντες, ήσυχο και άνετο στο δρόμο, σβέλτο!
τα νέα του εμπρόσθια φωτιστικά led αποκάλυψη, όλα τα λεφτά! δέσμη φωτενή και ευρεία. αν δε ανάψεις και την μεγάλη σκάλα...
ο κινητήρας από τις 1.600 σαλ μέχρι τις 2.500 σαλ (λόγω στρωσίματος) λειτουργεί άψογα. κάτω από τις 1.500 σαλ σου δείχνει την αδυναμία του, αλλά με το εύχρηστο κιβώτιο κατεβάζεις εύκολα ταχύτητα.
Τριγμούς μέχρι τώρα δεν έχω αισθανθεί!
-
Ο χρήστης elias74gr έγραψε:
εδώ και λίγες μέρες αποχτήσαμε και οδηγούμε το facelift clio 1,5 dci 90hp έκδοση dynamic.μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την επιλογή. μόνο καλά έχω να γράψω για αυτό το αυτοκίνητο, παρότι ήμουν αρνητικός αρχικά. όπως έχουν γράψει και τόσοι άλλοι, το αυτοκίνητο είναι μια χαρά!
όμορφο (στο κόκκινο χρώμα), ωραίες οι νέες ζάντες, ήσυχο και άνετο στο δρόμο, σβέλτο!
τα νέα του εμπρόσθια φωτιστικά led αποκάλυψη, όλα τα λεφτά! δέσμη φωτενή και ευρεία. αν δε ανάψεις και την μεγάλη σκάλα...
ο κινητήρας από τις 1.600 σαλ μέχρι τις 2.500 σαλ (λόγω στρωσίματος) λειτουργεί άψογα. κάτω από τις 1.500 σαλ σου δείχνει την αδυναμία του, αλλά με το εύχρηστο κιβώτιο κατεβάζεις εύκολα ταχύτητα.
Τριγμούς μέχρι τώρα δεν έχω αισθανθεί!
πόσο σου βγήκε με πινακίδες?
-
Καλοτάξιδο το Clio!!
-
Τα full led που έχει το facelift στην έκδοση Dynamic είναι πολύ εντυπωσιακά.
Καλοτάξιδο το νέο σου Clio.
-
καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές σας!
συνολικά κόστισε 16.500, λόγω μίας έκπτωσης που πετύχαμε λόγω απουσίας κάμερας οπισθοπορείας και εμπρόσθιων αισθητήρων.
Συνολικά έχει γράψει 300 χλμ με μέση κατανάλωση 6λ/100χλμ.
θα ήθελα να απενεργοποιείται πλήρως το start stop σύστημα. Δεν υπάρχει ρύθμιση του ύψους της δέσμης των εμπρόσθιων φώτων και δεν ξέρω αν και πως ρυθμίζεται το φως της πλαφονιέρας.
Πράγματι τα led φώτα αξίζουν και με το παραπάνω!
-
Ο χρήστης elias74gr έγραψε:
Δεν υπάρχει ρύθμιση του ύψους της δέσμης των εμπρόσθιων φώτωνΤα Xenon και LED έχουν αυτόματη ρύθμιση ώστε να μην τυφλώνουν τους απέναντι και είναι υποχρεωτικό με Κοινοτική Οδηγία.
-
Δεν το ήξερα αυτό!! Πολύ σωστο
-
Τι κόστος να έχει άραγε σαν ανταλλακτικό ένα φωτιστικό σώμα full led;
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Τι κόστος να έχει άραγε σαν ανταλλακτικό ένα φωτιστικό σώμα full led;Ανάλογα με την εταιρεία, αλλά γενικά είναι πολύ ακριβό (στην καλύτερη περίπτωση πάνω από €1.000....στην BMW M4 για παράδειγμα έχει 2.500!).
-
Παιδιά για σερβις σε dci 90hp 60.000χλμ που αλλαζουν λαδια, φιλτρα αερος, λαδιου, ανθρακα κ νομιζω καυσιμου? στα 260ε?
Ειναι καλα ή πολλά?
Μου ειπανε πως ισως χρειαστει και αλλαγη κ εξαερωση τα υγρα φρενων γιατι καθε 3 χρονια το θελει με κοστος αλλα 37ε
-
Πανάκριβα!!
-
Και μπουζί μέσα στη τιμή? Αν ναι για εξουσιοδοτημένο είναι νορμαλ. Αν όχι είναι τσιμπημένο. Αν όχι,σε εξουσιοδοτημενο θα έπρεπε να είναι εκτιμώ 40-50 κάτω.
-
Τα diesel δεν έχουν μπουζί!!
-
Ουπς. Ο μη κάτοχος diesel.
Τότε ναι είναι τσιμπημένο αν στη τιμή έχει αυτά που λες.
Εισπράττω πάντως από τιμές που βλέπω κατά καιρούς ότι η Renault στα εξουσιοδοτημένα της εκμεταλλεύεται κάπως το γεγονός ότι το αυτοκίνητο πουλάει. -
Σε 2 αντιπροσωπείες ρωτησα κ πηρα ιδια τιμη.
70Ε ειναι το φιλτρο καυσιμου μονο μου είπανε. -
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Σε 2 αντιπροσωπείες ρωτησα κ πηρα ιδια τιμη.
70Ε ειναι το φιλτρο καυσιμου μονο μου είπανε.Αραγε σε nissan ποσο να εχει το ιδιο φιλτρο?
-
49€ έχει για τον 1,6dci.
Renault Clio IV